selam kizlaaaaarrrrrr nasilsinizzz
bugun evi adam etmem lazim utu temizlik vs beni bekler.. soyle guzelcene temizleyim de psikolojim de duzelsin..
bu arada dhc,aysun,seyyah, duygu veferda ile epeydir gorusemedim.. birde gamsemesut var aklima takilan... gorusuruuz insaallah.. once utuyle baslayacgim icin buralarda olurum kizlar bakarim arada...
gorusuruzz
bu akşam erken yatar dınlenırsın cnm bebiş durumları nasıl sende
Benim yumurtlama günlerim yaklaştı kızlar. 24 ünde 21.günüm olcak o günde yumurtlama günüm zaten. Belim şimdiden başladı ağrımaya.Bir de ertelemeseydikte çalışma olsaydı. Ütüm var bir de aman yaaa.. Hemen gidince yapayım yemek yemeden yoksa uyuşukluk geliyor yemek yiyince. Valla 6 ay ara vermiştik şurada 2 ayım kaldı sanki o 4 ayı yaşamamışım gibi şu anda sadece 2 ay ara vermişiz daha yeni ertelemişiz gibi hissediyorum Allah sabrını veriyor geçiriyor günleri. Tabii annemde bişi çıkmazsa bu planım bozulmaz ama çıkarsa destek olmam bunun içinde çalışmam lazım o da erteleme demek bilmiyorum napıcam kararsızım. Dua edin kızlar nolurr çarşamba alacak annem sonuçları kötü bişi çıkmasın annemin sağlığı daha önemli.
cnmben yumurtlama dönemindeyim bakalım hayırlısı inş. olur bu ay
cnmben yumurtlama dönemindeyim bakalım hayırlısı inş. olur bu ay
hadi hayırlısı inşallah benımde bat 4 aralık sabırsızlıkla beklemedeyım
sağol canım bu ay biraz umutluyum sanki
amin cnm benimkide 5 aralık tabi erken gelmezse yine inş. seninde olur bu ay tatlım
umut herzaman da olmalı kuzum..
kürler işe yarar umarım
benim de 12. ve 13. gün çift çizgi çıktı ovucanda..
bugün 14. gün ve halvet halvet üstüneydi haftasonu..
yoruldum..daraldım..
ama napalım,beklenen istenen çok değerli dimi
yakınmısız cnm baya inşallah bırlıkte guzel hbrler alırız
megimizzzz
alemsin yaaaaozaman kasım 1 de görüşmek üzere erken olmayı unutma hahahha
amin cnm sen önce güzel haberi verirsin inş. arka arkaya güzel haberleri paylaşırız
selam kizlaaaaarrrrrr nasilsinizzz
bugun evi adam etmem lazim utu temizlik vs beni bekler.. soyle guzelcene temizleyim de psikolojim de duzelsin..
bu arada dhc,aysun,seyyah, duygu veferda ile epeydir gorusemedim.. birde gamsemesut var aklima takilan... gorusuruuz insaallah.. once utuyle baslayacgim icin buralarda olurum kizlar bakarim arada...
gorusuruzz
selam canım
evet denk gelemiyoruz genelde
nasılsın iyi misin?
benim de bulantılar soldan soldan geliyor
hızlıca yemek koydum kaçtım mutfaktan
eşim topluyor
yemeği yiyemicem sanırım ama salata yapsın da onu yiyeyim bari
gamzemesut sen kilo aldın mı?
haklısın cnm istediğimiz şey için herşey değer inş. cnm işe yarar benimde akıntım çogaldı ordan anladım yumurtladığımı inş. yanılmamışımdır
haklısın cnm istediğimiz şey için herşey değer inş. cnm işe yarar benimde akıntım çogaldı ordan anladım yumurtladığımı inş. yanılmamışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?