Meg
hoşgeldin canım nasılsın?
Ferdaaaa bebisini gormusun cok guzelllll telden ekleyebilsem bende gostercem size teyzoslari bebemi rabbim hepinize bu fotolari gormeyi nasip etsin
ben afyonda görev yapıyordum canım evlenince buraya geldim geçen yıl...yakın olsak arkadaş olurduk belki.:13:
zonguldak çoğuyerden güzellldir tabi tek kötü özelliği heryer de havada kömür karasıııı
ben çok begenemedim zonguldak ı belki mersinle kıyasladığımdandır sürekli ama ereğliyi beğendim güzel ama küçük çok küçükkeşke yakın olasaydık sen ne iş yapıyorsun
ayyy megggg hic gulesim yoktu ya
alem kizsin vesselamm
ben çok begenemedim zonguldak ı belki mersinle kıyasladığımdandır sürekli ama ereğliyi beğendim güzel ama küçük çok küçükkeşke yakın olasaydık sen ne iş yapıyorsun
evet canım buraya nerden geldiğinle alakalı birazda..ben afyondan geldim yaaordan sonra burası bana öyle güzel geldi ki
tabi sen mersinden gelmişsin o yüzden sana güzel gelmiyoo..bak bol bol hamsi yersin burda bide amasra yakın güzeldirk.
dediğim gibi sen zonguldakın en güzel ve büyük ilçesindesin..
burası daha da küçük miniminicik..ama dediğim gibi alıştımmm..aileme ankaraya yakınn vs bunada şükür yinede iyi yerdeyiz
ben öğretmenim canım..
evet canım buraya nerden geldiğinle alakalı birazda..ben afyondan geldim yaaordan sonra burası bana öyle güzel geldi ki
tabi sen mersinden gelmişsin o yüzden sana güzel gelmiyoo..bak bol bol hamsi yersin burda bide amasra yakın güzeldirk.
dediğim gibi sen zonguldakın en güzel ve büyük ilçesindesin..
burası daha da küçük miniminicik..ama dediğim gibi alıştımmm..aileme ankaraya yakınn vs bunada şükür yinede iyi yerdeyiz
ben öğretmenim canım..
hmm güzel meslek öğretmenlik :))
teşekkür ederim canım
amin aminnn
sabahtan 12ye kadar burdaydım,sora işlerimi hallettim geldim gene..
iyiyim şükür brovnim,ovucanlarla ve halvetlerle uğraşıyorum
sen nasılsın?
Ikili test gunu verdiler mi tatlim bide ultrason haftasiyla bati karsilastiriyon mu eger fotoda yoksa hafta ve gunu sor dr ay minicik yerim ben onuuuu
Bende Mersindeyim pieces
Hoşgeldin demiştim önceki sayfalarda ama görmedin beni:26:
merhabaaaa :) pardon yeni kullanmaya başladığım için nerden bakacağımı bilmiyorum yazdıklarıma cevap geldiğindene şanslısın mersinde olmakla mersinli misin peki ...
Bende iyiyim bıtanem,burda sizlere yazıyorum diğer yandanda yemek yapıyorum.
adet sancısıyla boğuşuyorum bende
canım başka yere devam edicem ben
haftaya cuma gidiyorum
yaparsa yapar yapmazsa gün verir ikili teste
bilmiyorum o yüzden şimdi
ultrasona göre bugün 10 haftalık çıktı
sata göre 5 gün öncen gidiyor canım
senin nasıl sata göre=?
ikili testin ne zaman senin?
canım bende nette habire üstüste pozitif veren ovucanları araştırıyorum..
inşallah kırmızının tonlarını görmüceksin arkadaşım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?