Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

saol canım Allah senden razı olsun...hepimizin duaları kabul olsun inşallah...oflu inşallah güzel haberlerle dönersin...

ne demek Rosemm lafı bile olmaz arkadaşım hepimiz bu yolda yürüyoruz umutlarlaa aynı kaderi paylaşıyoruz bir duanın lafımı olur....

Pembe akıntım gelmeye başladı 1 saate kadarda kırmızılaşır dıye düşünüyorum.

Demekki test yapmamı bekliyormuş reglim gelmek için yıne her ay olduğu gibi...

Başaramadım

Browniiiiiiii bakkk şimdi birkere üzülmek yokkk sakın ama sakınnnn öyle düşünmeeee bu ay güzellce dersimize daha iyi çalışıyoruzzz kürler mürlerr bebeği getircez inşallahhhh öylee umutsuzluğa kapılıp günahada girmee Rabbimden hayırlısını istemiyormuyuz biz Allahta bize bunu uygun görüyor demekki şuanda hayırlı zaman değil niceleri varrr hi,ç bir zaman çocuk sahibi olamayacağını bile bile yaşıyorlar.Ama bizi umutlandıran birşeyler var değil mi? Teknoloji o kdar geliştiki spermi olmayandan bile sperm bulunup hamiş kalan insanlar var Rabbim yeter ki ol desin değil mi ama :) Hadi şimdi güllll lütfen bayrağımızı dikiyoruz senin içinnn yenii bata yelken açıyoruzzzz ve o Bat gelmeyecek inşallahhhh öpüyorum canımın içiiiiii

oooyyy canımbenım sagolasın,

biraz ağladım annemi ablamı arayıp rahatladım...

Klomende iğnede bir işe yaramadı demekki.

Şimdi ben bu ay ilaç iğne falan kullanmak istemıyorum nedersin hatamı ederım zaman mı kaybederim?

aklım cok karısık...Pko var birde düzensiz adet oldugum zamanlarda oluyor.

Eşimde bu aykı cinsel ilişki günlerine uymadı ve benı cok aglattı.

Ben okadar cabalarken acı cekerken o rahat rahat uyudu...

Neyapayım gülbebek?akısınamı bırakayım,doktora gidip hormon ılaclarına devammı edeyım öyle yoruldum ki.

kızlar günaydın bende bu ay bekliyodum ama boşa umutlanmışım yine ( cumartesi adet oldum . rosemcim istersen bende adetim bitince senin için dua edebilirim.işe yararsa eğer tabi 3 güne kadar bitmiş olurum.

Başaramadım

üzülme canım ya bu ay daha çok çalışırsın durmak yok pes etmek yok.olucak elbet bizim de bebişlerimiz sadece bir vakti zamanı var biraz sabır

Başaramadım

üzülme canım ya bu ay daha çok çalışırsın durmak yok pes etmek yok.olucak elbet bizim de bebişlerimiz sadece bir vakti zamanı var biraz sabır

meg cim bu ilacı sadce prolaktin hormonu yüksek olanlar içebiliyo dimi
yoksa gidip almıyım bu ilacı ben şimdi
bide hormon testlerinde bu hormon ne olarak gözüküyo anlamıyorum da ben
ama olsa dr derdi herhalde :)

O pembe kirmizilasmadan umit kesmek yok hep soyluyorum bende pkoluyum hem neler yasadim az daha yumurtaliklarimi aliyolardi ama hamileyimmmm pkolu olmak gebelige engel olsa ben hamile olamazdim

kızlar merhaba

ayy çok özledim sizi ben buara biraz yoğunluk var bende giremiyorum pek

brownim üzülmek yok hırs yaptık gebiş kalıocaz :)))hepimiz

O pembe kirmizilasmadan umit kesmek yok hep soyluyorum bende pkoluyum hem neler yasadim az daha yumurtaliklarimi aliyolardi ama hamileyimmmm pkolu olmak gebelige engel olsa ben hamile olamazdim

sagol gamzem sizlerde olmasanız bılmıyorum neolurdu halım suanda.

Sence neyapayım doğal akısınamı bırakayım ,tedavı için yenıden doktor yolunamı gideyım?

kızlar merhaba

ayy çok özledim sizi ben buara biraz yoğunluk var bende giremiyorum pek

brownim üzülmek yok hırs yaptık gebiş kalıocaz :)))hepimiz

İnsan biran çöküntü yasıyor sonra toparlanıyor suan daha iyiyim ildacım cok sagol bıtanem

kızlar günaydın bende bu ay bekliyodum ama boşa umutlanmışım yine ( cumartesi adet oldum . rosemcim istersen bende adetim bitince senin için dua edebilirim.işe yararsa eğer tabi 3 güne kadar bitmiş olurum.

saol canım yaramazmı hiç...Allah hepimizin dualarını kabul etsin...senide yazdım listeye 500 kişiye ulaşabilirim inşallah

ok buldum ama çok karışık yaaa
proloktının karşısında yazanlar
aynen yazıyorum kızlar

sonuç referans aralığı
355.45 uIU/ml 35.00 630.00
16.78 ng/ml SI 1.65 29.74

YAZIYO KIZLAR

Bence normal senin 355 . cikmis hem olsaydi dr derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…