Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ztar tebrik ederim Darısı başımıza inşallah ne zaman gideceksin kan tahliline

yarın bi daha yapckmş cnm test sonra gder heralde bata üç gün kala falan ogrendi erken gebelk testi sayesnde ve preseed kullandı bu ayy ben butun bilgileri vereym gerçi blıosndr sen de ...ama preseed kullandı ya bana umut oldu çok valla ben de ısmarladım cunku...

Presed kullandığını biliyordum o yüzden bende hemen araştırmalara başladım bende önümüzdeki ay presed kullanmayı düşünüyorum.Senin aklında bir site varmı sence nereden satın almalıyım en uygun fiyatlı en güvenilir site neresi?Birde ztar ne kadar zamandır bebek istiyordu onuda biliyormusun

bu ayda olmadı geldi kırmızılar

dualarınızı beklerim rabbim yardımcımız olsun

hamiş arkadaşı tebrik ederim rabbim kucana almayı sorunsuz bi hamilelik yaşamayı nasip etsin

duygucaaa seninde yorumunu istiyorum canımm yaa sperm sonuçlarımız belli olduu :)

birde hazırlık öncesi sonrası yazıyo teste :)
öncesi ;
hacim (ml) : 6,5 ml
sayi :30 milyon
total hareketli : %63
hareketsiz : %37
marfoloji :% 6
sperm dışı hücre : 0,2 milyon

sonrasıda :
hacim : 0,5 ml
sayı : 46 milyon
total hareket :%87
hareketsiz : %13
tpmss :5,060,000

doktora tlfnda sordum çok ii rakamlar dedi ama çok net konuşamadım adamla
bilgisi olanlarrr

ne kadar süredir denedgni blmıorm cnm ben gg den aldım 79tlye bence guvenli hologramlı son kullanma tarihi de 2013 bi kaç gun içinde gelr ...ben de diger ay için aldım zaten geldi bnm kırmızılar bugun...

hamiş arkadaşı tebrik ederim rabbim kucana almayı sorunsuz bi hamilelik yaşamayı nasip etsin

Üzülme inşallah bu ay olmazsa önümüzdeki ay olacak
Rabbim inşallah hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.Megimin topiki uğurlu bak her ay hamilelerimz bol mahşallah eninde sonunda bizde hamiş listesine giricez.Bu topikte hamile kalmayan kalmayacak.Hepimis böle olcaz

canım üzülme sakın..aralık ayı allahın izniyle uğurlu gelecek herkese...allahım hayırlısıysa ,hayırlı olan zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah

olcakkkkkkkkk olmucakkkkkkkkkk olcakkkkkkkkkkk olmucakkkkkkkkkk olcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çok ii cnm gözünaydın sayı da hareket de çok ii ileri hızlı die bişey yazıo mu cnm o kaç yazıosa ?

Olsun gelsin gider de sen üzülme.Biz de önümüze bakarız,bu son şansımız değil ya!Kaçarı yok o bebişler tek tek gelecek.
Senin bat kaçtı bu arada canım?

Semser 46 milyon sperm sayısı totaldemi yoksa 1 ml demi?

Olsun gelsin gider de sen üzülme.Biz de önümüze bakarız,bu son şansımız değil ya!Kaçarı yok o bebişler tek tek gelecek.
Senin bat kaçtı bu arada canım?

benim hep düzensiz pkoluyum ama 6 ay önce üst üste 4kez asılama yaptık olmadı hep adetim düzenleendi üst üste yapınca 6 aydır doktora gitmiyorum günü gününe geliodu 13 ünde bu ay gelmedi 21inde geldi çok ümitlendik o yüzden çok üzüldükkkkkkkkkkk

çok ii cnm gözünaydın sayı da hareket de çok ii ileri hızlı die bişey yazıo mu cnm o kaç yazıosa ?

saol canım bizim ileri hareketlilik %41 doğru hızlı hareket :%22 yerinde hareket :%24müş biz ilk defa yapotırdık anlamıyorum çok burdan duyduum şeylerle yorumluyorum allahım çok şükür eşimin moreli yerine geldi birazz ac çook bilgilendirdim kendisini doktora daha gitmedik

Üzülme canım,yine ümitlen Allah büyük biz de sevineceğiz

canım teste sayı diyo sadece 1ml totalmi bilmiyorum canım anlamaıyorum okadar
Anladım sayı totaldeyse biraz düşük ama bir ml deyse gayet güzel bir sonuç

Hareketlilik iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…