canım dün bende yaptım ama anlamadım bi şey
sıktıkça aşağıya doğru indi ama sonra yukarı çıktı mı anlamadım bende test aldım ama deneyesim yok korkuyorum iki üç aydır hep hüsranla sonuçlanıyor bu ay da pek umudum yok doktorumunda dahil batıma 2 gün var bazen ara sancı giriyor ama çok deil sen nasıl yaptın nasıl gördün limon tortularını
benimde bir kaç gündür kasıklarım ağrıyordu fakat bugün hiç belirti yok aslında umutlanmak ta istemiyorum hayal kırıklığına uğrarım diye.canım ben yarım limonu sıktım ve biraz bekledim bütün tortular dibindeydi üstte çıkanlarda oldu ama tek tük..gerçi bana hiç inandırıcı gelmiyo da florinda yapmış ya bende yapayım dedim onunla batdaşız eğer
hamişsek limon testi doğru demektir
slmm kızlarne zaman bu topiğe girsem herdaim canlı ,hareketli.. sanırım sevdim topiğinizi :90: :90: galiba bebiş konusu benide ilğilendirdiğinden midir bilinmez ama okudukca hepimizin birbirimize benzediğini düşünüyorum. aynı yöntem aynı dileek vee aynı sabır. allahım yardımcımız olsun boll bol dua edin .. halveti sık sık yapıyorsunuz ama unutmayın veren allah.. bir de sizlerle bişi paylaşayım dedim. hz muhammed (s.a.v) ye bir adam gelmiş ya rasulallah benim malım mülküm var. durumum yerinde.. ama hiç çocugum yok demiş bunu üzerine hz muhammad efendimiz bol bol tövbe istiğfar getir demiş. adam peygamberimizin dediğini yapmış ve bebegi olmuş.. sanırım yöntemimiz bu olmalı bol bol tövbe.. ( ve halvet )
bu arada biraz kendimden bahsedeyim sizlere tanışık olalım :)))) ben 1 ,5 yıllık evliyim.( 10 ayda 2 olcek ) ve bebişimiz olmuyodoktora gittik 1 sene bittikten sonra doktor bana klomen verdi 5 ay kullandım. ama sonuçsuz kaldı sonra ankaraya zekai tahir burak hastanesine gittim. tüm kontrollerim yapıldı pco luyum. ve eşimde varikosel çıktı şuan ameliyat oldu yaklaşık 25 gün önce ve bekliyoruz..allah isteyen herkeze nasip etsin inşş
canım bende yaptım limon testinibendede sadece bi tane limon kalıntısı yukarıya çıktı diğerleri aşağıda kaldı ama benim bu ay yumurtlamam olmadığı için çok ucuk geliyo inşallah Rabbim vermiştir O yoktan var eden hayırlısını versin doktorumun bile umutsuz olduğu bu ayda bebişim gelirse gerçekten çok güzel olacak
kızlarrrrrr hepinize günaydın
günaydın hoşgeldin batdaşım..
nasıl varmı belirti...
hoşbuldum batdaşımgünaydın hoşgeldin batdaşım..
nasıl varmı belirti...
hoşbuldum batdaşım
belirti göğüslerim patlayacak kadar şişti damarları çıktı bel ağrısı sağ kasık batması hala var arada peyaz süt gibi akıntı var bu sabahtan beri midem bulanıyor :26:
günaydın canım benim belirtim yok gibi sadece kasığıma bazen ağrı giriyo bi de sol göğsüm bazen hafif sancıyo gibi çay içmemeye başladım ama sanırım bunlar psikolojik ya da adet belirtisi:2:sizde var mı belirtiler batdaşlar
canım bu belirtiler bu günde varsa bence hamişsin Allah'ın izniyle
hoşbuldum batdaşım
belirti göğüslerim patlayacak kadar şişti damarları çıktı bel ağrısı sağ kasık batması hala var arada peyaz süt gibi akıntı var bu sabahtan beri midem bulanıyor :26:
canım bence çıkar ama yine de sabredebiliyorsan bekle 1-2 gün daha
bende akşama test alsammı almasammı karar veremedim :44:
bazen benimde kasıklarıma ağrı giriyo ama hiç akıntım yok bide bu ay ben normal yaşadığım adet belirtilerini hiç yaşamadım önceden vücudum çok şişerdi bu ay hiç bi belirti yok..:44:
ben beklicem sende bekle istersen çıkmazsa hayal kırıklığına uğramazsın
ay inşallah canım hamişliğine işarettir geçenlerde bende koyu sarı leke geldi fitil kullanmıştım acaba ondan mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?