Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ztarrr canım merak ettim testi yaptın mı diyee..

gördüm bende gördüm 2.çizgi varr...Allahım çok heyecanlı bişey olmalııı..

hamilesin canım sennnn:13::13:

tebriklerrrrrrrrrrrrrrr sabah ilk idrarınla tekrarlayıp kan testine git bence

ztarrr canım merak ettim testi yaptın mı diyee..

gördüm bende gördüm 2.çizgi varr...Allahım.. çok heyecanlı bişey olmalııısınnn..

hamilesin canım sennnn:13::13:

tebriklerrrrrrrrrrrrrrr sabah ilk idrarınla tekrarlayıp kan testine git bence

kizlar koydum ama oldumu bilmiyorum .. fotoda net cikmamis ben rahat goruyorum yani

ayy görnuoooooooooo çok guzel yaa çook sevndmm cnm benm gözünaydınnn bu ay preseed kullanmştn ztarcm demi yaa ay içim daha da bi umut doldu vallaaaa

kızlarr gelinn hadi site açldııı

evet duygum ztar preesed kullanmıştı değil mi..sende kullan sıra bana gelecek..bende kullanacağım...şu önümüzdeki ayda olmazsa bebişş..valla bende umutla doldum şimdiii...

ya bu arada benim leptop çöktü.onunla uğraşıyor kocciş.

eşimin pc den girmeye çalışıyorum oda 40 saatte açıyo sayfaları yaaa...

deli olcam en iyisi ben şimdi gidem yarın gelirim kızlar benim pc yapılınca...

ztarrr çok tebrikkk ederim..kaçıncı ayındı seninnnn.

neyse benden başka kimse de yok sanırım yarın görüşürüzzzzzzzzz...

Son düzenleme:
benımde göbegım catladı bı benım gıttı sandımm:)
ugrasıyorum gıremıyorum
ztar canım cok cok tebrık ederım senı
darısı basımıza olsun ınsallah

evt cnm şu preseed işe yarıo gerçekten bizde de yarayacak inanıormm aysuncum bi de ben erken gebelk testi aldım ztar soyleynce aklma geldi zaten istıodm gebelk testi almayı laboquıcki denedm ben ovulasyonın yannda olanları o gebelk testleri çok uyduruk kagıttan bşey ...dedm bari erken gebelk testi alaym gg den 5 tanesi 23.90 diger aya hazırım artıkk

gg den mı aldın preese ı duygu
bendemı alsam yaa
nasıl kullanılcagınıda bılmıyorum
herseye heveslenıyorum ben

gg den mı aldın preese ı duygu
bendemı alsam yaa
nasıl kullanılcagınıda bılmıyorum
herseye heveslenıyorum ben

al al cnm amann ogrnrzz cnm yaa şeyinn içine sıkcan işte içinde enjektörleri var valla işe yarıo bak kullanr kullanmaz hamiş ztar gerçi o amerikadan aldı ama ggde de orjnalmiş hologramı var üstünde

al al cnm amann ogrnrzz cnm yaa şeyinn içine sıkcan işte içinde enjektörleri var valla işe yarıo bak kullanr kullanmaz hamiş ztar gerçi o amerikadan aldı ama ggde de orjnalmiş hologramı var üstünde

ya sımdı bısey sorcam sacma olcakda ben korkarım ondan soruyom
kımse duymasın
içine derken taa ıcıne deıl demı
krem surer gıbı yanı surcez
rahmın ıcıne deıl

ya sımdı bısey sorcam sacma olcakda ben korkarım ondan soruyom
kımse duymasın
içine derken taa ıcıne deıl demı
krem surer gıbı yanı surcez
rahmın ıcıne deıl

yokk boyle uzun bi enjektörü varmış onnla taa içine sıkcan cnm derine yanii

o karşk işte amerikada 20 dolarmış cnm botanikeczane die bi site var orda 116 gittigidiyorda 79 gg deki de orjnal ama ozellkle belrtmşler hologramlı ürünmüş...

evet bende şimdi baktım 104 indirimli fiyatı alcamda işe yararmı acaba çünkü ben pko luyum

hadı yaaaaa

ben yapamamkı korkarım
one öle
zararı olur falan dıye

olmazz bşey olmazzz neolck cnm yaa gayet dogal bi ürün işte bi sürü şey iyip içıorz eşlere de yiyip içrıoz bi de bunu denesek neolck ki deneyen hamiş kalıo bi de boyle bi durum da var kalmayan da var tabii ama kalanlar çok fazla al sen deryacım dinle beni senn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…