Yumurtlamada çatlamasında bir sorun yok hormonlar normal smear yapıldı sorun yok rahim filmi çekildi tüpler açık eşimin spermiogram sonucuda gayet iyi ama hala bebiş yok.hayırlı zamanı bekliyor bebişimiz gelmek için.Beklemek gerçekten çok çok zor ama elimizden geleni yapıp sonrada sabredip dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.Rabbim nezamn ol derse o zamn olucak inşallah.
İşte o şeffafı bu ay bir türlü tutturamadım, habire kremsi akıntı geliyor :))
regl biteli 13 gün oldu ne gelen var ne giden :))
iyi geceler ben çıkıyorum uyku çöktü
kasımda ben de varım
Hoşgeldin chimokasımda ben de varım
sürpriz yapıp gelicek bebeğin pisim allahın izniyle
İyi geceleriyi geceler ben çıkıyorum uyku çöktü
aslında i yerde sorun olursa tedavi görur arastırırsın çabalarsın ama sorun yokken olmaması çok daha sıkıcı benim yakın bi arkadasımda 8 yıl bu şekilde bekledi sonra 1.5 yaş arayla 2 bebişi oldu o ay evlerinde tadilat ve fare olayları gundemdeydi ve hiç duşunmeye fırsatları olmamıştı stres de cok etkili
28 kasım ı bekliyorum.bu liste adet gününe göre değil mi yanlış olmasın.ben yeni girdim acemiyim burda.
28 kasım ı bekliyorum.bu liste adet gününe göre değil mi yanlış olmasın.ben yeni girdim acemiyim burda.
hoşbuldumm megan17 çok incesin. ii geler bu arada.
Neyse takmayayım diyorum ama kafam sürekli orada, birde etraftan çok soruyorlar unutmuşken aklıma geliyor sinir oluyorum(
Dikat ettimde bebiş sahibi olmayı bekleyenler hamişlerden daha az böle giderse yakında liste bitecek herkes hamiş listesine taşıncak
Bu arada beni 1 aralıkada yazmışsınız, bu ay gecikme olduğu için 6 aralık hesapladım ben canımcım, 1 aralıkı sil istersen....
Neyse takmayayım diyorum ama kafam sürekli orada, birde etraftan çok soruyorlar unutmuşken aklıma geliyor sinir oluyorum(
Hoşgeldin chimo
İnşallah bebem ağzını öpim ben senin
İyi geceler
Aslında ben sorun olmasada beklememekten yanayım şuan yumurta takibi yapılıyor sonrasındada aşılama yapılacak ama nede olsa sorun yok birgün olur diye beklersem çıldırırım ben elimden geleni yapıp sonra beklemk istiyorum inşallah çok bekletmeden gelir bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?