hepınıze ıyı geceler arkadaslarr nasılsınızz ben geldımm gecmısı bı okuyum dedım ama bayagıda uzunmus neyse hamıle lıstesıne baktım guncel bişi yok
hepınıze ıyı geceler arkadaslarr nasılsınızz ben geldımm gecmısı bı okuyum dedım ama bayagıda uzunmus neyse hamıle lıstesıne baktım guncel bişi yok
benim tam regli günümde 36 çıktı..8 gün öncesini düşünürsek ewet şansın dewam ediyo olabilir hayatım..
İnşallahSen buay presed kullandınmı yoksa önümüzdeki aymı kullanacaksın.Presedi nerdn almayı düşünüyorsun ben henüz güvenilir bir site bulamadım.Birde ztar ın kaçıncı ayıydı ve daha önce hiç tahlil vs. yapılmışmıydı bilgin varmı
cnm cvp yazdım görmedn sanırım gg den aldım 79 tl bence guvenlr cunku hologramlıymş son kullanma tar. 2013müş ozellkle belrtmişler ürünn tanıtımnda ,ztarın kaçncı ayı blmıorm blen var mı kızlarrr ztar kancı ayında?
canım benim şahsen bunla ilgili bilgim yok umarımm bu ay senin için bereketli verimli bir ay olurrr inşallahh kavuşursun bebeğinee
cnm neden kendini üzüyosun demekki daha zamanı var yada böle olması daha hayırlıdır senin için bide böle düşün sen böle düşündükçe senin için dahada zorlaşır hamile kalman ne zamandan beri istiyosun bebek cnm
ilk ayında kalmış canım okuduğum kadarıyla
hoşbuldummmhoşgeldin canım
walllaa yumurtlamayı beklıom bakalım yumurtlasam daha ıyı olucam emınım ama buna da şüküriyi geceler cnm hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın
iyi gecelerr sanada tatlı ruyalarrrkızlarrr iii gecelerrr ben çıkıyorum yatmam lazımm herkese ii rüyalarrr
Peki daha sonraki günlerde kaç çıktı değerler?Bir de gecikmeyi beklemeden yapmışsın belirti mi vardı?
kızlarrr iii gecelerrr ben çıkıyorum yatmam lazımm herkese ii rüyalarrr
4 bucuk sene oldu evleneli evlendimizden beri istiyoruz 17dimde actım gözümü aşkımla 18imde bi evim bi kocam oldu okuldan çıktım evlendim şok oldum bida bu acılar doktorlar insanlar çok yıprandım şükürki eşimde aileside bana bişii demes benden çok üzülüyolar üzülmemerabbimden başka kapım yok denemedimiz yol doktor kalmadı doktor bile kısıyo bana olmamamsı için bi neden yok doktorum profösör sizin yumurta ve spermlerden mahalleye çocuk olur dio ama rabbim vermio işte
ama ztarın adı daha onceki aylarda vardı sanki yaa allah allah ben mi yanlş hatrlıorm :44:
Öyle tabi herşey bir vesile aslında Rabbim en doğru zman neyse en hayırlısı neyse onu nasip etsin.İnşallah denediklerimizden birini vesile kılar bizede...
İnşallah hiç belli olmaz en ummadık zamnda bakmışsın meleğin içinde büyüyor
Eğer yumurta takibiyse çatlatma iğnesi vurulduğun gün ve ertesi gün ilişkiye giriceksizniz sonrası bekleme süreci.....Aşılamaysa çatlatma iğnesinden sonra eşinden alınan sperm yıkanıp hazırlanacak ve Rahim ağzına yerleştirilen ince bir katater ve enjektör yardımıyla rahime gönderilecek.Sonrasında yarım saat uzanacaksın ve eve gönderecekler ve yine bekleme süreci.....inşallah tedavin hayırlı olur ve bebişini alırsın kucağına
bugün regliden sonraki 4.günümdü bu arada bidaha test yaptırmadım günüm tam geçsin diye bekledim yarın sabah test yaptırcam işte akşamada doktora gideceğim..benim hiç belirtim olmadı açıkçası.. göğüslerim ağrıyordu oda tipik regli ağrısı gibiydi..o yüzden hiç umutlu değildim bu ay...ama düzenli ateş ölçtüm..normalde regli günümde ateşim 35 lere düşerdi bu ay günümde sabah ölçtüm 36.4 tü test yaptım ve silik çizgiyi gördüm.
yok canım preeset jeliyle ilk denemesinde hamile kalmış sanırım :26:
saoalsın canım işallahhhh ...ayyy ben çok pozitifim bu aralar,işallah bebegimede yansır bu,heyecanlıyım yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?