Canım üzülme ama napalım biz böyle bekleye bekleye gelicek inşallahh
bende peşinden gelicem akşama test yapıcam dayanamayıpzorla kaşınıyoruz işte.
Senin gecikti mi?
ben napacağımı bilmiyorum hayatımda hiç bu kadar çaresiz kaldığımı hissetmedim sanki birliktelik ve hemen şıp diye hamilelik oluyormuş gibi geliyordu mesela yumurtlama dönemi ne folik asit ne işe yarıyor ateşimiz ne alaka offfffffffff
kürler,akrobatik hareketle ben iyice korkmaya başladım yaaa en başta doktora gitmeliymişim oky de ondan sonra noluyor bu yumurtlama nasıl hesaplanıyor mesela benim adetim çok düzenli değil
düşünmüyorum diyosun ya aa yap ya diye bide ısrar ederler
sanki sizin istemenizle yapıcaz yada sizin istemenizle oluyor
hayırlara çıksın inşallah canım allah gönlüne göre versin
üç güvercin sana üç tane melek olarak geri dönsün inşallah
yok canım korkmana gerek yok bilmediğin için böyle düşünüyorsun.
bizler uzun zamandır uğraştığımız için uzmanlaştık
Şimdi ovucan demek (ovulasyon) yani yumurtlama.
Şimdi gebe kalabilmek için biliyorsun ki yumurtlamak gerekiyor ve o yumurtanın da çatlaması.
Bazı arkadaslarımız eczanelerden veya netten aldıkları yumurtlama takibi testlerini kullanarak,yumurtlama günlerini hesaplayıp ilişkide bulunuyorlar.
Folık asitte,bir çeşit vitamın gebelik öncesi ve sonrasında belli süre kullanılan bir ilaç.doktorun verecektir zaten gittiğinde.
Adetin düzenli olmadıgını yazmısın.O yüzden sende yumurtlama testlerınden temın edip ,yumurtlama zamanını öğrenebilirsin.
Ya da kendini takıp ediceksin,akıntı oluyor cogu zaman o dönemlerde. netten okursan nedemek istedıgımı daha ıyı anlarsın.
Akrobatık hareketlere gelince
bizlerin denemediği sey neredeyse kalmadı canım sonuc alamıyoruz o ayrı.
Şimdiilişkiye girdikten sonra spermlerin dısarıya çıkmaması içerde kalması için bel ayaklarımızı yukarı kaldırıyoruz.
Hemen yataktan kalkmıyoruz durabıldıgımız kadar öylece tavanı izliyoruz.
Huuuuuhhhhhhsanırım anlatabıldım.
yok canım korkmana gerek yok bilmediğin için böyle düşünüyorsun.
bizler uzun zamandır uğraştığımız için uzmanlaştık
Şimdi ovucan demek (ovulasyon) yani yumurtlama.
Şimdi gebe kalabilmek için biliyorsun ki yumurtlamak gerekiyor ve o yumurtanın da çatlaması.
Bazı arkadaslarımız eczanelerden veya netten aldıkları yumurtlama takibi testlerini kullanarak,yumurtlama günlerini hesaplayıp ilişkide bulunuyorlar.
Folık asitte,bir çeşit vitamın gebelik öncesi ve sonrasında belli süre kullanılan bir ilaç.doktorun verecektir zaten gittiğinde.
Adetin düzenli olmadıgını yazmısın.O yüzden sende yumurtlama testlerınden temın edip ,yumurtlama zamanını öğrenebilirsin.
Ya da kendini takıp ediceksin,akıntı oluyor cogu zaman o dönemlerde. netten okursan nedemek istedıgımı daha ıyı anlarsın.
Akrobatık hareketlere gelince
bizlerin denemediği sey neredeyse kalmadı canım sonuc alamıyoruz o ayrı.
Şimdiilişkiye girdikten sonra spermlerin dısarıya çıkmaması içerde kalması için bel ayaklarımızı yukarı kaldırıyoruz.
Hemen yataktan kalkmıyoruz durabıldıgımız kadar öylece tavanı izliyoruz.
Huuuuuhhhhhhsanırım anlatabıldım.
Canim yaaaa isallah ikizdir benimde battan 5 Gun sonra 6648 cikti dr iki kere bakti ikiz mi diye tek cikti keske ikiz olsaydi mol falan degil bebisler geliyo icini ferah tuttttt
aminnn
ben çocukluğumdan beri hep 3 çocuk diyip dururum zaten :))))
süper süperrrr
aminnn
ben çocukluğumdan beri hep 3 çocuk diyip dururum zaten :))))
:))) teşekkür ederimmm...... valla şimdi sahisini özeneceğim haaaaa
kızlar,gebe kalan topiği terketmiycek he ona göre
İki seferdir düşünüyrummm vallahii eşimm bana şimdi ne kadar ağır iş yaptırsaaa haklıı beee... Sen sekiz sene. Aman onu ağır kaldırma. Aman buna uzanmaaa. Amann ağrın var kalkma ben kahvaltı hazırlarım. Amaaan dur bulaşıkları ben yıkarım dedi dedi. Sonuç sıfır.... Geçen yaz bir halveti olduk olduk. Kalktık annemler falan kiraz toplamaya gittik köye. Ben o ağaçtan buna. O ağaçtan aşağı at kendini Zıpla kova taşı. Aaaaa hamileyim :).... Gerçi boş çıktı ama olsun..Geçen ay yine halvet. Ondan sonra yine iş güç. Onu kaldır bunu indir.. Eşya taşı.. Misafir geldi koşturr.. :) yine aynı durum.. Demek ki beni fazla rahata alıştırmamak lazımmış.. :)
ben burdayım şekerim bi yere gitmem
nagihancım,agnucaston içmiş miydin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?