belki yumurtlaman bitmiştir ve döllenme olduysa da o beyaz akıntıdan gelmeye devam ediyo ya,o odur belki ve inşallah..
ekliyorum..
Bazen bende farkedemiyorum yumurta çatladığında gelen sümüksü olan akıntı öle saatlerce gelen bir akıntı değil çok az gelip bitiyor bazen afedersin tuvalete çıktığında bile gelmiş olabiliyor.Oyüzden akıntıyı takip etmek zor en iyisi ya ovulasyon takip kiti kullanmak.Yada gebe kalmaya elverişli günleri hesaplamak.
Sendeki akıntı nasıl kötü kokulu sarımsı veya yeşile dönük yada beyaz pütürlü kaşıntılı bir akıntı değilse korkulacak bir durum yok diye düşünüyorum...
iyi geceler gece kuşları
nasılsınız hamiş listemize yeni eklenenler oldumu bakim
Kötü kokulu ve yeşile dönük değil, bembeyaz bir akıntı, hatta afedersiniz içe doğru elimi sürdükçe parmağıma geliyor.
Ben iltihap sandım, elverişli günleride hesapladık, zaten biz her ay gün aşırı yaparız, birinde tutmazsa birinde tutar dedik ama öyle olmuyormuş malesef(
HoşgeldinA evt bak bu ayrıntıyıda gözden kaçırmamak lazım bende bazen şaşırıyorum iki akıntı karışabiliyor.
iyi geceler gece kuşları
nasılsınız hamiş listemize yeni eklenenler oldumu bakim
anaa ben aleynadan haber bekliyordum adet olmuş
miyaba papitom
ztar gebiş ve oflu gebiş
sağol cnm çok teşekkurler hepimizinkileri yada olacakları:
Ay saol canım rahatladım inanki, çok soru sordum ama iyi olmasının sebebi nedir acaba?
ya evet aleyna regl olmuş..
papitom,ztar preesed jel kullanmıştı bu ay ve gebe..
inşallah
yani iltihabi bir akıntı değil bir kere..
ve gebelik düşünülüyosa da,beklenen tarzda bir akıntı..
oflu nun adını listede gördümde
ztar ne zaman söyledi
amma bereketli topiknerdeyse hemen hemen hergün yeni biri hamile listesine ekleniyor
İnşaAllah canım, gelsin şu bebiş artık, sıkıldım çevrenin sorularından(
ne güzel sen hiç denemişmiydin canım bu jeli istersen önümüzdeki ay bunu dene
Kötü kokulu ve yeşile dönük değil, bembeyaz bir akıntı, hatta afedersiniz içe doğru elimi sürdükçe parmağıma geliyor.
Ben iltihap sandım, elverişli günleride hesapladık, zaten biz her ay gün aşırı yaparız, birinde tutmazsa birinde tutar dedik ama öyle olmuyormuş malesef(
ztar gece geç vakit test yapmış..
bende burda değildim..
umutlu değilim diyodu..
ama testte çift çizgiyi görmüş çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?