Ztar tebrik ederimkizlar koydum ama oldumu bilmiyorum .. fotoda net cikmamis ben rahat goruyorum yani
Ztar tebrik ederimDarısı başımıza inşallah ne zaman gideceksin kan tahliline
Presed kullandığını biliyordum o yüzden bende hemen araştırmalara başladım bende önümüzdeki ay presed kullanmayı düşünüyorum.Senin aklında bir site varmı sence nereden satın almalıyım en uygun fiyatlı en güvenilir site neresi?Birde ztar ne kadar zamandır bebek istiyordu onuda biliyormusunyarın bi daha yapckmş cnm test sonra gder heralde bata üç gün kala falan ogrendi erken gebelk testi sayesnde ve preseed kullandı bu ayyben butun bilgileri vereym gerçi blıosndr sen de ...ama preseed kullandı ya bana umut oldu çok valla ben de ısmarladım cunku...
Presed kullandığını biliyordum o yüzden bende hemen araştırmalara başladım bende önümüzdeki ay presed kullanmayı düşünüyorum.Senin aklında bir site varmı sence nereden satın almalıyım en uygun fiyatlı en güvenilir site neresi?Birde ztar ne kadar zamandır bebek istiyordu onuda biliyormusun
bu ayda olmadı geldi kırmızılar
dualarınızı beklerim rabbim yardımcımız olsun
hamiş arkadaşı tebrik ederim rabbim kucana almayı sorunsuz bi hamilelik yaşamayı nasip etsin
canım üzülme sakın..aralık ayı allahın izniyle uğurlu gelecek herkese...allahım hayırlısıysa ,hayırlı olan zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahbu ayda olmadı geldi kırmızılar
hamiş arkadaşı tebrik ederim rabbim kucana almayı sorunsuz bi hamilelik yaşamayı nasip etsin
duygucaaa seninde yorumunu istiyorum canımm yaa sperm sonuçlarımız belli olduu :)
birde hazırlık öncesi sonrası yazıyo teste :)
öncesi ;
hacim (ml) : 6,5 ml
sayi :30 milyon
total hareketli : %63
hareketsiz : %37
marfoloji :% 6
sperm dışı hücre : 0,2 milyon
sonrasıda :
hacim : 0,5 ml
sayı : 46 milyon
total hareket :%87
hareketsiz : %13
tpmss :5,060,000
doktora tlfnda sordum çok ii rakamlar dedi ama çok net konuşamadım adamla
bilgisi olanlarrr
bu ayda olmadı geldi kırmızılar
duygucaaa seninde yorumunu istiyorum canımm yaa sperm sonuçlarımız belli olduu :)
birde hazırlık öncesi sonrası yazıyo teste :)
öncesi ;
hacim (ml) : 6,5 ml
sayi :30 milyon
total hareketli : %63
hareketsiz : %37
marfoloji :% 6
sperm dışı hücre : 0,2 milyon
sonrasıda :
hacim : 0,5 ml
sayı : 46 milyon
total hareket :%87
hareketsiz : %13
tpmss :5,060,000
doktora tlfnda sordum çok ii rakamlar dedi ama çok net konuşamadım adamla
bilgisi olanlarrr
Olsun gelsin gider de sen üzülme.Biz de önümüze bakarız,bu son şansımız değil ya!Kaçarı yok o bebişler tek tek gelecek.
Senin bat kaçtı bu arada canım?
Semser 46 milyon sperm sayısı totaldemi yoksa 1 ml demi?
çok ii cnm gözünaydın sayı da hareket de çok iiileri hızlı die bişey yazıo mu cnm o kaç yazıosa ?
benim hep düzensiz pkoluyum ama 6 ay önce üst üste 4kez asılama yaptık olmadı hep adetim düzenleendi üst üste yapınca 6 aydır doktora gitmiyorum günü gününe geliodu 13 ünde bu ay gelmedi 21inde geldi çok ümitlendik o yüzden çok üzüldükkkkkkkkkkk
iyi geceler kızlar
Anladım sayı totaldeyse biraz düşük ama bir ml deyse gayet güzel bir sonuçcanım teste sayı diyo sadece 1ml totalmi bilmiyorum canım anlamaıyorum okadar
Hareketlilik iyisaol canım bizim ileri hareketlilik %41 doğru hızlı hareket :%22 yerinde hareket :%24müş biz ilk defa yapotırdık anlamıyorum çok burdan duyduum şeylerle yorumluyorum allahım çok şükür eşimin moreli yerine geldi birazz ac çook bilgilendirdim kendisini doktora daha gitmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?