ben bu arada test yaptım kızlar 3 tane çıktı sevindim tabi gittim doktora kanda test yaptırdım ama çıkmadı sonra evde tekrar test yaptım çıkmadı bu sefer nasıl bir sevinç yaşadım anlatamam kızlar ama doktordanda ağllyarak çıktım((((((((
saol canım benim
kainat dualar üstüne kurulmuş zaten Allahım kabul eder inşallahhhh
ben biraz önce e vitaminimialdım,bekmezimi içtim.incirimi yedim,1 adet sarımsağımı yuttum
şimdidüz duvara tırmanmaya gidiyorum
şifa olsunlar inşallah canım
inş canım benim yaa inş tşkler burası çok iyi geliyor insana üye olalı bir kaç gün oldu hep takip etmekle yetiniyodum ama şimdi daha başka iyiki varsınız
ben bu arada test yaptım kızlar 3 tane çıktı sevindim tabi gittim doktora kanda test yaptırdım ama çıkmadı sonra evde tekrar test yaptım çıkmadı bu sefer nasıl bir sevinç yaşadım anlatamam kızlar ama doktordanda ağllyarak çıktım((((((((
mirabaa nasılsınız canlarrr
iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın canım
merhaba kızlar nasılsınız ben bugun acayıp kasvetlıyım uffff daraldım...daha adetıme 12 gun var nerdeyse yada 11 ama benım ğöğüslerim şimdiden derin derin sızlamaya başladı kasıklarımdada belirsiz ağrılar başladı gene olmadı sanki bütün hevesim gitti sanki artık prof oldum sankı hııı dıyorum gene olmadı inş yanlış düşünüyorumdur allahım yardım et ne olu bugun ole battım gıdıyorum hayır olsun inş bı kac gun sonra toplarım kendımı gene ümitlenırım kesın kırmızlar gelene kadar hep aynı
oflum hayırlı olsun ınş bebişin senınledir canım rabbım tum ıstıyenlere nasıp etsın ınş
hadi bakalım hamarat ildam benim maşallah sanamerhaba kızlarrrrr
ama ben azcık evi toplıyım kapatmıyorum neti
arada bakıcam ona göre
mrb emine hoşgeldin iyiyiz çok şükür sen nasılsın :44:
iyim canım sağol
ama sana kızmaya başlıcam ben ne bu umutsuzluk sendeki o negatif enerjiyi söküp atasım geliooohaftadır kendinde değil gibisin
kendini çok yıpratma lütfen canım inşallahh aralık ayında bize güzelll haberleri verirsin ve bunların hepsini unutursunnnn
merhaba kızlarrrrr
ama ben azcık evi toplıyım kapatmıyorum neti
arada bakıcam ona göre
kızlar bişey sorucam...
yarın kana gidicem ya ben..
adetin geçip geçmediğini soruyorlar mı...??
sağlık ocağında kan testi yaptıranlar yardımcı olur musunuz ??
kız sen hala gitmedinmi kan vermeyesağlık ocağında soruyolarmış sanırsam.ben özelde yaptırdım hiç bişi sormadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?