Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tebrik ederim canim.. Allah saglikla tamamina da erdirsin bu guzel mutlulugu rabbim bize de nasip etsin tez zamanda,, hayirla,, saglikla,,

aman Allahım güvercin için çok güzel şeyler yazıyoo nette :))))))))

Hemen gelecek güzel, temiz, iyi haberdir. Müjdedir diyooo

kürler,akrobatik hareketle ben iyice korkmaya başladım yaaa en başta doktora gitmeliymişim oky de ondan sonra noluyor bu yumurtlama nasıl hesaplanıyor mesela benim adetim çok düzenli değil

yok canım korkmana gerek yok bilmediğin için böyle düşünüyorsun.

bizler uzun zamandır uğraştığımız için uzmanlaştık

Şimdi ovucan demek (ovulasyon) yani yumurtlama.

Şimdi gebe kalabilmek için biliyorsun ki yumurtlamak gerekiyor ve o yumurtanın da çatlaması.

Bazı arkadaslarımız eczanelerden veya netten aldıkları yumurtlama takibi testlerini kullanarak,yumurtlama günlerini hesaplayıp ilişkide bulunuyorlar.

Folık asitte,bir çeşit vitamın gebelik öncesi ve sonrasında belli süre kullanılan bir ilaç.doktorun verecektir zaten gittiğinde.

Adetin düzenli olmadıgını yazmısın.O yüzden sende yumurtlama testlerınden temın edip ,yumurtlama zamanını öğrenebilirsin.

Ya da kendini takıp ediceksin,akıntı oluyor cogu zaman o dönemlerde. netten okursan nedemek istedıgımı daha ıyı anlarsın.

Akrobatık hareketlere gelince

bizlerin denemediği sey neredeyse kalmadı canım sonuc alamıyoruz o ayrı.

Şimdiilişkiye girdikten sonra spermlerin dısarıya çıkmaması içerde kalması için ayaklarımızı yukarı kaldırıyoruz.

Hemen yataktan kalkmıyoruz durabıldıgımız kadar öylece tavanı izliyoruz.

Huuuuuhhhhhh sanırım anlatabıldım.

Son düzenleme:

ohhhhh :)) bitmeyecek sandım :) hımmm o zaman ben o testlarden bir alayım bir de ben mesela sana yazdım şimdi cevap değil mi sen de bunun karşılığı bana yazdığında bunu öğrenmemim kısa yolu var mı :))

Ay guldurdun beni tatli kekim ozellikle akrobatik hareketleri iyi ozetlemissin ben netten bakip kolay hamile kalma sekillerinin hepsini uygulamistim onlar geldi aklima

süper süperrrr

aminnn
ben çocukluğumdan beri hep 3 çocuk diyip dururum zaten :))))

canım bende bi rüya görmüştüm hamile kalmadan önceki ay
evin balkonundan sokağa bakıyorum bi tane oğlak zıplayarak geliyo üzerinde kırmızı bi örtüyle
benim balkonumun altına yattı sordum bu kimin diye senin kabul et dedil biri rüyamda
sonra araştırdım çocuga işaretmiş

kızlar,gebe kalan topiği terketmiycek he ona göre

İki seferdir düşünüyrummm vallahii eşimm bana şimdi ne kadar ağır iş yaptırsaaa haklıı beee... Sen sekiz sene. Aman onu ağır kaldırma. Aman buna uzanmaaa. Amann ağrın var kalkma ben kahvaltı hazırlarım. Amaaan dur bulaşıkları ben yıkarım dedi dedi. Sonuç sıfır.... Geçen yaz bir halveti olduk olduk. Kalktık annemler falan kiraz toplamaya gittik köye. Ben o ağaçtan buna. O ağaçtan aşağı at kendini Zıpla kova taşı. Aaaaa hamileyim :).... Gerçi boş çıktı ama olsun..Geçen ay yine halvet. Ondan sonra yine iş güç. Onu kaldır bunu indir.. Eşya taşı.. Misafir geldi koşturr.. :) yine aynı durum.. Demek ki beni fazla rahata alıştırmamak lazımmış.. :)

heh bende spora başliim hemen

ben burdayım şekerim bi yere gitmem

aferim didom

nagihancım,agnucaston içmiş miydin???

Canımmmm... Bu 15 eylülde boş kesemi aldılarr.. O gün fena üzüldüm.. Ve o günden sonra bir daha ne doktora gittim. Ne o hastaneye gittim.. Klomende içmedim. Yumurtlama testide yapmadım.. Hiçte ilaç içmedim. Hatta geçen ay az kalsın pas geçiyorduk. Sadece 3 kez halvet olduk. Bu sabah hastanenin kapısından girdim.. Tuhaf oldum. Ağlayacağım nerdeyse. Dua ettim allahım burdan sonuçsuz çıkmayayım diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…