Anlatayım canım hemen;
şimdi yerleri silerken yarım kova suya bir kaç yemek kaşığı kadar sirke koyup öyle siliyoruz.
Bu eve kötü ruhların falan girmesini engelliyormus,birde büyü falan gibi şeyleri bozuyormus.
İç ferahlık sağlıyormuş...Hijyen açısındanda kimyasal detarjanlardan daha iyi
yerler pırıl pırıl oluyor tozlanmayı gecıktırıyor...
Bulaşık makınesının parlatıcı gözüne koyarsanda,parlatma ve dezenfekte işvini görüyor(muş).
Ben hergün toz alırım,sirkeli suyla aldım ve farkettim ki geciktirdi...
bizim henüz iki olduğu belli değil :))) doktorun ve eşimin bana takılmaları.. bu takılmanın sebebi ise dün benim adetimin 32.günüydü. beta hcg 7000 kusur çıktı. değer yüksek. ben hala ufak ufak endişeliyim. boş keseden sonra birde mol üzüm gebelik görürmüyüm diye. 32,günde üst sınırı biraz geçmiş hcg değeri var. böyle oluncada ikiz olma ihtimali yüksekmilş. aman tek olsun ikiz olsun farketmez sağlıklıca doğsun gelsinde ne isterim daha.
yok beee daha ikiz yok. belli değil.. bu değere göre belki bi ihtimal.. ama doktorun takılması. geçen seferde öyle takılmıştı.. hadi ikiz istermisin diye hep takılır......
Klomen falan kullanmadım. 15 eylülde boş gebelik diye keseyi aldılar. o günden sonra o hastaneye yönümü bile dönmedim. son adetimden sonra sadece keçi boynuzu pekmezi yedim. ve eşimle beraber incir kürünü denedik. başka bişey yok. Aminnn Allah kimseye dert vermesin. ve özellikle bu tarz bir imtihan ile sınamasın...
nasıl yani sirke ile toz mu alınıyor bezi sadece sirke ile mi ıslattınız yoksa suya mı karışıyor :s
Puffy bu arada canım sirkeyle evi sildim,tozlarıda aldım hatta.
Şunu söyleyebilirim;tozları geciktiriyor gibi,birde eşyaları parlattı.
Özellikle cam yüzeyleri sildiğimde pırıl pırıl oldu tesekkürler
hoşbuldummmm. valla dün 7000 küsur görünce aklım gitti.. ama doktor her zaman relax haliyle. nagihan sizde hiç boş durmamışsınız yaa dedi ve ikiz geliyor hadi bakalım dedi. bugüne ultrason vardı.
13 mm 4 hafta 5 gün kese çıkıyıor. bakalım kalbşini duymadan. kolunu bacağını görmeden falan havaya girmeyeceğim. bi kere boyumun ölçüsünü aldım.
anladım canım
hadş hayırlısı
incir kürü derken ben eşime yağda beklemiş olanı yediriyorum
kendimde günde 1 tane ya da 2 atne kemire kemire yiyorum :))
bide kadınlar için kaynatılan incir kürü varmış sen onu mu yaptın
bizi sayı azher kürü deniyorum valla
ama bu sefer sonuçlarımız daha ii çıkacak ööle hissediyorum
düzenli alıyo ilaçları kürleri eşim çünkü
anlamadım gitti dr 1 ml de 6 milyon sperm ii diyo
ama millet çok az diyo
toplamda da 40 milyon sperm var
Canım uygulamış ve memmun olmuş olmana çok sevindim. Güle güle kirletin evinizi, hatta evin bebişin yüzünden sürekli kirlensin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıklı anasına babasına hayırlı evlat olsun. Sanada bir avazda doğum nasip etsin güzelim.
Bu arada ben hala regl olmadım, tuvaletten sonra sürekli siliyorum belki leke falan olur diye oda yok. Galiba geçen haftaki pembe bir iki damla akıntı adetti ve ben kaçırdım.:44:
wayyy bak bunları bilmiyodum ben..sadece nevresimleri yıkarken deterjanın üzerine biraz elma sirkesi döküyorum vee yumuşacık olarak çıkıyo nevresimler.ama toz alımında kullanıldığından haberim yoktu deneyeyimm:)):)
bir iki damla derken. kaç gün geçti ??? yerleşme kanaması denen durumu ben geçen sefer hiç görmemiştim. geçen perşembe cuma adet bekliyorum. çarşamba günü kahverengimsi bir iki leke gördüm. hah dedim adet oldum. eşim yerleşme kanması ollabilir dedi. kızdım hemen havaya sok heyecanlandır zaten diye. bekle bekle gelmez :)
wayyy bak bunları bilmiyodum ben..sadece nevresimleri yıkarken deterjanın üzerine biraz elma sirkesi döküyorum vee yumuşacık olarak çıkıyo nevresimler.ama toz alımında kullanıldığından haberim yoktu deneyeyimm:)):)
tabikide hayatım tek olsun bizim olsunn..ama 7000 de çok iyi bir değer benim 28.günde yani tam regli günümde 36 çıktı:44::44:
mrb azra hoşgelsın kendı adıma ıyıyım cok sukur halvet malvet ugraşıyorumseni sormalı cnmcım
Canım uygulamış ve memmun olmuş olmana çok sevindim. Güle güle kirletin evinizi, hatta evin bebişin yüzünden sürekli kirlensin inşallah:
Ahh benim tatlım ne güzel söylüyosun keşke. Ama benimki mucize falan olurdu. Hamiş olmadığıma çok inanıyorumda. Keşke dediğin gerçek olsaydı
hamile değilim malesef geldi kırmızılar
küçük kavanozda zeytinyağı onun içinde incir. her sabah eşim ve ben birer tane. o incir spremleri hareketlendirecek güçlendirecek. inciri kaynatmasdım hiç.toplamda 40 milyon ise iyi diye biliyorum. 40 milyon iyi diye biliyorum.
anladım canım
hadş hayırlısı
incir kürü derken ben eşime yağda beklemiş olanı yediriyorum
kendimde günde 1 tane ya da 2 atne kemire kemire yiyorum :))
bide kadınlar için kaynatılan incir kürü varmış sen onu mu yaptın
bizi sayı azher kürü deniyorum valla
ama bu sefer sonuçlarımız daha ii çıkacak ööle hissediyorum
düzenli alıyo ilaçları kürleri eşim çünkü
anlamadım gitti dr 1 ml de 6 milyon sperm ii diyo
ama millet çok az diyo
toplamda da 40 milyon sperm var
36 iyiymişşş...
Hı hı dene canım...
Bende çamaşır yıkarken kullanıldıgını bilmiyordum
bende bir yandan temizlik bir yandan sizlere bakiyorum cnm
ne burdan gecebiliyorum ne de temizlikten
nagihannnnnnnnn cnm bende yeni gördüm kusra bakma çooooooooooook tebrik ederim allah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin hepimizebenimde son 2 gün bata çok heyecanlıyım bu ay umarım kursağımda kalmaz yine
Teşekkür ederim canım tekrardan bilgiler için.
Ayyy o ne güzel dua öyle
Keşke olsada evin altını üstüne getirse :)))
nagihannnnnnnnn cnm bende yeni gördüm kusra bakma çooooooooooook tebrik ederim allah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin hepimizebenimde son 2 gün bata çok heyecanlıyım bu ay umarım kursağımda kalmaz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?