tatlım üzülme bak kendini yıpratma bende düşük yaptım hayırlısını versin diye dua ediyorum, bak çocuğu olupta anasını babasını dövenlerde var, hayırlısını versin sağlıklısını, eşimin arkadaşının hanımı 3 düşük yaptı 4.ye hamile kan pıhtılaşması varmış bak sabra ne kadar sıkıntılı olsada sabretmişler dimi ama üzme kendini inşallah Allahın izniyle olur yeterki sen üzülme dua ediyoruz hepimiz hamiş olcaz minicik bebişlerimizi elimize alıcaz dimi ama, doktorada git bide kontrollü olsun mmuck gözyaşlarını sil ağlama tatlım benim
Sağol bebeğim aslında kesin regl olucamda inşallah son gördüğümüz kırmızılar bunlar olur
Sağol bebeğim aslında kesin regl olucamda inşallah son gördüğümüz kırmızılar bunlar olur
amma bak daha belli olmaz ki,o çıkan tek çizgiye inanma bence..
hem erken yapmışsın,hem de yanıltabiliyo..
gecikmen olduğunda mesela şöyle 3 gün falan,test yap eğer çıkarsa 2. çizgi kana gidersin puficim..
Keşke kendimi tanımasaydımda ümidim olsaydı. Hamiş olduğumu daha ik günlrindn anlıyorum.
kızlar
pazara gittim geldim yemeklerimi ocağa koydum
canım acayip ayva kompostosu çekmişti onuda yaptım
kızzz umutege16 canım sen adet olmuşsun şimdi gördüm ilk sayfada
beraber sayacaktıkben erkenci oldum tabii bu ay
umarım aralıkta hemiş oluruzzzz ayyy negüzel olur yaaa
çok geçmiş olsun cnmcım evet insan kımseyle paylaşamıyor paylaşsa bile senı anlamıyolar ama burda bu durumu cok yaşayaşan arkadaşlar oldgu ıcın senı anlıyolarçok sağol cNIMMM kimseyle palaşamıyorr.burda biraz rahatlıyorumm.sanada allahım en kısa zamanda versinnn...ben 2010 mayıs ayında kalpleri durduğu için ikizler alındı...3,5 aylıkdılar...mayıs düşük diyelim aralıkta eş asker 2011 mayısta eşim geldi yani 7 aydır deniyoruzz.şimdi yeni bir dr gidicem bakalım bu ne diycek...sen in nasıl olduuu?
pufim ben senin hikayeni kaçırdım sanırım..pardon görmemişim
deşmek de istemem..
ama şunu biliyorum ki,bir kişinin 2 gebeliği bile birbirinden farklılıklar gösterebiliyo belirti anlamında..
afiyet olsun canım
benim de bu ay anormal oldu 3 gün erken geldi canım bak senle birlikte hamile kalmak için ne kadar çok çabalıyorum görüyor musun
inşallah bu ay uğurlu gelir bize
Ne güzel en azından fasülye atmışın. Aslında ben domates fasülye börek aklıma ne gelse yaptım ama sonra sırala hepsini çıkarttık yine yedik. keşke benimde azcık bişeylerimden kalsaydı
selam kizlaaaaarrrrrr nasilsinizzz
bugun evi adam etmem lazim utu temizlik vs beni bekler.. soyle guzelcene temizleyim de psikolojim de duzelsin..
bu arada dhc,aysun,seyyah, duygu veferda ile epeydir gorusemedim.. birde gamsemesut var aklima takilan... gorusuruuz insaallah.. once utuyle baslayacgim icin buralarda olurum kizlar bakarim arada...
gorusuruzz
merhaba kızlar nasılısınız
selam kizlaaaaarrrrrr nasilsinizzz
bugun evi adam etmem lazim utu temizlik vs beni bekler.. soyle guzelcene temizleyim de psikolojim de duzelsin..
bu arada dhc,aysun,seyyah, duygu veferda ile epeydir gorusemedim.. birde gamsemesut var aklima takilan... gorusuruuz insaallah.. once utuyle baslayacgim icin buralarda olurum kizlar bakarim arada...
gorusuruzz
mrb zeynep hoşgeldın senı sormalı
hoşbuldum biraz uykusuzum onunda dışında iyiyim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?