insan geldiği yeri unutmamalı ben senin hayırsız mayırsız can yoldaşınım ve seni çookkkk seviyorummmmm tatlı cadım hepinizi seviyorum kızlar fakat meg imin yeri bende ayrı iyi akşamlar kızlar hoş sohbetler
bak gibe listesindekiler hep burda yazışa yazışa gibe kaldılar,ama uğrayan çok az kişi var..
Ay guldurdun beni tatli kekim ozellikle akrobatik hareketleri iyi ozetlemissin ben netten bakip kolay hamile kalma sekillerinin hepsini uygulamistim onlar geldi aklima
evet ben bastakılerı hıcc tanımıyorum hatta bırcogunu hıc görmedım
haklısın meg
ama ben dogurana kadar gıtmem kımse gıtmesınnn
İki seferdir düşünüyrummm vallahii eşimm bana şimdi ne kadar ağır iş yaptırsaaa haklıı beee... Sen sekiz sene. Aman onu ağır kaldırma. Aman buna uzanmaaa. Amann ağrın var kalkma ben kahvaltı hazırlarım. Amaaan dur bulaşıkları ben yıkarım dedi dedi. Sonuç sıfır.... Geçen yaz bir halveti olduk olduk. Kalktık annemler falan kiraz toplamaya gittik köye. Ben o ağaçtan buna. O ağaçtan aşağı at kendini Zıpla kova taşı. Aaaaa hamileyim :).... Gerçi boş çıktı ama olsun..Geçen ay yine halvet. Ondan sonra yine iş güç. Onu kaldır bunu indir.. Eşya taşı.. Misafir geldi koşturr.. :) yine aynı durum.. Demek ki beni fazla rahata alıştırmamak lazımmış.. :)
kızlar,gebe kalan topiği terketmiycek he ona göre
inşallah canım inşallah ama dualarımız elbet bir gün kabul olacak hepimiz alnımızın akıyla anne olacağız inşşşşşşşşşşşşşşş dualarım hepimiz içinhamiş piştisi olalım e mi
kızım delirme..
sen gayet güzel gebe kalabiliyosun..
biliyosun ki olucak bu iş
ama bi yere de gitmiceksin ondan sora he
elibesesim bata 2 hafta var ve ben şurubu 12 gün kullandım..(ovulasyon dönemindeyim ya yeterli yani)
bugünden itibaren bıraktım içmiyorum..
kızlarrrrrrrrr ya ben bi heyecanlandım çünkü öğlen söyledim ya ovucan yapmıştım bikaç dakka baktım bişey yok attım çöpe neyse banyoya girdim çıkarken çöpüde toparlayım dedim bi baktım kırmızı olmuş 2.çizgim adet tarihine yakın yapılan ovulasyon testi gebelik anlamı taşırmı????????????????????????????
Tamam gitmeyecem
Kızlar ben bugün kan verdim de sonuç 1,0.Bat 30 kasım.Bu kadar gün kalmışken öğrenen var mı acep ya da eşi dostu öğrenen var mı?
tamam canım içme hem yeni ilaçın içeriği değişmiş daha etkiliymiş
belki gibeğysen filan zarar vermesin....
ya ama ben 6 bucukta cıkıcam ovucan testini göremicem...sabaha kadar bekle işin yoksa...
bende içmiyorum beee bıraktımamaaaaannnn
bide yürüyüşüde bırakmıştım yine akşamları 40 dk yürüyorum eve kadar
Tamam gitmeyecem
Kızlar ben bugün kan verdim de sonuç 1,0.Bat 30 kasım.Bu kadar gün kalmışken öğrenen var mı acep ya da eşi dostu öğrenen var mı?
ahahahahyt bende gülüyorum sen bana tatlı kekim dedikçe
Bende onları okumaktan gözlerim bozuldu,
uygulamaktanda bacaklarım belim koptu ahahah
slm arkadşlar ...uğrayamadım yine..işlerin yoğunluğundan...megcim ben adet olucam galiba göğülerim patlıyacak 25 kasında yalan oldu yani cnmcım(((
Ama oylesin tatli kekim benimmmmm ahhh ahhh adami resmen zorla yataga atiyodummm hhahhaa simdi o kivraniyo halvet diye ama haftada bir halvetlerin tadi geldi beee valla pes etmek yok kuzummm devam akrobasiye biz akrobasilerlen tutturduk vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?