canım teste sayı diyo sadece 1ml totalmi bilmiyorum canım anlamaıyorum okadar
canım teste sayı diyo sadece 1ml totalmi bilmiyorum canım anlamaıyorum okadar
Hoşgelid sen nerelerdesin yahu?
saol canım bizim ileri hareketlilik %41 doğru hızlı hareket :%22 yerinde hareket :%24müş biz ilk defa yapotırdık anlamıyorum çok burdan duyduum şeylerle yorumluyorum allahım çok şükür eşimin moreli yerine geldi birazz ac çook bilgilendirdim kendisini doktora daha gitmedik
hoşgeldin hayatımmm
iyi geceler hoşgeldinNasılsın
cnm asıl sperm sayısı 30 mlyon sizin ama o da çok bi sayı 20 mlyon üstü normal zaten hareklilik de çok ii sadce bizm testte ileri hızlı ızlı yavaş yavaş harektli die belrtıodu ozellkle sizn onlar yazmıo heralde toplam hareketi yazmşlar sadece...
Hımm öleyse 1 ml de 46 milyondur sayı süper ozaman doğal yolla çok rahat hamile bırakmaya yeter içiniz rahat olsunşöle yazıyo canım sayı (milyon/ml) : 46 milyon/ml
hee şimdi gördüm cnm çok iiileri hızlı yuzde 22 gayet ii cnm bak içiniz rahat etti bundan sonra şıp die gelrr bebişşş inşşş
hoşbuldum cnm 3 gündür giremedim naber ne yapıyosun görüşmeyeli tatlım
Hımm öleyse 1 ml de 46 milyondur sayı süper ozaman doğal yolla çok rahat hamile bırakmaya yeter içiniz rahat olsun
Bir ml de 20 milyon üzeri
Totalde ise 40 milyonun üzeri normal sayılıyor diye biliyorum
Bende iyiyim ztar presed ile hamiiş kaldı daha iyi oldum bende önümüzdeki ay presed denemeyi düşünüyorum hepimize bir ümit olduhb cnm iyiyim sen nasılsın cnm
Bende iyiyim ztar presed ile hamiiş kaldı daha iyi oldum bende önümüzdeki ay presed denemeyi düşünüyorum hepimize bir ümit oldu
Napayım bir değişiklik yok aynıyız muhabbetteyizYeni haber olarak dün gebelik testi yaptım 1.0 çıktı o kadar.Sen neler yapıyorsun?
Bende iyiyim ztar presed ile hamiiş kaldı daha iyi oldum bende önümüzdeki ay presed denemeyi düşünüyorum hepimize bir ümit oldu
hoşbuldum cnm nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
Dert başa düşünce ister istemez araştırmaya koyuluyor insaninş.canım çok saolunn valla hiç doktora gitmeye gerek yok burası saten bilgi küpü maşallahhhherkes diplomasız kadın doğum doktoru olucak kıvamdayızz
yaşasın preseed kardesliğiibiz de hamiş kalaım preseedlee lütfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?