Eki Görüntüle 293315
kızlar adetime 3 gün var ay ne biçim heyecanlandım elim ayağım titriyor bu 3 gün geçmezzzzzzzzzzzzzzzz
Eki Görüntüle 293315 ovulasyon testim
kızlar adetime 3 gün var ay ne biçim heyecanlandım elim ayağım titriyor bu 3 gün geçmezzzzzzzzzzzzzzzz
ama olmadın..
ve olmıycaksın da inşallah canım..
güzel haberini bekliyorum..
canım ya daha bata 8 gun var
olsa bıle cıkmazkı bence
ilişkiden 12 gun sonra kana cıkıyor
bence hamıs olsan bıle kanda bısey cıkmaz
bata daha 9 gün var ve sonucun 0,1 değil..
1,0
bence umut var hemde az değil
yaz bi yere bu sözümü
Meg valla bunları bana değil başkasına yazsaydın da aynı yorumu yapacaktım seni hiç bu kadar iddialı konuşurken görmemiştim.Bu da acayip umutlandırdı beni.Bi de hemşire son adet tarihimi sordu çıkmak üzereydi sallamayı düşünüyordu ben de 15 ekim dedim.forma yazdı.Acep onu yorumlayıp mı değer yazdılar yoksa gerçekten bu değer mi çıktı dersin.Çünkü çok yuvarlak geldi bana yahu 1,0
ama senin bat geldi zaten baya içtin sen gene..
bıraktım uleeeyyynnn
yiter o kadan fayda :2:
Davet ettin geldim
Kovsanızda gitmem ayol
Şaka bir yana bencede gitmemek gerekıyor ya hepimizin birbiri üzerinde hakkı var sonucta.
slm arkadşlar ...uğrayamadım yine..işlerin yoğunluğundan...megcim ben adet olucam galiba göğülerim patlıyacak 25 kasında yalan oldu yani cnmcım(((
kızlarrrrrrrrr ya ben bi heyecanlandım çünkü öğlen söyledim ya ovucan yapmıştım bikaç dakka baktım bişey yok attım çöpe neyse banyoya girdim çıkarken çöpüde toparlayım dedim bi baktım kırmızı olmuş 2.çizgim adet tarihine yakın yapılan ovulasyon testi gebelik anlamı taşırmı????????????????????????????
Amannnniiiinnnnn 2 çizgi cok belli hamilesin canım işte yaaa ne güzel
Kiz en vefali gebe benim he ikinci giğbeligim ben hala burdayim unutmayalim giğbe kalan gitti gercekten bu arada o sonucu negatif olan kimdi benim gecen gebeligimde alti gun kala 3,4 Cikmisti yok diye uzuluyodum gorumcem olmasa sifir cikardi bati bekle dedi cikti 33 e bekle bakalimm arkadasim sende
gögüs şişmesi hamişlik belirtisi de sayılabilir gülümmmsünnnn :44: hatta baktın parmagın kanıyo o da hamişlilk belirtisi olabilir bizim için
merhabaaaaaaaaaa....
elis canım üzülme hemen daha halvetler biteli çok az zaman olmuş hemen nasıl belli olacak kadar olsun bebiş aaaa.daha adetine 8 gün varrrr.varsa da çıkmaz şimdi çok erken ki..
hilal batına kaç kaldıı ..evet bata yakın çift çizgi çıkıyomuş genelde denilen buuu ben görmedim amaa..hadi inşallah bebiş yoldadırr
gögüs şişmesi hamişlik belirtisi de sayılabilir gülümmmsünnnn :44: hatta baktın parmagın kanıyo o da hamişlilk belirtisi olabilir bizim için
kız kaç gün var bata?? evet evet olabilirrr gebelik
peki gebelik testi yok mu bide onu yapaydın
bende öyle diyorum,ayağımın altı kaşınıyor kesin hamileyim.
sevıom seni
meggg ovucanı ne zaman yapacaksınnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?