Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ben biraz önce ilk defa ovulasyon testi yaptım. adet günü 5 iydi. doktor geç yumurtluyorsun demişti. gerçekten bu kadar geçmi diye bakmak istedim. test çizgisinden daha koyu bir çizgi çıktı. bu yumurtlama dönemimdemi olduğumu gösteriyor. yumurta çatladığı zamanmı ikinci çizgi çıkmıyor. ben mantığını bi türlü anlamadım. aranızda bu testten kullanan varmı.

valla aynenbende hamam kulturuyle buyudugum için cok severım bıde malum eskısehırın hamamları meşurdur evde yapamıyorum ya o buları yemeden olmuyo gıbı gelıyo:)

saatler olsun canım bende çok seviyorum kese olayını ama hama gitmedim hiç açıkçası gitmekte pek istemiyorum.benim eşim sağolsun.
şey canım biliyorsun bende geçen ay çektirdim rahim filmi bu ay 3 gün erken geldi tabi belki senin öyle olmaz ama ilk ay olacak diyede bir şey yok tabi inşallah önümüzdeki aylar bize iyi gelecek.[/QUOTE]
valla ole tatlım ya ınsan bı hafıflıyo nefes aldım gıbı oldu tabı herzamnkı umut dunyası ya benımkı olur ya bısı varsa bıda 9 ay gelmem dıyıp dıyıp her ay hamama gıdıyom

aynen canım bende ilk defa yaptım. ama mantığını kavrayamadım. neyse en iyisi gün aşırı devam

önceki sayfalarda kullanan arkadasların paylaşımları var.

Nettende bilgiler edinebilirsin ayrıca.

Biz kullanmadıgımız için yardımcı olamıyoruz:26:

Puffy bu arada canım sirkeyle evi sildim,tozlarıda aldım hatta.

Şunu söyleyebilirim;tozları geciktiriyor gibi,birde eşyaları parlattı.

Özellikle cam yüzeyleri sildiğimde pırıl pırıl oldu tesekkürler

Canım benim bildiğim mantığı şu:İkinci çizgiyi koyu bir şekilde gördükten sonra 12 ile 24 saat arası yumurta salınımı gerçekleşecek demektir.Bu günler çalışmaları sıklaştırmalısın.
Günaşırı değil de artık hergün ilişki olmalı.Özellikle bu akşam ve yarın akşamı boş geçmemelisin.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

hamile değilim malesef geldi kırmızılar

üzülme canım bu ay daha çok çalışırız bizde tutturacağız inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kaşıyorum zaten :)
ama işin ilginç tarafı mutfağa gelip o kaşırdı totomu :) deli mi ne hem ööle hem bööle :)
sende benim gibi gıcık oldun kaynanama [/QUOTE]

kızlar benim çıkmam lazım ,eşim hafta sonu seminere gitcek onun takımını kuru temizlemeye götürcem ordan alışveriş yapayım biraz eve gene gelcem kimse benim ovucanlarımı görmek istemedi

ben anlamadım sen bu gün birdaha yaptın mi ki ovucan :44:

ben yemeğimi yiyp geleyi zuzular siz kaynatınnn

afiyet olsun canım

ay canım yazamadım :) iyiyim gibiyim hunicanım ben işte sen düşün

herkes bir olavak değil canım öyle düşünme onun içinde vardır zaten bir ukalalık.inşallah sebin bebeğin çok bekletmeden gelir sana
geçende eşime diyorum şuanda çevremde hamile yok o yüzden pek takmıyorum üzülmüyorum.ama olursa çok üzülür ben onu gördükçe diye o da evet farkındayım diyor yolda hamile birini görünce bile tuhaflaşıyorsun diyo[/QUOTE]

evet yaaa bende hamile birilerini görünce bir garip oluyorum benimde olur inşallah diyorum gerçi biz yeni düşünmeye başladık eşimle birlikte ama ben bir kaç zamandır gizliden gizliye istemeye başlamıştım arkadaşlarımın çoğu ya doğum yaptılar ya hamileler umarım bir sorunla karşılaşmadan bende hamile kalırım o anlattığım arkadaşıma gelince umarım o bir istisnadır hayatım da ilk defa her aşamasını birebir gördüğüm ilk hamilelikti ve o yüzden korkuttu sanırım beni çünkü ben hamile olduğum zaman suratsız mutsuz olmak istemiyorum :)))

ohhhh ev şimdi misss gibi olmuştur canım gerçekten acayip işime yaradı benim ya haftada üç gün ev temizliyorum şimdi ikiye indi gibi tabi biraz da benim ruh halime bağlı temizlik bazen canım sıkılıyor temiz evi bile tekrar temizliyorum bazende boşver yarın yaparım deyip yapmıyorum

evet yaaa bende hamile birilerini görünce bir garip oluyorum benimde olur inşallah diyorum gerçi biz yeni düşünmeye başladık eşimle birlikte ama ben bir kaç zamandır gizliden gizliye istemeye başlamıştım arkadaşlarımın çoğu ya doğum yaptılar ya hamileler umarım bir sorunla karşılaşmadan bende hamile kalırım o anlattığım arkadaşıma gelince umarım o bir istisnadır hayatım da ilk defa her aşamasını birebir gördüğüm ilk hamilelikti ve o yüzden korkuttu sanırım beni çünkü ben hamile olduğum zaman suratsız mutsuz olmak istemiyorum :)))[/QUOTE]

yok canım korkma sen öyle olmazsın (inşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…