cnm ben bunu bi dahaki ay için aldm şu an kırmızlar geldi bat 18 aralık....
kizlar koydum ama oldumu bilmiyorum .. fotoda net cikmamis ben rahat goruyorum yani
kızlarr gelinn hadi site açldııı
evet duygum ztar preesed kullanmıştı değil mi..sende kullan sıra bana gelecek..bende kullanacağım...şu önümüzdeki ayda olmazsa bebişş..valla bende umutla doldum şimdiii...
ya bu arada benim leptop çöktü.onunla uğraşıyor kocciş.
eşimin pc den girmeye çalışıyorum oda 40 saatte açıyo sayfaları yaaa...
deli olcam en iyisi ben şimdi gidem yarın gelirim kızlar benim pc yapılınca...
ztarrr çok tebrikkk ederim..kaçıncı ayındı seninnnn.
neyse benden başka kimse de yok sanırım yarın görüşürüzzzzzzzzz...
evt cnm şu preseed işe yarıo gerçekten bizde de yarayacak inanıormm aysuncum bi de ben erken gebelk testi aldım ztar soyleynce aklma geldi zaten istıodm gebelk testi almayı laboquıcki denedm ben ovulasyonın yannda olanları o gebelk testleri çok uydurukkagıttan bşey ...dedm bari erken gebelk testi alaym gg den 5 tanesi 23.90 diger aya hazırım artıkk
gg den mı aldın preese ı duygu
bendemı alsam yaa
nasıl kullanılcagınıda bılmıyorum
herseye heveslenıyorum ben
al al cnm amann ogrnrzz cnm yaa şeyinn içine sıkcan işteiçinde enjektörleri var valla işe yarıo bak kullanr kullanmaz hamiş ztar gerçi o amerikadan aldı ama ggde de orjnalmiş hologramı var üstünde
ya sımdı bısey sorcam sacma olcakda ben korkarım ondan soruyom
kımse duymasın
içine derken taa ıcıne deıl demı
krem surer gıbı yanı surcez
rahmın ıcıne deıl
al al cnm amann ogrnrzz cnm yaa şeyinn içine sıkcan işteiçinde enjektörleri var valla işe yarıo bak kullanr kullanmaz hamiş ztar gerçi o amerikadan aldı ama ggde de orjnalmiş hologramı var üstünde
peki kızlar bunun fiyatları nasıl
yokk boyle uzun bi enjektörü varmış onnla taa içine sıkcan cnm derine yanii
o karşk işteamerikada 20 dolarmış cnm botanikeczane die bi site var orda 116 gittigidiyorda 79 gg deki de orjnal ama ozellkle belrtmşler hologramlı ürünmüş...
hadı yaaaaa
ben yapamamkı korkarım
one öle
zararı olur falan dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?