halalarııı teyzeleriii biz geldiiiiik kızımızla beyabeybu arada herkeze selam kızlar doktordan geliyorum 18+3 olmuşuz ve cinsiyetimizide öğrendik bugün bariz belli kızmış ve allaha şükür çok aktif ve gayet hareketli ve iyiymiş üçlü teste de gerek kalmadı ama 3 hafta sonra renkli doppler ve ultrasonografiye giricem,tabi bu testin gereğide doğşutan kalbimin delik olduğu için olucakmış neyseki şükür herşey yolunda şimdilik benden haberler böyle şimdilik darısı tüm bebek isteyen ve bekleyen arkadaşların başına
eşimin sperm sayısı tüp bebek sırasın da biraz düşüktü canım tutmayıncada ikincide spermin yapısına bakıcak dediler bende de bakılacak bir kaç şey varmış canım o testlerin sonucuda 1 ay da çıkıyormuş açıkçası çok iyide bilgim yok.şimdi sayı iyi hareket iyi ama olmuyor işte .gerçi 1,5 ay oldu normal değerde olduğunu öğreneli belkide yeni yeni düzelme oldu bundan sonra etki edecek ama işte.zaten bizi bizden iyi anlayan yok canım ama bazen oluyor işte hafta sonu çok yoruldum sanırım temizlik yemek hiç dinlenemedim yani o da hiç yardım etmeyince hatta evden markete diye çıktı 2 saatte geldi ben de buna kızdım galiba amann hep o bana kızıcak değil ya ara sırada ben ona kızım ne olcak
Merhaba kızlar
Nasılsınız?İnş iyisinizdir ya da en azından siz iyi olun çünkü ben berbat bir haldeyim.Doktordan geldim şimdi bebişim beni ve babasını yalnız bırakmış.... Pazartesi günü tekrar gidicem gene test yaptırcam eğer bebeğim tamamen düşmediyse kürtaja alcaklarmış.yalnızca 1 gün tadabildim bu duyguyu cumartesi varlığını öğrendim pazartesi yokluğunu...
Doktorum sevinmelisin diyor en azından olduğunu gördük diyor tamam haklı belki ama çok kötüyüm tutamadım yavrumu
Geldimi her şey üst üste geliyor eşimin dedesi çok hasta.Başında bekliyorlar bugünü atlatır mı bilmiyoruz.Anlayacağınız acımı bile yaşama fırsatım yok doğru dürüst.
Anlatmak istedim.Sıkmayın canınızı Rabbim bizede vercek elbet ama sabır sabır sabır...
maşallah bebişine ve sanaa kız cocugu bı başka olur cıdden inşallahh rabbım sağlıcakla kucagına almayı nasip eder darısı bizlerin başına
slm kızlar bende bebek istiyorum 8 aydır ama olmadı malesef çok üzülüyorum biliyorum Allahım nasip edecek bir zamanı var ama yinede üzülüyorum(((((((
slm kızlar bende bebek istiyorum 8 aydır ama olmadı malesef çok üzülüyorum biliyorum Allahım nasip edecek bir zamanı var ama yinede üzülüyorum(((((((
1.5 aydır sorun yoksa meleğin yakında seninle inşaallah genelde hep öyle oluyorr ama sen yinede kürleri ihmal etme keçiboynuzunu adamın ağzına tıkmayı unutmaa yemezse yada içmzese ben gibi yappp aşkım hasta gibi duruyorsunnn de ıhlamuru kaynat içinedeee keçiboynuzundan at yararı olur diye düşünüyorummmm
sağol canım amin :) cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı sıhhatli olsun ve tü
m isteyenlerede nasip etsin rabbim
başak iyidir ii
ama bi evde 3 başak düşünemiyorum ozaman bizi
benimki benden beter yok bööle bi titixlik ama işimede geliyo valla yardım etmez hiç ama pisletmezde
koltuklara ve halılara çok dikkat eder deli koca
diyorum bi bebiş olsun heryer salya olacak kusmuk :) hep halıları boyuyacak diye
ozaman sesi çıkmıyo
olsun yeterki bebişlerimizde ev leş gibi olsun ben razıyımama çabuk olsun bebişim artık bekletmesin bizi
evet canım bekletmesinler
valla hergün meryem suremi kuyorum
sürekli " ya varis " çekiyorum
ve dua ederken hepinizi sayıyorum
ama sana bi şey diim mi bana ne gibi geliyo biliyo musun
hani bana bi hediye gelecek postayla kesin gelecek sanki gibi
ama tarihi verilmemiş sanki bana her ay bekleme modunda ben kapının çalmasını bekliyo gibiyim
Allah bu içimizdeki umudu almasın inşallah
her ay tamam bu ay değilmiş bakalım hangi ay diyip duruyorum :)
kızlar ben 2 aydır adet olmuyorum ma hamilede değilim bekliyorum öyle gelen yok henüz
evet canım bekletmesinler
valla hergün meryem suremi kuyorum
sürekli " ya varis " çekiyorum
ve dua ederken hepinizi sayıyorum
ama sana bi şey diim mi bana ne gibi geliyo biliyo musun
hani bana bi hediye gelecek postayla kesin gelecek sanki gibi
ama tarihi verilmemiş sanki bana her ay bekleme modunda ben kapının çalmasını bekliyo gibiyim
Allah bu içimizdeki umudu almasın inşallah
her ay tamam bu ay değilmiş bakalım hangi ay diyip duruyorum :)
bende okuyorum canım meryem suresini senin gerçek adını bilmediğim için ildailda diyorum allah kabul eder inşallah.
umutlarımız hayallerimiz hiç bitmesin inşallah canım
evet gittim canım sorunum yok ama adet neden omuyorum bilemiyorum sıkıntıdandır diyor ama öyle 2 ay olmayacak kadar da sıkınım yok çok şükür
bende okuyorum canım meryem suresini senin gerçek adını bilmediğim için ildailda diyorum allah kabul eder inşallah.
umutlarımız hayallerimiz hiç bitmesin inşallah canım
saol canım benim
kainat dualar üstüne kurulmuş zaten Allahım kabul eder inşallahhhh
ben biraz önce e vitaminimialdım,bekmezimi içtim.incirimi yedim,1 adet sarımsağımı yuttum
şimdidüz duvara tırmanmaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?