Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aannaammmm gibemizmi varrr
nagihancım hayırlı olsunn canımmm ALLAH analı babalı büyütsüünnn

Son düzenleme:
ovucanlar,,folik asitler,kırmızılar ..... offff hiç bişiy anlamıyorum ve hamile kalmak istiyorum napacam ben yaaaa (( merhaba bu arada :s

selam canım

öğrenirsin burda bizimle..
sorunlarını sor hep

canım bende nette habire üstüste pozitif veren ovucanları araştırıyorum..
inşallah kırmızının tonlarını görmüceksin arkadaşım..

İnşallah tatlım

Bu arada A m o n r a'dan haber yok mu?

Daha dogrusu diğer batı gecenlerden falan?

Benim BAT 21 ARALIK Meg'cim

Son düzenleme:
kızlar ben geldim
kontrol olayım diye doktora gittim geldim
hamiş olan arkadaşlara sormak istiyorum 7.haftada kesenin boyutunu hatırlıyormusunuz?

Canim yedinci haftada olculen kesenin degil bebegin boyu benim 6+5 te 8.43 mm cikmis mesela ultrasonda yaziyosa ilk bakimda gs bebek gorulunce crl olculuyo

hepinize iyi akşamlar kızlar benım artık yemek yapmam lazımm hepinizi öpüyorumm muckkss

Canim yedinci haftada olculen kesenin degil bebegin boyu benim 6+5 te 8.43 mm cikmis mesela ultrasonda yaziyosa ilk bakimda gs bebek gorulunce crl olculuyo

şimdi canım doktor baktı geçen hafta 5 haftalıktı tam 5.6 mm di
bugün baktı ölçtü tekrar 6+1 18 mm
daha kalp atışını duyamadı ama
normal mi çok merak ettim

ovucanlar,,folik asitler,kırmızılar ..... offff hiç bişiy anlamıyorum ve hamile kalmak istiyorum napacam ben yaaaa (( merhaba bu arada :s

Onlarda bisiy mi ne kurler ne ilaclar ne akrobatik hareketler ogrenecen sen merak ettigini sor bilen cvp verir guzel yurekli hurremlerim hic sikilmadan cvplarlar bende bole baslamistim hos geldin canimmmm

canım merhaba, ben erken gebelik belirtisi topiğinden nazlı :). Hamişsin tebrik ederim. Burda iş arkadaşımda hamiş oda bir haftada iki katı büyümüş demişti. Aynı haftalarda sanırım. Bundan sonra içinde hiç durmayan bir fabrika olucak sen farketmiycen ama o kocaman oluyo :) Hem anormal bişey olsa doktor zaten belli eder, korkma hamişliğinin tadını çıkar

kızlar ben geldim
kontrol olayım diye doktora gittim geldim
hamiş olan arkadaşlara sormak istiyorum 7.haftada kesenin boyutunu hatırlıyormusunuz?

canım kesenin boyutunu bilmiyorum ben hiç
bebeği gördükten sonra bebek boyunu söylüyorlar sadece
senin kaç çıktı canım söylersen fikir yürütebilirim

selam kizlar yine ben.. ya benim ayagimda leke cikmis.. sabah gordum.. boyle dogum lekesi gibi.. kinanin acilmis rengini dusunun onun gibi.. hic bir aci da yok biryere carpmis falan olsam.. anlamadim.. esime diom ki hamileyim heralde
tam alakaya musakka diye buna denir heralde..

Bu haftanin sonlarinda ancak gorursunuz kalp atsini telas etme normal olmasa dr soyler gelecek hafta tekrar git bence o zaman duyarsin

kese boyu gayet iyi
görememesi de normal
kese 20 mmyi geçtikten sonra görülebiliyor
benim 20mm iken üstten göremedi alttan gördük bebeğin kalp atışını
takma kafana
bidahaki gidişinde göremezse üstten alttan baktır
sonraki randevun ne zaman

gerçi doktor normal dedi de bana biraz büyük gibi geldi
gerçi ana uzun baba uzun çocuk nolcak yani

Kiz hamile olan lekeleniyomu simdi usenmeden orama burama bakip durcam ya ask olsun

cumartesi tekrar çagırdı üstten göremezsek alttan bakalım dedi bende tamam dedim

güldürdün canım beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…