Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldinizz :))) ben iyiyim sizler nasılsınız?? Kızlar dün kasık ağrılarım ve bazı şeyler yüzünden çok erken olduğunu bile bile test yaptım ama size de sorayım dün 14. gündü ve tabi ki negatif çıktı..AMa düşündüğüm doğru değil mi??Yani bebek varsa bile tek çizgi çıkar değil mi şu an?? Yoksa gerçekten yok mu bebek???

Canım günaydın sananda. Daha çok erken cnm senin şu anda gün aşırı çalışma yapman lazım cnm bebeği düşünmekiçin daha çok erken. Şu anda negatif çıkması çok normal etsin çünkü hemnüz yumurtlama aşamasındasın. Sen şimdi bunları düşünme gün aşırı çalış. Bunları düşüneceğin zamana hiç değilse BATa 2-3 gün kala felan olması lazım cnm bu kadar streslenme.

çok sağol canım..ben reglimin bitiminden beri gün aşırı çalışıyorum cnm :)) İnternette hesapğlara göre dün sondu ovulasyon günüm ama diğer regle kadar devam edeveğim bu şekilde:)))) çok teşekkür ederim bilgilendirme için.testi yapmasam kafam orada kalacakt ama şükür artık geçti :)))

İnşallah cnm sağlıkla gelsin bebişlerimiz.

günaydın şekerler nasılısnız batı gelen var mı filorinda limon testini tekrar yaptın mı

Günaydın canım.. Valla benim daha kırmızılar gitmedi bir işe koyulamadık yaa.

inşallah çabucak biter de çalışmalara devam edersiniz

İnşallah canım valla bugün 4. günüm yarın 5 ve finish. Benim 5 gün sürüyor. Bir de doğum yaptığımdan beri adet olduğumu anlamıyorum hiç. Adet oluyorum sonra hafifi ağrılarım başlıyor. Gerçektendoğumdan sonra çok azalıyor adet sancıları. Bende aşırı azaldı önceden kıvranırdım yatakta. Şimdi adetimin 1. günü cam sildim yani düşünün.

günaydın kızlar nasılsınız

benim batım bugün ama hiç belirti yok henüz.
dün limon testini yaptım ve teste göre hamileyim
bugünde adet olmazsam eğer akşam giderken test alıcam..
sizce bugün yaptığım test doğru çıkarmı...:44:

canım inşallah bende doğum yapsamda kurtulsam öyle diyorlar ablamda da öyle olmuştu

canım bence çıkar bugün yap bakalım inş kırmızılar değil bebiş gelir :)))

canım dün bende yaptım ama anlamadım bi şey
sıktıkça aşağıya doğru indi ama sonra yukarı çıktı mı anlamadım bende test aldım ama deneyesim yok korkuyorum iki üç aydır hep hüsranla sonuçlanıyor bu ay da pek umudum yok doktorumunda dahil batıma 2 gün var bazen ara sancı giriyor ama çok deil sen nasıl yaptın nasıl gördün limon tortularını

Batın bugnse çıkabilir de çıkmayabilir de cnm. Ama en garantilisi bence sabah idrarınla yap. Sabah hcg hormonu salgısı daha fazla olurmuş ve gün içinde azalırmış. Akşam yaparsan da idrarını biraz tut öyle yap. iyice sıkışınc yap yani. İnşallah hamişsindir canım.

kızlar dünkü çalışmadan sonra hemen biraz dışarı çıktı sonra yastık kaydı onu düzeltmeye çalıştım falan filan derken bayağı kıpırdandım ama sadece ilk başta çıkan oldu onun dışında hiç çıkmadı..gene de gitmiş midir yerine spermler??

canım benimde öyle oluyor ne kadarda olsa hiç çıkmaması mümkün değil gibi yani en azından benim öyle

birde şunu soracam ben adetimin şuan 9.günündeyim 6.günü yaptık sonra 2 gün ara verdik sen nasıl yapıyon her gün mü
ya her günde sıkıntı olmuyomuuuuuu:)

yok canım hergün yapmıyorum 3 gün sürdü bu ay benim..4,6,8,10,12,13,14 yaptık canım şu an...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…