İnşallah uğurlu gelir duygum günler yaklaştıkça umudum umutsuzluğuğa dönüşüyor hiç hevesim yok gibii korkuyorum iştee değişik bir duygu buu....Regl olayım başlayacağız inşallah canımmm çok tşk ederim aşılamaya giderken paylaşırım zatennn bat aslında 25 yada 26 olması lazım günüm geçmeden yaptım öylesine ama çıksa çıkardı zaten hayırlısı Allahtan....
Insallah 2 gun daha gecerde sonra olurum. O kadar temiz bir tek cizya gebesindir inşallah benim hala umudum var..gelen olmadı çünkü henüz..
ama değilsen de bian önce gelsinler de başla doktor olayına dimi canım..
öğretmen arkadaşlarımızın günü kutlu mutlu olsunnnn
öptümmm hepiciniziiiiii
hoşbulduk elibisesimmmhoşgeldin aramıza ,kaybedenler kulubune!!
okul öncesi öğretmeni olacağım Allah izin verirseesaol gülbebekimmmm evt canım öğretmenimm.. ne güzelll sen hangi bölümde okuyodun..
bide test yapmışsın ama 27 kasımmış canım günün..çıkmayabilir o yüzden..üzülmee kırmızılar gelemden ümidimizi kesmiyoruz
oooo megim sen bi solistsin o zamannne guzel yaaa ...megimm benmmmm kimbilr ne guzeldir senn sesnn
Duyguca,Ferdat,aysunay ve diğer öğretmen arkadaşlar varsa
Öğretmenler gününüz kutlu olsun...
okul öncesi öğretmeni olacağım Allah izin verirseeÇocuklara adayacağım kendimiii yaramaz bıdıklarla uğraş dur akşama kadar ben ümidimi kestim bu ay malesef Aysunayımm
Insallah 2 gun daha gecerde sonra olurum. O kadar temiz bir tek ciz
giydiki benim hic umudum yok.
Neyse ben cikiyorum kizlar zaten ciktimda telden yaziyorum. Herkesi kocaman optum. Iyi aksamlar
Aksam cok konusmayin sabah okumak uzun suruyo
kızlar benim bu ay ev taşıma günüme geldiği için reglim bişeylerin farkına varamadım pek ama reglim çok garip oldu çoçk az geldi 2 gün sürdü kasıklar falanda ağrıyor şüphelerim var bakalım bi test yapcam sonuç ne olcak inşlh pozitiftir:18:
bu konuda alçakgönüllü olmayayım benama iyidir sesim..
tsm okuyorum ama..
teşekkürler duygumm
Ali Taranın kanser olan eşi ölmüş çok üzüldüm Allah rahmet eylesin Ali Taranda kına yaksınnn artık
tsm çok severimmm ama boyle paylaştıgın şarkı gibi zeki mürenden şarkıları falan çok severim ve dinlerim çok agdalı parçaları pek dinleyemıorm ...ve bence asıl ses tsmde çıkar makam usul bilmek çok onmlidir ... haksızmıyım megim bi hatam varsa düzelt ...
beklediğin adet tarihin ne canım?
canım canını sıkma emi bu ay dr gideceksiniz ve ben çok umutluyum sizden..elbet gelecek nazlı bebiş
bu aydan benimde çok umudum yok açıkçası...günler geçsin die bekliyorum..
ne güzel bölümün var gülbebekim..alımınız da baya iyi inşallah okulun bitirince hemenn atanırsın tatlım..
Rahat rahat uyusun bakalım şimdi vicdansız adam....ne üstüne gtti medya ama var ya adamın evinde nöbet tutmuşlar resmen gitti mi cenazeye die ...gitse ne çıkar en zor zamanında yanında olmamış da kadıncagızın ama şuna inanıorm insanın yaptıgı yanına kalmıo bi şekilde bi yerden çıkıyo...
6 aralık cnm inşalla bebişim olur ya bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?