Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Megim ben telden giriyom ya sayfalari kaciriyom malum ekran dar ama cok begendim bebem kizlar bu aksam kocisle konusucam ama cidden iliskimizde aksakliklar var ve yurumesi ikimize bagli o yuzden konusmamiz gerekiyo bana sans dileyin

Güzelim inşallah sonsuza kadar sorunsuz bir evlilğin olur. Ben heer gün ağlardım. 3 yıl ağladım her gün kedi köpek gibiydik. Ama eşim şükürki toparladı kendini, tam bir yıl oldu küsmedik bile hiç . umarım sizinde ilişkinizde konuşmalar yeterli gelir ve bebişinizi huzurla büyütürsünüz.

bende ilk kez bu ay 2 gün üst üste kopkoyu 2. çizgi gördüm..
hep tek gün olurdu bu kadar koyusu..
gerçi bugün daha yapmadım ovucan,8e doğru yapıcam.. artık yoktur sanırım koyu çizgi ya:26:

ya hayırlısı hakkımızda yoluzunum benim

Megim ben telden giriyom ya sayfalari kaciriyom malum ekran dar ama cok begendim bebem kizlar bu aksam kocisle konusucam ama cidden iliskimizde aksakliklar var ve yurumesi ikimize bagli o yuzden konusmamiz gerekiyo bana sans dileyin

canım inşallah sorun neyse bu akşam konuştuktan sonra tatlıya bağlarsınız

Sagolun kizlar ikimizde degistik kocamin bana olan aski cok buyuk biliyorum ama sadece kavgadan sonra hissetmeye basladim bunu bazen bana taptigini dusunuyorum bende onu terslemeye basladim bagiriyom yedi ayin dordunu gebelikle gecirdim onun haricinde evliligimin dorduncu gunu kocamla beraber ise basladik sezon diye bunun disinda aileler ikimizi ezdi gecti sonuc huzurumuz kalmadi bakalim ne olacak seni hayatta birakmam diyo ama uzuyoda sorunu cozmeliyiz artik

amin canım bizim yumoşlarda delırdı galıba baktılar bizim 24 saatte tuturcağımız yok bı kac gun müddet verıyolar bize

aynen canım bizde evliliğimiz 1,5-2 yılı biraz enterasan geçti benim yaş küçüktü o da biraz büyük olunca birazda eşim dediğim dedikti ayda 1kere kesin bir kavgamız vardı yani zamanla birbirimizin huyunu suyunu öğrendik şimdi de bazen kavga etmeyi bile özlüyoruz
.biz 1,5 sene nişanlı kalmıştık ama ben şunu diyorum aynı evin içinde yaşamadıkça kimsenin huyunu bilemezsin önemli olan kim asabiyse öbürü biraz alltan alıcak ki tatlıya bağlansın ben öyle yapıyorum ama sonra onun siniri geçince allta kalırmıyım hemen yapıştırıyorum lafları

merhaba kızlar nasılsınız beni özlediniz mi ben geldim

baya kaynatmışsınız okudum geldim ama çoğunu unuttum

ztar canım bende buralardayım beni sormuşsun bugün girdim çıktım bi ara ama yazamadım..işlerim vardı.

mama yaptım yedim geldim

Son düzenleme:
Cevap gelsin sanada yollarım. Utanırım burda yazamamki
Canım benimm benn şaka yaptımm kiiii muhabbet olsun diyee hayal gücü işteeee kulak varda ortada sankiii

Aysunayımm hoşgeldinnn kuzummm özledimm bennn seniiiii

KIZLAR bu arada mühim birşey öğrendim ve şaşırdımda açıkçasıı alakayı çözemedim amaa yinede önemli olabilir.Bir arkadaşın doktoru kabızlık gebe kalmayı engeller kabız olma gebe kal demişşş şaşırdım bendeee doktor dediyse vardır bir hikmetiiiii:44::44::44::44:

Gamzemm lütfen biran önce sorununuzu çözün tatlıya bağlansın bak karnındaki meleğin gerçekten etkilenebilir Rabbim ikinize öyle güzel bir meyve verdikiii kıymetini bilin ve sıkı sıkı sarılın birbirinize

kızlar daha önce topikte preseed jel kullanıp hamiş kalan varmıydı hatırlıyomusunuz

Puffy canım pressedla çok kalan varmışş çok gebe kalan oluyormuş araştırmalarıma göre öyle mantıklı bir ürün aslında

hiç duymadım öyle bişey..kabızlıkla gebelik ne ilgisi var ki..hakikaten alakası yok bence de canım..

gülbebekim iyimisin tatlım bende sizi özledim

Çok mutluyum Güneydoğunun en ünlü ve en ilgili doktorunu buldum diyelimmmmm hoplayasım geliyor ciddennn Doktor aradı bugün beni ve baya konuştu ilgilendiiii aşılamaya geçiyoruz bu ay inşallahhhh tedavilerimi sordu bir deneyeceğiz bakalım hazır izin varkennn deneyelim dedik tutmazsaa ilaç iğne yine devam ederiz yapacak bişey yokk artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…