Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

o zaman ben hamileyim kizim olacak duyurulur
kız dur sahi sanıcaz bizde...
sivilce de bi nevi leke o da sayılıyo muuu bende bol bol var da....

teşekküüüüüürr edeerimmmm... inanırmısın yine ümidim yoktuu. eşim zorla gönderdi... geçen seferde öyle olmuştu
bizde ümit mi kalıyo ki artık beklemekten..
bi gün varsa 3 gün yok .. o 3 günden birine denk gelmiştir
bak eşin anlamış hamiş oldugunu benimki öyle diyodu
sen hamile olsan ben anlarım değilsin diyodu

Du simdi ben bi ciplanim ora,i buarmi yokliyim ay aklima soktunuz
ay ben cok korkuyom leke olucak diye korktugum başıma gelirse valla bunalıma girerim haaaa

Cok bilmisler deseydin bize erken siz yapin sizinkileri sevelim diye iyice sasirsalardi hahahah

Ahaha genelde yaşlılar diyoo ya onlara ne dicez yaa bi laf bulmak lazım...
ne diyim?? artık bu saaatten sonra ben düşünmüyorum diyemem de pofff ...
bide yalan söylemek çok zor heee ...

allah güldürdü yüzünü minik kuşum..
şükürler olsun

ya benimde 2 kese vardı biri boştu biri dolu ama yine olmadı
bende hep 2-3 ay içinde hamiş kalırım gibi geliyor nagihan inşallah senin gibi olurum bende inşallahhhh
Allah dualarını kabul etmiş ne güzel ... Çok duygulandım

elibesesim bata 2 hafta var ve ben şurubu 12 gün kullandım..(ovulasyon dönemindeyim ya yeterli yani)
bugünden itibaren bıraktım içmiyorum..

Son düzenleme:
takip ederiz yakalarız hem giden olursa sen editörsün tut kulagından zorla getir megciiimmmm

bak gibe listesindekiler hep burda yazışa yazışa gibe kaldılar,ama uğrayan çok az kişi var..

Son düzenleme:

kızlar ben hamile oldugumu bilmeden 2 hafta önce çok yakın arkadaşımın kahve fincanında anne karnında bebek yatar ya o sekilde bebek gördüm ve onada gösterdim görseniz nasıl belliydi
ve dedim hamilemiyim acaba... kendime yordum

ki kahve falından hiç anlamam halen aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyorr...

canımm nasılsın
umarım orda durumlar duzelmıstır
cok zor olsada psıkolojını bozmamaya calıs lütfen

Nagihan arkadaşımızı tebrik ederim , inşallah sorunsuz gebelik yaşayıp hayırlı ve sağlıkklı evladını kucağına almakta nasip olur

kızlar,gebe kalan topiği terketmiycek he ona göre

ahhh inşallah canım benim
bende kuşları biyere götürecekken
yaşlı bi adam elime kırmızı bi kumaş veriyo ve kırmızı bi iple bağlıyo elimi
ama tabir ne onu bulamadım

ümidi kesmemek lazım der eşim hep.. sabretmek gerekir der. ki 8 senedir ayaktaysam onun sayesinde. boş kese olunca ve meseleden sonra fena sarsıldı. hep gelirdi hastaneye. bu sefer gelmedi. İlaç içmedim ama.. Keçi boynuzu pekmezi yedim bol bol. İncir yedim.. Eşim incir yedi.. Bu sefer ümitliyim ama hayırlısı

bak gibe listesindekiler hep burda yazışa yazışa gibe kaldılar,ama uğrayan çok az kişi var..

evet ben bastakılerı hıcc tanımıyorum hatta bırcogunu hıc görmedım
haklısın meg

ama ben dogurana kadar gıtmem kımse gıtmesınnn

Canım burdaysan eğer yazılanları takıp edeceksin kaldıgın sayfan.

Çıkıp girdiğinde ise profil sayfanda ''yazdığım mesajlar'' bölümü var resmin altında ordan bakabilirsin tekrardan kaldıgın yerden okuycaksın ama

yoksa öyle sana cevap geldıgınde bildirim falan gelmıyor maalesef.

insan geldiği yeri unutmamalı ben senin hayırsız mayırsız can yoldaşınım ve seni çookkkk seviyorummmmm tatlı cadım hepinizi seviyorum kızlar fakat meg imin yeri bende ayrı iyi akşamlar kızlar hoş sohbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…