Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Edammmm seni merak ettim canım inşallah gelmemiştir kırmızılar.
Bizde oğlum eşim ve ben gezmelere gittik. Kız çocuklarına ne güzel şeyler var ya bayıldım. Oğluma ayakkabı aldım bir de klozet aldık müzikli.18.ayına kadar tuvalet alışkanlığını edinmesini istiyorum. Bu zamanlarda daha kolay oluyor alıştırması. Doktoru da tavsiye etti. Bakalım yarın başlayacağız eğitime :)))))
Sabahta camları silmişim misssss...Eşimde evi süpürdü. Yarın kaba bir süpürür silerim kafi gelir:))))))
Sizler ne almdesiniz? Derincim hamişsin sanırım yeni gördüm tebriklerr...
Hamilesin canım edammmmmm
Ay çok sevindim canım ya daha dün tanıştık ama inan o kadar içten dua etmiştim ki senin için.Ve o kadar ısınmıştım ki sana canım çok şükür hamişsin bak inşallah sorunsuz güzel bir 40 hafta geçirirsin hayatım çok mutlu oldum.:13:
Takılır canım inşallah inşallah. Beline yastık koymayı unutma olur mu? Ayaklarını da dik hemen sonunda. Birde hemen banyo yapma olur mu? muckk
:nazar:silikte olsa çıkmış hayatım hadi hayırlısıyla bakalım
Edammm eşinin haberi var mı testten canım? Daha söylemedin mi yoksa?
tebrik ederim canim bence hamilesin allahin izniyle benim hamileliklerimde hep böyle cikardi cok sevindim canim allah kazasiz belasiz kucagina almayi nasip etsin
Edacım bence kesinlikle hamişsin cnm yarında güzel haberler vereceksin bize eminim inşallah.
inş canım benim inşş
heyecanla yarını bekliyoruz eşimleee....
ve sizlerleee
Edacım bence kesinlikle hamişsin cnm yarında güzel haberler vereceksin bize eminim inşallah.
Birsucum Rabbim isteyen herkesin elini boş bırakmasın hayırlısı ile olur cnm. 10. gün bile olsa bol çalışma devam. Ben ayaklarım tavanda belimden tutup kaldırırdım ki iyice içeri gitsin diye. 1 saat yattığımı biliyorum bu durumda. Sabah ezanına kadar yıkanma vaktin var. Ezan geçmemeli halvetten sonra. Yatsı okunduğuna göre yatana kadar bekleyebilirsin cnm ne kadar beklersen o kadar iyi....
Çok öptüm cnm byeee
ne kadar güzel bir resim bu böyleeee bayıldımmm :) darısı başıma inşallahhhh... akşam baktın hiçbişey yoktu sabah baktın vardı di mi? ne güzell... belirtilerin nelerdi??
alya,kayram slm hanımlar neler oldu bakalım ben yokken... bu aralar ben kırmızıları bugün gördüm...biliyorum yoktu bebişim ama yinede çok kötü oldum.
edammmmmmm hamilesin ayyyyy çok çok çok güzel bir haber bumüthiş sevindim canım senin adına süper bir şey bu haber Allah tamamına erdirsin Rabbim sağlıkla,huzurla kucağına almayı nasip etsin canım benim
giderek çoğalıyor topiğimizdeki hamiş arkadaşlarımız süper[/I][/B][/COLOR]
su ana kadar üc hamilmiz var bugün derininde hamile oldugunu ögrendiksimdide edanin cift cizgisini gördük darisi basimiza ama ben bu mubarek duyguyu iki kere tattim allahin izniyle umarim siz benden önce hamis olursunuz ben sonrada kalsam önemli degil ben sizin icin cooook dua ediyorum allahin izniyle alirsiniz berbislerinizi koynunuza insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?