Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gamze
sana yazdığım şeyleri hiiçç okumadın sen bugün
sana ceza,çabık geri git ve oku

Bu arada bugün beyaz krem gibi bir akıntı oldu bende. Çamaşırım sanki adet olmuşum gibi ıslanmıştı. Adet günümde yumurtlamıyorumdur inşallah. Gerçi yumurlama günlerimi takip ediyoum ama iki kez mi yumurtluyorum acaba :44:

yoluzunum miyaba ,
sen çift koyu çizgiyi mi 3 gün üstüste gördün???

dhc

Son düzenleme:

hoşgeldin canım

beyaz krem gibi akıntı yumurtlama akıntısı değil ki,o akıntı şeffaf böyle uzayan tarzda oluyo..çiğ yumurta akı gibi..

bence bu başka bişeyin belirtisi

çok işin varmış canım kolay gelsin sana

slm hoşgeldin baya işin varmış cnm kolay gelsin

tesekkur ederimmm kizlaaarrrr birazdan toz olursam sasirmayinn

canim bende gerginim biraz iste temizlik yapim da rahatlarim

bulantilarin biter insaallah ucuncu ayda.. yemek yiyemezsende problem degil biliosundur ilk 3 ay cocuk sadece kanindan besleniyor zaten yedigin seyler etkilemiyor onu..

haydi bakalim ferda dogumunu da burdan goruruz insaallah..

valla benimde cok az kaldi belki bir haftadan bile daha az.. bende goruyorum dhc cim heryerde hamilelik testi var ama almadim almiyorum 3 gun gecmeden almicam hehe cunku testte negatifi gormenin bi mantigi yokki kirmizilar gelmezse hadi neyse.. bosu bosuna kendimizi uzuyoruz.. testi yapip icine dusuoz bakalim sonuc ne diye.. ister istemez de umut orani daha yuksek. oun icin bosver tatlim gecikme yasamadan almayalim bu ay

asembin avatarı zaten öyleydi de,hareketsiziydi..
ondan onu ona şaaptım ben

bak bunlar da sana gelsin o zaman gamzecim;

Megim ben telden giriyom ya sayfalari kaciriyom malum ekran dar ama cok begendim bebem kizlar bu aksam kocisle konusucam ama cidden iliskimizde aksakliklar var ve yurumesi ikimize bagli o yuzden konusmamiz gerekiyo bana sans dileyin

Megim ben telden giriyom ya sayfalari kaciriyom malum ekran dar ama cok begendim bebem kizlar bu aksam kocisle konusucam ama cidden iliskimizde aksakliklar var ve yurumesi ikimize bagli o yuzden konusmamiz gerekiyo bana sans dileyin

cnm ALLAH yardımcınız olsun inş. çok ciddi bişey değildir aranızdaki sorun

he piki tamam gamzecim şaka yaptımdı zaten

ne demek o aksaklık falan ya delirmeyin,bebeniz geliyo bak
allah korusun..
konuşun tabi ama tatlı tatlı,yapıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…