Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yeni okudum bi yerlerde,hergün halvet daha iyidir..
spermler depoları sürekli tazeler ve üretim daha iyi olur yazıyodu..
bizde hergün halvetlendik..
sabah 5 gibi halvet et pisim bence..

sende mi o romanyadaki suruptan içiosun ya ben gunde 3 kere 1 cay bardagına 1 cay kasıgı ıcıom az mı ve hala yumurtlama olmadııı

pisim

hadi bakalım
halvet programımız tamam.. beklemeye geçtik..

Bende bir beklemeye geçebilsem benim ayın 20 si ile 25 i arası gebe kalma ihtimalimin yüksek olduğu günler.20-22 bitti şimdi 23.25. 27 yapıp bıraksakmı yoksa 24-26 yapaıp mı bıraksak kararsızım:44:

evt preseed ve hayıt tohumu hapıyla hamile kalma oranı çok yuksek gerçekten hiçbşey yapmzsan topiklere baksan bu istatistik çıkıverıo hemen ...ovucanm var cnm laboquıck ama onn gebelk testleri çok garip sevmedm kibrit çöpü gibi bi kagıt denemştm bi kere bırak tek çizgiyi hiç çizgi çıkmamıştı ondan aldım gg den 5 adet 23.90 tl yne alaylı satıcıdan ilşkden beş gun sonra çıkıomş guya ama ben bata bi gün kala falan yaparım heralde...
megim inşşş senn bu ay olck cnmcm olmazsa senn de çok yapcagın şey var olmadı bi eşin de gider test verr preseed hayıt tohumu ohoho umudumuz bitmıo hep vesilelerimzz var çok şükürrr ama ben çok umutluyum senden bu ayyy inşş cnmcm

sende mi o romanyadaki suruptan içiosun ya ben gunde 3 kere 1 cay bardagına 1 cay kasıgı ıcıom az mı ve hala yumurtlama olmadııı
Evet bende o şuruptan içiyorum.Ben bir çay bardağına bir tatlı kaşığı günde üç defa kullanıyorum.Adetin bittiği gün başladım yumurtlama gününe kadarda devam edicem yumurtanın çatladığını düşündüğüm gün bırakıcam .Ama zaten ilacın içinde çok az kaldı 200 ml likti bitmek üzere benim ilaç bu gidişle ben bitirip bırakıcam.

merhaba kızlar ben yeni uyeyim az önce arkadaşın yazdını okudum bazen ilişkinin ertesi gunu de uzyan gelebiliyo şahsen benim öle oluyo hemen acaba yumurtladımmı diyorumm

Kızlar bende bu ay hiç sümüksü akıntı olmadı, acaba yumurtlamamı olmuyor, tek belirtisi bumudur?

bat kaçtı senin canım?

bi gebemiz var ferda,onda gebe kaldığı ay hiç akıntı olmamışmış,öyle söylemişti..

yeni okudum bi yerlerde,hergün halvet daha iyidir..
spermler depoları sürekli tazeler ve üretim daha iyi olur yazıyodu..
bizde hergün halvetlendik..
sabah 5 gibi halvet et pisim bence..
Aslında bencede buay çünkü yumurta takibide yapılmadı yumurtayı kaçırmak istemiyorum.

merhaba kızlar ben yeni uyeyim az önce arkadaşın yazdını okudum bazen ilişkinin ertesi gunu de uzyan gelebiliyo şahsen benim öle oluyo hemen acaba yumurtladımmı diyorumm

HoşgeldinA evt bak bu ayrıntıyıda gözden kaçırmamak lazım bende bazen şaşırıyorum iki akıntı karışabiliyor.

bat kaçtı senin canım?

bi gebemiz var ferda,onda gebe kaldığı ay hiç akıntı olmamışmış,öyle söylemişti..

Bat 6 aralık canım, bu arada listeye eklermisin?
Akıntı oluyor fakat sümüksü değil, beyaz bir akıntı yoksa iltihapmı var anlamadımki...

ben adetin 3. günü başladım ovucanda silikleşince çizgi bıraktım. toplamda 12 gün içtim ve yarım çay bardağına 1 tatlı kaşığı ama günde 2 kere içtim.

Bende bir beklemeye geçebilsem benim ayın 20 si ile 25 i arası gebe kalma ihtimalimin yüksek olduğu günler.20-22 bitti şimdi 23.25. 27 yapıp bıraksakmı yoksa 24-26 yapaıp mı bıraksak kararsızım:44:

hergün yapıver..en son 27de yaparsın..

tabi canım benim,umudum yok değil de,öyle çıldırasıya umudum yok..

Akıntı oluyor fakat sümüksü değil, beyaz bir akıntı yoksa iltihapmı var anlamadımki...

belki yumurtlaman bitmiştir ve döllenme olduysa da o beyaz akıntıdan gelmeye devam ediyo ya,o odur belki ve inşallah..
ekliyorum..

Bazen bende farkedemiyorum yumurta çatladığında gelen sümüksü olan akıntı öle saatlerce gelen bir akıntı değil çok az gelip bitiyor bazen afedersin tuvalete çıktığında bile gelmiş olabiliyor.Oyüzden akıntıyı takip etmek zor en iyisi ya ovulasyon takip kiti kullanmak.Yada gebe kalmaya elverişli günleri hesaplamak.

Sendeki akıntı nasıl kötü kokulu sarımsı veya yeşile dönük yada beyaz pütürlü kaşıntılı bir akıntı değilse korkulacak bir durum yok diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…