yaa sorma o göbiş bende de var. canım çok stres yapıyorsun biraz rahatla ve bence folic asite hemen başla
o yüzden hemen dönüyorum sola bununla da gebe kalanları duymuştm inşallah bakalım...
canım ben ilk defa yastık koydum en az yarım saat bekledim.sağıma döndüm yavas yavas sonra.ildefa spermler dışarı kaçmadı.bu ay hamileyim işde.ve hep sağ kasığım sancıo.günüm geçtiğinden beri
ayy inşallah canım hamilenin duası kabul olur ne olur bana da dua et...ben de yastık koyuyorum ve sonra sola dönüyorum sol sancıyo çünkü benim de...Artık benim de kaçmıyo şükür.İnşallah bu ay ben de anne olurumm...
canım göğüslerim çok hassas dokunulmuyo, karnım şiş, bşa dönmesi var az az ve kasıklarım 3 gündür çok ağrıyo ama daha 14. gün...sıcaklara ya da yumurtlamaya yoruyorum
ayyyy canım hadi hayırlısı bakalım.innnşallah hamişsindir.topiğimizin 4. hamişi olursunbatın nezaman senin :44:
ahh ahh inşallah canım inş..Bak onu sorma daha çok var 4 temmuz canım((
kıssslaaarrr ben çıkıyorm. gelirim sonra gene. görüşmek üzereee...
kıssslaaarrr ben çıkıyorm. gelirim sonra gene. görüşmek üzereee...
hmmmmm.e nezamandır halvettesinizki sizyada nekadar zamanda bi adet oluosun.geçmi oluosun.
görüşürüz cnm ben de çıkyıorum iyi akşamlar herkesee
10 temmuzdan beri gün aşırı cnm yok normal oluyorum canım ben..o yüzden dedim belirtileri sıcağa ya da yumurtlamaya yoruyorum.çünkü ovulasyon günüm 15 20 haziran yazıyor
hmmm yumurtlama günlerindede kasıklarda aynı sancı olur.bukadfar erken bekleme canım belirtileri :) yumurta döllensin bi vücut onu bi farketsin :) çok düşünme.pskolojik olabilir.yalancı gebelik duydunmu sen hiç.pskolojik olarak.bu adet döngüsü yumurtlama olayı filan hepsi beyinde bitiomuş.onbun için düşünme.pskolojik olarak kendini adapte edersen ona,beyin hemen hamile sinyali verio.vücut bunu öle algılıo.sonra günün geçio,belirtiler başlıo,aşermeler başlı,karında şişlik bile oluşuo.sonra doktora gidiosun,hamile diilsin.yalancı gebelik.yormayın kendinizi.oluruna bırakın canım benm
ALLAHÜMME SALLı ALA SEYıDıNA MUHAMMEDıN VE ALA ALıHı VE SAHBıHı ECMAıN.LA ıLAHE ıLLA ENTE SÜBHANEKE ıNNı KÜNTÜ MıNEZZALıMıN.
EY ALEMLERıN RABBı OLAN YÜCE ALLAHIM
EY KAıNATIN BıR TEK YARATICISI OLAN YÜCE RABBıM
EY YARADILMIŞLARIN BıR TEK YARADANI
EY KıMSESıZLERıN KıMSESıZLERıN KıMSESı
EY BÜTÜN GÜZEL ıSıMLERı KENDıNDE BULUNAN ŞANI YÜCE ALLAHIM
SONSUZ ŞÜKÜR VE SONSUZ HAMD SANADIR.
RABBıM HERTÜRLÜ SIKINTI VE MUSıBETTEN SANA SIĞINRIZ
SEN HERŞEYı HAKKIYLA BıLEN VE DUYANSIN
SANA AÇILAN ELLERıMıZı KAPINDAN BOŞ ÇEVıRME RABBıM
HZ.MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)YÜZÜ SUYU HÜRMETıNE VE SıLSıLEYı ALıYYENıN YÜZÜ SUYU HÜRMETıNE BU MÜBAREK ıNSANLARI ARAYA VESıLE KILARAK SADECE SENDEN DıLıYOR VE SADECE SENDEN ıSTıYORUZ RABBıM.SEN HERŞEYE KADıR OLAN SIN.ALLAHIM BÜTÜN EVLAT HASRETı ÇEKEN
DOSTLARA VE BANA YARDIM EYLE.OL EMRıNı BıZLERE DE SUN RABBıM
SENDEN BAŞKA GıDECEK YERıMıZ SENDEN BAŞKA SIĞINACAK KıMSEMıZ YOKTUR RABBıM
SENDEN GELDıK DÖNÜŞÜMÜZDE SANADIR YA RABBı
BıZıM DUALRIMIZI KATTINDA EKSıKSıZ VE NOKSANSIZ BıR ŞEKıLDE KABUL BUYUR YA RABBı.
ALLAH HEPıMıZıN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
AMıN
kızlar banada dua edin eksik etmeyinnnn nolurrr
canım şuanda 5 haftalık hamileyim.kasık sancısı belirtim günüm geçtikten sonra başladı.onun dışında hiç belirtim yok.pskolojik olarak etkilenmiş de olabilirsin.belkide bana kızcaksın amabelirtilerle umutlanıp sonuç negatif olunca dahada üzülüyor insan.çok iyi biliorum o duyguyu.buyüzden sölüorum.inşallah hamilesindir.ama kendini,kendinizi şartlandırmayın kızlar...
amiiiin cnm ...ben de yaptım tabi ki tek çizgi....ama daha vaktim var sanrım
vay be...sayfalar uçmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?