Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ne görürsek onu yapıyoruz ve kapıyoruz doğru sööüyosun maşallah sanada :)
düşün bide benim bu kayınvalide ben daha 40 günlük evliyim bana yemeğe geldiler ve tam 15 kişi .bizide sayarsan 17 kişi olduk

kocam bile çok kızdı
dedim sus :)güya faka bastıracak beni
ama hepsini şok ettim :)
ömürlerinde yememişlerdir o yemekleri sanırım :)baklava bile yapmıştım elde açma :)
ve onun sorasında bana hep 10 kişiden aşağı gelmediler biliyo musun deli bunlar :)
ama ben yeni evliyken yemeğe çağırdılar biri hazır kızarmış tavuk almıştı
diğeri ise makarna yemeği ve onuda biz gidince yapmıştık
bu nasıl davetse
(bu arada durumları yoktur olan var olmayan var demeyin :) ben orasına hiçççç girmiyim isteseniz )

aanaaaa ne güzeeeellll gelicem peşinden geliceeeemmm

heh tamam şimdi canım cekti akşama aynen yapıyorumm eşim sevmiyo ama ben yapınca yicek nasılsa :121:
öptü senii sagol canımmm
ben şimdi yemege kacıyorum inşallah yemekhanede menemen vardır

ıııımmmmhhhh birisi mamamı dediii acıktımmm ilda sana misafirliğe gelicetim bende bütün marifetini koy ortayaa
ohhhh canım yarasın hakkaten süper oluyor en son geçen sene arkadaşımla gitmiştim sanki yenilenmiştim keşke düzenli gidebilsem heryere güvenemiyorum

hoşgeldin cnm

hobulduk canım nasılsın

ohh mis bana hamamm deme valla
annem bizi kurnada doğuracakmış resmen
çok severiz ve 15 günde 1 kızlarla gideriz
ama ben valla her banyoda kese yaparım kocayıda alıştırdım
bizim vücut alışık tabi kese olmadan çıkamam ben banyodan uyuyamam bile
benim en değerli eşyam cımbızım ,hama tasım ve kesem

kızlar tkr açıklayayım 13.gun akıntım oldu yumurtlama dıye dusundum dun 16.gundu daha sulu kıvamda akıntım oldu ve bugun yıne aynı sekılde sulu kıvamda akıntım var nedir bu sizce bi fikrii olan varmı :18:

günaydıııın cnmm ya bişey dicem benım akıntım bugunde var ben anlamadım bişey 13.gunn oldu akıntı bıde dun oldu bugun gene var akıntı baya sulu kıvamda ne bu şimdi

yumutlama akınyısı gibimi yoksa farklımı yani üşütmüşde olabilirsin canım

sagol emine arkadaşım heyecanlıyım yaaaa dün ovucanda çift çizgi çıktı tabi ben attım çöpe sonra akşam gördüm bata 2 gün var bilmiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa
sen nasılsın cnm

yumutlama akınyısı gibimi yoksa farklımı yani üşütmüşde olabilirsin canım

yok yumurtlamadan farklı 13.gun olan yumurtlamaydı dun yanı 16.gundekı ve bugunku farklı üşüttüm heralde
acaba dedim bebişmi tuttu herşeyi ona yorar oldum

ahh bi bilsem canım
ben kendi akıntımı takip edemiyorum
ama anladığı kadarıyla sizdeb duyduğum
benim ayda 1 sulu akıntım olmaya başladı çamaşırım ıslanıyo sanırım o söölediğinz akıntı
bu ay kaçırdım onu misafirim vardı
diğer ay inşallah
ama üşütüncede oluyo kesin bend e

hamile değilim malesef geldi kırmızılar

anladım cnm bende pek olmazdı yanı yumurtlama harıcı akıntı olmazdı bu ay ilk defa oldu
hayırlısı hepimiz için tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize

günayyyaddddıııııııııııııııııııııınnnn

tünaydın canım hoşgeldin

ohhhh iyi yapmışsın canım mors olmuştur kaynanan
seninde on parmağında on marifet baklava bile açmışsın maşallah canım yaaaa afedersin kaşı bi yerini yani

saatler olsun canım bende çok seviyorum kese olayını ama hama gitmedim hiç açıkçası gitmekte pek istemiyorum.benim eşim sağolsun.
şey canım biliyorsun bende geçen ay çektirdim rahim filmi bu ay 3 gün erken geldi tabi belki senin öyle olmaz ama ilk ay olacak diyede bir şey yok tabi inşallah önümüzdeki aylar bize iyi gelecek.

buyrun gelin valla başıım üstüne
ben diyorum zaten meg buluştursun bizi ist yakası olarak :)
ahhha ne güzel olurdu ama ben istanbulda değilimmm
yok yumurtlamadan farklı 13.gun olan yumurtlamaydı dun yanı 16.gundekı ve bugunku farklı üşüttüm heralde
acaba dedim bebişmi tuttu herşeyi ona yorar oldum

ikinci kez yumurtluyoda olabilirsin canım inşallahgebeliktendir inşallah

hamile değilim malesef geldi kırmızılar
üzülme canım bakalım nezaman sürpriz yapacak bizim yavrucaklar :)

anladım cnm bende pek olmazdı yanı yumurtlama harıcı akıntı olmazdı bu ay ilk defa oldu
hayırlısı hepimiz için tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tünaydın canım hoşgeldin

ohhhh iyi yapmışsın canım mors olmuştur kaynanan
seninde on parmağında on marifet baklava bile açmışsın maşallah canım yaaaa afedersin kaşı bi yerini yani

kaşıyorum zaten :)
ama işin ilginç tarafı mutfağa gelip o kaşırdı totomu :) deli mi ne hem ööle hem bööle :)
sende benim gibi gıcık oldun kaynanama

kızlar benim çıkmam lazım ,eşim hafta sonu seminere gitcek onun takımını kuru temizlemeye götürcem ordan alışveriş yapayım biraz eve gene gelcem kimse benim ovucanlarımı görmek istemedi

ahhha ne güzel olurdu ama ben istanbulda değilimmm

ikinci kez yumurtluyoda olabilirsin canım inşallahgebeliktendir inşallah

amiiiin inşallah cnmcım valla dun tkr akıntıyı gorunce halvet oldu bugunde dersem herife beni öldürür garanti
oyuzden bugunkunden hiç bahsetmıycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…