Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anladım canımmm hadi hayırlısııı bakalım yarını bende seninle birlikte sabırsızlıkla bekliyorum ha bugün ha yarın gerek yok fazla para vermeye bebişinn göbüşündeee inşallahhhh Rabbimmm inşallah ol demiştirrrr

korkma cnm bebişin sennle inanıorm bennn

mrb aleyna eğer bebiş bekliyosan inşallah gelmez kırmızılar test ıcın erken ama istersen 3 4 gun bekle ve test yap için rahat eder enazından

EVET BEkLIYCEM AMA EVDE BIRTANE TESTIM VAR ONUDA kESINLESMEDEN HARCAMAk ISTEMIYORUM

bebiş olsun canım benim bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşallahhhh

INSALLAH ARTIk HERkES GIBI kAFAYI YIYCEM 5 AY OLDU AMA COk ZOR BAZEN OkUYORUM SENELERCE OLMAYANLAR ALLAHIM HERkESE SABIR VERSIN

Başak bir kızım olsaa şöyle titizzz biraz büyüdüğünde her tarafı temizleseee peki aralıkta hamişbkalınırsaa ne burcu olucak çocuk

1 yıldır istiyoruz,gecen ay tedavıye baslamıstım klomen ve catlatma iğnesi progestan hapı,aspirin,folicasıt bunları kullandım.

Eşim spermiyogram testı yaptırdı morfolıjısı ve değerleri normal cıktı doktor sonucunu cok begendi.

Senin 5 yıl mı oldu bebek olmayalı canım?tedavı oluyormusun yoksa doğal akıstamısın?

Hayıt ilacı off nebılım ya bırde baska etkı yaparsa bende.

evde 3 başak olucaz da oyüzden hahahhahahahah
ayy hiç çekilmez valla

kesin bi temizilik şirketi açarız biz

ayyy ne güzel olur canım ya ben çok istiyordum çoçuğumun burcunun başak olmasını ilerde sıkıntı yaşamım diye oda benim gibi olur inşallah
ama artık takmıyorum olsunda burcu önemli değiil
ama inşallah bu ay tuttururuz ya senin eşinde başakmış ne güzel ya
benimki de düzenli temiz ama kendine bana hiç yardım etmiyor ya birde el yıkama hastalığı var yerler sırılsıklam o lavabodan çıkınca bi gidiyorum sinirden deli oluyorum dün biraz gergindim ne yaptıysa battı gözüme zaten birde lavaboyu öyle görünce hepten sinir geldi bana baya bir fırçaladım tamam dedi bundan sonra dikkat edecekmiş bir de o temizleyecekmiş bakalım

aynen canım sağlık ocağında bedavadan yapıyolar nasılsa ne gerek var yani...
yarın güzel haber veririm inşallah..
RABBİm herkese nasip etsin inşallah....
korkma cnm bebişin sennle inanıorm bennn

sağol canım benım ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN...
kese falan görünmeden inanamıcam sanırım...
dualrınızı eksik etmeyin olur mu

EVET BEkLIYCEM AMA EVDE BIRTANE TESTIM VAR ONUDA kESINLESMEDEN HARCAMAk ISTEMIYORUM

INSALLAH ARTIk HERkES GIBI kAFAYI YIYCEM 5 AY OLDU AMA COk ZOR BAZEN OkUYORUM SENELERCE OLMAYANLAR ALLAHIM HERkESE SABIR VERSIN

bek canım aynıyız benimde bu ay 6 .ayım
bize üzülmek yakışmaz inan okadar çok bekleyen varki
daha yolun başındayız
gelecek Allah ın izniyle bebişlerimiz

AMA EGER HAMILE kALIRSAM SUNU DENEDIM BEN BU AY ILISkIDEN SONRA HIC kALkMADIM VE GIYINIP UYUDUM TUVALETE BILE GITMEDIM VE SABAH kALkTIM TUVALETE GITTIM YIkANDIM BIR kAC kERE BOYLE OLDU UMARIM BU SEkILDE FAYDASI OLMUSTUR SIZDE DENERSINIZ

Sabret Aleyna ilk 1 yılı beklee canım bak bizim 5.yılımız ama hiç vazgeçmedim veletimdennn gelecek birgün anne ve babasınaaa o minik elleriyle ellerimizi tutacakkk öpüp koklayacağızzz biz yatarken gecee yanımıza gelipp ortamıza girecekkk bir babasına bir annesine sarılacakkk o rahat yatsın diyee taa köşelereee uçlara gidip yatacağızz üstünü açtığında örteceğiz gecee karnım acıktı diye ağlayacak belkidee koştur koştur ona herşeyi yapacağızzz.Birgün bunların hepsini hep birlikte yaşayacağız Aleyna dua etmek lazımmmm

aglattın benı ama sen

halalarııı teyzeleriii biz geldiiiiik kızımızla beyabeybu arada herkeze selam kızlar doktordan geliyorum 18+3 olmuşuz ve cinsiyetimizide öğrendik bugün bariz belli kızmış ve allaha şükür çok aktif ve gayet hareketli ve iyiymiş üçlü teste de gerek kalmadı ama 3 hafta sonra renkli doppler ve ultrasonografiye giricem,tabi bu testin gereğide doğşutan kalbimin delik olduğu için olucakmış neyseki şükür herşey yolunda şimdilik benden haberler böyle şimdilikdarısı tüm bebek isteyen ve bekleyen arkadaşların başına

Sabıır...sabır...sabırr ve elbet dua gelecekler elbett

hoşgeldinizzzzzzzz ay maşşallah onaaa cnm hamileliğin her süreci boyle yolunda gitsin inşşş sağlıckla da kucagına al inşş

gulbebekk varya bukadar guzel anlatilmaz bir duygu gercekten aglatin beni yarabim bu guzel duyguyu herkese yasatsin insallah sabir sabir

AHHHHHHHHH NE GUZEL kIZLARA DA BAYILIRIM NE SIRIN OLURLAR BIDE BILMIS . ALLAH SAGLIkLA kUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH ALLAH BIZE DE VERSIN BELkI BENIM BEBEGIM DE ICIMDEDIR

Merhaba kızlar
Nasılsınız?İnş iyisinizdir ya da en azından siz iyi olun çünkü ben berbat bir haldeyim.Doktordan geldim şimdi bebişim beni ve babasını yalnız bırakmış.... Pazartesi günü tekrar gidicem gene test yaptırcam eğer bebeğim tamamen düşmediyse kürtaja alcaklarmış.yalnızca 1 gün tadabildim bu duyguyu cumartesi varlığını öğrendim pazartesi yokluğunu...
Doktorum sevinmelisin diyor en azından olduğunu gördük diyor tamam haklı belki ama çok kötüyüm tutamadım yavrumu
Geldimi her şey üst üste geliyor eşimin dedesi çok hasta.Başında bekliyorlar bugünü atlatır mı bilmiyoruz.Anlayacağınız acımı bile yaşama fırsatım yok doğru dürüst.
Anlatmak istedim.Sıkmayın canınızı Rabbim bizede vercek elbet ama sabır sabır sabır...

ESIM BUGUN BISEY DEDI COk GULDUM AHHHH CENkCIM BI GELEMEDIN NERELERDESIN ANNEN DE BI DOGURAMADI SENI DEDI kOPTUM GULMEkTEN BIRAZ DA DUYGULANDIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…