Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

mrh arkadaşlar aranıza yeni katıldım aranıza almak istermisiniz benide:)

Son düzenleme:
kizlaarrr acaba ZTAR in gebelik testinin markasini bilen var mi biri soylesin ya erken sonuc vermis bende ondan istiyorummmm yahuu

ztar amerikada yaşıyo canım..
bilmiyorum onunkinden burda var mıdır..

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 294537

ya ağlıycam ama gözlerim doldu ovu çizgim koyulaşmış adetime 1 gün varrrrrrr nolur rabbim hamile oliyimmmmmm

canım aslında regli olana kadar silik 2. çizgi çıkabiliyor ovuda. Amaa genelde regliye bir iki gün kala ya hiç çizgi çıkmaz ya da çok çok zor göreceğin bir çizgi çıkar. Sende artık iyice silikleşmesi gerekirken, bir önceki yaptığından daha koyu çıkmış. Ümit vermek gibi olmasında bana var gibi geliyor ki inşallah öyledir.. Madem yarın yapcan gebelik testini, mutlaka sabah ilk idrarla olsun canım kafanda soru işareti kalmasın. Biliyorsun onda baya silikte çıksa var demektir. Hadi hayırlısı.. Bu arada bu ovulasyon testleri ne güzel yaa hem yumurtlamayı öğreniyorsun gün kaçırmıyorsun hem de gebeliği öğreniyorsun benim kaç tane arkadaşım önce ovu da öğrendi.

cavabımı bu şekilde yazıyorum canım zaten ama o ifadelerde takıldım sağolasın tşk ediyorum şekerim

kuşum,benim mesajımdan alıntı yapmazsan eğer,ben bilemem ki bana yazdığını dimi

bak mesela bişey yazıcaksın diye beklediğim için dikkat ettim bana yazdığını bunu..
yoksa anlamayabilirim alıntı yapmazsan benden..

cnm yapma bukadr umudunu yitirme hiç rabbım herşeyin en ıyısını bılır ve kimseye kaldıramayacagı kadar yük vermez
buda bir imtihan bizler için dua edelim bol bol rabbım kabul edicek dualarımızı inşallahhh
bak burda nıce arkadaşlar var yıllardır olmayan ama sonra bebişlerine kavusan bende mesela bi düşük yaptım
inanki hepimiz zorlu donemlerden geçtik ve geçiyoruz da ama herzaman şükretmek sabretmek lazım
ve cok takınca kafamıza olmuyor hep hamiş kalan arkadaşların dediği şu nezamanki kafama takmadım umursamadım
o ay hamıle kaldım yanı anlıycagın stres cok kotu etkılıyor lütfen kendını toparla ve umut et rabbım verıcek ınsallah

inşallah isteyen herkese nasip eder banada nasip eder rabbim aminnn. arkadamış ovulasyon testi diyorlar galiba onu kullanan varmı nasıl oluyor kullanıpta neticeye varan varmı? yardımcı olusan sevinirim.inan neler denemedimki

Ağzından bal damlıyor yahu.
Ne datlu hatunsun sen
Bu arada meg'im acaba preseed kullansakmı biz bu ay, gerçi tedavi başlıycak ama

kullan mutlaka..
bende pas geçersem hem preesed hem hayıt hapı kullanıcam..
doktora söylemek zorunda da değilsin.. yardımcı olur ilişki sırasında bence..
bak ztar onunla denedi ilk ay gebe kaldı..

he çıktın mı hüzüncandan,efferim
şimdi ovucan evresine geçiş yapıyosun..

gitme bi yere..

megim rekor bizde mi
ikimizde aynıyız
allah büyük
aralık ayı inşllh
ben bu ay heç bişi yapmadım
sinirimden incir bilem yemedim
eşim doktora gidecek onu beklıyorum
bu ay benden bi cacık olmaz
hayırlısı artık,...
aslında aklımdan çıksın diye girmiyorum topike
biraz aklımdan cıksın diye
beni anladığını biliyorum canım.....
bakalım ben umutluyum senden
baya yumurtlamışsın bu ay
geçmişe baktım da...
hadi inşllh bi tanesi tutmuştur

onunla yumurta takibi yapıyosun canım.
yumurtlamanı kaçırman imkansız gibi bişey ovulasyon testiyle..

ggden laboquick alabilirsin..
yada medismart,galenik
kullanmaya karar verirsen,anlatırız sana burda..

kullan mutlaka..
bende pas geçersem hem preesed hem hayıt hapı kullanıcam..
doktora söylemek zorunda da değilsin.. yardımcı olur ilişki sırasında bence..
bak ztar onunla denedi ilk ay gebe kaldı..

bu preesed işe yarıyor mu gercekten
ay ben de mi kullansam ki :44::44:
bak topiğe bi girdim yine bişiler denemeye heveslendim

arkadaşlar benim regl olmama 4 gun var gebelik test ti yapsam sonuc alırmıyım sizce cunku daha fazla bekleyemıyorum

seyyahım 3 defa çift koyu çizgiyi gördüm ovucanda..
ama bende bu şans varken bir tanesi bile tutmaz annem
genede umudumum yok diyemem..
halvetler bitti.. bay getirerek bitti hemde.. beklemedeyim..
olursa süper olur,olmazsa da başka umutlara yelken açıcam
preesed jel gibi

gel topiğe sen

onunla yumurta takibi yapıyosun canım.
yumurtlamanı kaçırman imkansız gibi bişey ovulasyon testiyle..

ggden laboquick alabilirsin..
yada medismart,galenik
kullanmaya karar verirsen,anlatırız sana burda..

evet bu sitede duymuştum bunu merak ettim kullanmayıda düşünüyorum ama nasıl kullanılır ,nereden alınır,nekadardır hiç bir bilgimde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…