Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

heheh iyi bari çift çizgi açlığımı bastırırm onlarla güsel güsell,silik çıkarsa negatif ,C gibi ve ondan daha koyu çıkarsa pozitif oluyo yani tamamdır gelsin 12. günüm benim o zaman hemen

en sağlamı öyle yap bencede. bende internettekine baksam ooo 12.gün değil 16.gün teste başlayacaktım ve gıdaklama günüm geçmiş olacaktı 28güne göre bile hesaplayınca ilk günden çıktı. insan vücudu işte tam standartı yok farklı farklı...

Allah şifa versin,herkesin başına gelebilir bütün gün araba tepesindeyiz ama 17 yaşında bir kızın ailesinin yanında olması gerekir en azından akşam saatlerinde.

heheh iyi bari çift çizgi açlığımı bastırırm onlarla güsel güsell,silik çıkarsa negatif ,C gibi ve ondan daha koyu çıkarsa pozitif oluyo yani tamamdır gelsin 12. günüm benim o zaman hemen

allah iyiliğini versin çok güldüm.. iki çizgide net yane koyu çıkacak .. arkadaşın dediği gibi eskiler ovulasyon testiylemi hamile kaldı ama ne yaparsın biz cocuk için ne duyarsak hopppp atlıyoruzz belki faylası olur..
bu arada ben adetimin 10 , 12 , 14 ,16 günleri yaptım ovulasyon testini kaçırmak istemedimm garanti olsun diye

Son düzenleme:
Allah şifa versin,herkesin başına gelebilir bütün gün araba tepesindeyiz ama 17 yaşında bir kızın ailesinin yanında olması gerekir en azından akşam saatlerinde.

kaza 8.30 gibi olmuş 9 da babası aramaya başlamış kızı geç kaldı diye 9.30 ta kaza haberini almış babası. zaten diyorum ya anne herşeye izin veriyomuş baba herşeye izin vermeyince anne babayla kavga ediyomuş. zaten ayrı yaşıyolar. dünde kardeşinin doğum günüymüş. onu kutlucaklarmış. yavrum onlarda küçük olayı idrak edemediler heralde biz yarın nasıl kursa gidicez diolar :))

kızlar yumurtlama için ateş ölçme yönteminide kullanabilirsiniz.oda kolay bi yöntem aslında

selam hatunlar
nasılsınız ???
var mı bebiş haberleri ,giremedim ..tatildeyimmm :))
nörüyonuz çalışmalara devam mı ???

Sivatan napıyosun canım benim,nasıl gidiyo adaçayı? var mı akıntı falan değişiklik oldumu?

kusura bakma hayatımcım ya çalışıyorum ya açık tutuyorum arada bakıyorum ama yoğunum o yüzden şimdi grdüm.iyi gidiyor sabah önüme pıt diye kapkara bi parça düştü korktum valla ama ara ara oldu zaten geçen günlerde.bence işe yarıyo gibi memnun kaldım şimdilik ne yanma var ne bişey bazı kızlar yaktı filan diyodu.anlamıyorum bile zaten yatarken koyuyorum 4 gün yaptım bugüm klomen içtim son akşam 5gün kulanmam lazımdı ama kararsız kaldım klomene zararı olurmu bilmiyorum

bende ilk kez kullanıcam inş. klomeni. 30 haziranda reglim. 2. günü gel dedi. bendede çikolata kisti oluştu o yüzden bu şekilde denicez bakalım. senin kaçıncı ayın canım klomenle ? birde çatlama iğnesini yaklaşık 14 gün sonra vuruyor değilmi?

ben 4.günü gidiyorum 5.günü içmeye başlıyorum 5 gün günde 1 tane alıyorum hayatım.bu 3.ayım klomenle ilk ay boş geçtik günde 2 tane çok büyüttü çatlamadı o yüzden gitti 1 ayım.geçen ay günde 1e indirdik güzel iki yumurta aldık 22 ve 26 mm iğneyi klomeni bitirdikten 5 gün sonra vurduk (bi işe yaramadı tabeeeee):84::84::84::84::84:senin hesaba geliyo ama adetin ilk gününü alırsak 14.günü ben aşamalarıyla yazdım sana

banada reglin 2 yada 3.günü gel dedi ne zaman başlatıcak bilmiyorum bakalım görücez. şimdi tatil için tarih ayarlamaya çalışıyorumda bunuda hesap etmem gerekiyor. ha birde 26 temmuzda yeniden regl günüm var. birde ayın 10 unda pek sevgili göörümcemin düğünü var. o araya sıkıştırmam lazım arada bir hafta kalıyor tam ne eksik ne fazla . valla havuz problemini geçri benim tatil sorunu

26sında başlıyosa reglin 8 ağustosta iğneyi vurulursun.ben kendi hesabımı söyliyim sana 26sı olsa 1.gün 30u 5 gün ve klomene başlama günü 3ünde bitiyor klomen toplam 5 gün içmiş olcaksın ağustos 8de de iğne vurulursun bencekkkkkk benim periyodum buydu ama her dr farklı içiriyo klomeni....

hımm anladım canım saolasınn

ben şimdi 30 hazirana yoğunlaşayım o zaman muhtemelen ayın 14.günü gibi iğneyi yapsa bana uyar :)) tatilimide yaparım çocukta

ay bide bu iğneyi göbektenmi yapıyolarya düşününce tüylerim diken diken oluyo acıyomu çok yaa
bide arkadasım senin problemin ne neden klomen deniyosunuz

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin...

ovitrelle (pahalı olan her yerde bulunuyo 75 tl)yaptırmıştım ben o göbekten hiiiçççç anlamıyosun bile küççücük ucu var zaten normal iğne değil insülin gibi aynı.prengyl (ucuz olan iki tane vuruluyo ikisi 20 tl heryerde bulunmuyo hiç bulunmuyo gibi ama ben buldum bu ay şükürler olsun)var o da kalçadan cicikommm
aslına bakarsan bende yumurtaların büyümesinde problem var sadece işte onu da klomenle hallediyoz kendileri de gayet iyi çatlıyo ama ben riske atmamak için iğne oluyom ya çatlamazsa diye başka sorunum yok Rabbime şükürler olsun.

Kızlar klomen kullanan kadınlarda ikiz gebelik oluyormuş bu doğrumu?Bir arkadaşımın ikizleri oldu bir dönem bebekleri olmadı tedavi görmüş ama ne tedavisi olduğunu söylemedi.Tüp bebek değil o kesin.Bi de çatlatma iğnesi ne klomen ne ikisi birliktemi kullanılıyo bi bilgilendiriverin beni

doktor ilaç ismini veriyo dışardan alınıyo öylemi şeker ? benimde kistin dışında sağdada kist var over kisti. çok yumurtam varmış ondan olmuş :))) çok yumurta var ama bebik yok nasıl işse :)))

tatlım bende okudum klomenle birden fazla yumurta gelişme ihtimali yüksek olduğu için çoğul gebelik olabiliyor. hatta bi topic var onu okudum ikizi olan çok insan var klomen kullanıp. şimdi dr. klomeni veriyo 5 gün içiyosun. sonra yumurtalar büyümüşmü diye bakıyo yeterli olgunluğa gelince çatlatma iğnesi vuruyo. eğer yumurtalar çatlamassa kist oluşabilir. benim sağ tarafımda kendiliğinden oluşan kistimde bunlardan. ama benim klomenle değil kendiliğinden oluştu . dr önemli değil diyor onun için. tüp bebek değilse kesin klomendir. hatta hiç sorunu olmayıpta ikiz istediği için klomen kullananlar varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…