Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

herkese günaydııııın gerçii tünaydııın :) nasılsınız bugun gamze senı cok merak ettım cnm dun cvp da yazmadan cıkmıstın bugun nasılsın duzeldımı durumlar cnm

yaniiii canım? :44: :44:
gebe kalmak is tiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım ilk yazan başka bir şeyin değeri
çünkü prolaktin o kadar yüksek olmuyor dediği gibi 16,78 çıkan prolaktin
ben de geçen ay baktırmıştım 18 çıkmıştı korkma yani normal

Son düzenleme:
kadın4.76-23.3ng/ml normal değer buymuş canım ama hastaneye göre biraz daha yükelk yada düşük baz alınabiliyor senin ki gibi

kadın4.76-23.3ng/ml normal değer buymuş canım ama hastaneye göre biraz daha yükelk yada düşük baz alınabiliyor senin ki gibi

ii bari ohhhh şükür :)
zaten dr sonuçlara baktığında çok normalsin demişti :)

ama bebek nerede ozaman

kızlar bu ay hamile kalırsam çok komik olacak her şey

gamzecim şimdi okudum duzeltmıssınız arayı cok sevındım cnm hamileliğin yarattıgı etkiler bunlar zaten kendını cok uzme kafanada herşeyi takma cnm biricik bebişin için

ii bari ohhhh şükür :)
zaten dr sonuçlara baktığında çok normalsin demişti :)

ama bebek nerede ozaman

kızlar bu ay hamile kalırsam çok komik olacak her şey

canım şuanda saklambaç oynuyor seninle biri okus pokuz yapacak oda sana ceee diyecek saklandığı yerden çıkacak merak etme az kaldı
neden komik olucak merak ettim ayy ben çok meraklıyım ya
insanın başına gelirse meraktan gelir diyolar ya ben çok meraklıyım acaba bebeğim ondan mı gelmiyor

MERHABA ARkADASLAR BUGUN ADET OLMAM LAZIMDI OLMADIM HIC NE AGRIM VAR NE BIR BELIRTI NORMALDE 1 HAFTA ONCEDEN BASLARDI AGRILAR BIR kAC GUN ONCEDE kASIkLARIMA FECI AGRILAR GIRMISTI NE DUSUNUYORSUNUZ BUDURUM ICIN

evde 3 başak olucaz da oyüzden hahahhahahahah
ayy hiç çekilmez valla

kesin bi temizilik şirketi açarız biz

MERHABA ARkADASLAR BUGUN ADET OLMAM LAZIMDI OLMADIM HIC NE AGRIM VAR NE BIR BELIRTI NORMALDE 1 HAFTA ONCEDEN BASLARDI AGRILAR BIR kAC GUN ONCEDE kASIkLARIMA FECI AGRILAR GIRMISTI NE DUSUNUYORSUNUZ BUDURUM ICIN

mrb aleyna eğer bebiş bekliyosan inşallah gelmez kırmızılar test ıcın erken ama istersen 3 4 gun bekle ve test yap için rahat eder enazından

Canım şu kızların söylediği eczanede satılan hayıt ilacını kullandınmı bir denesen diyorum yadaa soğan kürü yapsannn olmazmı ?Biraz dinlen istersen bu arada ne kadardır istiyorsunuz eşin tahlil verdimi vee ne uyguladı doktorun...

bebiş olsun canım benim bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşallahhhh

canım ilk hamile kaldığımda özelde yaptırmıştım..
muayene parası aldılar 25 sonra 26 lira da kana almışlardı...
sağlık ocağını aradım yapıolarmış yarın kan vericem sabah..
inşallah her şer yolunda giderr

allah kabul etsin canım ben de işyerinde müsait olduğum zamanlarda tesbih çekiyorum
sen de inşallah hamilesindir canım
İNşallah canım sağolasın
saol canım Allah senden razı olsun...hepimizin duaları kabul olsun inşallah...oflu inşallah güzel haberlerle dönersin...

sağol canımmm....
bu saatte kan verılmıyomus malesef...
yarın sabah 8 de gidicem sağlık ocağına çok çok dua edin olur mu
çok korkuyorumm

canımm ateşin süper ..ölee düşüp tekrar yükselmeside güzel bi olay benimde öle olmuştu çünkü.ayy hadii bakalım
inş be nurdancım nasip kısmet ne desem boş bekleyip göreceğiz..

Bebek isteyen 41 kisi olmasi sart mi hamilelerde okusun bebek isteyenin niyetine kisi basi on ayet okusak ne olur ki bence birlesirsek olur ben hamileyim ama sizler icin bisiyler yapmak isterim
saol cnm benm sen ara ara bizim için duaoku o ble yeter teşekkür ederiz guzel yurekli arkdasımm senn hayatında da herşey gu7zel olsun inşş kocişle barışmışın çook sevindimm
Gülümmm inşş cnm yaa ne bleymm şu ateşe de guvenemıom ki benn çift çizgi görnce i tek inancam heralde inşş bakalım nasip kısmett
Pembe akıntım gelmeye başladı 1 saate kadarda kırmızılaşır dıye düşünüyorum.
Demekki test yapmamı bekliyormuş reglim gelmek için yıne her ay olduğu gibi...

Başaramadım
cnmm daha aylar bitmedi bi dahaki aya umuda azime dvm ...bence incir kürü uygula vee hayıt tohumuhapı iç faydasını görrsn bak...

evde 3 başak olucaz da oyüzden hahahhahahahah
ayy hiç çekilmez valla

kesin bi temizilik şirketi açarız biz
bnm de bu ay olursa aslan diğer ay başak iki burcu da çok severim ben ama başaklar pek bi didik didik eder herşeyi hakikaten pek bii titizdirler ama severm onları daa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…