Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım teste sayı diyo sadece 1ml totalmi bilmiyorum canım anlamaıyorum okadar

cnm asıl sperm sayısı 30 mlyon sizin ama o da çok bi sayı 20 mlyon üstü normal zaten hareklilik de çok ii sadce bizm testte ileri hızlı ızlı yavaş yavaş harektli die belrtıodu ozellkle sizn onlar yazmıo heralde toplam hareketi yazmşlar sadece...

hee şimdi gördüm cnm çok ii ileri hızlı yuzde 22 gayet ii cnm bak içiniz rahat etti bundan sonra şıp die gelrr bebişşş inşşş

Son düzenleme:

evet canım bizdee öle yazmıyoo sadece rakamlar yazıyo doktora göstermedim ama tlfnda sordum çok net anlamasamda rakamlar çok ii dedi bende by ay bata 6 gün kaldı eğer olmsaaa ki yok bebek :) preeset jelini alıcam bakalım hayırlısı

şöle yazıyo canım sayı (milyon/ml) : 46 milyon/ml
Hımm öleyse 1 ml de 46 milyondur sayı süper ozaman doğal yolla çok rahat hamile bırakmaya yeter içiniz rahat olsun

Bir ml de 20 milyon üzeri
Totalde ise 40 milyonun üzeri normal sayılıyor diye biliyorum

Son düzenleme:
hee şimdi gördüm cnm çok ii ileri hızlı yuzde 22 gayet ii cnm bak içiniz rahat etti bundan sonra şıp die gelrr bebişşş inşşş

inş.canım öle içimizde kalmadı hep eşim tırsardı bende sorun çıkıcak kesin die şimdi içi rahatladı hayırlısı bakalım inş.erkenden gelir bebeişimizz hepimizinn

Hımm öleyse 1 ml de 46 milyondur sayı süper ozaman doğal yolla çok rahat hamile bırakmaya yeter içiniz rahat olsun

Bir ml de 20 milyon üzeri
Totalde ise 40 milyonun üzeri normal sayılıyor diye biliyorum

inş.canım çok saolunn valla hiç doktora gitmeye gerek yok burası saten bilgi küpü maşallahhh herkes diplomasız kadın doğum doktoru olucak kıvamdayızz

Bende iyiyim ztar presed ile hamiiş kaldı daha iyi oldum bende önümüzdeki ay presed denemeyi düşünüyorum hepimize bir ümit oldu

aa evet yaa okudum onuda tebrik ederim ztarıda bizde ümit oldu valla içimiz rahatladı mutluluğu uzun dürsün inş. :)
bu ay benimde bebeğim gelmesse bidahaki ay gelir o jelle inş.

Napayım bir değişiklik yok aynıyız muhabbetteyizYeni haber olarak dün gebelik testi yaptım 1.0 çıktı o kadar.Sen neler yapıyorsun?

cnm regl gününmüydü hayırlısı olsun hakkında tatlım benimde bişey yaptığım yok hergün yaptığım işler dışında bi değişiklik yok hayatımda

Bende iyiyim ztar presed ile hamiiş kaldı daha iyi oldum bende önümüzdeki ay presed denemeyi düşünüyorum hepimize bir ümit oldu

yaşasın preseed kardesliğii biz de hamiş kalalııııııııııım preseedlee lütfennnn

Son düzenleme:
hoşbuldum cnm nasılsın nasıl gidiyo hamilelik

pek bişi anlamadım daha canım saolsun kuzum şimdilik üzmüyo hiç beni ama 6.haftadan sonra sıkıntılar başlıyomuş..bölee tuhaf bi duygu yaşıyorum yemin ediyorum elim ne zaman karnıma gitse hemen aklıma siz geliyosunuz..allahıma şükrediyorum ama keşke hep beraber gebiş kalabilseydik..bu topicte olupta gebe kalan bütün arkadaşlarım eminim bu duyguyu yaşıyodur....en kısa zamanda sizlerdende güzel haberler almak için dua ediyorum...

inş.canım çok saolunn valla hiç doktora gitmeye gerek yok burası saten bilgi küpü maşallahhh herkes diplomasız kadın doğum doktoru olucak kıvamdayızz
Dert başa düşünce ister istemez araştırmaya koyuluyor insanİnşallah en kısa zmanda hepimiz hapimiz hamiş oluruz
Siz nekadar zamndır bebiş istiyorsunuz ve sen hormon tahlilleri vs. yaptırdınmı

yaşasın preseed kardesliğii biz de hamiş kalaım preseedlee lütfennnn

İnşallahSen buay presed kullandınmı yoksa önümüzdeki aymı kullanacaksın.Presedi nerdn almayı düşünüyorsun ben henüz güvenilir bir site bulamadım.Birde ztar ın kaçıncı ayıydı ve daha önce hiç tahlil vs. yapılmışmıydı bilgin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…