Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aslında i yerde sorun olursa tedavi görur arastırırsın çabalarsın ama sorun yokken olmaması çok daha sıkıcı benim yakın bi arkadasımda 8 yıl bu şekilde bekledi sonra 1.5 yaş arayla 2 bebişi oldu o ay evlerinde tadilat ve fare olayları gundemdeydi ve hiç duşunmeye fırsatları olmamıştı stres de cok etkili

İşte o şeffafı bu ay bir türlü tutturamadım, habire kremsi akıntı geliyor :))
regl biteli 13 gün oldu ne gelen var ne giden :))

Kaç günde bir adet oluyorsun belki geç yumurtluyorsundurBende 16. günde gördüm buay şeffaf akıntıyı.Geçen ay 21. günde çatladı yumurtam.

Sen kaç günde bir adet oluyorsan internetten yumurtlama günü hesaplayıcıdan gebe kalmana elverişli günleri hesaplayıp gün aşırı ilişkide bulun akıntıya fazla takılma her ay belirgin bir akıntı olmayabiliyor.

kasımda ben de varım
Hoşgeldin chimo

sürpriz yapıp gelicek bebeğin pisim allahın izniyle

İnşallah bebem ağzını öpim ben senin

iyi geceler ben çıkıyorum uyku çöktü
İyi geceler

Aslında ben sorun olmasada beklememekten yanayım şuan yumurta takibi yapılıyor sonrasındada aşılama yapılacak ama nede olsa sorun yok birgün olur diye beklersem çıldırırım ben elimden geleni yapıp sonra beklemk istiyorum inşallah çok bekletmeden gelir bebişlerimiz

28 kasım ı bekliyorum.bu liste adet gününe göre değil mi yanlış olmasın.ben yeni girdim acemiyim burda.

Dikat ettimde bebiş sahibi olmayı bekleyenler hamişlerden daha az böle giderse yakında liste bitecek herkes hamiş listesine taşıncak

Neyse takmayayım diyorum ama kafam sürekli orada, birde etraftan çok soruyorlar unutmuşken aklıma geliyor sinir oluyorum (

Bu arada beni 1 aralıkada yazmışsınız, bu ay gecikme olduğu için 6 aralık hesapladım ben canımcım, 1 aralıkı sil istersen....

Neyse takmayayım diyorum ama kafam sürekli orada, birde etraftan çok soruyorlar unutmuşken aklıma geliyor sinir oluyorum (

o etraftan srmalar bitmez. evlenmeden önce ne zaman evleniceksin baskısı evlendikten sonra çocuk baskısı.stres yapmamak lazım diyo insan ama ister istemez oluyo

Dikat ettimde bebiş sahibi olmayı bekleyenler hamişlerden daha az böle giderse yakında liste bitecek herkes hamiş listesine taşıncak

herkes gibe listesine transfer olucak peşpeşe inşallahhhhhh...

Ayy o etraftakiler ve saçma sapan soruları yokmu zaten adamı deli ederler

Hepimiz aynı sorulara mağruz kalıyoruz malesef sanki öğrenseler ne olacak bebek yokmu?hee var hamileyim ama karnım içedoğru büyüyor hiç belli etmiyorum

Sanki hamile olsak haberleri olmayacak bir şekilde bıkmadan usanmadan her gördüklerinde soruyorlar

valla 5 aydır eviyim ben ama eşimlebirlikte olabildiğim 2. ayım. İlk ay denememiştik zaten bakalım bu ay ne olacak. Ama ilk ay olmadığı çok hayırlıymış zaten Ercişte öğretmendim ben depremde düşerdi heralde bebeğim bir de bu acıyı kaldıramazdım.

evet cnm haklısın beklemektense uğraş vermen çok daha iyi ben yumurtlama gunlerimi kestiremiyorum çunku 2 aydır 34 ve 37 gunde bir adet oldum akıntı takibinden fenalık bastı o yuzden adetten itibaren gun asırıyı deniyoruz adet bitimi ve adet haftası yumurtlayan ve gebe kalanda çok okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…