Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sağol canım bende seni öpüyorummm bu sıcak kanlılığınız için hepinize teşekkür ederim ..gerçekden çok sağolun...allahım ne verirse hayırlısını versinnn tabiii...Allahımmm sanad verir inşallah en kısa zamandaaa.

kızlar

pazara gittim geldim yemeklerimi ocağa koydum
canım acayip ayva kompostosu çekmişti onuda yaptım

kızzz umutege16 canım sen adet olmuşsun şimdi gördüm ilk sayfada
beraber sayacaktık ben erkenci oldum tabii bu ay
umarım aralıkta hemiş oluruzzzz ayyy negüzel olur yaaa

Sağol bebeğim aslında kesin regl olucamda inşallah son gördüğümüz kırmızılar bunlar olur

amma bak daha belli olmaz ki,o çıkan tek çizgiye inanma bence..
hem erken yapmışsın,hem de yanıltabiliyo..
gecikmen olduğunda mesela şöyle 3 gün falan,test yap eğer çıkarsa 2. çizgi kana gidersin puficim..

Keşke kendimi tanımasaydımda ümidim olsaydı . Hamiş olduğumu daha ik günlrindn anlıyorum.

Keşke kendimi tanımasaydımda ümidim olsaydı . Hamiş olduğumu daha ik günlrindn anlıyorum.

pufim ben senin hikayeni kaçırdım sanırım..pardon görmemişim
deşmek de istemem..

ama şunu biliyorum ki,bir kişinin 2 gebeliği bile birbirinden farklılıklar gösterebiliyo belirti anlamında..

afiyet olsun canım
benim de bu ay anormal oldu 3 gün erken geldi canım bak senle birlikte hamile kalmak için ne kadar çok çabalıyorum görüyor musun
inşallah bu ay uğurlu gelir bize

çok geçmiş olsun cnmcım evet insan kımseyle paylaşamıyor paylaşsa bile senı anlamıyolar ama burda bu durumu cok yaşayaşan arkadaşlar oldgu ıcın senı anlıyolar
ve rahatlıyorsun. inşallah rabbım hayırlısıyla kavusturur bize bebişlerimizi benim adetim 10 gun gecikmişti ve test yapmıstım cıft cızgıyı gorunce koşa koşa
dra gittik değerim 202 ydi iki gün sonra 397 oldu dr şüphelı buldu alttan muayene etti ve ertesi sabah kanama başladı oyleleıkle dusuk oldu cnmcım
baya zaman korunduk ufaktı ama ınsan yınede etkılenıyor bakalım kısmet artık inşallah sağ sağlim kavuşuruz bebişlerimize

pufim ben senin hikayeni kaçırdım sanırım..pardon görmemişim
deşmek de istemem..

ama şunu biliyorum ki,bir kişinin 2 gebeliği bile birbirinden farklılıklar gösterebiliyo belirti anlamında..

evet güzelim buna çok örnek var. Ama gebeliklerimde değişmeyen şeyler aşırı yemek yemek, uykumdan gecede 2-3 kere kalkıp yemek yerdim. Hememencicik uykum gelirdi, aşırı koku alırdm, göğüsler zaten fora daha bir sürü ama bnları çok yaşardm.:44:

selam kizlaaaaarrrrrr nasilsinizzz

bugun evi adam etmem lazim utu temizlik vs beni bekler.. soyle guzelcene temizleyim de psikolojim de duzelsin..

bu arada dhc,aysun,seyyah, duygu veferda ile epeydir gorusemedim.. birde gamsemesut var aklima takilan... gorusuruuz insaallah.. once utuyle baslayacgim icin buralarda olurum kizlar bakarim arada...

gorusuruzz

Ne güzel en azından fasülye atmışın. Aslında ben domates fasülye börek aklıma ne gelse yaptım ama sonra sırala hepsini çıkarttık yine yedik. keşke benimde azcık bişeylerimden kalsaydı

aman o da 2-3 paket birşey yaa. Fazla değil yanii.. kışın öyle böyle yine de idare ediyoruz zaten 2 kişiyiz bir yemek yapıyorum iki gün yeniyo haftada iki çeit yemek yapsam o haftayı çıkarıyo haftasonu da uyduruyorum birşeyler işte.

çok işin varmış canım kolay gelsin sana

slm hoşgeldin baya işin varmış cnm kolay gelsin

Benim yumurtlama günlerim yaklaştı kızlar. 24 ünde 21.günüm olcak o günde yumurtlama günüm zaten. Belim şimdiden başladı ağrımaya.Bir de ertelemeseydikte çalışma olsaydı. Ütüm var bir de aman yaaa.. Hemen gidince yapayım yemek yemeden yoksa uyuşukluk geliyor yemek yiyince. Valla 6 ay ara vermiştik şurada 2 ayım kaldı sanki o 4 ayı yaşamamışım gibi şu anda sadece 2 ay ara vermişiz daha yeni ertelemişiz gibi hissediyorum Allah sabrını veriyor geçiriyor günleri. Tabii annemde bişi çıkmazsa bu planım bozulmaz ama çıkarsa destek olmam bunun içinde çalışmam lazım o da erteleme demek bilmiyorum napıcam kararsızım. Dua edin kızlar nolurr çarşamba alacak annem sonuçları kötü bişi çıkmasın annemin sağlığı daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…