bende kullandım.. 1 ay tekrar deneyecegim evde var test bakalım hayırlısı ..
canım lh degeriyle alakalı gerçi arkadaşlar yazmış ama ben testi yapmaya bi başladım çift çizgi aaayy dedim ben süreklimi yumurtluyorum derken öğrendimki çift çizgi kırmızısı net yane koyu ise o ğünmüş. diger günler silikti bu ay tekrar deneyecegim. eczanede fiyatı pahalıydı ben netten ısmarladım.. gayette memnunum burdaki kızların çoğuu medi smart kullanmıştı baktım bende aldım. hamilelik testinde çift çizgiyi göremeyenler için bu testte bol boll çift çizgi varr
İşte bende de aynı sorun var 16-13-13 oldu bende de bu üçünü alınca 29 günde bir oluyo ama son döngüyü alırsan 31 gün ondan kafam karıştı.ben 28 günde bire göre ayarlıyım onu dediğin gibi.olmazsa bi tane daha alırız artık battı balık yan gider:))
kızlar dün gece eve geldiğimizde gece yarısı 3 tü
saat 12 ye gelirken tel eşimin annesi aradı tel.de ağlıyo falan eşimin kuzeni kaza geçirmiş yoğun bakımdaymış.apar topar çıktık. hastaneye gittik. kız daha 17 sinde yok . sevgilisi kızı eve bırakırken direğe vurmuşlar. tabi şöför kendini riske atarmı sağ tarafla girmiş direğe yani kızın oturduğu yerle. çocukta hiçbişey yok ayakta sağlam bacağında küçücük bi sıyrık gördüm o kadar. kızın iç kanaması var. yüzü dağılmış çene dağılmış dişleri boğazına kaçtığından bi süre oksijensiz kalmış,ve kanamadan dolayı hayati tehlikesi varmış. çocukta alkol varmış. bu sabah itibariylede durumu iyiye gidiyomuş kanama artmamış yarın ameliyata alacaklarmış dağılan yüzü için. yani üzüldüm çok tabi ama bi taraftanda ne işin vardı dedim alkollü adamın arabasında. çocuğu gördüm hiç öyle üzgün hali tavrı yoktu, ne diyeceğimi bilemedim açıkcası.kız daha yenilerde babasına demişki evlenicem babasıda daha kaç yaşındasın bak bize evlilik kolaymı demiş.bu arada anne baba ayrı yaşıyolar boşanma sürecindeler vede çok olaylı bildiğim kadarıyla. 3 gün sonrada bu kaza olmuş işte. kızda baya uçlarda yaşayan anne babasını dinlemeyen hatta söylediklerine göre anne babanın boşanmasındaki en büyük etkenmiş. anne herşeye izin veriyo baba vermiyo kız kafasına göre yaşıyo falan filan. ay içim daraldı yaa. evlat yetiştirmek ne zor.. Allah şifasını versin kuzeninde inş. aklı başına gelir artık
birde ironik olanı güzelliğine çok düşkün bi kız şimdi yüzü dğılmış(( ve bu çocuk daha ergen. inş. atlatır sorunsuz
heheh iyi bari çift çizgi açlığımı bastırırm onlarla güsel güsell,silik çıkarsa negatif ,C gibi ve ondan daha koyu çıkarsa pozitif oluyo yani tamamdır gelsin 12. günüm benim o zaman hemen
Allah şifa versin,herkesin başına gelebilir bütün gün araba tepesindeyiz ama 17 yaşında bir kızın ailesinin yanında olması gerekir en azından akşam saatlerinde.
selam hatunlar
nasılsınız ???
var mı bebiş haberleri ,giremedim ..tatildeyimmm :))
nörüyonuz çalışmalara devam mı ???
Sivatan napıyosun canım benim,nasıl gidiyo adaçayı? var mı akıntı falan değişiklik oldumu?
kusura bakma hayatımcım ya çalışıyorum ya açık tutuyorum arada bakıyorum ama yoğunum o yüzden şimdi grdüm.iyi gidiyor sabah önüme pıt diye kapkara bi parça düştü korktum valla ama ara ara oldu zaten geçen günlerde.bence işe yarıyo gibi memnun kaldım şimdilik ne yanma var ne bişey bazı kızlar yaktı filan diyodu.anlamıyorum bile zaten yatarken koyuyorum 4 gün yaptım bugüm klomen içtim son akşam 5gün kulanmam lazımdı ama kararsız kaldım klomene zararı olurmu bilmiyorum
bende ilk kez kullanıcam inş. klomeni. 30 haziranda reglim. 2. günü gel dedi. bendede çikolata kisti oluştu o yüzden bu şekilde denicez bakalım. senin kaçıncı ayın canım klomenle ? birde çatlama iğnesini yaklaşık 14 gün sonra vuruyor değilmi?
ben 4.günü gidiyorum 5.günü içmeye başlıyorum 5 gün günde 1 tane alıyorum hayatım.bu 3.ayım klomenle ilk ay boş geçtik günde 2 tane çok büyüttü çatlamadı o yüzden gitti 1 ayım.geçen ay günde 1e indirdik güzel iki yumurta aldık 22 ve 26 mm iğneyi klomeni bitirdikten 5 gün sonra vurduk (bi işe yaramadı tabeeeee):84::84::84::84::84:senin hesaba geliyo ama adetin ilk gününü alırsak 14.günü ben aşamalarıyla yazdım sana
banada reglin 2 yada 3.günü gel dedi ne zaman başlatıcak bilmiyorum bakalım görücez. şimdi tatil için tarih ayarlamaya çalışıyorumda bunuda hesap etmem gerekiyor. ha birde 26 temmuzda yeniden regl günüm var. birde ayın 10 unda pek sevgili göörümcemin düğünü var. o araya sıkıştırmam lazım arada bir hafta kalıyor tam ne eksik ne fazla . valla havuz problemini geçri benim tatil sorunu
26sında başlıyosa reglin 8 ağustosta iğneyi vurulursun.ben kendi hesabımı söyliyim sana 26sı olsa 1.gün 30u 5 gün ve klomene başlama günü 3ünde bitiyor klomen toplam 5 gün içmiş olcaksın ağustos 8de de iğne vurulursun bencekkkkkk benim periyodum buydu ama her dr farklı içiriyo klomeni....
kızlar dün gece eve geldiğimizde gece yarısı 3 tü
saat 12 ye gelirken tel eşimin annesi aradı tel.de ağlıyo falan eşimin kuzeni kaza geçirmiş yoğun bakımdaymış.apar topar çıktık. hastaneye gittik. kız daha 17 sinde yok . sevgilisi kızı eve bırakırken direğe vurmuşlar. tabi şöför kendini riske atarmı sağ tarafla girmiş direğe yani kızın oturduğu yerle. çocukta hiçbişey yok ayakta sağlam bacağında küçücük bi sıyrık gördüm o kadar. kızın iç kanaması var. yüzü dağılmış çene dağılmış dişleri boğazına kaçtığından bi süre oksijensiz kalmış,ve kanamadan dolayı hayati tehlikesi varmış. çocukta alkol varmış. bu sabah itibariylede durumu iyiye gidiyomuş kanama artmamış yarın ameliyata alacaklarmış dağılan yüzü için. yani üzüldüm çok tabi ama bi taraftanda ne işin vardı dedim alkollü adamın arabasında. çocuğu gördüm hiç öyle üzgün hali tavrı yoktu, ne diyeceğimi bilemedim açıkcası.kız daha yenilerde babasına demişki evlenicem babasıda daha kaç yaşındasın bak bize evlilik kolaymı demiş.bu arada anne baba ayrı yaşıyolar boşanma sürecindeler vede çok olaylı bildiğim kadarıyla. 3 gün sonrada bu kaza olmuş işte. kızda baya uçlarda yaşayan anne babasını dinlemeyen hatta söylediklerine göre anne babanın boşanmasındaki en büyük etkenmiş. anne herşeye izin veriyo baba vermiyo kız kafasına göre yaşıyo falan filan. ay içim daraldı yaa. evlat yetiştirmek ne zor.. Allah şifasını versin kuzeninde inş. aklı başına gelir artık
birde ironik olanı güzelliğine çok düşkün bi kız şimdi yüzü dğılmış(( ve bu çocuk daha ergen. inş. atlatır sorunsuz
merhaba dalgalı sen ne zaman yaptın yani kaçıncı gününde? birde idrarda bakılandan mı yaptın? ooo senin bat a az kalmış inşallah gebelik olmuştur. bana daha çook...
CANIM BEN ADETİN İLK GÜNÜNDEN İTİBAREN 10 GÜNDE YAPMAYA BAŞLADIM. 14. GÜN SİLİK ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI. ERTESİ GÜNDE SİLİK 3. GÜN KOYU ÇİZGİ OLDU. MUHTTEMELEN SİLİK ÇİZGİLERDE YUMURTLAMAYA BAŞLADIM KOYU ÇİZGİDE 12 SAAT İÇİNDE YUMURTA OLUŞTU. O GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİM TABİ. BAKALIM BEKLİYORUZ. 25-26 HAZİRANDA BELLİ OLACAK.
hımm anladım canım saolasınn
ben şimdi 30 hazirana yoğunlaşayım o zaman muhtemelen ayın 14.günü gibi iğneyi yapsa bana uyar :)) tatilimide yaparım çocukta
ay bide bu iğneyi göbektenmi yapıyolarya düşününce tüylerim diken diken oluyo acıyomu çok yaa
bide arkadasım senin problemin ne neden klomen deniyosunuz
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin...
ovitrelle (pahalı olan her yerde bulunuyo 75 tl)yaptırmıştım ben o göbekten hiiiçççç anlamıyosun bile küççücük ucu var zaten normal iğne değil insülin gibi aynı.prengyl (ucuz olan iki tane vuruluyo ikisi 20 tl heryerde bulunmuyo hiç bulunmuyo gibi ama ben buldum bu ay şükürler olsun)var o da kalçadan cicikommm
aslına bakarsan bende yumurtaların büyümesinde problem var sadece işte onu da klomenle hallediyoz kendileri de gayet iyi çatlıyo ama ben riske atmamak için iğne oluyom ya çatlamazsa diye başka sorunum yok Rabbime şükürler olsun.
Kızlar klomen kullanan kadınlarda ikiz gebelik oluyormuş bu doğrumu?Bir arkadaşımın ikizleri oldu bir dönem bebekleri olmadı tedavi görmüş ama ne tedavisi olduğunu söylemedi.Tüp bebek değil o kesin.Bi de çatlatma iğnesi ne klomen ne ikisi birliktemi kullanılıyo bi bilgilendiriverin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?