Kızlar biz dün halvet etmiştik kocişledeama bugün benim uzayan akıntım geldi yumurtamın bugün çatlamış olabileceğini düşünüyorum sizce bugün birdahamı halvet etmeliyiz yoksa dün olduğu için yarınmı yapmalıyız.:44:başkası sorsa cevap vermek kolay olurdu ama kendi adıma karar veremiyorum bu ay şuruptan sebep bişey olacağı varsa yumurtlama günü kaçsın istemiyorum:18::18::18:
Kızlar biz dün halvet etmiştik kocişledeama bugün benim uzayan akıntım geldi yumurtamın bugün çatlamış olabileceğini düşünüyorum sizce bugün birdahamı halvet etmeliyiz yoksa dün olduğu için yarınmı yapmalıyız.:44:başkası sorsa cevap vermek kolay olurdu ama kendi adıma karar veremiyorum bu ay şuruptan sebep bişey olacağı varsa yumurtlama günü kaçsın istemiyorum:18::18::18:
pisim
hadi bakalım
halvet programımız tamam.. beklemeye geçtik..
ovucan da al duygum..ateşi falan salla
ya bende bu şans varken bu ay da bu kadar yumurtlamaya tutmaz varsan baksan..
geçen ay başıma gelen o 10 günlük gecikmeden sonra çok umut bağlamıyorum..
vakti vardır belki..
ama preesed ve hayıt hapında umut var..herkes denemeli..
Evet bende o şuruptan içiyorum.Ben bir çay bardağına bir tatlı kaşığı günde üç defa kullanıyorum.Adetin bittiği gün başladım yumurtlama gününe kadarda devam edicem yumurtanın çatladığını düşündüğüm gün bırakıcam .Ama zaten ilacın içinde çok az kaldı 200 ml likti bitmek üzere benim ilaç bu gidişle ben bitirip bırakıcam.sende mi o romanyadaki suruptan içiosun ya ben gunde 3 kere 1 cay bardagına 1 cay kasıgı ıcıom az mı ve hala yumurtlama olmadııı
Kızlar bende bu ay hiç sümüksü akıntı olmadı, acaba yumurtlamamı olmuyor, tek belirtisi bumudur?
Aslında bencede buay çünkü yumurta takibide yapılmadı yumurtayı kaçırmak istemiyorum.yeni okudum bi yerlerde,hergün halvet daha iyidir..
spermler depoları sürekli tazeler ve üretim daha iyi olur yazıyodu..
bizde hergün halvetlendik..
sabah 5 gibi halvet et pisim bence..
merhaba kızlar ben yeni uyeyim az önce arkadaşın yazdını okudum bazen ilişkinin ertesi gunu de uzyan gelebiliyo şahsen benim öle oluyo hemen acaba yumurtladımmı diyorumm
Kızlar herkese iyi geceler bol muhabbetler uyku bastırdı öpüyorum
bat kaçtı senin canım?
bi gebemiz var ferda,onda gebe kaldığı ay hiç akıntı olmamışmış,öyle söylemişti..
Kızlar herkese iyi geceler bol muhabbetler uyku bastırdı öpüyorum
sende mi o romanyadaki suruptan içiosun ya ben gunde 3 kere 1 cay bardagına 1 cay kasıgı ıcıom az mı ve hala yumurtlama olmadııı
Bende bir beklemeye geçebilsem benim ayın 20 si ile 25 i arası gebe kalma ihtimalimin yüksek olduğu günler.20-22 bitti şimdi 23.25. 27 yapıp bıraksakmı yoksa 24-26 yapaıp mı bıraksak kararsızım:44:
evt preseed ve hayıt tohumu hapıyla hamile kalma oranı çok yuksek gerçekten hiçbşey yapmzsan topiklere baksan bu istatistik çıkıverıo hemen ...ovucanm var cnm laboquıck ama onn gebelk testleri çok garip sevmedm kibrit çöpü gibi bi kagıt denemştm bi kerebırak tek çizgiyi hiç çizgi çıkmamıştı ondan aldım gg den 5 adet 23.90 tl yne alaylı satıcıdan ilşkden beş gun sonra çıkıomş guya ama ben bata bi gün kala falan yaparım heralde...
megim inşşş senn bu ay olck cnmcm olmazsa senn de çok yapcagın şey var olmadı bi eşin de gider test verr preseed hayıt tohumu ohohoumudumuz bitmıo hep vesilelerimzz var çok şükürrr ama ben çok umutluyum senden bu ayyy inşş cnmcm
Bat 6 aralık canım, bu arada listeye eklermisin?
Akıntı oluyor fakat sümüksü değil, beyaz bir akıntı yoksa iltihapmı var anlamadımki...
Bat 6 aralık canım, bu arada listeye eklermisin?
Akıntı oluyor fakat sümüksü değil, beyaz bir akıntı yoksa iltihapmı var anlamadımki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?