listeye batlarını yazdırmak isteyen arkadaşlar varsa...........
kizlaarrr acaba ZTAR in gebelik testinin markasini bilen var mi biri soylesin ya erken sonuc vermis bende ondan istiyorummmm yahuu
Eki Görüntüle 294537
ya ağlıycam ama gözlerim doldu ovu çizgim koyulaşmış adetime 1 gün varrrrrrr nolur rabbim hamile oliyimmmmmm
mrh arkadaşlar aranıza yeni katıldım aranıza almak istermisiniz:)
cavabımı bu şekilde yazıyorum canım zaten ama o ifadelerde takıldım sağolasın tşk ediyorum şekerim
eşim daha erken sorun yoktur üzülme diyor bizim için bebek değil sen ben önemliyiz diyor haklıda kendince kendi kendime konuşmak kafamda kurmak çok sıkıldım.inan canım çok fazla tedavide görüm bundan önceki evliliğimde artık gitmekte istemiyorum bazen diyorumki ya boş ve bebeği mutlumusun- evet- sonra bir bebek görüyorum içim eriyor.neden bukadar uğraşıyorum neden olanlar oluyor demekten kendime bıktım her adet sanki ömrümü çalıyor bir bebek bir bebek yapmak bukadar zormu inan topluma bile çıkmak istemiyorum
megciğim benim regl düzensiz oluyordu ama son iki aydır bilemedim ekim de ayın 17 si oldu bu ay 20 si bat 20 diye yazsak bakalım neolacak :)))
gördüm canım ya..
boşver salla onu
nasıl olsa doktor yardımı alıcaksın.. öbür aya inşallah gebesin
neyse cnm ben zaten adet gecikmesi olmadan test yapmamaya karar vermistimm laf olsun diye sordum
cnm yapma bukadr umudunu yitirme hiç rabbım herşeyin en ıyısını bılır ve kimseye kaldıramayacagı kadar yük vermez
buda bir imtihan bizler için dua edelim bol bol rabbım kabul edicek dualarımızı inşallahhh
bak burda nıce arkadaşlar var yıllardır olmayan ama sonra bebişlerine kavusan bende mesela bi düşük yaptım
inanki hepimiz zorlu donemlerden geçtik ve geçiyoruz da ama herzaman şükretmek sabretmek lazım
ve cok takınca kafamıza olmuyor hep hamiş kalan arkadaşların dediği şu nezamanki kafama takmadım umursamadım
o ay hamıle kaldım yanı anlıycagın stres cok kotu etkılıyor lütfen kendını toparla ve umut et rabbım verıcek ınsallah
Ağzından bal damlıyor yahu.
Ne datlu hatunsun sen
Bu arada meg'im acaba preseed kullansakmı biz bu ay, gerçi tedavi başlıycak ama
he çıktın mı hüzüncandan,efferim
şimdi ovucan evresine geçiş yapıyosun..
gitme bi yere..
inşallah isteyen herkese nasip eder banada nasip eder rabbim aminnn. arkadamış ovulasyon testi diyorlar galiba onu kullanan varmı nasıl oluyor kullanıpta neticeye varan varmı? yardımcı olusan sevinirim.inan neler denemedimki
kullan mutlaka..
bende pas geçersem hem preesed hem hayıt hapı kullanıcam..
doktora söylemek zorunda da değilsin.. yardımcı olur ilişki sırasında bence..
bak ztar onunla denedi ilk ay gebe kaldı..
megim rekor bizde mi
ikimizde aynıyız
allah büyük
aralık ayı inşllh
ben bu ay heç bişi yapmadım
sinirimden incir bilem yemedim
eşim doktora gidecek onu beklıyorum
bu ay benden bi cacık olmaz
hayırlısı artık,...
aslında aklımdan çıksın diye girmiyorum topike
biraz aklımdan cıksın diye
beni anladığını biliyorum canım.....
bakalım ben umutluyum senden
baya yumurtlamışsın bu ay
geçmişe baktım da...
hadi inşllh bi tanesi tutmuştur
onunla yumurta takibi yapıyosun canım.
yumurtlamanı kaçırman imkansız gibi bişey ovulasyon testiyle..
ggden laboquick alabilirsin..
yada medismart,galenik
kullanmaya karar verirsen,anlatırız sana burda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?