hoşgeldinizz :))) ben iyiyim sizler nasılsınız?? Kızlar dün kasık ağrılarım ve bazı şeyler yüzünden çok erken olduğunu bile bile test yaptım ama size de sorayım dün 14. gündü ve tabi ki negatif çıktı..AMa düşündüğüm doğru değil mi??Yani bebek varsa bile tek çizgi çıkar değil mi şu an?? Yoksa gerçekten yok mu bebek???
günaydın kızlar nasılsınız?
herkese günaydınlar:92::92::92::92::92:
Canım günaydın sananda. Daha çok erken cnm senin şu anda gün aşırı çalışma yapman lazım cnm bebeği düşünmekiçin daha çok erken. Şu anda negatif çıkması çok normal etsin çünkü hemnüz yumurtlama aşamasındasın. Sen şimdi bunları düşünme gün aşırı çalış. Bunları düşüneceğin zamana hiç değilse BATa 2-3 gün kala felan olması lazım cnm bu kadar streslenme.
günaydın batdaşım seni göremiyordum hiç..günaydın şekerler
Günaydın şekerler. Valla biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım? :93:
bende iyiym canım calışmaya başladık bizde gün aşırı düşünüyorum bakalım temmuz ayında ne olacak hayırlısıyla temmuzda gelir bebişim ve tüm temmuz ayını bekleyenlerinde bebişleri sağlıkla gelir inş....
günaydın şekerler nasılısnız batı gelen var mı filorinda limon testini tekrar yaptın mı
sagol cnm bizde iyiyiz bekliyoruz işte hamiş olmayıGünaydın şekerler. Valla biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım? :93:
İnşallah cnm sağlıkla gelsin bebişlerimiz.
Günaydın canım.. Valla benim daha kırmızılar gitmedi bir işe koyulamadık yaa.
inşallah çabucak biter de çalışmalara devam edersiniz
İnşallah canım valla bugün 4. günüm yarın 5 ve finish. Benim 5 gün sürüyor. Bir de doğum yaptığımdan beri adet olduğumu anlamıyorum hiç. Adet oluyorum sonra hafifi ağrılarım başlıyor. Gerçektendoğumdan sonra çok azalıyor adet sancıları. Bende aşırı azaldı önceden kıvranırdım yatakta. Şimdi adetimin 1. günü cam sildim yani düşünün.
günaydın kızlar nasılsınız
benim batım bugün ama hiç belirti yok henüz.
dün limon testini yaptım ve teste göre hamileyim
bugünde adet olmazsam eğer akşam giderken test alıcam..
sizce bugün yaptığım test doğru çıkarmı...:44:
kızlar dünkü çalışmadan sonra hemen biraz dışarı çıktı sonra yastık kaydı onu düzeltmeye çalıştım falan filan derken bayağı kıpırdandım ama sadece ilk başta çıkan oldu onun dışında hiç çıkmadı..gene de gitmiş midir yerine spermler??
canım benimde öyle oluyor ne kadarda olsa hiç çıkmaması mümkün değil gibi yani en azından benim öyle
birde şunu soracam ben adetimin şuan 9.günündeyim 6.günü yaptık sonra 2 gün ara verdik sen nasıl yapıyon her gün mü
ya her günde sıkıntı olmuyomuuuuuu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?