Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yokkk pes etmiycem ama benim rahatsızlıgım var fmf diye ama doktoruma sordum hani bi engeli falan olur mu diye yok dedi hiç bir engel olmaz acaba başka bişi mi var kii kilomda bilmiyorum göbek yaptım bi de acayip gögüslerim büyüdü o kadar çok kocaman oldular kiii bunlar benim mi diyorum bazen durup durup bişiler yiyorum kafayı da yicem artık psikolojik olarak etkileniyorum bende evet benimde akıntım var beyaz yumurta akında bazen şeffaf geliyo bazen bembeyaz rakı beyazında inciri bende yemeyi düşünüyorum sütü hiç sevmiyorummm ama boyum uzun bebekkende içmemişim hiç 1,73 boyunda falanım sogan kürüne başlıycam temmuzda tutmassa çok hamile kalan var öyle

kızlarrrr batıma 1 hafta var benim sol tarafta sancı sabah metal tadı kendi kendimi mi kandırıyorum acaba ??? :44:

hoşgeldin prenses :)

Son düzenleme:

hele gelsin bebekimmm dötüne dötüne vurcammm

Arkadaşlar sizlerwe bazı taktikler yazıyorum. İsteyen denesin.

Ben oğluma hamile kalmadan önce denedim valla denediğim şeyleri de unutmuştum da şimdi eski topiklerden buldum bizler için.

Öncelikle gün aşırı birlikte oluyoruz bu 1.
Birlikte olduğumuz anda "acaba bu sefer tutacak mı?" "acaba hamile kalacak mıyım" " içeri iyice gitti mi acaba"...v.s. gibi şeyleri asla düşünmüyoruz ve tamamen konsantre oluyoruz.
Olay sonlanınca hemen ayaklarımızı mümkün mertebe belimizden tutup kaldırıyoruz ve dizleri büküyoruz. Bu şekilde en fazla ne kadar durabiliyorsak duruyoruz.(ben 1 saat durduğumu biliyorum)
Halvetimizi mümkün mertebe yatsı namazından spnra yapıyoruz ki halvetten sonra sabah namazına kadar abdest alma vaktimiz oluyor. Böylelikle ezandan sonra birlikte olup yatana kadar bekleyebiliyoruz. Bu durumda spermler hemen ölmemiş oluyor. Hemen banyo yapımı sonunda spermlerin çıkması ve ölme şansı çok yüksek. Bir de banyo yaparken vajinal temizliği çok içerden yapmıyoruz.
Bir de akşamları yemekten sonra eşlerinize bir türk kahvesi yapıyorsunuz spermleri hareketlendirmesi için

Aklıma gelen bunlar. Geldikçe yazarım daha

çok sağol canım.ben ilk başlarda kaldırıordum am kaldırırken kendimi sıkıyorum sanırım hemen akıyordu daha kaldırırken şimdi hemen yavaşça sola dönüp yatıyorum taa sabah uyanıyorum saatler geçiyor sonra akıyo

tatlım boyuna göre kilon süper bence . ben 1.60'ım. vücudumuz her zaman bi değişim ve gelişim içerisinde olduğundan göğüslerinin büyümesi çok normal. vücudun kendini hamileliğe de hazırlıyor olabilir :86::86::86: bazen folic asitle ilgili konular geçiyor. ben bebek düşünmeden 3 ay önce aile hekimimize gittim. folic asit önerdi. her gün 1 tane kullanıyorum. bebeğin sinir sistemi gelişimi için önemliymiş. gebelik oluştuğunda ise vitamin takviyesine başlanacak hayırlısıyla.

Olabilir canım kasıyorsundur ondan oluyordur. :82:

Kesinlikle sana katılıyorum cnm. Bende falıcplus kullanıyorum günde 1 tane. Oğlumda da kullanmıştım kaç ay. Kesinlikle herkesin kullanması gerekli arkadaşlar. Alın eczaneden bir kutu başlayın içmeye.

iyi de aradan göbek fırlayınca pek iyi olmuyo keşke hamilelige hazırlasa da stresten kurtulsammm hamile kalırsammm süper olcak yaaaaaaaaa ben kullanmadım gitmedim kadın dogumcuya 1,5 ay önce gittim bi sorun yok dedi folic asite başlayalım mı dedi bende daha durun dedim başlamadım

Kesinlikle sana katılıyorum cnm. Bende falıcplus kullanıyorum günde 1 tane. Oğlumda da kullanmıştım kaç ay. Kesinlikle herkesin kullanması gerekli arkadaşlar. Alın eczaneden bir kutu başlayın içmeye.

pembe kutulu olanlardan değil mi cnm. bazı folic asitler günde 3 kez içiliyor sanırım. benimki onlardan değil.

kızlarrrr batıma 1 hafta var benim sol tarafta sancı sabah metal tadı kendi kendimi mi kandırıyorum acaba ??? :44:

hoşgeldin prenses :)

canım şuanda 5 haftalık hamileyim.kasık sancısı belirtim günüm geçtikten sonra başladı.onun dışında hiç belirtim yok.pskolojik olarak etkilenmiş de olabilirsin.belkide bana kızcaksın ama belirtilerle umutlanıp sonuç negatif olunca dahada üzülüyor insan.çok iyi biliorum o duyguyu.buyüzden sölüorum.inşallah hamilesindir.ama kendini,kendinizi şartlandırmayın kızlar...

ALLAH'ım
Kaldıramayacağımız___Yükü,
Taşıyamayacağımız___Derdi,
Çekemeyeceğimiz___Çileyi,
Gidemeyeceğimiz____Yolu,
Aşamayacağımız___Engelleri,
Yaşayamayacağımız__Canı,
Sevemeyeceğimiz___Yari,
Veremeyeceğimiz___Cevabı,
Yiyemeyeceğimiz____Lokmayı,
Konuşamayacağımız__Sözü,
Duyamayacağımiz__Sesi,
Gidemeyeceğimiz___Mekanı,
Giremeyeceğimiz___Gönülü,
Kavuşamayacağımız__AŞK

verme BİZE Ey Rabbim.
Sevdiklerimizi bize bağışla

yaa sorma o göbiş bende de var. canım çok stres yapıyorsun biraz rahatla ve bence folic asite hemen başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…