ohhhh ev şimdi misss gibi olmuştur canım gerçekten acayip işime yaradı benim ya haftada üç gün ev temizliyorum şimdi ikiye indi gibi tabi biraz da benim ruh halime bağlı temizlik bazen canım sıkılıyor temiz evi bile tekrar temizliyorum bazende boşver yarın yaparım deyip yapmıyorum
Puffy bu arada canım sirkeyle evi sildim,tozlarıda aldım hatta.
Şunu söyleyebilirim;tozları geciktiriyor gibi,birde eşyaları parlattı.
Özellikle cam yüzeyleri sildiğimde pırıl pırıl oldu tesekkürler
Puffy bu arada canım sirkeyle evi sildim,tozlarıda aldım hatta.
Şunu söyleyebilirim;tozları geciktiriyor gibi,birde eşyaları parlattı.
Özellikle cam yüzeyleri sildiğimde pırıl pırıl oldu tesekkürler
evet yaaa bende hamile birilerini görünce bir garip oluyorum benimde olur inşallah diyorum gerçi biz yeni düşünmeye başladık eşimle birlikte ama ben bir kaç zamandır gizliden gizliye istemeye başlamıştım arkadaşlarımın çoğu ya doğum yaptılar ya hamileler umarım bir sorunla karşılaşmadan bende hamile kalırım o anlattığım arkadaşıma gelince umarım o bir istisnadır hayatım da ilk defa her aşamasını birebir gördüğüm ilk hamilelikti ve o yüzden korkuttu sanırım beni çünkü ben hamile olduğum zaman suratsız mutsuz olmak istemiyorum :)))
been geldimmmm . napıyosunuuzzz ?
hoşgeldin nasılsın en son hcg değer çok yüksek demiştin ondan sonrasını kaçırdım sanırım
hoşbuldummmm. valla dün 7000 küsur görünce aklım gitti.. ama doktor her zaman relax haliyle. nagihan sizde hiç boş durmamışsınız yaa dedi ve ikiz geliyor hadi bakalım dedi. bugüne ultrason vardı.
13 mm 4 hafta 5 gün kese çıkıyıor. bakalım kalbşini duymadan. kolunu bacağını görmeden falan havaya girmeyeceğim. bi kere boyumun ölçüsünü aldım.
kızlar bakın başka bi topikte bunu buldum
paylaşmak istedim sizinle
1 cc de 6 milyon sperm var bizde .canım biraz ona sıkılıyor .ama bu topikte kızlar yazmış 5 milyon dan 35 milyona çıkan bile varkeçiboynuzu kürüyle
Allah hepimizin gönlündekini versin inşallah
" merhaba arkadaşlar
size son 2 ayda başıma gelenleri anlatacağım. 8 aylık evliyiz ve çocuk sahibi olmaya karar verdik,ama önce bir terslik olmaması açısından ön kontrolden geçmek istedik. Ben bir jinekoloğa,eşim ise bir ürloğa göründü. Bende ir problem çıkmadı,eşimin spermiyogram değerleri ise çok kötü çıktı. Spermiyogram sonucuna göre eşimde mlde 7 milyon sperm vardı ve hareketliliği % 35 çıktı. Dr sonuçların kötü olduğunu ve bir yanlışlığa yer vermemek için spermiyogramı tekrarlattı ve sonuçlar değişmedi. Biz daha çocuk denemeden dr dr gezmeye başladık ve hepsi de eşimin varikoselden (grade 1 varikoseli vardı) ameliyat olması gerektiğini söölediler aksi halde çocuğunuzun olması çoook zor dediler. Biz ameliyata pek yanaşmadık ve dra gitmeyi bıraktık,herşeyi sildik kafamızdan,hiç stres yapmadan,sanki olumsuz hiçbirşey yokmuş gibi davrandık. Üzerinden 1 ay geçti ve ben şimdi hamileyim. Drların her dediğine kesinlikle inanmayın,imkansız diye birşey yok. Ve bunca olumsuz konuşmalara rağmen ben ilk ayımda hamile kaldım. Sakın stres yapmayın. UMarım isteyen herkesin çocuğu olur."
hoşbuldummmm. valla dün 7000 küsur görünce aklım gitti.. ama doktor her zaman relax haliyle. nagihan sizde hiç boş durmamışsınız yaa dedi ve ikiz geliyor hadi bakalım dedi. bugüne ultrason vardı.
13 mm 4 hafta 5 gün kese çıkıyıor. bakalım kalbşini duymadan. kolunu bacağını görmeden falan havaya girmeyeceğim. bi kere boyumun ölçüsünü aldım.
ayyy canım ikiz olduğu kesinleşti demek
nekadar sevindim bilemezsinnnnnnnnnnnnnnnnn
klomen mi kullanmıştın sen yoksa kendinden mi ikiz oldu canım
maşallah sizee
Allah bizede bu mutlulukları yaşatır umarım
been geldimmmm . napıyosunuuzzz ?
kuzummmm tebrik ederim....allahım kucağına almayıda nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhh....
merhabalar kizlar
nasilsiniz
teşekküüüürr edeerrrrimmmmm..
brownimmm sirke olayını anlat çabık banada temizlik delisiyim bende
uygulamam azım hemen liffeeennnn
yaa canım ben doktora yarın gideceğim de bu ikiz bebişler kendilerini hemen belli ediyolarmı???hcg değerlerine göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?