Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar sabahtan
beri ağla ağla göz yaşlarım sel oldu aktı, öğlen test yaptığım hastaneim
labartuvarından aradılar kadın bana hayal kırıklığı yaşamanı istemem ama kimyasal
gebelik var , isterseniz 1 test daha yaptırın dedi. Öğlen iş yerinin
yakınlarında hastaneye gittim lan verdim sonuç 7 deçıkacak dediler gitmişken
orda bir jinekoloğada sorayım dedim o kadında kimyasal gebelik dedi yok
hamilelik falan bu ne acele dedi gönderdi beni akşam 7 ye kadar öldümm öldümm
dirildim sonuç: değerlerim 43 ten 207 ye çıkmış allahıma binlerce kez şükürler
olsun hemen ilk gittiğim hastanein baş hekimine mail attım durum böyle böyle
labartuvarda çalışan arkadaşınız böyle dedim kadın beni aradı işten çık gel
direk bana ben seni bekleyeceğim dedi gittim kadın şahane bir kadın doğumcu
ağzı olan konuşuyor o ne biçim bilgi vermek dedi beni alttan muayene etti daha bebeğim çok
minik olduğu için kese çıkmadı tabi 5 haftadan sonra çıkarmış ama hazırlık
aşamaları başlamış bebek kendine yer ediniyor derincim %99,9 hamilesin dedi hiç
merak etme değerin 2 katına çıkması beklenirken 2 günde 5 katına çıkmış dedi
herşey çok güzel folik asitini içmeye devam et 2 hafta sonra görüşürüz dedi. Durumlar
böyle işte kızlar anne olmak mercimek tanesi kadar bile olsa korku içinde
yaşamak demekmiş birde doğsa neler olacak aman allahım ama herşeye rağmen
güzel. Çokk ağladım bugün ama çok sevindim. O yüzden arkadaşlar mutlaka 2-3
doktora gözükün. Bu arada Anadolu yakasında oturanlarada benim doktoru öneririm
. ataşehir şifada yasemin yakut muhteşem bir kadın

allahıma binlerce defa şükürler olsun

tebrik ederim...senın adına çok sevindim canımmm...hadi gözümüz aydın

geçmiş olsun canım çok şükür bişeyin yokmuş ya dua et

ne kadar korktum ne kadar üzüldüm anlatamam kızlar duygularımı öldüm öldüm dirildim resmen ne dualar ettim allahıma şükürler olsun elma şekerim 9 ay yatacak yer yapıyor kendine

derin
kaçıncı günde idrar testi yaptın
2 çizgi ne zaman cıktı canım

canım hastalığımın başladığı günü 1. gün sayarsak 24. günde evde 3 tane test yaptım 2. çizgi çok çok silik çıktı hatta buraya koymak için resmini bile çekmiştim ama o kadar siliktiki çıkmadı bende gittim hemen kana baktırdım.
26 mayısta regl oldum 18 haziranda idrar ve kan testi yaptırdım

canım çok geçmiş olsun ay ben bile sinir oldum okurken labarutuardaki kadın neye göre karar vermiş kimyasal olduğuna hayret bişey yaaa

neyse canım böyle gelsin geçsinn bak bi sorun yokmuş allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinn

sağ ol canım
inşllh sorunsuz bir hamilelik geçirirsin

çok geçmiş olsun canım neyse üzülmüşsün ağlamışsın ama mercimeğin seni bırakmamışallahım devamını nasip etsin

hiç sorma yaa ne sinir oldum bende bilsenn
aminn kızlarr aminn

derinnn ben buğün bir şey okudum ve yaptım idrarını pet bardağa yap yarım l,imonu damla damla sık dibine çökerse hamilesin üstte kalırsa değil limona göre hamileyim sende yapsana hamilesin ya ne olacak bakalım

canımmmmmm çok sevindimmmm gerçekten.doktor çok önemli evet.neyse çok sevindim senin adına.ayrıca kimyasal gebelil demek,adetten önce döllenen yumurtanın adet günlerinde adet kanıyla kırılıp gitmesi ve hamileliğin olmaması demektir.nebiçim doktormuş o öle.ay doktorum biride yapmıştı bunu bana.ne hamilesi senin daha yasın kaç basın kaç,çok küçüksün sen dedi.aptal kadınn! bende doktor hanım nezaman çocuk yapacağımızı da mı size soralım.bırakın da ona ben karar vereyim,beni ilgilendirir dedim.sert bişekilde.sonra kıvırdı.yok işde ben o niyetle söylemedim henüz gençsin hayatını yaşa bilmem ne.bunları da doktor yapıyolar işde
sen kaç yaşındaydn canım?

slm kızlar nasılsınız
derincim canım tbr ederim çok sevindim inan Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım çok sevindim çok çok çok sevindim anlatamam benim adet dün başladı bu ay yok yani hem kadın başta moral bozsa da sonu çok güzel olmuş çok çiyi bir dr bulmuşsun kendine

merhaba kızlar

ben derin'in heyecanına daldım tabi unuttum heyecandan merhaba demeyi hanımlar

cnm inşallah sağlıklı tatlı bir bebişin olur yerini sağlam yapıyorki iyi büyüsün içerde :)) darısı başımıza cnm

kızlar hepinize merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…