Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

wayyy bak bunları bilmiyodum ben..sadece nevresimleri yıkarken deterjanın üzerine biraz elma sirkesi döküyorum vee yumuşacık olarak çıkıyo nevresimler.ama toz alımında kullanıldığından haberim yoktu deneyeyimm:)):)

tabikide hayatım tek olsun bizim olsunn..ama 7000 de çok iyi bir değer benim 28.günde yani tam regli günümde 36 çıktı:44::44:

anladım canım
hadş hayırlısı
incir kürü derken ben eşime yağda beklemiş olanı yediriyorum
kendimde günde 1 tane ya da 2 atne kemire kemire yiyorum :))
bide kadınlar için kaynatılan incir kürü varmış sen onu mu yaptın
bizi sayı az her kürü deniyorum valla
ama bu sefer sonuçlarımız daha ii çıkacak ööle hissediyorum
düzenli alıyo ilaçları kürleri eşim çünkü
anlamadım gitti dr 1 ml de 6 milyon sperm ii diyo
ama millet çok az diyo
toplamda da 40 milyon sperm var

nasıl yani sirke ile toz mu alınıyor bezi sadece sirke ile mi ıslattınız yoksa suya mı karışıyor :s

Hayır hayır... Sirkeyle bez ıslatmadım.

Tozları almak için hazırladığım suya 2 kapak sirke koydum bukadar.

öyle tozlarını aldım tüm evin...

Hatta aklıma bişey geldi sirkeli suyla camlarda silindiğinde,daha geç kirleniyor.

Canım uygulamış ve memmun olmuş olmana çok sevindim. Güle güle kirletin evinizi, hatta evin bebişin yüzünden sürekli kirlensin inşallah

Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıklı anasına babasına hayırlı evlat olsun. Sanada bir avazda doğum nasip etsin güzelim.

Bu arada ben hala regl olmadım, tuvaletten sonra sürekli siliyorum belki leke falan olur diye oda yok. Galiba geçen haftaki pembe bir iki damla akıntı adetti ve ben kaçırdım.:44:

küçük kavanozda zeytinyağı onun içinde incir. her sabah eşim ve ben birer tane. o incir spremleri hareketlendirecek güçlendirecek. inciri kaynatmasdım hiç.toplamda 40 milyon ise iyi diye biliyorum. 40 milyon iyi diye biliyorum.

bir iki damla derken. kaç gün geçti ??? yerleşme kanaması denen durumu ben geçen sefer hiç görmemiştim. geçen perşembe cuma adet bekliyorum. çarşamba günü kahverengimsi bir iki leke gördüm. hah dedim adet oldum. eşim yerleşme kanması ollabilir dedi. kızdım hemen havaya sok heyecanlandır zaten diye. bekle bekle gelmez :)

Hı hı dene canım...

Bende çamaşır yıkarken kullanıldıgını bilmiyordum

Ahh benim tatlım ne güzel söylüyosun keşke. Ama benimki mucize falan olurdu. Hamiş olmadığıma çok inanıyorumda. Keşke dediğin gerçek olsaydı

36 iyiymişşş...

Canım uygulamış ve memmun olmuş olmana çok sevindim. Güle güle kirletin evinizi, hatta evin bebişin yüzünden sürekli kirlensin inşallah:

Teşekkür ederim canım tekrardan bilgiler için.

Ayyy o ne güzel dua öyle

Keşke olsada evin altını üstüne getirse :)))

Ahh benim tatlım ne güzel söylüyosun keşke. Ama benimki mucize falan olurdu. Hamiş olmadığıma çok inanıyorumda. Keşke dediğin gerçek olsaydı

üzülmek yok.. sabır var. stres sinir üzülme hep bir ay atıyor. önceki sene tam 2 ay fena depresyonda geçirdim. elime yine bişey gelmemişti.

hamile değilim malesef geldi kırmızılar

bende öyle yapayım bari incir kürü yapmak zor geliyor vallahi ne yalan söyliyim.. bende incirleri suya koyup bekletip yiyordum hem daha güzel oluyor hemde suyunu içiyordum:)
eşim malesef çok tembel bide onda hersey normal ya hiç bişey yapmak istemiyor...
Sadece ben yicemm ama benim regl dönemim gelmedi.. gelsin geçsin bak fırtına gibi esicemmm

canım tekrar ne zaman gidicek eşin spermiyogram vermek için.
benim eşim tekrar çaksır kullanmaya başladı bakalım üç ay sonra ne çıkıcak sonuç çok merak ediyorum

nagihannnnnnnnn cnm bende yeni gördüm kusra bakma çooooooooooook tebrik ederim allah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin hepimize benimde son 2 gün bata çok heyecanlıyım bu ay umarım kursağımda kalmaz yine

canım benım sen bugun bıdaha ovucan yapsana

:))) kusur olurmu yaaa önemli değil.. teşekkür ederrimmmmmm. ha gayrettt sabır . bakalım iki gün sonraaaa bebiş selam edecekmi... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…