halalarııı teyzeleriii biz geldiiiiik kızımızla beyabeybu arada herkeze selam kızlar doktordan geliyorum 18+3 olmuşuz ve cinsiyetimizide öğrendik bugün bariz belli kızmış ve allaha şükür çok aktif ve gayet hareketli ve iyiymiş üçlü teste de gerek kalmadı ama 3 hafta sonra renkli doppler ve ultrasonografiye giricem,tabi bu testin gereğide doğşutan kalbimin delik olduğu için olucakmış neyseki şükür herşey yolunda şimdilik benden haberler böyle şimdilik darısı tüm bebek isteyen ve bekleyen arkadaşların başına
Merhaba kızlar
Nasılsınız?İnş iyisinizdir ya da en azından siz iyi olun çünkü ben berbat bir haldeyim.Doktordan geldim şimdi bebişim beni ve babasını yalnız bırakmış.... Pazartesi günü tekrar gidicem gene test yaptırcam eğer bebeğim tamamen düşmediyse kürtaja alcaklarmış.yalnızca 1 gün tadabildim bu duyguyu cumartesi varlığını öğrendim pazartesi yokluğunu...
Doktorum sevinmelisin diyor en azından olduğunu gördük diyor tamam haklı belki ama çok kötüyüm tutamadım yavrumu
Geldimi her şey üst üste geliyor eşimin dedesi çok hasta.Başında bekliyorlar bugünü atlatır mı bilmiyoruz.Anlayacağınız acımı bile yaşama fırsatım yok doğru dürüst.
Anlatmak istedim.Sıkmayın canınızı Rabbim bizede vercek elbet ama sabır sabır sabır...
Ağlamak yok Aleynammm güzel şeyler bunlarrraglattın benı ama sen
sabır duygum sabırrr hatta YA SABIR.....Sabıır...sabır...sabırr ve elbet dua gelecekler elbett
gulbebekk varya bukadar guzel anlatilmaz bir duygu gercekten aglatin beni yarabim bu guzel duyguyu herkese yasatsin insallah sabir sabir
AHHHHHHHHH NE GUZEL kIZLARA DA BAYILIRIM NE SIRIN OLURLAR BIDE BILMIS . ALLAH SAGLIkLA kUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH ALLAH BIZE DE VERSIN BELkI BENIM BEBEGIM DE ICIMDEDIR
Sabret Aleyna ilk 1 yılı beklee canım bak bizim 5.yılımız ama hiç vazgeçmedim veletimdennngelecek birgün anne ve babasınaaa o minik elleriyle ellerimizi tutacakkk öpüp koklayacağızzz biz yatarken gecee yanımıza gelipp ortamıza girecekkk bir babasına bir annesine sarılacakkk o rahat yatsın diyee taa köşelereee uçlara gidip yatacağızz üstünü açtığında örteceğiz gecee karnım acıktı diye ağlayacak belkidee koştur koştur ona herşeyi yapacağızzz. Birgün bunların hepsini hep birlikte yaşayacağız Aleyna dua etmek lazımmmm
amin canım amin inş içindedir ve annesine tutunur :) tahminime göre koç burcu olucak bende koç eşime allah sabır ve kolaylık versin diyorum şimdideniki cadaloz iki cazgır inatçı keçiden çekeceği var şimdiden ciciler almaya başlasammıki diyorum ama daha da erken diyorum
Merhaba kızlar
Nasılsınız?İnş iyisinizdir ya da en azından siz iyi olun çünkü ben berbat bir haldeyim.Doktordan geldim şimdi bebişim beni ve babasını yalnız bırakmış.... Pazartesi günü tekrar gidicem gene test yaptırcam eğer bebeğim tamamen düşmediyse kürtaja alcaklarmış.yalnızca 1 gün tadabildim bu duyguyu cumartesi varlığını öğrendim pazartesi yokluğunu...
Doktorum sevinmelisin diyor en azından olduğunu gördük diyor tamam haklı belki ama çok kötüyüm tutamadım yavrumu
Geldimi her şey üst üste geliyor eşimin dedesi çok hasta.Başında bekliyorlar bugünü atlatır mı bilmiyoruz.Anlayacağınız acımı bile yaşama fırsatım yok doğru dürüst.
Anlatmak istedim.Sıkmayın canınızı Rabbim bizede vercek elbet ama sabır sabır sabır...
başak iyidir iiayyy ne güzel olur canım ya ben çok istiyordum çoçuğumun burcunun başak olmasını ilerde sıkıntı yaşamım diye oda benim gibi olur inşallah
ama artık takmıyorum olsunda burcu önemli değiil
ama inşallah bu ay tuttururuz ya senin eşinde başakmış ne güzel ya
benimki de düzenli temiz ama kendine bana hiç yardım etmiyor ya birde el yıkama hastalığı var yerler sırılsıklam o lavabodan çıkınca bi gidiyorum sinirden deli oluyorum dün biraz gergindim ne yaptıysa battı gözüme zaten birde lavaboyu öyle görünce hepten sinir geldi bana baya bir fırçaladım tamam dedi bundan sonra dikkat edecekmiş bir de o temizleyecekmiş bakalım
maşallah sizeeeeeeeeeee :)halalarııı teyzeleriii biz geldiiiiik kızımızla beyabeybu arada herkeze selam kızlar doktordan geliyorum 18+3 olmuşuz ve cinsiyetimizide öğrendik bugün bariz belli kızmış ve allaha şükür çok aktif ve gayet hareketli ve iyiymiş üçlü teste de gerek kalmadı ama 3 hafta sonra renkli doppler ve ultrasonografiye giricem,tabi bu testin gereğide doğşutan kalbimin delik olduğu için olucakmış neyseki şükür herşey yolunda şimdilik benden haberler böyle şimdilik darısı tüm bebek isteyen ve bekleyen arkadaşların başına
Merhaba kızlar
canım benim ya burda çok uzun süre bebek bekleyen ikimizi galibaallah kimseyi bununla sınamasın canım hep bunu söyleyip herkes için dua ediyorum inşallah bu yazdıkların in kısa zamanda gerçek olur canım
Merhaba kızlar
BEN COkTAN ALDIM BAZEN CIkARTIP BAkIYORUM VE AGLIYORUM kUCUCUk AYAkkABILAR ELBISELER
Sanırım canımm senin ne kadar olmuştuu bazı insanlar 7 senede bir hamiş kalırmış değişik gelmişti banaa ama böyle bir söylenti var ve çocuğu olmayanların çoğu tanıdıklarımdada var tam 7 .senelerinde hamiş kalıyorlar hayırlısıı Allahtannn
başak iyidir ii
ama bi evde 3 başak düşünemiyorum ozaman bizi
benimki benden beter yok bööle bi titixlik ama işimede geliyo valla yardım etmez hiç ama pisletmezde
koltuklara ve halılara çok dikkat eder deli koca
diyorum bi bebiş olsun heryer salya olacak kusmuk :) hep halıları boyuyacak diye
ozaman sesi çıkmıyo
olsun yeterki bebişlerimizde ev leş gibi olsun ben razıyımama çabuk olsun bebişim artık bekletmesin bizi
4,5 senelik evliyim canım 2,5 senedir istiyorum 7 sene mi:44::44:
ben bu senede hamile kalamazsam kafayı yerim gibi geliyor bazenartık sabrımın azaldığını hissediyorum isyan etmek istemiyorum ama bazen dayanamıyorum canım
Canımmm benimmm oda bir umutt7 sene dediysem bizim 7 senede olur demiyorum kuzummm bendee yerim kafayı herhalde diyeceğim ama Rabbimmmin bileceği işş umutege bizim veletler sürpriz yapacak bize birgünnn ben inanıyorum bunaaa.Seni çok iyi anlıyorum bak 4 yılı devirmişiz her ay her regl günü hiç kolay değil o duygular o yüzden dediğim gibi seni çoook iyi anlıyorummm...
inşallah öyle olur canım ya
eşimde anlıyor benim sabrımın kalmadığını bazen olur olmaz sinirlenip kızıyorum onada o da diyo sen artık beni sevmiyorsunhep kızıyorsun bana diyo normalde o biraz daha beklemek istiyordu aşılama yada tüp bebek için ama dün diyo istersen aralığın sonunda gidelim diye ama ben de ocak ayın adetini görüp öyle girmek istiyorum belki bir mucize olur o zamana kadar
kafam çok karışık yani canım biz merkeze gidince dna testleri yapılacak bunlarda 1 ayda çıkıyor yani şubat ayının ortasında çıkacak sonra tedaviye başlaması falan derken mart olucak bizim işlerde o zaman biraz yoğun oluyor izin almam konusunda biraz tereddütlüyüm gerçi baştan girerken söylemiştim ama bilmiyorum ya hakkımızda hayırlısı olsun artık ocak ayının adetini görene kadar bekleyeceğim yinede
Ah kuzum benimmmm TCAMBAZ üzülmeee diyeceğim ama insanın elinde olmaz tabikiii beta hcg kaçtı kaça düştü canım .Suçlusu sen değilsin sağlıklı olmayan bebekler düşerler düşmeyince biliyorsundur sonlarını ya sakat doğuyorlar yada başka şekilde o yüzden şükrettt ve bekleee derim benn.Allah sabır versinn dedenizede geçmiş oılsun canımmmm inşallah bu kötü günler tez vakitte biter.Allaha emanet o...
COk UZULDUM ALLAH SABIR VERSIN
canım allah sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın
sorun ne pekii bizde benim adet dzüensizliğim başkada bir sorun yokk amaa tabi engelliyor doğal olarak.DNA testi ne umutege ben onu hiç duymadım neden yapılıyor o.Eşime bende aynısını yapıyordum ama üzmeye hakkım yok dedim kendikendimee çünkü o benden daha fazla üzülüyor birde üstüne gittiğimde daha çok yıpranıyor lütfen sende üzmeee birbirinize sahip çıkın destek olun kimsenin kimseye faydası yok bu devirde varsa yoksa eşinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?