Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ama daha belli olmaz cnm yaa erken gebelikle belli olrdu belki ama daha umudumuz var bu ay o zaman umutsuzluk yokkk gülüm gelck bebişin görr bakkk

ya gebesindir inşallah benim hala umudum var..gelen olmadı çünkü henüz..
ama değilsen de bian önce gelsinler de başla doktor olayına dimi canım..
Insallah 2 gun daha gecerde sonra olurum. O kadar temiz bir tek ciz
giydiki benim hic umudum yok.
Neyse ben cikiyorum kizlar zaten ciktimda telden yaziyorum . Herkesi kocaman optum. Iyi aksamlar
Aksam cok konusmayin sabah okumak uzun suruyo

yeni gebelerimiz varmışşşşş
çok sevindimmmm
mevlam sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin
darısı diğer arkadaşlarımızın başınaa inşaallahhhh

hoşgeldin aramıza ,kaybedenler kulubune!!
hoşbulduk elibisesimmm
okul öncesi öğretmeni olacağım Allah izin verirseeÇocuklara adayacağım kendimiii yaramaz bıdıklarla uğraş dur akşama kadar ben ümidimi kestim bu ay malesef Aysunayımm

Duyguca,Ferdat,aysunay ve diğer öğretmen arkadaşlar varsa

Öğretmenler gününüz kutlu olsun...

kızlar benim bu ay ev taşıma günüme geldiği için reglim bişeylerin farkına varamadım pek ama reglim çok garip oldu çoçk az geldi 2 gün sürdü kasıklar falanda ağrıyor şüphelerim var bakalım bi test yapcam sonuç ne olcak inşlh pozitiftir:18:

Son düzenleme:
Ali Taranın kanser olan eşi ölmüş çok üzüldüm Allah rahmet eylesin Ali Taranda kına yaksınnn artık

oooo megim sen bi solistsin o zamann ne guzel yaaa ...megimm benmmmm kimbilr ne guzeldir senn sesnn

bu konuda alçakgönüllü olmayayım ben ama iyidir sesim..
tsm okuyorum ama..

teşekkürler duygumm

okul öncesi öğretmeni olacağım Allah izin verirseeÇocuklara adayacağım kendimiii yaramaz bıdıklarla uğraş dur akşama kadar ben ümidimi kestim bu ay malesef Aysunayımm

canım canını sıkma emi bu ay dr gideceksiniz ve ben çok umutluyum sizden..elbet gelecek nazlı bebiş

bu aydan benimde çok umudum yok açıkçası...günler geçsin die bekliyorum..

ne güzel bölümün var gülbebekim..alımınız da baya iyi inşallah okulun bitirince hemenn atanırsın tatlım..

Insallah 2 gun daha gecerde sonra olurum. O kadar temiz bir tek ciz
giydiki benim hic umudum yok.
Neyse ben cikiyorum kizlar zaten ciktimda telden yaziyorum . Herkesi kocaman optum. Iyi aksamlar
Aksam cok konusmayin sabah okumak uzun suruyo

görüşürüz pufim

sonucu yaz mutlaka..
inşallah

bu konuda alçakgönüllü olmayayım ben ama iyidir sesim..
tsm okuyorum ama..

teşekkürler duygumm

tsm çok severimmm ama boyle paylaştıgın şarkı gibi zeki mürenden şarkıları falan çok severim ve dinlerim çok agdalı parçaları pek dinleyemıorm ...ve bence asıl ses tsmde çıkar makam usul bilmek çok onmlidir ... haksızmıyım megim bi hatam varsa düzelt ...

Ali Taranın kanser olan eşi ölmüş çok üzüldüm Allah rahmet eylesin Ali Taranda kına yaksınnn artık

ne üstüne gtti medya ama var ya adamın evinde nöbet tutmuşlar resmen gitti mi cenazeye die ...gitse ne çıkar en zor zamanında yanında olmamış da kadıncagızın ama şuna inanıorm insanın yaptıgı yanına kalmıo bi şekilde bi yerden çıkıyo...

Son düzenleme:

canım çok doğru söylüyosun..
sesin yanısıra makam bilgisi,solfej,usul çok önemli tabii..
biz aylarca sadece usul,solfej çalışmıştık eser geçmeye başlamadan önce..

dede efendilerden,zekai dedelerden hacı arif beylerden vs vs başladık..çok zordur okumak onların eserlerini..

ama ben de o kadar ağdalısını tercih etmiyorum..
söylemek zevkli ama dinlemek cıx

[video=youtube;Nt8Ls1BUyTs]http://www.youtube.com/watch?v=Nt8Ls1BUyTs[/video]

Aysunayımm canım benim inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün hayırlısıyla olursada mucize olur zaten.Bölümümü çok seviyorum bayılıyorum çocuklara sabırlıyımdır zaten mesleğimni severek yapacağımdan eminim Hakkımızda hayırlısı artık:)

Rahat rahat uyusun bakalım şimdi vicdansız adam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…