nagihannnnnnnnn cnm bende yeni gördüm kusra bakma çooooooooooook tebrik ederim allah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin hepimizebenimde son 2 gün bata çok heyecanlıyım bu ay umarım kursağımda kalmaz yine
kolay gelsin cnmcım bende bi hışım giriştim sabah yemeğimde dunden var rahat rahat takılıyorum şimdi
Bu arada ben hala regl olmadım, tuvaletten sonra sürekli siliyorum belki leke falan olur diye oda yok. Galiba geçen haftaki pembe bir iki damla akıntı adetti ve ben kaçırdım.:44:
cnm şu anda da tuvaletim var ama sürekli su içiyorum ve lavaboya giriyorum 4 saat beklemek gerekiyor ya onu yapamadım sürekli bi sıkışma durumu var bende hayırdır inşallah .bu şekilde yapsam bi şey çıkarmı çok sıvı aldım çünkücanım benım sen bugun bıdaha ovucan yapsana
:))) kusur olurmu yaaa önemli değil.. teşekkür ederrimmmmmm. ha gayrettt sabır . bakalım iki gün sonraaaa bebiş selam edecekmi... :)
idrar testı yaptınmı canım
hala adet olmadın
1-2 damla geldı dıyorsun
bence test yap sen
saol cnm bende isden cikdim alisverise gittim anca bu saati buldum cnm
birazdan da yemek yapmaya giriscem al oldu sana aksam
sen rahatsin bugun ne güzel
Rabbimiz dileyen herkese versin inşallah. Sağlıklı sıhhatli, vatana, millete, bizlere, her şeye hayırlı çocuklarımız olur inşallah. Ben de istiyorum artık. Hayırlısıyla ver Allah'ım. Geri çevirme bizlerin dualarını
Rabbimiz dileyen herkese versin inşallah. Sağlıklı sıhhatli, vatana, millete, bizlere, her şeye hayırlı çocuklarımız olur inşallah. Ben de istiyorum artık. Hayırlısıyla ver Allah'ım. Geri çevirme bizlerin dualarını
küçük kavanozda zeytinyağı onun içinde incir. her sabah eşim ve ben birer tane. o incir spremleri hareketlendirecek güçlendirecek. inciri kaynatmasdım hiç.toplamda 40 milyon ise iyi diye biliyorum. 40 milyon iyi diye biliyorum.
aminnnnnnnnnnn
puffy nickli arkadaşım evde varsa bencede yap test hem adet tarihinde geçmiş 1-2 damla kan diyosun hepsi gayet güzel belirtiler
cnm şu anda da tuvaletim var ama sürekli su içiyorum ve lavaboya giriyorum 4 saat beklemek gerekiyor ya onu yapamadım sürekli bi sıkışma durumu var bende hayırdır inşallah .bu şekilde yapsam bi şey çıkarmı çok sıvı aldım çünkü
cnm benim hamile duası kabul olur derler bizede bi okusana topikçe gebe kalalım.bende hayırlı günde hayırlı haberler vereyim sizlere
canım tekrar ne zaman gidicek eşin spermiyogram vermek için.
benim eşim tekrar çaksır kullanmaya başladı bakalım üç ay sonra ne çıkıcak sonuç çok merak ediyorum
Hayır hayır... Sirkeyle bez ıslatmadım.
Tozları almak için hazırladığım suya 2 kapak sirke koydum bukadar.
öyle tozlarını aldım tüm evin...
Hatta aklıma bişey geldi sirkeli suyla camlarda silindiğinde,daha geç kirleniyor.
canım daha belli değil öylesine koydum :)Hoşgeldin datluş. Hemen avatar değişmiş galiba haberler güzel.
Hayırlı bi bebek olsun inşallah
canım hadi ver müjdeyi ne olurrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?