ovucanlar,,folik asitler,kırmızılar ..... offff hiç bişiy anlamıyorum ve hamile kalmak istiyorum napacam ben yaaaa(( merhaba bu arada :s
canım bende nette habire üstüste pozitif veren ovucanları araştırıyorum..
inşallah kırmızının tonlarını görmüceksin arkadaşım..
kızlar ben geldim
kontrol olayım diye doktora gittim geldim
hamiş olan arkadaşlara sormak istiyorum 7.haftada kesenin boyutunu hatırlıyormusunuz?
Canim yedinci haftada olculen kesenin degil bebegin boyu benim 6+5 te 8.43 mm cikmis mesela ultrasonda yaziyosa ilk bakimda gs bebek gorulunce crl olculuyo
ovucanlar,,folik asitler,kırmızılar ..... offff hiç bişiy anlamıyorum ve hamile kalmak istiyorum napacam ben yaaaa(( merhaba bu arada :s
şimdi canım doktor baktı geçen hafta 5 haftalıktı tam 5.6 mm di
bugün baktı ölçtü tekrar 6+1 18 mm
daha kalp atışını duyamadı ama
normal mi çok merak ettim
kızlar ben geldim
kontrol olayım diye doktora gittim geldim
hamiş olan arkadaşlara sormak istiyorum 7.haftada kesenin boyutunu hatırlıyormusunuz?
canım merhaba, ben erken gebelik belirtisi topiğinden nazlı :). Hamişsin tebrik ederim. Burda iş arkadaşımda hamiş oda bir haftada iki katı büyümüş demişti. Aynı haftalarda sanırım. Bundan sonra içinde hiç durmayan bir fabrika olucak sen farketmiycen ama o kocaman oluyo :) Hem anormal bişey olsa doktor zaten belli eder, korkma hamişliğinin tadını çıkar
selam kizlar yine ben.. ya benim ayagimda leke cikmis.. sabah gordum.. boyle dogum lekesi gibi.. kinanin acilmis rengini dusunun onun gibi.. hic bir aci da yok biryere carpmis falan olsam.. anlamadim.. esime diom ki hamileyim heralde
tam alakaya musakka diye buna denir heralde..
kese boyu gayet iyi
görememesi de normal
kese 20 mmyi geçtikten sonra görülebiliyor
benim 20mm iken üstten göremedi alttan gördük bebeğin kalp atışını
takma kafana
bidahaki gidişinde göremezse üstten alttan baktır
sonraki randevun ne zaman
aannaammmm gibemizmi varrr
nagihancım hayırlı olsunn canımmm ALLAH analı babalı büyütsüünnn
selam kizlar yine ben.. ya benim ayagimda leke cikmis.. sabah gordum.. boyle dogum lekesi gibi.. kinanin acilmis rengini dusunun onun gibi.. hic bir aci da yok biryere carpmis falan olsam.. anlamadim.. esime diom ki hamileyim heralde
tam alakaya musakka diye buna denir heralde..
seelaammmmm
seelaammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?