Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam canım

öğrenirsin burda bizimle..
sorunlarını sor hep

ben napacağımı bilmiyorum hayatımda hiç bu kadar çaresiz kaldığımı hissetmedim sanki birliktelik ve hemen şıp diye hamilelik oluyormuş gibi geliyordu mesela yumurtlama dönemi ne folik asit ne işe yarıyor ateşimiz ne alaka offfffffffff

bebk istiyorum
geçen bayram annaye gitiiğimizde tam aşağıya iniyordukeşimi çağrdılar yine bebek yok mu bebk diye kısmet dedi bizim kocada duydum
bizden sonra evlen 3 kişi hamilede şimdi oyüzden uyuzlar

banada kapıda teyzeleri soruyoo
ayy yok düşünmüyorum diyince eeee ŞOK oldu kadınlar hahahahhaha
nası yaa diyolar
:))))

gittin mi doktora?
hadi güzel haberler nerdeee

gitttimmmmmmm. 7200 küsur beta hcg çıktı.... doktor yineee nagihaaan bu sefer ikiz geliyor galiba dedi.. cuma yine gideceğim. bu sefer olacak inşallah. yine bir aksilik çıkmazsa tabi.. şimdi bu değer böyle yüksek görünce mol gebelik olurmu sorusu var. bide onu görelim tam olsun. ama doktor iyi iyi bişey yok dedi. hadi bakalım....

Onlarda bisiy mi ne kurler ne ilaclar ne akrobatik hareketler ogrenecen sen merak ettigini sor bilen cvp verir guzel yurekli hurremlerim hic sikilmadan cvplarlar bende bole baslamistim hos geldin canimmmm

kürler,akrobatik hareketle ben iyice korkmaya başladım yaaa en başta doktora gitmeliymişim oky de ondan sonra noluyor bu yumurtlama nasıl hesaplanıyor mesela benim adetim çok düzenli değil

doktor iyi dediyse iyidir
bu sefer iyi olacak inşallah canımm

Kızlar bi haber okudum. Doğuş bi foto daha çekmiş hilal cebecide saksılı bii foto çekilmiş. Bi bakın netten koptum. Milletin hiç ailesi falan yokmu ya, ben utandım vallahi. Ama gülme krizine girdim. Çok çirkinler ya

Selam ben geldim bütün gün doktorla uğraştım araya bi de iş görüşmesi sığdırdım,sonra gittim hcg için kan verdim nolduuuuuu 1,0 çıktı hamile değilimÇok üzgünüm başım çatlıyo üzülmekten.

aaa kızlar şimdi hatırladım ben rüyamda 3 tane güvercin görüyorum
onları alıyorum bööle 3 lü bi kutu var alıp biyer götürecekmişim
sonra yaşlı bi adam yanıma geliyo onlar bu usülle gider diyo ve sol elime kırmızı bu kına gecelerindeki mendili koyuyo ve kırmızı bir kuşakla çok ilgiç bir şakilde bağlıyo

rüyada güvercin görmek bazi tabirciler, rüyada güvercin gören kimsenin bütün isteklerini Allah (c. c.) yerine getirir, dediler yazıyo

sanırım mutlu oldum :))))

düşünmüyorum diyosun ya aa yap ya diye bide ısrar ederler
sanki sizin istemenizle yapıcaz yada sizin istemenizle oluyor

Nagihan tebrik ederim canım Sağlıklı bir gebelik geçirmeni dilerim.Bize de dua ediver

Canim yaaaa isallah ikizdir benimde battan 5 Gun sonra 6648 cikti dr iki kere bakti ikiz mi diye tek cikti keske ikiz olsaydi mol falan degil bebisler geliyo icini ferah tuttttt

Canım üzülme ama napalım biz böyle bekleye bekleye gelicek inşallahh

bende peşinden gelicem akşama test yapıcam dayanamayıp zorla kaşınıyoruz işte.
Senin gecikti mi?

hayırlara çıksın inşallah canım allah gönlüne göre versin
üç güvercin sana üç tane melek olarak geri dönsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…