canım kaç yıllık evlisin ve ne zamandır bebek düşünüyorsun??hsg çekildinmi?ben 7 aydır klomen kullanıyordum 2 ayda kiste çevirdi doğum kontrol hapı içtim.geçen ay rahim filmini çkildim çok şükür 2 tüpte açık şuan..%40 arttırıyormuş gebe kalmayı.bana film çekildiğim için 2 ay ara verdi doktorum.inşallah Rabbim hayırlısıyla bizlerede nasib eder..
inşallah canım iyiye alamettir bu ağrın.kendini dinleme çok fazla yoksa olmasada var zannedersin ki inşallah vardır bebikin
bende geçen ağustos hsg çektirmiştim temiz çıktı ama ne yazıkki o şansı yakalayamadım(( umarım sen yakalarsın.
bende geçen ağustos hsg çektirmiştim temiz çıktı ama ne yazıkki o şansı yakalayamadım(( umarım sen yakalarsın.
2 buçuk yıllık evliyim hayatım 1 yıldır uğraşıyorum ben ilk başta adetimi düzenledik progestanla 1 defada düzeldi sonra bişey yapmadık öle denedik olmadı şimdi klomene başladım ilk ay denedik günde 2 tane çok geldi bendede kist oldu doğum kontrol hapıyla yok ettik bu ay yine günde 1 kullandım klomnei 2 yumurta oldu ovitrelle vuruldum çatlattık ama sonuç alamadım son olarak pregnil denemek istiyorum yarın sabah dr a gidicem klomen kullancam sona iğne olmazsa bırakıcam bi süre bende guatr kansızlık (akdeniz anemisi)de var onlar içinde ilaç kullandım ama çok şiştim o yüzden bıraktım.temmuzda izne çıkıyorum hastaneye gidip güzeeelll bi guatr ve anemi tedavimi olcam kısmetse sonra yine bebik için tedaviye devam.rahim filmi çektirmedim daha ama ona doğru gidiyorum sanırımsonunda aha da böle olmazsam tabeee
ama gerçekten ağrım var bundan eminim
ben bu tedavi sıralamasını anlamıyom bi türlü zaten yarın drumlada konuşcam bunu önce film istemeliler bence sorun varsa tüpler açılsın ki ilaçlar bi işe yarasın kanallar tıkalıysa ilaç bi işe yaramazki boşuna içip şişiyoruz valla yaa 75 kilo oldum ilaç içe içe herkes hamile sanıyo artık beni.bu ay bende çok umutlandım ama malesef 3 gündür kırmızılıyım
canım bnm..klomen tamam iyi bi ilaç ama en nihayetinde hormon ilacı.benide şişirdi 7 kilo aldım ama ben zayıftım o yüzden işime yaradı.bence bu rahim filmi ilk başta yapılması gereken işlem..çünkü o kanallar tıkalıysa boşa alıyoruz o ilaçları.ee maliyetide az değil yani.prengly aradaşım kullanmış çok iyi diyor.kadıköyde bi ecz varmış orada bulunuyormuş.biraz zormuş bulmak ve 20 lira.çok iyi bnce..ben 2 ay rahayım ilaç yok 2 ay sonra eğer olmazsa ben aşılama yapalım diycem sıkıldı bu klomen ovitrelleden ya..Rabbim halimizi dualarımızı görsünde bizede bir can nasib etsin inşallahhhhhhh
bende burda buldum eczanede hemde 2 yerde başta acemiydim ovitrelle aldım pahalı filan bakmadım ama bu ay sırf prengly buldum diye tedaviyi denicem son bi ay.benim drum şuan olmaması için sebebin yok sağlıklı kadından daha güzel yumurtaların diyo aşılama yapmıyo bakalım zaten aşılamada pahalı bi işlem az para dökmedim bende 1 yıldır ya yeter artık valla yıldım
bende burda buldum eczanede hemde 2 yerde başta acemiydim ovitrelle aldım pahalı filan bakmadım ama bu ay sırf prengly buldum diye tedaviyi denicem son bi ay.benim drum şuan olmaması için sebebin yok sağlıklı kadından daha güzel yumurtaların diyo aşılama yapmıyo bakalım zaten aşılamada pahalı bi işlem az para dökmedim bende 1 yıldır ya yeter artık valla yıldım
canım belki banada izin vermeyecek doktor ama maliyeti o kadar yok ya..arkadaş 400e yaptırmış.zaten yok oktor masrafı yok iğnesi yok ilacı 200ü buluyor..ben 2 ay sonra bi konuşucam doktorumla.20 aylık evliyim bende 20 aydır denyoruz yok olmuyor...
kızlarr ben kaçar sabah iş var ee azcık hazırlık yapalım kıyafet filan hem kocişte geldi hepinizi çokkk öpüyorum edaaa sabah haber bekliyorum çatlatma beni.çok öpüyorum sizziiiiiii seviyorummmm:80::80::80::80::80:
benimde arkadaşım yaptırdı 650 ye ama 1000 e kadar yolu var ve ilk denemede tuttu onunki şimdi 5 aylık hamiş zaten ondan heveslendim de tedaviyi hızlandırdım yoksa drum iğne bile vermiyodu yapalım hazır 2 yumurta yakaladık riske atamam çatlatalım dedim de öle verdi korktum geçen ay kiste çevirdi diye.benim muanyem pahalı değil 25 tl.olcak olcak ama canımızıda çıkartcak bu bebikler valla yaaa
güle güle canım iyi akşamlarr...
canımm yarın kan testi sonucumu alır almaz yazarımm...
kaçta giderim bilemiyorumm...
eşim görevdeyken gelip alıcak beni..
öğleye doğru olur büyük ihtimall...
o zaman hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm inşallah bebiş göbüştedir tatlım......
öncelikle derincim tebrik ederim dün zaten 3 haftalık hamilesin sen demiştim .çoooook sevindim senin içi. anlattıklarında çok hoşuma gitti.
edamm inş.yrn seninde güzel haberlerini alcaz
inşşş canımmm...
idrar testine güvenmediğim için sabırsızlıkla yarını bekliyorumm...
sen dün bana ne demiştin tatlım hatırlatırım;İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN.....
bu arada cnm sen kaç yıllık evlisin tedavi görüyor musun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?