Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

allah bebeğine uzun ömür versin canım

COk UZULDUM ALLAH SABIR VERSIN

aglattın benı ama sen
Ağlamak yok Aleynammm güzel şeyler bunlarrr
Sabıır...sabır...sabırr ve elbet dua gelecekler elbett
sabır duygum sabırrr hatta YA SABIR.....

gulbebekk varya bukadar guzel anlatilmaz bir duygu gercekten aglatin beni yarabim bu guzel duyguyu herkese yasatsin insallah sabir sabir

Ben anne olmasamda hergün bu hayallerle yoluma devam ediyorummm işte anneliği içten yaşıyorum bu hayaller hamişliğe ön hazırlık diyelimmm

AHHHHHHHHH NE GUZEL kIZLARA DA BAYILIRIM NE SIRIN OLURLAR BIDE BILMIS . ALLAH SAGLIkLA kUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH ALLAH BIZE DE VERSIN BELkI BENIM BEBEGIM DE ICIMDEDIR

amin canım amin inş içindedir ve annesine tutunur :) tahminime göre koç burcu olucak bende koç eşime allah sabır ve kolaylık versin diyorum şimdiden iki cadaloz iki cazgır inatçı keçiden çekeceği var şimdiden ciciler almaya başlasammıki diyorum ama daha da erken diyorum

Ben anne olmasamda hergün bu hayallerle yoluma devam ediyorummm işte anneliği içten yaşıyorum bu hayaller hamişliğe ön hazırlık diyelimmm[/QUOTE]

COk DOGRU SOYLUYORSUN

canım benim ya burda çok uzun süre bebek bekleyen ikimizi galiba allah kimseyi bununla sınamasın canım hep bunu söyleyip herkes için dua ediyorum inşallah bu yazdıkların in kısa zamanda gerçek olur canım

BEN COkTAN ALDIM BAZEN CIkARTIP BAkIYORUM VE AGLIYORUM kUCUCUk AYAkkABILAR ELBISELER

Ah kuzum benimmmm TCAMBAZ üzülmeee diyeceğim ama insanın elinde olmaz tabikiii beta hcg kaçtı kaça düştü canım .Suçlusu sen değilsin sağlıklı olmayan bebekler düşerler düşmeyince biliyorsundur sonlarını ya sakat doğuyorlar yada başka şekilde o yüzden şükrettt ve bekleee derim benn.Allah sabır versinn dedenizede geçmiş oılsun canımmmm inşallah bu kötü günler tez vakitte biter.Allaha emanet o...

başak iyidir ii
ama bi evde 3 başak düşünemiyorum ozaman bizi
benimki benden beter yok bööle bi titixlik ama işimede geliyo valla yardım etmez hiç ama pisletmezde
koltuklara ve halılara çok dikkat eder deli koca
diyorum bi bebiş olsun heryer salya olacak kusmuk :) hep halıları boyuyacak diye
ozaman sesi çıkmıyo
maşallah sizeeeeeeeeeee :)

geçmiş olsun canım
bak ben geçen ay düşük yapıyorum sandım annemlerde
dayım engelli benim bize bi kzıdı bi kızdı hepimiz gözyaşımız gözümüzde dondu kaldı
okadar haklıydıkiii şok oldum bi an ve çok utandım
ya benim gibi olsaydı doğıunca ,düşünün bi dedi
siz Allahtan daha mı ii biliyosunuz dedi eğer yaşayacağı varsa zaten hiç bir güç ona izin vermezdi v.b.
sustum kaldım tatlım
çok ama çok haklıydı
sakın sıkma canını bebişin tekrar gelecek sana

canım benim ya burda çok uzun süre bebek bekleyen ikimizi galiba allah kimseyi bununla sınamasın canım hep bunu söyleyip herkes için dua ediyorum inşallah bu yazdıkların in kısa zamanda gerçek olur canım

Sanırım canımm senin ne kadar olmuştuu bazı insanlar 7 senede bir hamiş kalırmış değişik gelmişti banaa ama böyle bir söylenti var ve çocuğu olmayanların çoğu tanıdıklarımdada var tam 7 .senelerinde hamiş kalıyorlar hayırlısıı Allahtannn

canım allah sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın

4,5 senelik evliyim canım 2,5 senedir istiyorum 7 sene mi:44::44:
ben bu senede hamile kalamazsam kafayı yerim gibi geliyor bazen artık sabrımın azaldığını hissediyorum isyan etmek istemiyorum ama bazen dayanamıyorum canım

Canımmm benimmm oda bir umutt 7 sene dediysem bizim 7 senede olur demiyorum kuzummm bendee yerim kafayı herhalde diyeceğim ama Rabbimmmin bileceği işş umutege bizim veletler sürpriz yapacak bize birgünnn ben inanıyorum bunaaa.Seni çok iyi anlıyorum bak 4 yılı devirmişiz her ay her regl günü hiç kolay değil o duygular o yüzden dediğim gibi seni çoook iyi anlıyorummm...

inşallah öyle olur canım ya
eşimde anlıyor benim sabrımın kalmadığını bazen olur olmaz sinirlenip kızıyorum onada o da diyo sen artık beni sevmiyorsun hep kızıyorsun bana diyo normalde o biraz daha beklemek istiyordu aşılama yada tüp bebek için ama dün diyo istersen aralığın sonunda gidelim diye ama ben de ocak ayın adetini görüp öyle girmek istiyorum belki bir mucize olur o zamana kadar
kafam çok karışık yani canım biz merkeze gidince dna testleri yapılacak bunlarda 1 ayda çıkıyor yani şubat ayının ortasında çıkacak sonra tedaviye başlaması falan derken mart olucak bizim işlerde o zaman biraz yoğun oluyor izin almam konusunda biraz tereddütlüyüm gerçi baştan girerken söylemiştim ama bilmiyorum ya hakkımızda hayırlısı olsun artık ocak ayının adetini görene kadar bekleyeceğim yinede

sorun ne pekii bizde benim adet dzüensizliğim başkada bir sorun yokk amaa tabi engelliyor doğal olarak.DNA testi ne umutege ben onu hiç duymadım neden yapılıyor o.Eşime bende aynısını yapıyordum ama üzmeye hakkım yok dedim kendikendimee çünkü o benden daha fazla üzülüyor birde üstüne gittiğimde daha çok yıpranıyor lütfen sende üzmeee birbirinize sahip çıkın destek olun kimsenin kimseye faydası yok bu devirde varsa yoksa eşinnnn

Test sonucu cumartesi 865 bugünse 259 çıktı.Biliyorum suç benim değil ama inan insanın elinde değil.Dede içinde çok sağol bu saatten sonra tek dileğimiz Rabbim çok çektirmesin.Herşeyin hayırlısı bakalım.

COk UZULDUM ALLAH SABIR VERSIN

Çok teşekkür ederim canım Rabbim vercek inş sabrını....

geçmiş olsun canım
bak ben geçen ay düşük yapıyorum sandım annemlerde
dayım engelli benim bize bi kzıdı bi kızdı hepimiz gözyaşımız gözümüzde dondu kaldı
okadar haklıydıkiii şok oldum bi an ve çok utandım
ya benim gibi olsaydı doğıunca ,düşünün bi dedi
siz Allahtan daha mı ii biliyosunuz dedi eğer yaşayacağı varsa zaten hiç bir güç ona izin vermezdi v.b.
sustum kaldım tatlım
çok ama çok haklıydı
sakın sıkma canını bebişin tekrar gelecek sana[/QUOTE]

Biliyorum doktorumda öyle dedi sağlıksız bebekmiş diye.Zaten sağlıklı olmuş olsaydı bırakmazdı bebişim annesini ve babasını ama bir günlük bile olsa çok güzelmiş be kızlar hamile olmak Rabbim inş en kısa zamanda bizlere hayırlısıyla kucağımıza almaya nasip etsin....

canım allah sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın

İnş canım en kısa zamanda tüm isteyenlere içlerinde bizlerede...

eşimin sperm sayısı tüp bebek sırasın da biraz düşüktü canım tutmayıncada ikincide spermin yapısına bakıcak dediler bende de bakılacak bir kaç şey varmış canım o testlerin sonucuda 1 ay da çıkıyormuş açıkçası çok iyide bilgim yok.şimdi sayı iyi hareket iyi ama olmuyor işte .gerçi 1,5 ay oldu normal değerde olduğunu öğreneli belkide yeni yeni düzelme oldu bundan sonra etki edecek ama işte.zaten bizi bizden iyi anlayan yok canım ama bazen oluyor işte hafta sonu çok yoruldum sanırım temizlik yemek hiç dinlenemedim yani o da hiç yardım etmeyince hatta evden markete diye çıktı 2 saatte geldi ben de buna kızdım galiba amann hep o bana kızıcak değil ya ara sırada ben ona kızım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…