canım ilk hamile kaldığımda özelde yaptırmıştım..
muayene parası aldılar 25 sonra 26 lira da kana almışlardı...
sağlık ocağını aradım yapıolarmış yarın kan vericem sabah..
inşallah her şer yolunda giderr
İNşallah canım sağolasın
sağol canımmm....
bu saatte kan verılmıyomus malesef...
yarın sabah 8 de gidicem sağlık ocağına çok çok dua edin olur mu
çok korkuyorumm
mrb aleyna eğer bebiş bekliyosan inşallah gelmez kırmızılartest ıcın erken ama istersen 3 4 gun bekle ve test yap için rahat eder enazından
bebiş olsun canım benim bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşallahhhh
Canım şu kızların söylediği eczanede satılan hayıt ilacını kullandınmı bir denesen diyorum yadaa soğan kürü yapsannn olmazmı ?Biraz dinlen istersen bu arada ne kadardır istiyorsunuz eşin tahlil verdimi vee ne uyguladı doktorun...
evde 3 başak olucaz da oyüzden hahahhahahahah
ayy hiç çekilmez valla
kesin bi temizilik şirketi açarız biz
aynen canım sağlık ocağında bedavadan yapıyolar nasılsa ne gerek var yani...anladım canımmm hadi hayırlısııı bakalım yarını bende seninle birlikte sabırsızlıkla bekliyorum ha bugün ha yarın gerek yok fazla para vermeye bebişinn göbüşündeee inşallahhhh Rabbimmm inşallah ol demiştirrrr
korkma cnm bebişin sennle inanıorm bennn
Başak bir kızım olsaa şöyle titizzz biraz büyüdüğünde her tarafı temizleseeepeki aralıkta hamişbkalınırsaa ne burcu olucak çocuk
EVET BEkLIYCEM AMA EVDE BIRTANE TESTIM VAR ONUDA kESINLESMEDEN HARCAMAk ISTEMIYORUM
INSALLAH ARTIk HERkES GIBI kAFAYI YIYCEM 5 AY OLDU AMA COk ZOR BAZEN OkUYORUM SENELERCE OLMAYANLAR ALLAHIM HERkESE SABIR VERSIN
EVET BEkLIYCEM AMA EVDE BIRTANE TESTIM VAR ONUDA kESINLESMEDEN HARCAMAk ISTEMIYORUM
INSALLAH ARTIk HERkES GIBI kAFAYI YIYCEM 5 AY OLDU AMA COk ZOR BAZEN OkUYORUM SENELERCE OLMAYANLAR ALLAHIM HERkESE SABIR VERSIN
sabret aleyna ilk 1 yılı beklee canım bak bizim 5.yılımız ama hiç vazgeçmedim veletimdennngelecek birgün anne ve babasınaaa o minik elleriyle ellerimizi tutacakkk öpüp koklayacağızzz biz yatarken gecee yanımıza gelipp ortamıza girecekkk bir babasına bir annesine sarılacakkk o rahat yatsın diyee taa köşelereee uçlara gidip yatacağızz üstünü açtığında örteceğiz gecee karnım acıktı diye ağlayacak belkidee koştur koştur ona herşeyi yapacağızzz. birgün bunların hepsini hep birlikte yaşayacağız aleyna dua etmek lazımmmm
Sabret Aleyna ilk 1 yılı beklee canım bak bizim 5.yılımız ama hiç vazgeçmedim veletimdennngelecek birgün anne ve babasınaaa o minik elleriyle ellerimizi tutacakkk öpüp koklayacağızzz biz yatarken gecee yanımıza gelipp ortamıza girecekkk bir babasına bir annesine sarılacakkk o rahat yatsın diyee taa köşelereee uçlara gidip yatacağızz üstünü açtığında örteceğiz gecee karnım acıktı diye ağlayacak belkidee koştur koştur ona herşeyi yapacağızzz. Birgün bunların hepsini hep birlikte yaşayacağız Aleyna dua etmek lazımmmm
halalarııı teyzeleriii biz geldiiiiik kızımızla beyabeybu arada herkeze selam kızlar doktordan geliyorum 18+3 olmuşuz ve cinsiyetimizide öğrendik bugün bariz belli kızmış ve allaha şükür çok aktif ve gayet hareketli ve iyiymiş üçlü teste de gerek kalmadı ama 3 hafta sonra renkli doppler ve ultrasonografiye giricem,tabi bu testin gereğide doğşutan kalbimin delik olduğu için olucakmış neyseki şükür herşey yolunda şimdilik benden haberler böyle şimdilik darısı tüm bebek isteyen ve bekleyen arkadaşların başına
Sabret Aleyna ilk 1 yılı beklee canım bak bizim 5.yılımız ama hiç vazgeçmedim veletimdennngelecek birgün anne ve babasınaaa o minik elleriyle ellerimizi tutacakkk öpüp koklayacağızzz biz yatarken gecee yanımıza gelipp ortamıza girecekkk bir babasına bir annesine sarılacakkk o rahat yatsın diyee taa köşelereee uçlara gidip yatacağızz üstünü açtığında örteceğiz gecee karnım acıktı diye ağlayacak belkidee koştur koştur ona herşeyi yapacağızzz. Birgün bunların hepsini hep birlikte yaşayacağız Aleyna dua etmek lazımmmm
hoşgeldinizzzzzzzz ay maşşallah onaaacnm hamileliğin her süreci boyle yolunda gitsin inşşş sağlıckla da kucagına al inşş
halalarııı teyzeleriii biz geldiiiiik kızımızla beyabeybu arada herkeze selam kızlar doktordan geliyorum 18+3 olmuşuz ve cinsiyetimizide öğrendik bugün bariz belli kızmış ve allaha şükür çok aktif ve gayet hareketli ve iyiymiş üçlü teste de gerek kalmadı ama 3 hafta sonra renkli doppler ve ultrasonografiye giricem,tabi bu testin gereğide doğşutan kalbimin delik olduğu için olucakmış neyseki şükür herşey yolunda şimdilik benden haberler böyle şimdilik darısı tüm bebek isteyen ve bekleyen arkadaşların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?