evet bu jeli deniycem bir de hayıt hapını denemek istiyorum..
çare tükenmez,her ay yeni bişey buluyoruz bak
daha günü gelmemiş erken gebelik testi yapmış annaşılan iyi hayırlısı olsun inş.gerçektir
Zambakcım beyaz pütürlü beynirimsi bir akıntıysa ve yanısıra kaşıntıda varsa muhtemelen vajinal mantar enfeksiyonudur.Bir dr. a muayene olmanı tavsiye ederim tedavisi oldukça basit birşey vajinal fitil ve ağızdan alınan hap kullanıyorsun en fazla bir haftaya geçiyor.Gebe kalmayada engel olur mutlaka bir dr. görün
sapol megan 17 bende sizin gibi bebiş istiyorum benim bi kızım var bu ay 3.ay sen nekadar suredir istiyorsun
maşallah azmine hayranım iyi sıkılmıyorsun ben ilk kez incir denedim 2 gün sürdü ve bitti
Yok kremsi bir akıntıysa korkma o hepimizde varCanım hiç kaşıntı yok, aksine kremsi bir akıntı.
Ama yinede görünmekte fayda var sanırım...
Ben 6 yıllık evliyim 3 yıldır bebiş istiyoruz henüz hiç gebe kalamadım.Kızını Allah bağışlasın Kaç yaşında?
napiim papitom..
çarem var mı başka..
incir yedim aylarca hakkaten fsh a çok iyi geliyo..
5buçuktu fsh değerim..
ama kilo yaptı..
vs vs denicez okuduklarımızı işte sırasıyla..
elbet birinden biri vesile olucak inşallahhh...
Benim bu ay 5 gün gecikti (bugüne kadar hiç bu kadar gecikmemişti) çok umutlanmıştık ama sonuç negatif oldu.
Şimdi ise arada bir accayip ateş basıyor ve susuzluk çok hissediyorum, kasıklarımda batmalar oluyor, vücudum bana oyun oynuyor sanırım. Hamile olmadığımı biliyorum ve korkar oldum, menopozamı giriyorum bu yaşta diyorum(
Benim bu ay 5 gün gecikti (bugüne kadar hiç bu kadar gecikmemişti) çok umutlanmıştık ama sonuç negatif oldu.
Şimdi ise arada bir accayip ateş basıyor ve susuzluk çok hissediyorum, kasıklarımda batmalar oluyor, vücudum bana oyun oynuyor sanırım. Hamile olmadığımı biliyorum ve korkar oldum, menopozamı giriyorum bu yaşta diyorum(
inşallah canım bak aklıma ne geldi
azimle s.ı.ç.a.n fare betonu deler
kızım 5 yaşında cnm nasıl bi sorun problem varmı bebiş sahibi olman için ben 3 aydır istiyorum beklemek çok zor değilmi
Yok kremsi bir akıntıysa korkma o hepimizde varben beyaz deyince pütürlü akıntı sandım.bu kremsi akıntı herkeste olur adet bitimi başlıyor yumurtlama zamanı rengi gitgide şeffafa dönüyor ve yumurta çatladığı zamnsa iki parmağın arasında uzayan şeffaf yumurta akı kıvamını alıyor.
Yumurtlamada çatlamasında bir sorun yok hormonlar normal smear yapıldı sorun yok rahim filmi çekildi tüpler açık eşimin spermiogram sonucuda gayet iyi ama hala bebiş yok.hayırlı zamanı bekliyor bebişimiz gelmek için.Beklemek gerçekten çok çok zor ama elimizden geleni yapıp sonrada sabredip dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.Rabbim nezamn ol derse o zamn olucak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?