Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

maşallah bebişine ve sanaa kız cocugu bı başka olur cıdden inşallahh rabbım sağlıcakla kucagına almayı nasip eder darısı bizlerin başına

1.5 aydır sorun yoksa meleğin yakında seninle inşaallah genelde hep öyle oluyorr ama sen yinede kürleri ihmal etme keçiboynuzunu adamın ağzına tıkmayı unutmaa yemezse yada içmzese ben gibi yappp aşkım hasta gibi duruyorsunnn de ıhlamuru kaynat içinedeee keçiboynuzundan at yararı olur diye düşünüyorummmm

cnmm cok geçmiş olsunn geçen sene bende aynen böyle düşük yaşadım öğrendim ve öğrenmemın bikaç günü içinde düşük oldu. bende cok uzulmustum baya psikolojim bozulmustu zaman geçtikçe anladımki hayırlısı buymus rabbım sana tez zamanda atlatmayı nasip etsin

slm kızlar bende bebek istiyorum 8 aydır ama olmadı malesef çok üzülüyorum biliyorum Allahım nasip edecek bir zamanı var ama yinede üzülüyorum(((((((

slm kızlar bende bebek istiyorum 8 aydır ama olmadı malesef çok üzülüyorum biliyorum Allahım nasip edecek bir zamanı var ama yinede üzülüyorum(((((((

slm elf hoşgeldin üzülmemek elde değil haklısın ama rabbım herşeyin hayırlısını tez zamanda versin inşalllahh

merhaba canım Üzülünce gelmiyoki bebişlerrrdediğin gibi zamanını beklemek lazım sıkma canını erken dahaa 8 ay olmuş 1 seneye kadar vakti var dahaa

yok canım o kunuda hiç sıkıntı yaşamıyoruz kendi kendine bile yapıp içiyo inşallah öyle olur canım ya çabuk gelsin meleklerimiz üzmesinler bizi daha fazla

hb canım sağolasın Allahım isteyen herkese versin çok zor beklemek yapabilecek başka birşeyimizde yok sabırla Allahımın vereceği zamanı bekliyoruz

evet canım doktorda öyle dedi hiç bir sorunun yok dedi 4 ay daha bekleyelim olmazsa eğer tedaviye başlarız diye adet söktürücü verdi bugün bakalım artık nasıl olcak gelecekmi benimki

evet gittim canım sorunum yok ama adet neden omuyorum bilemiyorum sıkıntıdandır diyor ama öyle 2 ay olmayacak kadar da sıkınım yok çok şükür

evet gittim canım sorunum yok ama adet neden omuyorum bilemiyorum sıkıntıdandır diyor ama öyle 2 ay olmayacak kadar da sıkınım yok çok şükür

ne güzelki bi sorun yokmus cnmcım yılda bi defa öyle gecikmeler olurmus mevsımsel yada stresden oyuzden cok sıkma canını
adet sokturucun bitincede gelır kırmızılar hemencık başlarsınız tkr calışmalara inşallah tez zamandada bebişin gelir sana

ben bu arada test yaptım kızlar 3 tane çıktı sevindim tabi gittim doktora kanda test yaptırdım ama çıkmadı sonra evde tekrar test yaptım çıkmadı bu sefer nasıl bir sevinç yaşadım anlatamam kızlar ama doktordanda ağllyarak çıktım ((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…