Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

dejavum

benim buzluk ağzına kadar dolu..
taze fasülye,barbunya,köfte,karnıbahar-kereviz,domates,brokoli vs vs
amma bezelye yok

Caliskan megim biz eve ciktik esimin bakkaldaki difrize atiyodum eve bi getirdiler dolup tasmis benimde esek kafam en az bezelye koymusum bende

as cnm. benim abimin hanımıda 3 kere hamile kaldı 3 ünde düşükle sonuçlandı. 4 .cü bebişini kucağına aldı ama hergün doktorun verdiği iğneleri vurdu o iğneler bebeğin düşmesini engelledi (üniversite hastanesine gitti bebek düşmesinin sebebi kan pıhtılaşması dedi.) yani umutsuzluğa kapılma herşeyin bir zamanı vardır .inşallah en kısa zamanda kavuşursun sende bebişine

kızlar batlarınızı yazın da listemize ekleyelim sizi

Caliskan megim biz eve ciktik esimin bakkaldaki difrize atiyodum eve bi getirdiler dolup tasmis benimde esek kafam en az bezelye koymusum bende

boşver bezelyenin konservesini pişirmek en pratik yemek

ya sana yazdıklarımı hiiiçç okumadın sen ama

slm cnm hoşgeldın bu kadar yıpratma kendını sil gözyaşlarını inşallah sende bizlerde anne olucaz bi gün umudumuzu yıtırmeyelım stres sıkıntı yapınca olcagı varsada olmuyo
oyuzden bıraz da olsa rahatlatmaya calıs kendını emi bende bi düşük yaptım ve şimdi tkr çalışmalara başladım. o allahın takdırı yaşamamız gerekmiş ve yaşadık
herşeyin hayırlısını dılemek lazım o da bi imtihan bizim için. gönlünü ferah tut cnmcım olucak allahın ıznıyle
düşükten sonra nekadardır denıyosunuz ? düşüğün ne kadarlıktı herhangi bi sebebi varmıymıs cnm

Sağol canım inşallah benim ikizlerim vardı düşük yaptım bekliyorum 7 aydır deniyoruz olmuyooo.başka bir dr gitcem hızlı olsun die iğne mi ne varmış onu vurulcamm yengene çok sevindimmm benimde olur inşallah allah isteyen herkese versinnn iyi dileklerin için gerçekten sağolll

ocak 2011 de bi düşük olduktan sonra korunduk buzamana kadr bu ay başladık cnmcım bat 4 aralık bakalım tutarsa ne mutlu tutmazsada öteki aya
olana kadar dvm

geçmiş olsun tatlım. üzüldüm. ben aslında geçen yıl düşünüyordum 2010 yılında ama romatait artrit çıktı onu tedavisi falan, bekleme süresi, ilaçların vücuttan atılması baya zaman aldı. şimdi ağrım sızım yokken bebiş olsun istiyoruz ağrılarım başlarsa sıkıntı.inşallah tutururuz , aynen öyle durmak yok yola devam

çok üzüldüm canım yaşadıklarına ama geçmişle yaşanmıyor bazen benim de akılama yaptığım tüp bebeğim tutsaydı şimdi doğum hyecenı sarmış olacaktı diyorum ama
üzme kendini bu kadar inşallah tez zamanda yeniden nasip eder sana allah anneliği burdaki herkes senin gibi canım 2 aydır isteyende aynı şeyleri hissediyor 2 senedir isteyende
kaç yaşındasın ve bir sorun var mı olmaması için

dnz123 üzülme nolur canım ya,bak burda hepimiz peşpeşe gibe olucaz allahın izniyle..

evet cnm bu konuda üniversite hastaneleri baya bir araştırma yapıyor. düşüğün nedeni,genetik sorunlarmı diye testler falan yapıyorlar.olur olur inşallah hepimizin bebişi olur.

dejavum

benim buzluk ağzına kadar dolu..
taze fasülye,barbunya,köfte,karnıbahar-kereviz,domates,brokoli vs vs
amma bezelye yok

ay ben bu yaz sadece az birşey taze fasulye attım onun dışında birşeycik yok valla. Aldım fazla fazla üşendim çürüdü yada yaptım yedik. Geçen sene evdeydim daha çok şey hazırlamıştım ne güzel.

çok sağol cNIMMM kimseyle palaşamıyorr.burda biraz rahatlıyorumm.sanada allahım en kısa zamanda versinnn...ben 2010 mayıs ayında kalpleri durduğu için ikizler alındı...3,5 aylıkdılar...mayıs düşük diyelim aralıkta eş asker 2011 mayısta eşim geldi yani 7 aydır deniyoruzz.şimdi yeni bir dr gidicem bakalım bu ne diycek...sen in nasıl olduuu?

ay hadi inşallah da gelmesinler o pis kırmızılar

2 haftadır devam eden bulantım vardı. Burda geçen hafta hep pembe-kırmızı akıntım var demiştim. Aslında hmiş olmadığımdan çok emindim ama kızlarda heveslendirince test yaptım. Tabiki kocaman bir negatif. Bu ay genetik tahliller falan yapıldı. Bide histeroskopi çekilicek ya adetin 3. günü stresten yada korkudan olmuyorum

tatlım üzülme bak kendini yıpratma bende düşük yaptım hayırlısını versin diye dua ediyorum, bak çocuğu olupta anasını babasını dövenlerde var, hayırlısını versin sağlıklısını, eşimin arkadaşının hanımı 3 düşük yaptı 4.ye hamile kan pıhtılaşması varmış bak sabra ne kadar sıkıntılı olsada sabretmişler dimi ama üzme kendini inşallah Allahın izniyle olur yeterki sen üzülme dua ediyoruz hepimiz hamiş olcaz minicik bebişlerimizi elimize alıcaz dimi ama, doktorada git bide kontrollü olsun mmuck gözyaşlarını sil ağlama tatlım benim

sağol cnm sanada geçmiş olsun cnmcım. amiiiiiiin inşallahh tuttururuz allahın izniyle rabbım hepimizin gönlüne göre tez zamanda bizlere nasip eder inşallahhh
birbirimize olan dualarla gelicek bebişlerimiz bizlere

Ne güzel en azından fasülye atmışın. Aslında ben domates fasülye börek aklıma ne gelse yaptım ama sonra sırala hepsini çıkarttık yine yedik. keşke benimde azcık bişeylerimden kalsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…