Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bence bi hormon testi yaptır canım benim :44:

inş canım benim yaa inş tşkler burası çok iyi geliyor insana üye olalı bir kaç gün oldu hep takip etmekle yetiniyodum ama şimdi daha başka iyiki varsınız

inş canım benim yaa inş tşkler burası çok iyi geliyor insana üye olalı bir kaç gün oldu hep takip etmekle yetiniyodum ama şimdi daha başka iyiki varsınız

hepimiz iyiki varıııız ben bi düşük yaptım cnmcım 11 ay kadr bi ara sonrası bu ay başladık tkr çalışmalara kısmet artık bat 4 aralık bekliyorum sabırsızlıkla

canım normelde adet düzünin normal mi
hiç bu kadar çok geçtiği oldumu
bir kere bana da olmuştu 50 gün adet olmamıştım test yaptırdım 2 saat sonra adet oldum bazen sıkıntı sters yapıyor canım.50.güne kadar sadece idrar testi yapmıştım ama hiç birinde çıkmamıştı

merhaba kızlar nasılsınız ben bugun acayıp kasvetlıyım uffff daraldım...daha adetıme 12 gun var nerdeyse yada 11 ama benım ğöğüslerim şimdiden derin derin sızlamaya başladı kasıklarımdada belirsiz ağrılar başladı gene olmadı sanki bütün hevesim gitti sanki artık prof oldum sankı hııı dıyorum gene olmadı inş yanlış düşünüyorumdur allahım yardım et ne olu bugun ole battım gıdıyorum hayır olsun inş bı kac gun sonra toplarım kendımı gene ümitlenırım kesın kırmızlar gelene kadar hep aynı
oflum hayırlı olsun ınş bebişin senınledir canım rabbım tum ıstıyenlere nasıp etsın ınş

iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın canım

iyim canım sağol
ama sana kızmaya başlıcam ben ne bu umutsuzluk sendeki o negatif enerjiyi söküp atasım geliooo haftadır kendinde değil gibisin
kendini çok yıpratma lütfen canım inşallahh aralık ayında bize güzelll haberleri verirsin ve bunların hepsini unutursunnnn

mrb cnm hoşgeldın ne öyle hemen umitsizleniyorsun daha 12 gun varmıs du bakalım bat gelsın bi. hem o dediğin ağrılar gebelikte olan ağrılarda olabılır
benımkıyle yakın sanırım senın batın, benımki 4 ü ama umıdımı yıtırmıyorum sende yitirme lütfen inşallah kavuşucaz bebişlerimize

ahhh canım o kadar çok istiyorum ki şuaraya hamileyimmmmmmmmmmmm diye yazmak ama
ben bu ay biraz değil baya bir ümitliydim canım olmayınca çok üzüldüm inşallah senin dediğin olur canım bu ay güzel haberler verelim hep birlikte ben 2012 hamile girmek istiyorummmmmmmm

kızlar bişey sorucam...
yarın kana gidicem ya ben..
adetin geçip geçmediğini soruyorlar mı...??
sağlık ocağında kan testi yaptıranlar yardımcı olur musunuz ??

kızlar bişey sorucam...
yarın kana gidicem ya ben..
adetin geçip geçmediğini soruyorlar mı...??
sağlık ocağında kan testi yaptıranlar yardımcı olur musunuz ??

kız sen hala gitmedinmi kan vermeyesağlık ocağında soruyolarmış sanırsam.ben özelde yaptırdım hiç bişi sormadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…