ben yemeğimi yiyp geleyi zuzular siz kaynatınnn
valla aynenbende hamam kulturuyle buyudugum için cok severım bıde malum eskısehırın hamamları meşurdur evde yapamıyorum ya o buları yemeden olmuyo gıbı gelıyo:)ohh mis bana hamamm deme valla
annem bizi kurnada doğuracakmış resmen
çok severiz ve 15 günde 1 kızlarla gideriz
ama ben valla her banyoda kese yaparım kocayıda alıştırdım
bizim vücut alışık tabi kese olmadan çıkamam ben banyodan uyuyamam bile
benim en değerli eşyam cımbızım ,hama tasım ve kesem
ohhhh canım yarasın hakkaten süper oluyor en son geçen sene arkadaşımla gitmiştim sanki yenilenmiştim keşke düzenli gidebilsem heryere güvenemiyorum
valla benım gıttıgım bı hamam var orayı severım zaten amacım kurna basında saatlerce yıkanmak degıl kese masaj ıcın gıdıyorum malesef bızım mılletımız pıe gercı kadınlarımız desek daha doğru esım erkekler hamamı hıc ole pıs olmuyo dıyo bıde kadın olucaz ama malesef
hoşgeldin cnm
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar yardıııııııım
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar yardıııııııım
cnm ben hıç ovulasyon testı yapmadım oyuzden yardımcı olamıyorum sana
aynen canım bende ilk defa yaptım. ama mantığını kavrayamadım. neyse en iyisi gün aşırı devam
aynen canım bende ilk defa yaptım. ama mantığını kavrayamadım. neyse en iyisi gün aşırı devam
bewn hiç kullanmadım canım
onu
aralık ayı için alıcam
kızlar ben biraz önce ilk defa ovulasyon testi yaptım. adet günü 5 iydi. doktor geç yumurtluyorsun demişti. gerçekten bu kadar geçmi diye bakmak istedim. test çizgisinden daha koyu bir çizgi çıktı. bu yumurtlama dönemimdemi olduğumu gösteriyor. yumurta çatladığı zamanmı ikinci çizgi çıkmıyor. ben mantığını bi türlü anlamadım. aranızda bu testten kullanan varmı.
hamile değilim malesef geldi kırmızılar
kızlar benim çıkmam lazım ,eşim hafta sonu seminere gitcek onun takımını kuru temizlemeye götürcem ordan alışveriş yapayım biraz eve gene gelcem kimse benim ovucanlarımı görmek istemedi
ben yemeğimi yiyp geleyi zuzular siz kaynatınnn
ay canım yazamadım :) iyiyim gibiyim hunicanım ben işte sen düşün
Puffy bu arada canım sirkeyle evi sildim,tozlarıda aldım hatta.
Şunu söyleyebilirim;tozları geciktiriyor gibi,birde eşyaları parlattı.
Özellikle cam yüzeyleri sildiğimde pırıl pırıl oldu tesekkürler
herkes bir olavak değil canım öyle düşünme onun içinde vardır zaten bir ukalalık.inşallah sebin bebeğin çok bekletmeden gelir sana
geçende eşime diyorum şuanda çevremde hamile yok o yüzden pek takmıyorum üzülmüyorum.ama olursa çok üzülür ben onu gördükçe diye o da evet farkındayım diyor yolda hamile birini görünce bile tuhaflaşıyorsun diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?