Bence normal senin 355 . cikmis hem olsaydi dr derdi
canım 16,78 sanırım
çünkü prolaktinin referasn aralığı düşük
yaniiii canım?:44: :44:
gebe kalmak is tiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kadın4.76-23.3ng/ml normal değer buymuş canım ama hastaneye göre biraz daha yükelk yada düşük baz alınabiliyor senin ki gibi
ii bari ohhhh şükür :)
zaten dr sonuçlara baktığında çok normalsin demişti :)
ama bebek nerede ozaman
kızlar bu ay hamile kalırsam çok komik olacak her şey
canım şuanda saklambaç oynuyor seninle biri okus pokuz yapacak oda sana ceee diyecek saklandığı yerden çıkacak merak etme az kaldı
neden komik olucak merak ettim ayy ben çok meraklıyım ya
insanın başına gelirse meraktan gelir diyolar ya ben çok meraklıyım acaba bebeğim ondan mı gelmiyor
MERHABA ARkADASLAR BUGUN ADET OLMAM LAZIMDI OLMADIM HIC NE AGRIM VAR NE BIR BELIRTI NORMALDE 1 HAFTA ONCEDEN BASLARDI AGRILAR BIR kAC GUN ONCEDE kASIkLARIMA FECI AGRILAR GIRMISTI NE DUSUNUYORSUNUZ BUDURUM ICIN
MERHABA ARkADASLAR BUGUN ADET OLMAM LAZIMDI OLMADIM HIC NE AGRIM VAR NE BIR BELIRTI NORMALDE 1 HAFTA ONCEDEN BASLARDI AGRILAR BIR kAC GUN ONCEDE kASIkLARIMA FECI AGRILAR GIRMISTI NE DUSUNUYORSUNUZ BUDURUM ICIN
oooyyy canımbenım sagolasın,
biraz ağladım annemi ablamı arayıp rahatladım...
Klomende iğnede bir işe yaramadı demekki.
Şimdi ben bu ay ilaç iğne falan kullanmak istemıyorum nedersin hatamı ederım zaman mı kaybederim?
aklım cok karısık...Pko var birde düzensiz adet oldugum zamanlarda oluyor.
Eşimde bu aykı cinsel ilişki günlerine uymadı ve benı cok aglattı.
Ben okadar cabalarken acı cekerken o rahat rahat uyudu...
Neyapayım gülbebek?akısınamı bırakayım,doktora gidip hormon ılaclarına devammı edeyım öyle yoruldum ki.
inşallah bebiş geliyordur canım test yapıcak mısın
adet düzenin nasıldı
inşallah bebiş geliyordur canım test yapıcak mısın
adet düzenin nasıldı
canım ilk hamile kaldığımda özelde yaptırmıştım..Canım merhaba rosemmm Rabbim inşallahhh nasip eder sanada bende okurummm 1 yasin yazabilirsinn bu akşam inşallah okurummm
anladım canımmmm hadi hayırlısı olsunnnnn biraz geçtikten sonra bazen 2.çizgi beliriyorda ondan sormuştum iyi o zaman test doğrudur inşallahta sağlık ocakları bazen saat 10dan sonra yapmıyor testiiii ben çok heyecanlandım adına inşallah vardır diye ümit ediyorummmmm varsada inan çok sevinirimmmmm....testt çokmu pahalıki bende bilmiyorum özelde falan yaptırsan belki uygundur fiyatııı
İNşallah canım sağolasınallah kabul etsin canım ben de işyerinde müsait olduğum zamanlarda tesbih çekiyorum
sen de inşallah hamilesindir canım
saol canım Allah senden razı olsun...hepimizin duaları kabul olsun inşallah...oflu inşallah güzel haberlerle dönersin...
inş be nurdancım nasip kısmet ne desem boş bekleyip göreceğiz..canımm ateşin süper ..ölee düşüp tekrar yükselmeside güzel bi olay benimde öle olmuştu çünkü.ayy hadii bakalım
saol cnm benm sen ara ara bizim için duaoku o ble yeter teşekkür ederiz guzel yurekli arkdasımmBebek isteyen 41 kisi olmasi sart mi hamilelerde okusun bebek isteyenin niyetine kisi basi on ayet okusak ne olur ki bence birlesirsek olur ben hamileyim ama sizler icin bisiyler yapmak isterim
Gülümmm inşş cnm yaa ne bleymm şu ateşe de guvenemıom ki benn çift çizgi görnce i tek inancam heralde inşş bakalım nasip kısmettDuygucaaa ateşli hatunummm benim ateşin iyi gidiyor hadi hayırlısııı inşallah sendede vardırrr bişeylerr ateşin hep öyle kalsın beraberindede çift çizgiyi gör inşallah bu ay bu topikte sanki patlama yaşanacak gibiiii çok mutlu oluyorumm ben hamişleri gördükçe
cnmm daha aylar bitmedi bi dahaki aya umuda azime dvm ...bence incir kürü uygula vee hayıt tohumuhapı iç faydasını görrsn bak...Pembe akıntım gelmeye başladı 1 saate kadarda kırmızılaşır dıye düşünüyorum.
Demekki test yapmamı bekliyormuş reglim gelmek için yıne her ay olduğu gibi...
Başaramadım
evde 3 başak olucaz da oyüzden hahahhahahahah
ayy hiç çekilmez valla
kesin bi temizilik şirketi açarız biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?