Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam kızlarr nasılsınız
ay survıvor seyrediorum ay bu nihat ne şirret ne çirkef bi insan yaa sinir oldum oturduğum yerdenn

slm tatlım yok canım çıkmadım arka sokaklar vardı ona bakıyordum şimdi de kanıt başlıyor hastasıyım da bunların

aaa bende seviyorum kanıtı
hatta yabancı dizide çok seyrediyorum polisiye dizileri
birde çok okurum psikolojik gerilim kitaplarınıda polisiye şimdi elimde okumadığım bikaç kitabım var onları bitiriorum

napıyosunuz kızlar kocam bana süprizz şiir yazmış ççokkkk mutlu oldumm canımmm kocacım benimmm

Artık benimsin...
Yanımdasın ey Sevgili;
Bitti hasret kokan günler,geceler, sabahlar...
Ve bitti artık sensiz uyandığım karanlık sabahlar.
Güneş batmıyor artık!
Korkutmuyor beni yarınlar..
Artık herşeyde daha çok sen varsın;
Gecenin sessizliğindede sen
Sabahın aydınlığındada,
Aldığım nefeste sensin,içtiğim suda...
Dedimya korkutmuyor artık yarınlar.
Yanımdasın artık ey Sevgili..
Taaa yüreğimin içinde saklısın,
Gözlerimin bebeğinde bile hayalin saklı,
Baktığımdada sen varsın, gördüğümdede...
Yanımdasın artık ey Sevgili;
Hoşgeldin dünyama...
Ve şimdiden teşekkkür ederim;
Ömrüme ömür kattığına...♥♥♥

Canım karıma.... S.S

çok güzel yazmış Allah bir ömür mutluluk,sevgi,aşk ve huzur dolu bir yuva nasip etsin canım

O ne saçma şeymiş öylee, du bakayım akşam deniyeyim

canım ben çok kısa bir süre sonra 26 olacağım inşallah

Nurdancım benim oğlumda sol kasığım sancıyordu. Bir arkadaşımla aynı dönemde hamile kaldık onunda sağ kasığıydı. Valla onun kızı oldu benim de oğlum. Sanırım senin de kız olacak canım. Sorunsuz hamilelik geçirirsin inşallah tatlım benim.

Derincim öncelikle çok geçmiş olsun canım. Çok üzülmüşsün ama bak mercimek seninle çok şükür. İnşallah herşey daha güzel olacak canım. Çok sevindim senin adına. Sorunsuz bir 40 hafta diliyorum canım.

bekle canımm bi da test yapma bencee

yok canım o öylesineydi zaten şu merakım geçsin sabırsızlığım bitsin diye... zaten 14. gündü dün bebiş olsa da çıkmaz demi?Yani olmadığı anlama gelmiyor ya da olmayacağı???

nasıl kıorkuyla okudum anlatamam ama şükür bak bebişin seninle canım Allahım sağlıklı gebelik ve sonrasında da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş :))

çok iyi demişsin canım ya..ben de genel kontrol için gitmiştim doktor muayene içti sonra hiçbi şey demeden 3 ay sonra gel bebek hemen olmaz öyle hap kullanışsın deyiverdi..eee niye muayene ettin o zaman neyse biz bir iki ay deneyeceğiz eğer olmazsa adını çok duyduğum bi doktora gideceğim..

Allah nazardan saklasın canım inşallah :)))) Bebişle daha da şenlensin yuvanız :))

canım allaha şükür iyi gidiyor şimdilik
eşim bana 9 ayı zindan edecek galiba erkenden yatırıyor beni süt dışında hiçbirşey içirtmiyor herşeye karışıyor işimiz var vallahi

ohhh baba olmaya hazırlıyor canım kendini ne güzell :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…