çok çok yumurtla inşallah canım
ben geldım kızlar işlerimi hallettım geldım sankı kendımı bıraz daha ıyı hıssedıyorum bugun yırmıncı gunum kasık agrılarım basladı demıstım ya meraklandım bu kadar erken adet agrısı olmaz heralde yumurtluyommu acaba hala dıye ovucan yaptım ıkıncı cızgı negatıf yane benım yumoş donemı bıtmiş doğal olarak zaten gecen hafta carsamba;pers;cuma bayada kou çizgi gördüm üç gün ufff aamma bu agrı neyın nesı anlamadım neyse bakıcaz beklemekten baska caremız yok yımeklerımı yaptım pılavımı demlenmeye bıraktım kocişimi beklıyorum sınemeye gıdıcez aksam belkı bıraz kafamı agıtırım benden bole sankı bugun topıkce karamsar bı hava var ustumuzde herkez bı umutsuz:44::44::44::44::44:
kızlar hepınıze merhabaaaaaa
azracım adet olmussun off offf napalım üzülmeyelım bırdahakı aya ınsallah canım
allahım verırı göbusune bebegını
kocam gelıyormus dondururcuda annemın mantısı var bende onu yapayım bu aksam
yemekten sonra gelırım
heee bıde hamıs haberı sanırım ofludan gelmıss
o testde kesın 2.cızgı varr
kızlar hepınıze merhabaaaaaa
azracım adet olmussun off offf napalım üzülmeyelım bırdahakı aya ınsallah canım
allahım verırı göbusune bebegını
kocam gelıyormus dondururcuda annemın mantısı var bende onu yapayım bu aksam
yemekten sonra gelırım
heee bıde hamıs haberı sanırım ofludan gelmıss
o testde kesın 2.cızgı varr
inş. cnm nedense çörekotu kürüne çok güveniyorum bu ayda onu denedim diye buayda çok umutluyum açıkcası
hepinize iyi sohbetler iyi akşamlar kocacık gelmek uzere hepinizi öpüyorum
Bu arada bugün beyaz krem gibi bir akıntı oldu bende. Çamaşırım sanki adet olmuşum gibi ıslanmıştı. Adet günümde yumurtlamıyorumdur inşallah. Gerçi yumurlama günlerimi takip ediyoum ama iki kez mi yumurtluyorum acaba :44:
çok işin varmış canım kolay gelsin sana
slm hoşgeldin baya işin varmış cnm kolay gelsin
selam canım
evet denk gelemiyoruz genelde
nasılsın iyi misin?
benim de bulantılar soldan soldan geliyor
hızlıca yemek koydum kaçtım mutfaktan
eşim topluyor
yemeği yiyemicem sanırım ama salata yapsın da onu yiyeyim bari
gamzemesut sen kilo aldın mı?
canımmmm ben hep burdayım
ooo senın ışde benımkı gıbı cokmus
benımde okadar cok işim varkı ama cok tembelım bu sıralar ya bugunde gec geldım eve artık yarına ınsallah
tatlım batımıza 1 hafta kaldı gerı sayım basladı
bugun eczaneye gıttım folbıol almak ıcın test geldı aklıma hayırrrrrrrrrr dedım
sonra sen geldın aklımabakmadan gecıyorum dıyordunya
döndum arkamı cıktım bende
test falan yok yok
hepinize iyi sohbetler iyi akşamlar kocacık gelmek uzere hepinizi öpüyorum
selam kızlar..........nasılsınız?
beyaz krem gibi akıntı yumurtlama akıntısı değil ki,o akıntı şeffaf böyle uzayan tarzda oluyo..çiğ yumurta akı gibi..
bence bu başka bişeyin belirtisi
Megim ben telden giriyom ya sayfalari kaciriyom malum ekran dar ama cok begendim bebem kizlar bu aksam kocisle konusucam ama cidden iliskimizde aksakliklar var ve yurumesi ikimize bagli o yuzden konusmamiz gerekiyo bana sans dileyin
kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum görüşürüz
yoluzunum miyaba,
sen çift koyu çizgiyi mi 3 gün üstüste gördün???
evet megım ya ben bu ay ılk defa ovucan yapıyorum carsamba 6da yaptım ılkını baya koyuydu hatta buraya resımlerınıde koydum ok verdı herkez ben persembe sabah halvetlendım aksam ustu gene yaptım sankı ılkınden dahada koyu gözuktu gozume cuma sabah gene halvet cuma son yapım dedım eee gene baya net cızgı vardı anlamadım bukadar olmammasımı lazımdıdunden berıde kasıklarım derın derın agrıyo göğüslerim yanlardan basladı acımaya bunlar bende her ay olur ama bata 3 4 gun kala anca nıye bole erken basladı anlamadım bugun bı ovucan daha yaptım ama tabıkı tek cızgı cıktı ıkıncı cızgı varda hayalet gıbı bole işte megim ya bakalım 2 aralıkta ak kara cıkıcak
Megim ben telden giriyom ya sayfalari kaciriyom malum ekran dar ama cok begendim bebem kizlar bu aksam kocisle konusucam ama cidden iliskimizde aksakliklar var ve yurumesi ikimize bagli o yuzden konusmamiz gerekiyo bana sans dileyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?