canım çoook tesekkür ederiimmmm işallahhhh allahıma hep dua ediyorum..bugünde eyüp sultana gittim boool bol dua ettim...işallah duyar sesimi,bebegimi gönderir bana
bugün regliden sonraki 4.günümdü bu arada bidaha test yaptırmadım günüm tam geçsin diye bekledim yarın sabah test yaptırcam işte akşamada doktora gideceğim..benim hiç belirtim olmadı açıkçası.. göğüslerim ağrıyordu oda tipik regli ağrısı gibiydi..o yüzden hiç umutlu değildim bu ay...ama düzenli ateş ölçtüm..normalde regli günümde ateşim 35 lere düşerdi bu ay günümde sabah ölçtüm 36.4 tü test yaptım ve silik çizgiyi gördüm.
haykolikk güncel bşey var ztar test yaptı çift çizgi çıktııı
cnm cvp yazdım görmedn sanırım gg den aldım 79 tl bence guvenlr cunku hologramlıymş son kullanma tar. 2013müş ozellkle belrtmişler ürünn tanıtımnda ,ztarın kaçncı ayı blmıorm blen var mı kızlarrr ztar kancı ayında?
İyi gecelerkızlarrr iii gecelerrr ben çıkıyorum yatmam lazımm herkese ii rüyalarrr
Canım ümitsizliğe kapılma nolur4 bucuk sene oldu evleneli evlendimizden beri istiyoruz 17dimde actım gözümü aşkımla 18imde bi evim bi kocam oldu okuldan çıktım evlendim şok oldum bida bu acılar doktorlar insanlar çok yıprandım şükürki eşimde aileside bana bişii demes benden çok üzülüyolar üzülmemerabbimden başka kapım yok denemedimiz yol doktor kalmadı doktor bile kısıyo bana olmamamsı için bi neden yok doktorum profösör sizin yumurta ve spermlerden mahalleye çocuk olur dio ama rabbim vermio işte
hadiiiiiiiiiii walllahammı amannn maşallllahhhh ztar goruodum hep lıstelerse oldu epey onun da galibaa ohh ohhh nasip işte günü gelmiş preseed falan hepsı vesıleee
sizee gecenın bu saatlerınde duman dan helall olsun sarkısını armagann edıyorummm uyumakk yokk ümitsizlk yokkk
Oooo yarın heyecanlı geçecek.Bebişten yeni haberler alacağızKime gideceksin?Ben yeni bir dr öğrendim önce bir gideyim de bakayım memnun kalırsam devam edecem.
cnm doktorun kim memnunmusun
saoolll haykolkcgmm bnm bat senn dogumgunnden bi gün sonrababamn da dogum gunnden bi gun sonra yanii erken gebelk testimi aldım diger ay için babamn dogum gunnde yapcm ama ilk ondan once yapmıcamm şimddn diger ayın hayaliyle yasıorm umut dunayası işteee
erken gebelik testi mi aldınnn bu ay mı yapıcan onu reglden kac gun once yapılıyormuss hadı hayırlısı ınsallah banada rabbımın en buyuk hedıyesı olur bu ay
şimdi kızlar benim gerçek doktorum cerrahpaşada rıza madazlı ....ama her dk onu arayıp gidemeyeceğim için burada da demet boyacıya gidiyorum(aile dostumuz) memnun olanda var olmayanda var.ama ben kendi adıma çok memnunum en azından 24 saat arayabiliyorum..ve çok ilgileniyor..doktor konusunda ben çok fazla tavsiyeye inanmıyorum yaa ... herkese iyi gelen doktor sana kötü gelebilir(örn konak hastanesi funda hanım erkan bey)herkes bu iki doktordan çok memnun ama ben ikisinide sevmedim..o yüzden kime içiniz ısınıyosa o doktora gidin..
Erkan bey ve funda hanımın artık adını duymak istemiyorum desem yerinde olacak.o iki dr un da normal doğum yapan hastasını duymadım ve acayip seriye bağlamışlar.Demet hanımı da duydum ama çoğunlukla memun değiller ondan da.Ben de o kliniğe gidiyordum ama ahmet bey beni takip ediyordu daha doğrusu etmiyordu.İki düşük yaptım yine de adam bişeyin yok bekle bekle diyor ve 5 dk konuşup gönderiyor hiç tahlil istemeden.Umuttepeye gittim tahlil yaptırdım maalesef genimde homozigot mutasyon saptandı yani kan pıhtılaşması sebeiye düşük yapmışım ve bundan sonra gebe kalırsam hergün iğne yapacağım.Neyse olsun da her şeyi yapacağız tabi.Kucağımıza alınca hepsini unutacağı Allahın izniyle
evet o siteyi bizde surekli kullanioruz ama amerika disindan hic kullanamdim. ben burdan pre seed i 23 dolara falan aldim.. ve uc halvette bolca kullandim. ve ucte biiri bitti daha. tr de epey pahaliymis sasirdim..
ay ztar preesedle gebe kaldıııııı aaaa 12,14,16 bermuda şeytan üçgenini tamamladım demişti.. hatta 18 de kocası yanında olmıcaktıydı..
ay çok sevindim çookk..
öbür aya preesed alıyoruz,hayıt hapı içiyoruz
ay ztar preesedle gebe kaldıııııı aaaa 12,14,16 bermuda şeytan üçgenini tamamladım demişti.. hatta 18 de kocası yanında olmıcaktıydı..
ay çok sevindim çookk..
öbür aya preesed alıyoruz,hayıt hapı içiyoruz
ben ahmet beyi hiççç sevmiyorummm......ama dediğim gibi değişken bi durum bu..ama hangi doktor olursa olsun sen yönlendireksin sen soru sormaz sadece doktoru dinlersen hiç bişey öğrenemezsin..neyse sen bi gebiş kalda sana fıstık gibi bi doktor buluruzz şekerimmmmmgerekirse tek tek hepsini gezeeriz..bak iste bende geliyim seninle beraber bakalım sağa sola
sende miii megg oo preseed kardeşleriii artıoo deseneee amaaa senn bu ay olcakkk inşş kiii olmazsa düşün tabii ama buyuk ihtmal olcakk inşşş ...ben de erken gebelk testi aldım megim ggden diger ay için
Hoşgeldin bebemSen dahil değilsin önümüzdeki ay presed içecekler grubuna Çünkü Sen zaten gibeğsin bebem ne presedi sen buay hamiş olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?