Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhabaaaaaaaaaa....

elis canım üzülme hemen daha halvetler biteli çok az zaman olmuş hemen nasıl belli olacak kadar olsun bebiş aaaa. daha adetine 8 gün varrrr.varsa da çıkmaz şimdi çok erken ki..

hilal batına kaç kaldıı ..evet bata yakın çift çizgi çıkıyomuş genelde denilen buuu ben görmedim amaa..hadi inşallah bebiş yoldadırr

Kiz en vefali gebe benim he ikinci giğbeligim ben hala burdayim unutmayalim giğbe kalan gitti gercekten bu arada o sonucu negatif olan kimdi benim gecen gebeligimde alti gun kala 3,4 Cikmisti yok diye uzuluyodum gorumcem olmasa sifir cikardi bati bekle dedi cikti 33 e bekle bakalimm arkadasim sende

canım ya daha bata 8 gun var
olsa bıle cıkmazkı bence
ilişkiden 12 gun sonra kana cıkıyor
bence hamıs olsan bıle kanda bısey cıkmaz

Çok sağol arkadaşım bunu ben de kendime söylüyorum ama başkasından duyunca niyeyse daha işe yarıyor.

slm arkadşlar ...uğrayamadım yine..işlerin yoğunluğundan...megcim ben adet olucam galiba göğülerim patlıyacak 25 kasında yalan oldu yani cnmcım (((

gögüs şişmesi hamişlik belirtisi de sayılabilir gülümmmsünnnn :44: hatta baktın parmagın kanıyo o da hamişlilk belirtisi olabilir bizim için

kız kaç gün var bata?? evet evet olabilirrr gebelik
peki gebelik testi yok mu bide onu yapaydın

evet canım ben seni hep görüyorum helal olsuuun sana
ben bi ara girmemiştim ama ama benim düşüncem hamişlerin üzülmemesi içindi ne kadar yanlış düşünmüşümmmm
ben hamiş kalmadan önce çok kötü oluyodum artık son günler hamiş haberlerine bile sevinemez olmuştum aahh ne kötü günlerdiiii

elis:Meg valla bunları bana değil başkasına yazsaydın da aynı yorumu yapacaktım seni hiç bu kadar iddialı konuşurken görmemiştim.Bu da acayip umutlandırdı beni.Bi de hemşire son adet tarihimi sordu çıkmak üzereydi sallamayı düşünüyordu ben de 15 ekim dedim.forma yazdı.Acep onu yorumlayıp mı değer yazdılar yoksa gerçekten bu değer mi çıktı dersin.Çünkü çok yuvarlak geldi bana yahu 1,0

evet yaz bi yere diyorum bak..
o kadar kolay değil bata 8-9 gün kala kanda 1i görmek..
millet bat gününde 0,1leri görüyo da geç döllenmeden şüphe edip 1 hafta sonra da pozitif sonuç alabiliyo..
2 gün sonra bi daha yaptır şüphen varsa ordaki sonuçtan..

gögüs şişmesi hamişlik belirtisi de sayılabilir gülümmmsünnnn :44: hatta baktın parmagın kanıyo o da hamişlilk belirtisi olabilir bizim için

bende öyle diyorum,ayağımın altı kaşınıyor kesin hamileyim.

Sağol arkadaşım iyi dileklerin için

evet cnm olur mu olur ama bakalım bekleyip görecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…