Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bitanemm benimm sakın aşka gelip test filan yapma..ben bu ay ne zaman yumurtladığı anlamamıştım o yüzden normal günümden 2 gün önce test yaptım vee tek çizgiydi..ama tam regli günümde yapınca çift çizgiyi yakaladımm..inşallahh senden de bu ay bomba haberleri alacağızz.yeterki stres sıkıntı yapmaa

kolay gelsin cnmcım bende bi hışım giriştim sabah yemeğimde dunden var rahat rahat takılıyorum şimdi

saol cnm bende isden cikdim alisverise gittim anca bu saati buldum cnm
birazdan da yemek yapmaya giriscem al oldu sana aksam
sen rahatsin bugun ne güzel

Bu arada ben hala regl olmadım, tuvaletten sonra sürekli siliyorum belki leke falan olur diye oda yok. Galiba geçen haftaki pembe bir iki damla akıntı adetti ve ben kaçırdım.:44:

idrar testı yaptınmı canım
hala adet olmadın
1-2 damla geldı dıyorsun
bence test yap sen

Rabbimiz dileyen herkese versin inşallah. Sağlıklı sıhhatli, vatana, millete, bizlere, her şeye hayırlı çocuklarımız olur inşallah. Ben de istiyorum artık. Hayırlısıyla ver Allah'ım. Geri çevirme bizlerin dualarını

canım benım sen bugun bıdaha ovucan yapsana
cnm şu anda da tuvaletim var ama sürekli su içiyorum ve lavaboya giriyorum 4 saat beklemek gerekiyor ya onu yapamadım sürekli bi sıkışma durumu var bende hayırdır inşallah .bu şekilde yapsam bi şey çıkarmı çok sıvı aldım çünkü

:))) kusur olurmu yaaa önemli değil.. teşekkür ederrimmmmmm. ha gayrettt sabır . bakalım iki gün sonraaaa bebiş selam edecekmi... :)

cnm benim hamile duası kabul olur derler bizede bi okusana topikçe gebe kalalım.bende hayırlı günde hayırlı haberler vereyim sizlere

idrar testı yaptınmı canım
hala adet olmadın
1-2 damla geldı dıyorsun
bence test yap sen

akşam belki alırım açık eczane bulursam ama sırf hamiş olmadığımı göstermek için.
Ben hcg daha 15 ken hissedip test yapmıştım da öğrenmiştim yani daha adete 1 hafta vardı öğrendiğimde daha öncekini. Hiç bir his ve belirti yok. Sanırım pskolojik olmuyorum. Histeroskopi çekilicek ya, korktuğum için olmuyo galiba.

Meg nerdesin, seni çok özledimm

saol cnm bende isden cikdim alisverise gittim anca bu saati buldum cnm
birazdan da yemek yapmaya giriscem al oldu sana aksam
sen rahatsin bugun ne güzel

çalışınca zor tabı cnmcım hep geçe kalıyor işler evet rahatım valla temızlık yok yemek derdı yok tabı bugunluk

aminnnnnnnnnnn

puffy nickli arkadaşım evde varsa bencede yap test hem adet tarihinde geçmiş 1-2 damla kan diyosun hepsi gayet güzel belirtiler

amiiiiiiiiin cnmcım ne içten ettin dua öyle rabbım kabul eder dualarımızı inşallah tez zamanda alırız bebişlerimizi kucaklarımıza inşallahh

onu eşim yiyo ama ben içinden değilde konulmamaışından yiyorum
üzerine tahin döküp :)
40 toplamda sayı
ama 1 cc de en az 20 milyon olması lazım diyolar
gerçi az olanında oluyo ama ...

aminnnnnnnnnnn

puffy nickli arkadaşım evde varsa bencede yap test hem adet tarihinde geçmiş 1-2 damla kan diyosun hepsi gayet güzel belirtiler

Ben bu ay hamişlik sıramı sizlere verdm. Önce bu ay sen hamiş ol, ben daha sonraki aylarda vericem o güzel haberi bebekim.

allahımm bizi görensin bilensin nefesimizi verensin alansın. aklımzdan kalbimizden geçenleri bilensin. şimdi kalbimizden geçen istekler kendi adımıza ve cümle alem hayırlı olacaksa kabul et. imtihanımızda bizi zor durumda bırkma. kötü durumlarda isyan edenlerden olmak istemiyoruz ama kalpten yada dilden isyanlar çıkıyor affet. isteğmiz ise gerçi bilirsin ama tatlı bir bebiştir. görmeyi nasip et amin ( eşimin ben ne zaman deli deli esmeye başlasam burnumun dibinde ettiği dua )

canım tekrar ne zaman gidicek eşin spermiyogram vermek için.
benim eşim tekrar çaksır kullanmaya başladı bakalım üç ay sonra ne çıkıcak sonuç çok merak ediyorum

şimdi baktımda 28 eylülde yaptırmışız
demekki 28 aralıkta yaptırıcaz 3 ay sonra yapılıyoya canım
yaniii ocak başı yaptırırız biz
merakla bekliyorum sonucu kürler ii gelmişti şimdi üzerine vitamin ve keçiboynuzu suyu bakalım nasıl etklilicek :)

kızlar bu arada demin tam kapıdan girdim kayınvalidem aradı havaalanına gidiyoruz dedi izmire geliyorlar daha bayramda birlikteydik 15 gün anca oldu yanibende kendimi yormıyım bikaç gün dikkat edeyim dedikçe iş çıkıyor evi temizlemem lazım ymekti alışverişti vs.vs eşime söyledim ben yaparım merak etme diyooo.şimdi burda kendi yazlıkları var ama muhtemelen 2 gün kızında 3 gün bizde kalırlar .ben daha davetimi yapmadan söyledi zaten birlikte olcaz ne güzel fln diye cuma bize geçiceklermiş ben nasıl test fln yapcam onlar burdayken elim ayağıma dolanır benim şimdiden stres yaptım

ayy neler var sizde yaaa ben c.tesiden c.tesiye ancak temizlik yapabiliyorum bazen kadın geliyor o yapıyor aslında titiz biriyim günlük temizliyorum ama dip bucak ancak hafta sonları oluyor bunu bende deneyeyim bakalım nasıl olacak :)))

Hoşgeldin datluş. Hemen avatar değişmiş galiba haberler güzel.
Hayırlı bi bebek olsun inşallah
canım daha belli değil öylesine koydum :)

canım hadi ver müjdeyi ne olurrrrr

canım yarın alcam sonucu...
başka testlerde yapıldığı için..
e bide sağlık ocağı olduğu için sonucu geç alıcam yaniii yarınnnn....
ama bugün yine idrar testi yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…