Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım çoook tesekkür ederiimmmm işallahhhh allahıma hep dua ediyorum..bugünde eyüp sultana gittim boool bol dua ettim...işallah duyar sesimi,bebegimi gönderir bana

inşallah duaların kabul olur canım.:2::2:ama en hayırlı vakitte gelecek sana bebeşinn...buna inann

cnm doktorun kim memnunmusun

haykolikk güncel bşey var ztar test yaptı çift çizgi çıktııı

hadiiiiiiiiiii walllahammı amannn maşallllahhhh ztar goruodum hep lıstelerse oldu epey onun da galibaa ohh ohhh nasip işte günü gelmiş preseed falan hepsı vesıleee

sizee gecenın bu saatlerınde duman dan helall olsun sarkısını armagann edıyorummm uyumakk yokk ümitsizlk yokkk

Ayy Görmemişim canım diğer mesajını özürBirşey daha sorucamda 79 tlye aldığın ürünün gramaşı nedir yada kaç aylık kullanım için?Özelden tam olarak aldığın sitenin adını yazarsan sevinirim.

kızlarrr iii gecelerrr ben çıkıyorum yatmam lazımm herkese ii rüyalarrr
İyi geceler

Canım ümitsizliğe kapılma nolurBende 6 yıllık evliyim ilk yıllarda doğru düzgün korunduğumuz sölenemz.Ama 3 yıldır hiçbir şekilde korunmuyoruz bebeğimiz olmaması için hiçbir sebep yok ama olmuyor.Rabim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.İnşallah hayırlısıysa bir gün olacak sadece sabır

amin arkadaşlar sağolun rabim hayırlı evlat versin asla illa olsun demedim adet olunca biraz böle bunalıyorum ama adetim bitince kuran okuyup namaz kılıp oruç tutup rahatlıyorum böle uzak olunca kaptırıyo insan

saoolll haykolkcgmm bnm bat senn dogumgunnden bi gün sonra babamn da dogum gunnden bi gun sonra yanii erken gebelk testimi aldım diger ay için babamn dogum gunnde yapcm ama ilk ondan once yapmıcamm şimddn diger ayın hayaliyle yasıorm umut dunayası işteee

Son düzenleme:
bende iki yıldırrr istiyorummm olmuyorrrrrrrrr

bak bana da bulastırdınızzz yaa ağlamak geldi içimden heeeeee

Oooo yarın heyecanlı geçecek.Bebişten yeni haberler alacağızKime gideceksin?Ben yeni bir dr öğrendim önce bir gideyim de bakayım memnun kalırsam devam edecem.

cnm doktorun kim memnunmusun

şimdi kızlar benim gerçek doktorum cerrahpaşada rıza madazlı ....ama her dk onu arayıp gidemeyeceğim için burada da demet boyacıya gidiyorum(aile dostumuz) memnun olanda var olmayanda var.ama ben kendi adıma çok memnunum en azından 24 saat arayabiliyorum..ve çok ilgileniyor..doktor konusunda ben çok fazla tavsiyeye inanmıyorum yaa ... herkese iyi gelen doktor sana kötü gelebilir(örn konak hastanesi funda hanım erkan bey)herkes bu iki doktordan çok memnun ama ben ikisinide sevmedim..o yüzden kime içiniz ısınıyosa o doktora gidin..

erken gebelik testi mi aldınnn bu ay mı yapıcan onu reglden kac gun once yapılıyormuss hadı hayırlısı ınsallah banada rabbımın en buyuk hedıyesı olur bu ay

erken gebelik testi mi aldınnn bu ay mı yapıcan onu reglden kac gun once yapılıyormuss hadı hayırlısı ınsallah banada rabbımın en buyuk hedıyesı olur bu ay

valla cnm gebelk olştktan beş on gün sonra belli oluverıomş ggden aldım 23.90 5 adet ...ama ben battn bi gun once yapcm dedgm gibiii...

Erkan bey ve funda hanımın artık adını duymak istemiyorum desem yerinde olacak.o iki dr un da normal doğum yapan hastasını duymadım ve acayip seriye bağlamışlar.Demet hanımı da duydum ama çoğunlukla memun değiller ondan da.Ben de o kliniğe gidiyordum ama ahmet bey beni takip ediyordu daha doğrusu etmiyordu.İki düşük yaptım yine de adam bişeyin yok bekle bekle diyor ve 5 dk konuşup gönderiyor hiç tahlil istemeden.Umuttepeye gittim tahlil yaptırdım maalesef genimde homozigot mutasyon saptandı yani kan pıhtılaşması sebeiye düşük yapmışım ve bundan sonra gebe kalırsam hergün iğne yapacağım.Neyse olsun da her şeyi yapacağız tabi.Kucağımıza alınca hepsini unutacağı Allahın izniyle

ben ahmet beyi hiççç sevmiyorummm......ama dediğim gibi değişken bi durum bu..ama hangi doktor olursa olsun sen yönlendireksin sen soru sormaz sadece doktoru dinlersen hiç bişey öğrenemezsin..neyse sen bi gebiş kalda sana fıstık gibi bi doktor buluruzz şekerimmmmmgerekirse tek tek hepsini gezeeriz..bak iste bende geliyim seninle beraber bakalım sağa sola

evet o siteyi bizde surekli kullanioruz ama amerika disindan hic kullanamdim. ben burdan pre seed i 23 dolara falan aldim.. ve uc halvette bolca kullandim. ve ucte biiri bitti daha. tr de epey pahaliymis sasirdim..

ay ztar preesedle gebe kaldıııııı aaaa 12,14,16 bermuda şeytan üçgenini tamamladım demişti.. hatta 18 de kocası yanında olmıcaktıydı..

ay çok sevindim çookk..
öbür aya preesed alıyoruz,hayıt hapı içiyoruz

sende miii megg oo preseed kardeşleriii artıoo deseneee amaaa senn bu ay olcakkk inşş kiii olmazsa düşün tabii ama buyuk ihtmal olcakk inşşş ...ben de erken gebelk testi aldım megim ggden diger ay için

Hoşgeldin bebemSen dahil değilsin önümüzdeki ay presed içecekler grubuna Çünkü Sen zaten gibeğsin bebem ne presedi sen buay hamiş olacaksın

Ay canım sağol inşallah.
Sana bir şey diyecem Ahmet beyi bırakmamın bir sebebi de iletişim kuramamamdı.Adama soru soruyorum "dur ben önce anlattıklarımı bitireyim hala cevap bulamadıysan sorarsın" dedi eşim de bu adam bize göre değil bidaha gitmeyiz dedi.Neyse şimdi kuzenden bi isim aldım da ona gideceğim inşallah.Allah mı söyletti gebe kalırsam gideceğim diyecektim

sende miii megg oo preseed kardeşleriii artıoo deseneee amaaa senn bu ay olcakkk inşş kiii olmazsa düşün tabii ama buyuk ihtmal olcakk inşşş ...ben de erken gebelk testi aldım megim ggden diger ay için

ovucan da al duygum..ateşi falan salla
ya bende bu şans varken bu ay da bu kadar yumurtlamaya tutmaz varsan baksan..
geçen ay başıma gelen o 10 günlük gecikmeden sonra çok umut bağlamıyorum..
vakti vardır belki..

ama preesed ve hayıt hapında umut var..herkes denemeli..

Hoşgeldin bebemSen dahil değilsin önümüzdeki ay presed içecekler grubuna Çünkü Sen zaten gibeğsin bebem ne presedi sen buay hamiş olacaksın

pisim

hadi bakalım
halvet programımız tamam.. beklemeye geçtik..

Kızlar biz dün halvet etmiştik kocişledeama bugün benim uzayan akıntım geldi yumurtamın bugün çatlamış olabileceğini düşünüyorum sizce bugün birdahamı halvet etmeliyiz yoksa dün olduğu için yarınmı yapmalıyız.:44:başkası sorsa cevap vermek kolay olurdu ama kendi adıma karar veremiyorum bu ay şuruptan sebep bişey olacağı varsa yumurtlama günü kaçsın istemiyorum:18::18::18:13-15. günler ilişki oldu bugün 16.gün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…