dejavum
benim buzluk ağzına kadar dolu..
taze fasülye,barbunya,köfte,karnıbahar-kereviz,domates,brokoli vs vs
amma bezelye yok
slm kızlar öncellikle hamile olanları tebrik ediyorumm....yemek yapanlarada afiyet olsun...:)))
Ben çok bunaldım ve giriyim dedim yemin ederim şuanda hüngür hüngür ağlıyorum...bende anne olmak istiyorum ya benimde bebeğim olsun artık dayanamıyorummmmm.....isyan etek istemiyorummm...keşek düşen bebeklerimm kalsaydı bu ay bir yaşında olcaktii....niye ben anne olamıyorum hayatım da en çok istediğim şeyyy ben başka bişey istemiyorummm bebeklerim olsunnn onlara canımı veriyim ne olurrrrr.....
Caliskan megim biz eve ciktik esimin bakkaldaki difrize atiyodum eve bi getirdiler dolup tasmis benimde esek kafam en az bezelye koymusum bende
slm kızlar öncellikle hamile olanları tebrik ediyorumm....yemek yapanlarada afiyet olsun...:)))
Ben çok bunaldım ve giriyim dedim yemin ederim şuanda hüngür hüngür ağlıyorum...bende anne olmak istiyorum ya benimde bebeğim olsun artık dayanamıyorummmmm.....isyan etek istemiyorummm...keşek düşen bebeklerimm kalsaydı bu ay bir yaşında olcaktii....niye ben anne olamıyorum hayatım da en çok istediğim şeyyy ben başka bişey istemiyorummm bebeklerim olsunnn onlara canımı veriyim ne olurrrrr.....
as cnm. benim abimin hanımıda 3 kere hamile kaldı 3 ünde düşükle sonuçlandı. 4 .cü bebişini kucağına aldı ama hergün doktorun verdiği iğneleri vurdu o iğneler bebeğin düşmesini engelledi (üniversite hastanesine gitti bebek düşmesinin sebebi kan pıhtılaşması dedi.) yani umutsuzluğa kapılma herşeyin bir zamanı vardır .inşallah en kısa zamanda kavuşursun sende bebişine
Datlum benim 21 kasım benide eklenemi isterdim ama kısmet öbür aya, zaten daha kırmızılarda gelmeddi
ocak 2011 de bi düşük olduktan sonra korunduk buzamana kadr bu ay başladık cnmcım bat 4 aralık bakalım tutarsa ne mutlu tutmazsada öteki aya
olana kadar dvm
Sağol canım inşallah benim ikizlerim vardı düşük yaptım bekliyorum 7 aydır deniyoruz olmuyooo.başka bir dr gitcem hızlı olsun die iğne mi ne varmış onu vurulcamm yengene çok sevindimmm benimde olur inşallah allah isteyen herkese versinnn iyi dileklerin için gerçekten sağolll
dejavum
benim buzluk ağzına kadar dolu..
taze fasülye,barbunya,köfte,karnıbahar-kereviz,domates,brokoli vs vs
amma bezelye yok
slm cnm hoşgeldın bu kadar yıpratma kendını sil gözyaşlarını inşallah sende bizlerde anne olucaz bi gün umudumuzu yıtırmeyelım stres sıkıntı yapınca olcagı varsada olmuyo
oyuzden bıraz da olsa rahatlatmaya calıs kendını emi bende bi düşük yaptım ve şimdi tkr çalışmalara başladım. o allahın takdırı yaşamamız gerekmiş ve yaşadık
herşeyin hayırlısını dılemek lazım o da bi imtihan bizim için. gönlünü ferah tut cnmcım olucak allahın ıznıyle
düşükten sonra nekadardır denıyosunuz ? düşüğün ne kadarlıktı herhangi bi sebebi varmıymıs cnm
ay hadi inşallah da gelmesinler o pis kırmızılar
Datlum benim 21 kasım benide eklenemi isterdim ama kısmet öbür aya, zaten daha kırmızılarda gelmeddi
geçmiş olsun tatlım. üzüldüm. ben aslında geçen yıl düşünüyordum 2010 yılında ama romatait artrit çıktı onu tedavisi falan, bekleme süresi, ilaçların vücuttan atılması baya zaman aldı. şimdi ağrım sızım yokken bebiş olsun istiyoruz ağrılarım başlarsa sıkıntı.inşallah tutururuz , aynen öyle durmak yok yola devam
ay ben bu yaz sadece az birşey taze fasulye attım onun dışında birşeycik yok valla. Aldım fazla fazla üşendim çürüdü yada yaptım yedik. Geçen sene evdeydim daha çok şey hazırlamıştım ne güzel.
canım inşallah 9 ay uğramaz kırmızılar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?