günayyyaddddıııııııııııııııııııııınnnn
eskinin kadınları çok marifetli oluyor ama senin kayınvaliden de pek iş yokmuş canım.
bende anneme çok yardım ederdim çoçukken benim annemde çok şey yapardı böyle salçasını kendi yapardı dometes dolduruyordu kavanozlara.taze fasulye koyardı.kış için.biz köyde büyüdük durumda pek iyi olmayınca kadın ne bulsa koyuyordu kavanoza.ben çok seviyorum taze fasulyeyi biliyorsundur belki tazefasulyeyi annem haşlayıp kavanoza kayardı sonra soğanla kavururdu onu ben çok seviyordum.ama artık hasta çok şey yapamıyor artık.bende burda pek uygulayamıyorum.
yemek ve pasta türü şeyler yapmaya bayılıyorum değişik değişik şeyler öğrenip uygulamaya seviyorum ilkinde olmasa bile ikincide tutturuyorum.benim kayınvalidem de çok marifetli ben 19 yaşında evlendim bazı şeyleri o öğretti bana ben evlenmeden önce yemek yapmazdım yemek anneme aitti temizlikte bana ama evlendikten sonra hiç zorlanmadım.çünkü daha çoçukken annem öğretmişti yemek yapmasını kayınvalidemde çok şey öğretti o da hep öğren ama istersen yapma ilerde işine yarar diyo allah korusun bana birşey olursa benim şeylerimi sen yürüt der.
Valla gelebilirsin ben hic ummuyodum cunku bir bucuk ay kanamam vardi ege uniye sevk etmislerdi kanim pihtilasmiyo diyo halvetten sonra firt ayaktaydim hemen dusa ama oldu hemde ertesi ay 22 agustos dusuk 12 eylul sat anam bi baktim 12 Ekim gigbe ciktim
canım normal domates suyuda menemenlik olıuyo biliyosun
ama ben daha hazır olsun diye (olurya o an biber falan olmaz evde gecenin bi vakti canı ister birinin diye ) bide menemenlik 15 kavonoz yaptım
aynı domatesleri rondodan geçiriyosun
tencereye biberleri ve sarımsağı atıyosunbiraz zeytin yağ azcık bişirince üzerine domates suyu iki taşım kaynat koy kavonoza
bukadar canım
kışın ortasında mis gibi gerçek domatesten yapılmış bi menemen mmmmmmmmmmmmmmmm mis gibi
ıııımmmmhhhh birisi mamamı dediiicanım normal domates suyuda menemenlik olıuyo biliyosun
ama ben daha hazır olsun diye (olurya o an biber falan olmaz evde gecenin bi vakti canı ister birinin diye ) bide menemenlik 15 kavonoz yaptım
aynı domatesleri rondodan geçiriyosun
tencereye biberleri ve sarımsağı atıyosunbiraz zeytin yağ azcık bişirince üzerine domates suyu iki taşım kaynat koy kavonoza
bukadar canım
kışın ortasında mis gibi gerçek domatesten yapılmış bi menemen mmmmmmmmmmmmmmmm mis gibi
ohhhh canım yarasın hakkaten süper oluyor en son geçen sene arkadaşımla gitmiştim sanki yenilenmiştim keşke düzenli gidebilsem heryere güvenemiyorum
hoşgeldin cnm
ay kızlar bugun ole guzel bişi yaptım kı sabah kalktım hamama gıttım ohhh kese masj mısler gıbı oldum sankı butun vucudum rahatladı
ama benım bu ayda fos gectı sanırım kasıklarım agrıyo hıc bukadar once baslamazdı daha 9gunum var anlamadım ama göğüslerde sızlıyo yavastan rahım fılmı cekıldım bu ay acaba ondan mı bole agrım var bılmıyorum umudum gıttı gene şimdi bekle kırmızıları uffff
günaydıııın cnmm ya bişey dicem benım akıntım bugunde var ben anlamadım bişey 13.gunn oldu akıntı bıde dun oldu bugun gene var akıntı baya sulu kıvamda ne bu şimdi
ıııımmmmhhhh birisi mamamı dediiiacıktımmm ilda sana misafirliğe gelicetim bende bütün marifetini koy ortayaa
hobulduk canım nasılsın
yumutlama akınyısı gibimi yoksa farklımı yani üşütmüşde olabilirsin canım
kızlar tkr açıklayayım 13.gun akıntım oldu yumurtlama dıye dusundum dun 16.gundu daha sulu kıvamda akıntım oldu ve bugun yıne aynı sekılde sulu kıvamda akıntım var nedir bu sizce bi fikrii olan varmı :18:
ahh bi bilsem canım
ben kendi akıntımı takip edemiyorum
ama anladığı kadarıyla sizdeb duyduğum
benim ayda 1 sulu akıntım olmaya başladı çamaşırım ıslanıyo sanırım o söölediğinz akıntı
bu ay kaçırdım onu misafirim vardı
diğer ay inşallah
ama üşütüncede oluyo kesin bend e
hamile değilim malesef geldi kırmızılar
günayyyaddddıııııııııııııııııııııınnnn
ne görürsek onu yapıyoruz ve kapıyoruz doğru sööüyosun maşallah sanada :)
düşün bide benim bu kayınvalide ben daha 40 günlük evliyim bana yemeğe geldiler ve tam 15 kişi .bizide sayarsan 17 kişi olduk
kocam bile çok kızdı
dedim sus :)güya faka bastıracak beni
ama hepsini şok ettim :)
ömürlerinde yememişlerdir o yemekleri sanırım :)baklava bile yapmıştım elde açma :)
ve onun sorasında bana hep 10 kişiden aşağı gelmediler biliyo musundeli bunlar :)
ama ben yeni evliyken yemeğe çağırdılar biri hazır kızarmış tavuk almıştı
diğeri ise makarna yemeği ve onuda biz gidince yapmıştık
bu nasıl davetse
(bu arada durumları yoktur olan var olmayan var demeyin :) ben orasına hiçççç girmiyim isteseniz )
ay kızlar bugun ole guzel bişi yaptım kı sabah kalktım hamama gıttım ohhh kese masj mısler gıbı oldum sankı butun vucudum rahatladı
ama benım bu ayda fos gectı sanırım kasıklarım agrıyo hıc bukadar once baslamazdı daha 9gunum var anlamadım ama göğüslerde sızlıyo yavastan rahım fılmı cekıldım bu ay acaba ondan mı bole agrım var bılmıyorum umudum gıttı gene şimdi bekle kırmızıları uffff
ahhha ne güzel olurdu ama ben istanbulda değilimmmbuyrun gelin valla başıım üstüne
ben diyorum zaten meg buluştursun bizi ist yakası olarak :)
yok yumurtlamadan farklı 13.gun olan yumurtlamaydı dun yanı 16.gundekı ve bugunku farklı üşüttüm heralde
acaba dedim bebişmi tuttu herşeyi ona yorar oldum
üzülme canım bakalım nezaman sürpriz yapacak bizim yavrucaklar :)hamile değilim malesef geldi kırmızılar
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnanladım cnm bende pek olmazdı yanı yumurtlama harıcı akıntı olmazdı bu ay ilk defa oldu
hayırlısı hepimiz için tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize
tünaydın canım hoşgeldin
ohhhh iyi yapmışsın canım mors olmuştur kaynanan
seninde on parmağında on marifet baklava bile açmışsın maşallah canım yaaaa afedersin kaşı bi yerini yani
tünaydın canım hoşgeldin
sanadaaa şekerrrr
ahhha ne güzel olurdu ama ben istanbulda değilimmm
ikinci kez yumurtluyoda olabilirsin canım inşallahgebeliktendir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?