Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aynı senin durumunda arkadaşım var cnm bu siteden o da..ama o 3 yıllık evli..o da kürtaj olmuştu..klomen falan deniyrdu tesadüfen aşılama yapmak için gitmişti bir bakmışki kanalları tıkalıymış meğerse..hemen açmışlar kanallarımı aşılamasınıda yaptırmışyarın belli olacak bakalım hayırlısı inşallah..birkez gebe kalman umut verici inşallah yine hamişsindir cnmm

evet canım dr um da daha önce hamile kaldıgım için hemen tedavi önermedi..
3 ayın sonunda kalp atışı durması sonucu kürtaj oldumm 17 ay oldu...
kendimi yavaş yavaş toparlayabildim hiç kolay olmuyor...

inş bu ayyy bana da nasip olmuşturr

teker teker ard arda bu ay hepimiz dökülelim inş...
hep birlikte yaşamak nasip olur inş

güle güle canım iyi akşamlarr...

canımm yarın kan testi sonucumu alır almaz yazarımm...
kaçta giderim bilemiyorumm...
eşim görevdeyken gelip alıcak beni..
öğleye doğru olur büyük ihtimall...

inşallah müjdeli haberi verirsin bize canım allah gönlüne göre versin

canım benim zor şeyler yaşamışsın.sınavlardan geçmişsin.dilerim ödülün olur hayırlı bir evlat.Rabbim gönülden isteyen dileyen herkese nasib etsin inşallahhhhhh

selam kızlar derinciğim tebrik ederim

adet günü geçen arkadaşlarda inşallah hamişsinizdir

çıkmam lazım pc klavyesinin tuşları çalışmıyor ekran klayvesinden yazabildim hepinizi öpüyorum galiba pc ye format atılması lazım :44::97:

canım benim zor şeyler yaşamışsın.sınavlardan geçmişsin.dilerim ödülün olur hayırlı bir evlat.Rabbim gönülden isteyen dileyen herkese nasib etsin inşallahhhhhh

evettt canımm çok zor oldu gerçektenn allah kimsenin başına vermesinn...
inş bu ayy ödülümü almak nasip olur

allah isteyen herkese sağlıklı sıhatli evlat nasip etsin inş

canlarım ben kaçıyorum malum halvet var yine...:))))hepnizi öpüyorum.edacım hayırlı haberlerini bekliyorum.ben ancak akşamları girebiliyorum net'e...hayırlı geceler kendinizee çooook iyi bakın

canlarım ben kaçıyorum malum halvet var yine...:))))hepnizi öpüyorum.edacım hayırlı haberlerini bekliyorum.ben ancak akşamları girebiliyorum net'e...hayırlı geceler kendinizee çooook iyi bakın

rasgele canımmm

iyi gecelerr..bende seni çok öpüyorumm...

inş güzel haberle gelicem..dua et banaa

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Edammmm seni merak ettim canım inşallah gelmemiştir kırmızılar.
Bizde oğlum eşim ve ben gezmelere gittik. Kız çocuklarına ne güzel şeyler var ya bayıldım. Oğluma ayakkabı aldım bir de klozet aldık müzikli.18.ayına kadar tuvalet alışkanlığını edinmesini istiyorum. Bu zamanlarda daha kolay oluyor alıştırması. Doktoru da tavsiye etti. Bakalım yarın başlayacağız eğitime :)))))
Sabahta camları silmişim misssss...Eşimde evi süpürdü. Yarın kaba bir süpürür silerim kafi gelir:))))))

Sizler ne almdesiniz? Derincim hamişsin sanırım yeni gördüm tebriklerr...

hoşgeldinn canımm..
yok kırmızılarım gelmedi çok şükürr...
test yaptımm çok çok silik 2. çizgiyi gördüm..
yarın kan testi yaptırıcam...

oğluşun güle güle kullansın cicilerini...

Eki Görüntüle 212614

başarabildiysem idrar testim kızlarrr....

Hamilesin canım edammmmmm
Ay çok sevindim canım ya daha dün tanıştık ama inan o kadar içten dua etmiştim ki senin için.Ve o kadar ısınmıştım ki sana canım çok şükür hamişsin bak inşallah sorunsuz güzel bir 40 hafta geçirirsin hayatım çok mutlu oldum.:13:

Son düzenleyen: Moderatör:
sağol hayatım...oltayı atıp duruyoruz inşallah minik balığımız takılır hayat oltamızaaaaa :))))

Takılır canım inşallah inşallah. Beline yastık koymayı unutma olur mu? Ayaklarını da dik hemen sonunda. Birde hemen banyo yapma olur mu? muckk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…