asla megggg terketmem
dogurana kadar burdayımmm
bırbırımızı doguma gönderelım
kız dur sahi sanıcaz bizde...o zaman ben hamileyim kizim olacak duyurulur
bizde ümit mi kalıyo ki artık beklemekten..teşekküüüüüürr edeerimmmm... inanırmısın yine ümidim yoktuu. eşim zorla gönderdi... geçen seferde öyle olmuştu
ay ben cok korkuyom leke olucak diye korktugum başıma gelirse valla bunalıma girerim haaaaDu simdi ben bi ciplanim ora,i buarmi yokliyim ay aklima soktunuz
Cok bilmisler deseydin bize erken siz yapin sizinkileri sevelim diye iyice sasirsalardi hahahah
Canımmmm... Bu 15 eylülde boş kesemi aldılarr.. O gün fena üzüldüm.. Ve o günden sonra bir daha ne doktora gittim. Ne o hastaneye gittim.. Klomende içmedim. Yumurtlama testide yapmadım.. Hiçte ilaç içmedim. Hatta geçen ay az kalsın pas geçiyorduk. Sadece 3 kez halvet olduk. Bu sabah hastanenin kapısından girdim.. Tuhaf oldum. Ağlayacağım nerdeyse. Dua ettim allahım burdan sonuçsuz çıkmayayım diye..
Canımmmm... Bu 15 eylülde boş kesemi aldılarr.. O gün fena üzüldüm.. Ve o günden sonra bir daha ne doktora gittim. Ne o hastaneye gittim.. Klomende içmedim. Yumurtlama testide yapmadım.. Hiçte ilaç içmedim. Hatta geçen ay az kalsın pas geçiyorduk. Sadece 3 kez halvet olduk. Bu sabah hastanenin kapısından girdim.. Tuhaf oldum. Ağlayacağım nerdeyse. Dua ettim allahım burdan sonuçsuz çıkmayayım diye..
kızlar,gebe kalan topiği terketmiycek he ona göre
ya benimde 2 kese vardı biri boştu biri dolu ama yine olmadı
bende hep 2-3 ay içinde hamiş kalırım gibi geliyor nagihan inşallah senin gibi olurum bende inşallahhhh
Allah dualarını kabul etmiş ne güzel ... Çok duygulandım
takip ederiz yakalarız hem giden olursa sen editörsün tut kulagından zorla getir megciiimmmm
canım bende bi rüya görmüştüm hamile kalmadan önceki ay
evin balkonundan sokağa bakıyorum bi tane oğlak zıplayarak geliyo üzerinde kırmızı bi örtüyle
benim balkonumun altına yattı sordum bu kimin diye senin kabul et dedil biri rüyamda
sonra araştırdım çocuga işaretmiş
Koracak bişey yok megim gebe kalamıyom zaten
canım bende bi rüya görmüştüm hamile kalmadan önceki ay
evin balkonundan sokağa bakıyorum bi tane oğlak zıplayarak geliyo üzerinde kırmızı bi örtüyle
benim balkonumun altına yattı sordum bu kimin diye senin kabul et dedil biri rüyamda
sonra araştırdım çocuga işaretmiş
kızlar,gebe kalan topiği terketmiycek he ona göre
ya benimde 2 kese vardı biri boştu biri dolu ama yine olmadı
bende hep 2-3 ay içinde hamiş kalırım gibi geliyor nagihan inşallah senin gibi olurum bende inşallahhhh
Allah dualarını kabul etmiş ne güzel ... Çok duygulandım
bak gibe listesindekiler hep burda yazışa yazışa gibe kaldılar,ama uğrayan çok az kişi var..
ohhhhh :)) bitmeyecek sandım :) hımmm o zaman ben o testlarden bir alayım bir de ben mesela sana yazdım şimdi cevap değil mi sen de bunun karşılığı bana yazdığında bunu öğrenmemim kısa yolu var mı :))
insan geldiği yeri unutmamalıbak gibe listesindekiler hep burda yazışa yazışa gibe kaldılar,ama uğrayan çok az kişi var..
canım beni kovsan da gitmem ki ben bebeğim sizden daha tatlı teyzeleri nerden bulurum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?