aaa sen dün testmi yaptırdın canım:2::2:canım benim yaaa :2::2:Napayım bir değişiklik yok aynıyız muhabbetteyizYeni haber olarak dün gebelik testi yaptım 1.0 çıktı o kadar.Sen neler yapıyorsun?
yaşasın preseed kardesliğiibiz de hamiş kalalııııııııııım preseedlee lütfennnn
onlar vesile onlar cnm dene tabiki bişey kaybetmezsin inş. sanada vesile olur kullandığın ay hamile kaırsın cnmBende iyiyim ztar presed ile hamiiş kaldı daha iyi oldum bende önümüzdeki ay presed denemeyi düşünüyorum hepimize bir ümit oldu
pek bişi anlamadım daha canım saolsun kuzum şimdilik üzmüyo hiç beni ama 6.haftadan sonra sıkıntılar başlıyomuş..bölee tuhaf bi duygu yaşıyorum yemin ediyorum elim ne zaman karnıma gitse hemen aklıma siz geliyosunuz..allahıma şükrediyorum ama keşke hep beraber gebiş kalabilseydik..bu topicte olupta gebe kalan bütün arkadaşlarım eminim bu duyguyu yaşıyodur....en kısa zamanda sizlerdende güzel haberler almak için dua ediyorum...
Napayım bir değişiklik yok aynıyız muhabbetteyizYeni haber olarak dün gebelik testi yaptım 1.0 çıktı o kadar.Sen neler yapıyorsun?
Dert başa düşünce ister istemez araştırmaya koyuluyor insanİnşallah en kısa zmanda hepimiz hapimiz hamiş oluruz
Siz nekadar zamndır bebiş istiyorsunuz ve sen hormon tahlilleri vs. yaptırdınmı
pek bişi anlamadım daha canım saolsun kuzum şimdilik üzmüyo hiç beni ama 6.haftadan sonra sıkıntılar başlıyomuş..bölee tuhaf bi duygu yaşıyorum yemin ediyorum elim ne zaman karnıma gitse hemen aklıma siz geliyosunuz..allahıma şükrediyorum ama keşke hep beraber gebiş kalabilseydik..bu topicte olupta gebe kalan bütün arkadaşlarım eminim bu duyguyu yaşıyodur....en kısa zamanda sizlerdende güzel haberler almak için dua ediyorum...
cnm regl gününmüydü hayırlısı olsun hakkında tatlım benimde bişey yaptığım yok hergün yaptığım işler dışında bi değişiklik yok hayatımda
allahım 22 yaşımda 30-40 gb hissediyorum kendimi yaşama sevincim enerjim yok oluyo bu umutsuzluk ya bebeğim gelsin hayata yeniden gelicem onunlaaaaaaaaaaaaaaa
Yok canım regle daha 8 gün vardı yaptığımda.bugün de 7 gün kaldı.Erken yaptım gibime geliyor.Ama 8 gün önceden öğrenen vardı diye hatırlıyoum.
canlarım ben bugün çatlatma iğnesi vurdum ,simdi bundan sonraki sürec ne olacak yardım edin noooolurr43:
eliscim bundan sonraki ay gelirr inşş bebişin cnmm benm eblet gelck bebişin ve sıkı sıkı tutuncak sana moralini bozma sakın cnm
hadi i. geceler43:
Yok canım regle daha 8 gün vardı yaptığımda.bugün de 7 gün kaldı.Erken yaptım gibime geliyor.Ama 8 gün önceden öğrenen vardı diye hatırlıyoum.
Öyle tabi herşey bir vesile aslında Rabbim en doğru zman neyse en hayırlısı neyse onu nasip etsin.İnşallah denediklerimizden birini vesile kılar bizede...onlar vesile onlar cnm dene tabiki bişey kaybetmezsin inş. sanada vesile olur kullandığın ay hamile kaırsın cnm
cnm inş. sonuna kadar böle geçer hamileliğin inş. cnm RABBİM bizede yaşatacak bugünleri hayırlısıyla duaların biran önce gerçekleşir ALLAHın izniyle tatlım
İnşallah hiç belli olmaz en ummadık zamnda bakmışsın meleğin içinde büyüyorbiz 9 aydır deniyoruz ama araya kavgalar girdi ev taşıma girdi falan filan bende 6 ay önce yaptırmıştım herşeyim normal çıktı doktora şimdi adet olursam 3.günü gidip yaptırıcam tekrar test bakalım ne çıkıcak bu ay hiç ümit yok içimde bide hamileymişim şuanda belkide ne güzel olurr yaa
Eğer yumurta takibiyse çatlatma iğnesi vurulduğun gün ve ertesi gün ilişkiye giriceksizniz sonrası bekleme süreci.....Aşılamaysa çatlatma iğnesinden sonra eşinden alınan sperm yıkanıp hazırlanacak ve Rahim ağzına yerleştirilen ince bir katater ve enjektör yardımıyla rahime gönderilecek.Sonrasında yarım saat uzanacaksın ve eve gönderecekler ve yine bekleme süreci.....inşallah tedavin hayırlı olur ve bebişini alırsın kucağınacanlarım ben bugün çatlatma iğnesi vurdum ,simdi bundan sonraki sürec ne olacak yardım edin noooolurr43:
canım sen kan testi yaptın dimi??
canlarım ben bugün çatlatma iğnesi vurdum ,simdi bundan sonraki sürec ne olacak yardım edin noooolurr43:
Evet kan testi ama bir ümidim var halen.Kızlar da ümitli bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?