Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

esas ben seni çok seviyorum

bak gibe listesindekiler hep burda yazışa yazışa gibe kaldılar,ama uğrayan çok az kişi var..

tamam işte git kulagından çek ...
Ama diyorum kii
dönüyorsa senindir, dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır.boşveeeer biz bize yeterizzzz

Ay guldurdun beni tatli kekim ozellikle akrobatik hareketleri iyi ozetlemissin ben netten bakip kolay hamile kalma sekillerinin hepsini uygulamistim onlar geldi aklima

ahahahahyt bende gülüyorum sen bana tatlı kekim dedikçe

Bende onları okumaktan gözlerim bozuldu,

uygulamaktanda bacaklarım belim koptu ahahah

evet ben bastakılerı hıcc tanımıyorum hatta bırcogunu hıc görmedım
haklısın meg

ama ben dogurana kadar gıtmem kımse gıtmesınnn

tabii yaaa gibe sohbetleri yapıcaz o zaman da..
yol yöntem öğreticez yeni gelenlere de..

halk arasında biz buna rahat batması diyoruz

kızlarrrrrrrrr ya ben bi heyecanlandım çünkü öğlen söyledim ya ovucan yapmıştım bikaç dakka baktım bişey yok attım çöpe neyse banyoya girdim çıkarken çöpüde toparlayım dedim bi baktım kırmızı olmuş 2.çizgim adet tarihine yakın yapılan ovulasyon testi gebelik anlamı taşırmı????????????????????????????

hamiş piştisi olalım e mi
inşallah canım inşallah ama dualarımız elbet bir gün kabul olacak hepimiz alnımızın akıyla anne olacağız inşşşşşşşşşşşşşşş dualarım hepimiz için bana müsade yemek yiycezzzzz mutfaktayımm

kızım delirme..
sen gayet güzel gebe kalabiliyosun..
biliyosun ki olucak bu iş

ama bi yere de gitmiceksin ondan sora he

Tamam gitmeyecem

Kızlar ben bugün kan verdim de sonuç 1,0.Bat 30 kasım.Bu kadar gün kalmışken öğrenen var mı acep ya da eşi dostu öğrenen var mı?

elibesesim bata 2 hafta var ve ben şurubu 12 gün kullandım..(ovulasyon dönemindeyim ya yeterli yani)
bugünden itibaren bıraktım içmiyorum..

tamam canım içme hem yeni ilaçın içeriği değişmiş daha etkiliymiş
belki gibeğysen filan zarar vermesin....
ya ama ben 6 bucukta cıkıcam ovucan testini göremicem... sabaha kadar bekle işin yoksa...

bende içmiyorum beee bıraktım amaaaaannnn
bide yürüyüşüde bırakmıştım yine akşamları 40 dk yürüyorum eve kadar

slm arkadşlar ...uğrayamadım yine..işlerin yoğunluğundan...megcim ben adet olucam galiba göğülerim patlıyacak 25 kasında yalan oldu yani cnmcım (((

taşır tasır
bende cok heyecanlandım yaaaa
ınsallah hadıı

Tamam gitmeyecem

Kızlar ben bugün kan verdim de sonuç 1,0.Bat 30 kasım.Bu kadar gün kalmışken öğrenen var mı acep ya da eşi dostu öğrenen var mı?

bata daha 9 gün var ve sonucun 0,1 değil..
1,0
bence umut var hemde az değil
yaz bi yere bu sözümü

ama senin bat geldi zaten baya içtin sen gene..
bıraktım uleeeyyynnn
yiter o kadan fayda :2:

Son düzenleme:
Tamam gitmeyecem

canım ya daha bata 8 gun var
olsa bıle cıkmazkı bence
ilişkiden 12 gun sonra kana cıkıyor
bence hamıs olsan bıle kanda bısey cıkmaz

ahahahahyt bende gülüyorum sen bana tatlı kekim dedikçe

Bende onları okumaktan gözlerim bozuldu,

uygulamaktanda bacaklarım belim koptu ahahah

Ama oylesin tatli kekim benimmmmm ahhh ahhh adami resmen zorla yataga atiyodummm hhahhaa simdi o kivraniyo halvet diye ama haftada bir halvetlerin tadi geldi beee valla pes etmek yok kuzummm devam akrobasiye biz akrobasilerlen tutturduk vallahi

ovulasyon testim

kızlar adetime 3 gün var ay ne biçim heyecanlandım elim ayağım titriyor bu 3 gün geçmezzzzzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
slm arkadşlar ...uğrayamadım yine..işlerin yoğunluğundan...megcim ben adet olucam galiba göğülerim patlıyacak 25 kasında yalan oldu yani cnmcım (((

ama olmadın..
ve olmıycaksın da inşallah canım..
güzel haberini bekliyorum..

Ama oylesin tatli kekim benimmmmm ahhh ahhh adami resmen zorla yataga atiyodummm hhahhaa simdi o kivraniyo halvet diye ama haftada bir halvetlerin tadi geldi beee valla pes etmek yok kuzummm devam akrobasiye biz akrobasilerlen tutturduk vallahi

:119::119: sagol canım benım.

Ay evet cok komık bir durum,ben eşime yaklaştıkca adam kaçıyor.

Ve hatta sapık mısın avrat diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…