Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

maşallah cnmmm.tam istediğim aile tablomuz..bitane evlada bile razıyım...bizde kocişle gezmelerdeydik bugün..çok yorulduk.dünkü gibi uyuyakalmadan be onu atim halvete hadi öptüm sizi

canımmm aynı duygular ve dileklerin benim içinde geçerli..karşılıklıyızz...

ben hala güvenemiyorumm..yarın kan testinde kesinleşmeden de pozitif sayamıyorum..
ben ilk önce hayal görüyorum sandım..dün sizden ayrıldıktan sonra test yaptım yatmadan negatif çıktı sabahta böyle çıktı..
akşam ikisinide eşimin eline verdim emin olmak için aaaa bunda 2. çizgi var dedi demek ki dedim hayal görmüyor muşumm...
dua edin benim için yarın kanda baktırcam..inş güzel haber alırımm...

Takılır canım inşallah inşallah. Beline yastık koymayı unutma olur mu? Ayaklarını da dik hemen sonunda. Birde hemen banyo yapma olur mu? muckk

söylediğin iyi oldu cnmm..çok sağol..sağa yat falan dyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama..bugünde 10.günüm belk tutar bakalım hayırlısı..

Edammm eşinin haberi var mı testten canım? Daha söylemedin mi yoksa?

var canım hayal görüp görmediğimi teyit edeyim dedim

ama süprizimde hazırr...
salı günü hamile arkadasıma alışveriş yaparken kendi bebişim içinde bir badi aldımm..
üstünde babama selam söyle yazıyorr...
eğer kan da pozitifi görürsem eşime hediye paketi yapmıştım onu hediye edicem..
hatta kaldırdım bile hemen süpriz yapacagım aklıma bile gelmedi

tebrik ederim canim bence hamilesin allahin izniyle benim hamileliklerimde hep böyle cikardi cok sevindim canim allah kazasiz belasiz kucagina almayi nasip etsin

canım 7 aydır negatife o kadar alışmışım ki inan hala 2. çizgiyi gördüğüme inanamıyorum..
netten baktım bu şekilde negatif çıkanda olmus ama ben pozitif düşünmek istiyorumm...

sağol canımm..inş bu ay hepimize nasip olur çift çizgi

Edacım bence kesinlikle hamişsin cnm yarında güzel haberler vereceksin bize eminim inşallah.

Birsucum Rabbim isteyen herkesin elini boş bırakmasın hayırlısı ile olur cnm. 10. gün bile olsa bol çalışma devam. Ben ayaklarım tavanda belimden tutup kaldırırdım ki iyice içeri gitsin diye. 1 saat yattığımı biliyorum bu durumda. Sabah ezanına kadar yıkanma vaktin var. Ezan geçmemeli halvetten sonra. Yatsı okunduğuna göre yatana kadar bekleyebilirsin cnm ne kadar beklersen o kadar iyi....
Çok öptüm cnm byeee

sağol hayatım.valla bnm yumurtalar tembel olduğu için genellikle 12.gün oluyor çatlaması falan.o yüzden 4 gündür sadece 2 yada 3 kez yaptık..yeterlimi bilmiyorum.bu gün bu 2. olacak.dilerim geçmemiştir ve geç kalmamışımdır.ama diyorum ya yumurtalar acıcık tembel o yüzden 15.güne kadar devam..iyi geceler cnm öpüyorum

slm bayanlar 2 akşam yoktum...birisi bana özet geçerse gelişmeleri çok çok mutlu olacağım...

meg nerdesin canım?

alya,kayram slm hanımlar neler oldu bakalım ben yokken... bu aralar ben kırmızıları bugün gördüm...biliyorum yoktu bebişim ama yinede çok kötü oldum.

Eki Görüntüle 212614

başarabildiysem idrar testim kızlarrr....

edammmmmmm hamilesin ayyyyy çok çok çok güzel bir haber bu müthiş sevindim canım senin adına süper bir şey bu haber Allah tamamına erdirsin Rabbim sağlıkla,huzurla kucağına almayı nasip etsin canım benim

giderek çoğalıyor topiğimizdeki hamiş arkadaşlarımız süper

ne kadar güzel bir resim bu böyleeee bayıldımmm :) darısı başıma inşallahhhh... akşam baktın hiçbişey yoktu sabah baktın vardı di mi? ne güzell... belirtilerin nelerdi??

inş sonucuda güzel olur canımm

ben dün akşam gece yatmadan test yaptımm negatif çıktı dolabın üstüne koydum sabah hala negatifti..
sonra kalkar kalkmaz tekrar test yaptım 2. çizgiyi çok çok silik şekilde gördüm...

ama çok silik oldugu için emin olamıyorum canımm yarın kan vericemm...

inş sonucu güzel şekilde alırımm...
bu ay hepimize nasip olsun inşş

alya,kayram slm hanımlar neler oldu bakalım ben yokken... bu aralar ben kırmızıları bugün gördüm...biliyorum yoktu bebişim ama yinede çok kötü oldum.

su ana kadar üc hamilmiz var bugün derininde hamile oldugunu ögrendiksimdide edanin cift cizgisini gördük darisi basimiza ama ben bu mubarek duyguyu iki kere tattim allahin izniyleumarim siz benden önce hamis olursunuz ben sonrada kalsam önemli degil ben sizin icin cooook dua ediyorum allahin izniyle alirsiniz berbislerinizi koynunuza insallah

canım benim çok tşk ederimm...

inş yarın sabah kesinleşecek o zaman daha bir mutlu olarak yazıcam bu topiğe

hepimize nasip olsun inş cnm

sağol canımm...
allahın izniyle hepimiz peşpeşe tadıcaz bu duyguyu

hepimiz birbirimizin dualarındayızzz...

slm kızlarrr keyifler iyidir umarım. hamişlerimiz çoğaldı ne güzelll !!! Ben de bugünden itibaren çalışmalara başladım. hadi bakalım hayırlısı...
Edaammm tebrik ederim seniii. merak etme sadece sen görmemişsin çift çizgiyi. şu an hepimiz görüyoruz. umarım her şey gönlünce olur. çok sevindim adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…