Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benimde bir kaç gündür kasıklarım ağrıyordu fakat bugün hiç belirti yok aslında umutlanmak ta istemiyorum hayal kırıklığına uğrarım diye.canım ben yarım limonu sıktım ve biraz bekledim bütün tortular dibindeydi üstte çıkanlarda oldu ama tek tük..gerçi bana hiç inandırıcı gelmiyo da florinda yapmış ya bende yapayım dedim onunla batdaşız eğer
hamişsek limon testi doğru demektir

Günaydınn kızlar
Nasılsınızz bakemmmmmm
Kızlar yaa bence yastıkmış bilmemneymiş hepsi yalan yaa, allahın takdiri ilahisinden başka birşey değil bu.
Ben ne ayaklarımı duvara diktim, ne belime yastık koydum, bendende aktı spermler. ne bilimmm belkide işe yarıyordur ama ben bunların hiçbirini yapmadım. Ama benim tek yaptıım ilişkiden sonra yataktan kalkmadım öyle uyudum.
Hee ilişki süresince bol dua ettim birde
allah hepimize sağlıklı hayırlı çocuklar versin

slmm kızlar ne zaman bu topiğe girsem herdaim canlı ,hareketli.. sanırım sevdim topiğinizi :90: :90: galiba bebiş konusu benide ilğilendirdiğinden midir bilinmez ama okudukca hepimizin birbirimize benzediğini düşünüyorum. aynı yöntem aynı dileek vee aynı sabır. allahım yardımcımız olsun boll bol dua edin .. halveti sık sık yapıyorsunuz ama unutmayın veren allah.. bir de sizlerle bişi paylaşayım dedim. hz muhammed (s.a.v) ye bir adam gelmiş ya rasulallah benim malım mülküm var. durumum yerinde.. ama hiç çocugum yok demiş bunu üzerine hz muhammad efendimiz bol bol tövbe istiğfar getir demiş. adam peygamberimizin dediğini yapmış ve bebegi olmuş.. sanırım yöntemimiz bu olmalı bol bol tövbe.. ( ve halvet )
bu arada biraz kendimden bahsedeyim sizlere tanışık olalım :)))) ben 1 ,5 yıllık evliyim.( 10 ayda 2 olcek ) ve bebişimiz olmuyo doktora gittik 1 sene bittikten sonra doktor bana klomen verdi 5 ay kullandım. ama sonuçsuz kaldı sonra ankaraya zekai tahir burak hastanesine gittim. tüm kontrollerim yapıldı pco luyum. ve eşimde varikosel çıktı şuan ameliyat oldu yaklaşık 25 gün önce ve bekliyoruz..allah isteyen herkeze nasip etsin inşş

canım bende yaptım limon testinibendede sadece bi tane limon kalıntısı yukarıya çıktı diğerleri aşağıda kaldı ama benim bu ay yumurtlamam olmadığı için çok ucuk geliyo inşallah Rabbim vermiştir O yoktan var eden hayırlısını versin doktorumun bile umutsuz olduğu bu ayda bebişim gelirse gerçekten çok güzel olacak

hoşgeldin canım aramıza.. inşallah tez zamanda bebiş haberlerini alırız.Allah gönlüne göre versin ....

inşallah canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin....

günaydın hoşgeldin batdaşım..
nasıl varmı belirti...

günaydın canım benim belirtim yok gibi sadece kasığıma bazen ağrı giriyo bi de sol göğsüm bazen hafif sancıyo gibi çay içmemeye başladım ama sanırım bunlar psikolojik ya da adet belirtisi:2:sizde var mı belirtiler batdaşlar

günaydın hoşgeldin batdaşım..
nasıl varmı belirti...
hoşbuldum batdaşım
belirti göğüslerim patlayacak kadar şişti damarları çıktı bel ağrısı sağ kasık batması hala var arada peyaz süt gibi akıntı var bu sabahtan beri midem bulanıyor :26:

bazen benimde kasıklarıma ağrı giriyo ama hiç akıntım yok bide bu ay ben normal yaşadığım adet belirtilerini hiç yaşamadım önceden vücudum çok şişerdi bu ay hiç bi belirti yok..:44:

bazen benimde kasıklarıma ağrı giriyo ama hiç akıntım yok bide bu ay ben normal yaşadığım adet belirtilerini hiç yaşamadım önceden vücudum çok şişerdi bu ay hiç bi belirti yok..:44:

ay inşallah canım hamişliğine işarettir geçenlerde bende koyu sarı leke geldi fitil kullanmıştım acaba ondan mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…