- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
Kiz hamile olan lekeleniyomu simdi usenmeden orama burama bakip durcam ya ask olsun
selam canım
öğrenirsin burda bizimle..
sorunlarını sor hep
Kiz hamile olan lekeleniyomu simdi usenmeden orama burama bakip durcam ya ask olsun
güldürdün canım beniii
seelaammmmm
gittin mi doktora?
hadi güzel haberler nerdeee
kız bebiş lekelenme yapıyor diye biliyorum
Onlarda bisiy mi ne kurler ne ilaclar ne akrobatik hareketler ogrenecen sen merak ettigini sor bilen cvp verir guzel yurekli hurremlerim hic sikilmadan cvplarlar bende bole baslamistim hos geldin canimmmm
Selam kasımın süpriz annesi...
Ay çok sevindimmmmm yaaa
kız bebiş lekelenme yapıyor diye biliyorum
gitttimmmmmmm. 7200 küsur beta hcg çıktı.... doktor yineee nagihaaan bu sefer ikiz geliyor galiba dedi.. cuma yine gideceğim. bu sefer olacak inşallah. yine bir aksilik çıkmazsa tabi.. şimdi bu değer böyle yüksek görünce mol gebelik olurmu sorusu var. bide onu görelim tam olsun. ama doktor iyi iyi bişey yok dedi. hadi bakalım....
bebk istiyorum
geçen bayram annaye gitiiğimizde tam aşağıya iniyordukeşimi çağrdılar yine bebek yok mu bebk diyekısmet dedi bizim kocada duydum
bizden sonra evlen 3 kişi hamilede şimdi oyüzden uyuzlar
banada kapıda teyzeleri soruyoo
ayy yok düşünmüyorum diyince eeeeŞOK oldu kadınlar hahahahhaha
nası yaa diyolar
:))))
gitttimmmmmmm. 7200 küsur beta hcg çıktı.... doktor yineee nagihaaan bu sefer ikiz geliyor galiba dedi.. cuma yine gideceğim. bu sefer olacak inşallah. yine bir aksilik çıkmazsa tabi.. şimdi bu değer böyle yüksek görünce mol gebelik olurmu sorusu var. bide onu görelim tam olsun. ama doktor iyi iyi bişey yok dedi. hadi bakalım....
Canım üzülme ama napalım biz böyle bekleye bekleye gelicek inşallahhSelam ben geldim bütün gün doktorla uğraştım araya bi de iş görüşmesi sığdırdım,sonra gittim hcg için kan verdim nolduuuuuu1,0 çıktı hamile değilim Çok üzgünüm başım çatlıyo üzülmekten.
aaa kızlar şimdi hatırladım ben rüyamda 3 tane güvercin görüyorum
onları alıyorum bööle 3 lü bi kutu var alıp biyer götürecekmişim
sonra yaşlı bi adam yanıma geliyo onlar bu usülle gider diyo ve sol elime kırmızı bu kına gecelerindeki mendili koyuyo ve kırmızı bir kuşakla çok ilgiç bir şakilde bağlıyo
rüyada güvercin görmek bazi tabirciler, rüyada güvercin gören kimsenin bütün isteklerini Allah (c. c.) yerine getirir, dediler yazıyo
sanırım mutlu oldum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?