yok canım idrar testlerinde yanlışda olabiliyo canım üzme kendini ama da çokkk erken kii biraz daaa bekle benceee:):)yok canım o öylesineydi zaten şu merakım geçsin sabırsızlığım bitsin diye... zaten 14. gündü dün bebiş olsa da çıkmaz demi?Yani olmadığı anlama gelmiyor ya da olmayacağı??
aranızda başka ovülasyon testi yapan varr mııı????
beeeeennn, evet çift çizgi ilk gün silik çıktı o günde daha sonra net çıktığı günde denememizi yaptık bakalım bekliyoruz. ayın 25-26sında belli olur.
canım ben doktor tavsiyesi ile 55tl ye eczaneden prodüktör ün ovülasyon testini aldım. içinde kullanımı ayrıntılı anlatılıyor. kullanılacağı gün senin adet siklusuna göre değişiyor içinde yazıyor mesela adeti 28günde olan 12.gün 30günde olan 14.gün diye falan... yazılan gün yapılmaya başlanıyor. benim son aylarda hafif bir sapma düzensizlik vardı adet tarihlerimde onun içinde en kısa adet siklusuna göre diyordu 28den hesap edip 12.gün yani dün ilk testi yaptım aynı gebelik testi gibi C ve T yazan yer var ikisindede eşit çizgi çıkınca ve T deki çizgi C den kalınca ovülasyon olmuş demekmiş. benim T de ki çizgi çok bariz kalındı C deki çizgiden ilk seferde tutturdum...normalde olmasaydı her gün çift çizgi görene kadar bakacaktım. karışık mı oldu anlatabildim mi?Selamm,yapacak olan var ve ne zaman yapacağı konusunda oldukça cahilyani ben bi yardım etseniz bana kızlar
merhaba dalgalı sen ne zaman yaptın yani kaçıncı gününde? birde idrarda bakılandan mı yaptın? ooo senin bat a az kalmış inşallah gebelik olmuştur. bana daha çook...
canım ben doktor tavsiyesi ile 55tl ye eczaneden prodüktör ün ovülasyon testini aldım. içinde kullanımı ayrıntılı anlatılıyor. kullanılacağı gün senin adet siklusuna göre değişiyor içinde yazıyor mesela adeti 28günde olan 12.gün 30günde olan 14.gün diye falan... yazılan gün yapılmaya başlanıyor. benim son aylarda hafif bir sapma düzensizlik vardı adet tarihlerimde onun içinde en kısa adet siklusuna göre diyordu 28den hesap edip 12.gün yani dün ilk testi yaptım aynı gebelik testi gibi C ve T yazan yer var ikisindede eşit çizgi çıkınca ve T deki çizgi C den kalınca ovülasyon olmuş demekmiş. benim T de ki çizgi çok bariz kalındı C deki çizgiden ilk seferde tutturdum...normalde olmasaydı her gün çift çizgi görene kadar bakacaktım. karışık mı oldu anlatabildim mi?
Yok karışık değil anladım canım,peki sen son ay başlayan ve bir sonraki adet tarihini baz alarak mı yaptın yoksa netten ovulasyon hesaplama yapıp 3 adet tarihini mi esas aldın işte benim orda kafam karışık azcık
Selamm,yapacak olan var ve ne zaman yapacağı konusunda oldukça cahilyani ben bi yardım etseniz bana kızlar
13 haziranda başladı regl şu an bugün 9. günüm,ovulasyon testini yapmam için bu ay 31 günde bir olan döngüye göre mi hareket etmem gerekiyo yoksa 3 aylık döngünün ortalamasını almam gerekiyo valla kafam karıştı ya içinede 5 tane test koymuş pinti herifler
Yok karışık değil anladım canım,peki sen son ay başlayan ve bir sonraki adet tarihini baz alarak mı yaptın yoksa netten ovulasyon hesaplama yapıp 3 adet tarihini mi esas aldın işte benim orda kafam karışık azcık
kızlar günaydınlarrrr
kızlar ben kullandım. gg den aldım laboquıck marka içinde 30 adet ovulasyon 10 tanede gebelik testi vardı.2 ay da yetti. benim elimde çok olduğu için adet bitiminde başladım hemen. bu kitlerin mantığı şu; vücut yumurtanın çatlaması için LH denilen bi hormon salgılar. çatlamadan bir gün önce bu LH hormonu vücutta ani bi artış gösterir. ve yaklaşık 24 ila 36 saat sonra yumurta çatlamış olur. bu kitler vücutta artan LH tesbit eder. yani çift çizgiden 24 saat sonra ilşkiye girmek gerekir. bence en güzeli gördüğün akşam ve ertesi gün girmek böylece kaçırmamış olursunuz.ha bu arada hergün aynı saatte yapılması daha ii olur. sabah idrarı olmayacak yanıltabilir.son 4 saat hiç tuvalete gitmeden aldığınız sıvı miktarınıda seyrelterek kullanıyosunuz şimdiden rastgele:))
benim testin kağıdında gördüğünüz çift çizgi gördüğünüz zaman ilişkiye girin diyordu dediğin gibi 24-36 saat sonra çatlıyormuş.ben dün akşam ilişkiye girdim ama bu akşam mı yine ilişki olsa yoksa sabaha mı olsa emin değiliz? hani gün aşırı diye bişi var ya sperm kalitesi için. ama sprem kalitesi bekleyecez diye yumurtadan olur muyuz ki beklerken bile miyorum...ya illa gün aşırı mı gerek gebelik için her gün olsa olmaz mı ki?kızlar günaydınlarrrr
kızlar ben kullandım. gg den aldım laboquıck marka içinde 30 adet ovulasyon 10 tanede gebelik testi vardı.2 ay da yetti. benim elimde çok olduğu için adet bitiminde başladım hemen. bu kitlerin mantığı şu; vücut yumurtanın çatlaması için LH denilen bi hormon salgılar. çatlamadan bir gün önce bu LH hormonu vücutta ani bi artış gösterir. ve yaklaşık 24 ila 36 saat sonra yumurta çatlamış olur. bu kitler vücutta artan LH tesbit eder. yani çift çizgiden 24 saat sonra ilşkiye girmek gerekir. bence en güzeli gördüğün akşam ve ertesi gün girmek böylece kaçırmamış olursunuz.
benim adet düzeni normalde 29-30 günde bir di. ama son 3 ay farklılaştı 6nisan-11 mayıs-8haziran.yani biri 35 diğeri 28gün oldu. internette ki hesaplayıcılar 32günde bir diyor ama testin içinde şöyle bir şey yazıyor "adette son zamanlarda yaşanan düzensizlik varsa en kısa adet dönemine göre testi uygulayın" benimde en kısa 28 gün olduğu için yine kağıtta ki çizelgeye göre 12.gün teste başladım. ilk testtede ovülasyon çıktı. sen kaç günde bir oluyorsun? eğer 28se sende 12.gün yapmaya başla.
kızlar dün gece eve geldiğimizde gece yarısı 3 tü
saat 12 ye gelirken tel eşimin annesi aradı tel.de ağlıyo falan eşimin kuzeni kaza geçirmiş yoğun bakımdaymış.apar topar çıktık. hastaneye gittik. kız daha 17 sinde yok . sevgilisi kızı eve bırakırken direğe vurmuşlar. tabi şöför kendini riske atarmı sağ tarafla girmiş direğe yani kızın oturduğu yerle. çocukta hiçbişey yok ayakta sağlam bacağında küçücük bi sıyrık gördüm o kadar. kızın iç kanaması var. yüzü dağılmış çene dağılmış dişleri boğazına kaçtığından bi süre oksijensiz kalmış,ve kanamadan dolayı hayati tehlikesi varmış. çocukta alkol varmış. bu sabah itibariylede durumu iyiye gidiyomuş kanama artmamış yarın ameliyata alacaklarmış dağılan yüzü için. yani üzüldüm çok tabi ama bi taraftanda ne işin vardı dedim alkollü adamın arabasında. çocuğu gördüm hiç öyle üzgün hali tavrı yoktu, ne diyeceğimi bilemedim açıkcası.kız daha yenilerde babasına demişki evlenicem babasıda daha kaç yaşındasın bak bize evlilik kolaymı demiş.bu arada anne baba ayrı yaşıyolar boşanma sürecindeler vede çok olaylı bildiğim kadarıyla. 3 gün sonrada bu kaza olmuş işte. kızda baya uçlarda yaşayan anne babasını dinlemeyen hatta söylediklerine göre anne babanın boşanmasındaki en büyük etkenmiş. anne herşeye izin veriyo baba vermiyo kız kafasına göre yaşıyo falan filan. ay içim daraldı yaa. evlat yetiştirmek ne zor.. Allah şifasını versin kuzeninde inş. aklı başına gelir artık
birde ironik olanı güzelliğine çok düşkün bi kız şimdi yüzü dğılmış(( ve bu çocuk daha ergen. inş. atlatır sorunsuz
bende kullandım.. 1 ay tekrar deneyecegim evde var test bakalım hayırlısı ..aranızda başka ovülasyon testi yapan varr mııı????
Selamm,yapacak olan var ve ne zaman yapacağı konusunda oldukça cahilyani ben bi yardım etseniz bana kızlar
benim testin kağıdında gördüğünüz çift çizgi gördüğünüz zaman ilişkiye girin diyordu dediğin gibi 24-36 saat sonra çatlıyormuş.ben dün akşam ilişkiye girdim ama bu akşam mı yine ilişki olsa yoksa sabaha mı olsa emin değiliz? hani gün aşırı diye bişi var ya sperm kalitesi için. ama sprem kalitesi bekleyecez diye yumurtadan olur muyuz ki beklerken bile miyorum...ya illa gün aşırı mı gerek gebelik için her gün olsa olmaz mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?