Megim ben telden giriyom ya sayfalari kaciriyom malum ekran dar ama cok begendim bebem kizlar bu aksam kocisle konusucam ama cidden iliskimizde aksakliklar var ve yurumesi ikimize bagli o yuzden konusmamiz gerekiyo bana sans dileyin
evet megım ya ben bu ay ılk defa ovucan yapıyorum carsamba 6da yaptım ılkını baya koyuydu hatta buraya resımlerınıde koydum ok verdı herkez ben persembe sabah halvetlendım aksam ustu gene yaptım sankı ılkınden dahada koyu gözuktu gozume cuma sabah gene halvet cuma son yapım dedım eee gene baya net cızgı vardı anlamadım bukadar olmammasımı lazımdıdunden berıde kasıklarım derın derın agrıyo göğüslerim yanlardan basladı acımaya bunlar bende her ay olur ama bata 3 4 gun kala anca nıye bole erken basladı anlamadım bugun bı ovucan daha yaptım ama tabıkı tek cızgı cıktı ıkıncı cızgı varda hayalet gıbı bole işte megim ya bakalım 2 aralıkta ak kara cıkıcak
Megim ben telden giriyom ya sayfalari kaciriyom malum ekran dar ama cok begendim bebem kizlar bu aksam kocisle konusucam ama cidden iliskimizde aksakliklar var ve yurumesi ikimize bagli o yuzden konusmamiz gerekiyo bana sans dileyin
Sana özelden bişey yazdım bakarmısın datlum benm
Sana özelden bişey yazdım bakarmısın datlum benm
hemen bakıyorum
çok ayıp çoook toplum içinde kulaktan kulağa konuşulmazzzz
bende ilk kez bu ay 2 gün üst üste kopkoyu 2. çizgi gördüm..
hep tek gün olurdu bu kadar koyusu..
gerçi bugün daha yapmadım ovucan,8e doğru yapıcam.. artık yoktur sanırım koyu çizgi ya:26:
ya hayırlısı hakkımızda yoluzunum benim
çok ayıp çoook toplum içinde kulaktan kulağa konuşulmazzzz
Güzelim inşallah sonsuza kadar sorunsuz bir evlilğin olur. Ben heer gün ağlardım. 3 yıl ağladım her gün kedi köpek gibiydik. Ama eşim şükürki toparladı kendini, tam bir yıl oldu küsmedik bile hiç. umarım sizinde ilişkinizde konuşmalar yeterli gelir ve bebişinizi huzurla büyütürsünüz.
Canım benimm benn şaka yaptımm kiiii muhabbet olsun diyee hayal gücü işteeeeCevap gelsin sanada yollarım. Utanırım burda yazamamki
merhaba kızlar nasılsınız beni özlediniz miben geldim
baya kaynatmışsınız okudum geldim ama çoğunu unuttum
ztar canım bende buralardayım beni sormuşsun bugün girdim çıktım bi ara ama yazamadım..işlerim vardı.
mama yaptım yedim geldim
Canım benimm benn şaka yaptımm kiiii muhabbet olsun diyee hayal gücü işteeeekulak varda ortada sankiii
Aysunayımm hoşgeldinnn kuzummm özledimm bennn seniiiii
kızlar daha önce topikte preseed jel kullanıp hamiş kalan varmıydı hatırlıyomusunuz
KIZLAR bu arada mühim birşey öğrendim ve şaşırdımda açıkçasıı alakayı çözemedim amaa yinede önemli olabilir.Bir arkadaşın doktoru kabızlık gebe kalmayı engeller kabız olma gebe kal demişşş şaşırdım bendeee doktor dediyse vardır bir hikmetiiiii:44::44::44::44:
gülbebekim iyimisin tatlım bende sizi özledim
slmmm kızlar ben geldmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?