Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

valla işe yarıyor evet hayatım.

Benimde bugün regl 3. günü ama hala agrım var.

Sabahtan beri fatura yatırmak ve evı toplamak dısında bişey yapmadım

canım istemedi yarın birgüzel temizlerim artık.

Ya aslında ev temız ama takıntı olmus işte,can sıkıntısı senınde dediğin gibi.

Evde yalnız olmaktan cok sıkıldım ben ya

brownimmm sirke olayını anlat çabık banada temizlik delisiyim bende
uygulamam azım hemen liffeeennnn

[QUOTE=umutege16;2181913

ben anlamadım sen bu gün birdaha yaptın mi ki ovucan :44:

yok cnm bugün yapmadım ama bu ayki yumurtlama dönemime ait olanları buldum.bugün çok tuvaletim geliyor 4 saat tutup yapamadım diyorumki cumaya kadar bekliyim sabah kalkayım şöyle önce abdest alayım sonra duamı edeyim sonrada gebelik testimi yapayım ve inş.bombayı patlatayım

nasıl yani sirke ile toz mu alınıyor bezi sadece sirke ile mi ıslattınız yoksa suya mı karışıyor :s

yok canım korkma sen öyle olmazsın (inşallah)[/QUOTE]

ayyy inşallahhh canım yaaaa iyiymiş burası rahatlıyorum valla iş yerinde yoksa çekilmiyor sürekli iş iş iki gündür iyi geldiniz bana teşekkürler .9:

kızlar bakın başka bi topikte bunu buldum
paylaşmak istedim sizinle
1 cc de 6 milyon sperm var bizde .canım biraz ona sıkılıyor .ama bu topikte kızlar yazmış 5 milyon dan 35 milyona çıkan bile var keçiboynuzu kürüyle
Allah hepimizin gönlündekini versin inşallah

" merhaba arkadaşlar
size son 2 ayda başıma gelenleri anlatacağım. 8 aylık evliyiz ve çocuk sahibi olmaya karar verdik,ama önce bir terslik olmaması açısından ön kontrolden geçmek istedik. Ben bir jinekoloğa,eşim ise bir ürloğa göründü. Bende ir problem çıkmadı,eşimin spermiyogram değerleri ise çok kötü çıktı. Spermiyogram sonucuna göre eşimde mlde 7 milyon sperm vardı ve hareketliliği % 35 çıktı. Dr sonuçların kötü olduğunu ve bir yanlışlığa yer vermemek için spermiyogramı tekrarlattı ve sonuçlar değişmedi. Biz daha çocuk denemeden dr dr gezmeye başladık ve hepsi de eşimin varikoselden (grade 1 varikoseli vardı) ameliyat olması gerektiğini söölediler aksi halde çocuğunuzun olması çoook zor dediler. Biz ameliyata pek yanaşmadık ve dra gitmeyi bıraktık,herşeyi sildik kafamızdan,hiç stres yapmadan,sanki olumsuz hiçbirşey yokmuş gibi davrandık. Üzerinden 1 ay geçti ve ben şimdi hamileyim. Drların her dediğine kesinlikle inanmayın,imkansız diye birşey yok. Ve bunca olumsuz konuşmalara rağmen ben ilk ayımda hamile kaldım. Sakın stres yapmayın. UMarım isteyen herkesin çocuğu olur."

hoşgeldin nasılsın en son hcg değer çok yüksek demiştin ondan sonrasını kaçırdım sanırım

hoşbuldummmm. valla dün 7000 küsur görünce aklım gitti.. ama doktor her zaman relax haliyle. nagihan sizde hiç boş durmamışsınız yaa dedi ve ikiz geliyor hadi bakalım dedi. bugüne ultrason vardı.
13 mm 4 hafta 5 gün kese çıkıyıor. bakalım kalbşini duymadan. kolunu bacağını görmeden falan havaya girmeyeceğim. bi kere boyumun ölçüsünü aldım.

hayırlısı canım Allahın izniyle bi şey olmaz ama belli olmaz bakalım halen ikiz olma ihtimali var Rabbim hayırlısını versin moral çok önemli moralini yüksek tut

amiinn tebrik ederimm... allah analı babalı büyütsün :). haklısın doktorların her dediğine inanmamak lazım. 3 4 sene evvel rahim filmi çekimiş herşey iyi. doktor çıkmış altı ay sonra lapaorskopi yapıcam dedi. eşim neden ? bu neden sorusu için bizi ikna et dedi. kadın ikna edemedi. işi aşılamaya çevirdi. aşılama esnasında eşimi muayenehaneye almadı. işine karışır falan sandı sanırım. foss çıkınca kadına dönmedik. bir sonraki bende prolaktin sorunu var. iki üç gün dostinex içirip aşılama yaptı. tabi tutmadı.

ayyy canım ikiz olduğu kesinleşti demek
nekadar sevindim bilemezsinnnnnnnnnnnnnnnnn
klomen mi kullanmıştın sen yoksa kendinden mi ikiz oldu canım

maşallah sizee
Allah bizede bu mutlulukları yaşatır umarım

yok beee daha ikiz yok. belli değil.. bu değere göre belki bi ihtimal.. ama doktorun takılması. geçen seferde öyle takılmıştı.. hadi ikiz istermisin diye hep takılır......
Klomen falan kullanmadım. 15 eylülde boş gebelik diye keseyi aldılar. o günden sonra o hastaneye yönümü bile dönmedim. son adetimden sonra sadece keçi boynuzu pekmezi yedim. ve eşimle beraber incir kürünü denedik. başka bişey yok. Aminnn Allah kimseye dert vermesin. ve özellikle bu tarz bir imtihan ile sınamasın...

brownimmm sirke olayını anlat çabık banada temizlik delisiyim bende
uygulamam azım hemen liffeeennnn

Anlatayım canım hemen;

şimdi yerleri silerken yarım kova suya bir kaç yemek kaşığı kadar sirke koyup öyle siliyoruz.

Bu eve kötü ruhların falan girmesini engelliyormus,birde büyü falan gibi şeyleri bozuyormus.

İç ferahlık sağlıyormuş...Hijyen açısındanda kimyasal detarjanlardan daha iyi

yerler pırıl pırıl oluyor tozlanmayı gecıktırıyor...

Bulaşık makınesının parlatıcı gözüne koyarsanda,parlatma ve dezenfekte işvini görüyor(muş).

Ben hergün toz alırım,sirkeli suyla aldım ve farkettim ki geciktirdi...

yaa canım ben doktora yarın gideceğim de bu ikiz bebişler kendilerini hemen belli ediyolarmı???hcg değerlerine göre...

bizim henüz iki olduğu belli değil :))) doktorun ve eşimin bana takılmaları.. bu takılmanın sebebi ise dün benim adetimin 32.günüydü. beta hcg 7000 kusur çıktı. değer yüksek. ben hala ufak ufak endişeliyim. boş keseden sonra birde mol üzüm gebelik görürmüyüm diye. 32,günde üst sınırı biraz geçmiş hcg değeri var. böyle oluncada ikiz olma ihtimali yüksekmilş. aman tek olsun ikiz olsun farketmez sağlıklıca doğsun gelsinde ne isterim daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…