Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ben yineee gezmeye gidiyorum arkadaş çağırdı kahveye gündüz bende gece onlardaa zaman geçip gidiyor işte böylee ben gittimm öpüyorum bir kaç saate görüşürüz kuzucuklarrr içimden geldiiii hepinizi çok seviyorum iyiki sizler varsınızz keşke yakın olsak ne muhabbetler dönerdi aramızdaaa

bizde seni seviyoruz canım

Biraz önce gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı

ama geç döllenmeyse eğer,kanda zaten geç çıkıcak,idrar testinde nasıl çıksın ki elisim..

vallahi ben bütünnn bu tek çızıkları gibertivericem,o olucak

valla cnm yaa ben emnm görür görmez birbirimizi emnm burdaki bu frekansı hemen yakalıyıveririz keşke yakın olsak hakikatenn bnm de kocaiş gelck bugun dısarda yemek yiyip sonra bi tanıdıga çaya gitczz çook opyrmm kızlarrr görşrzzzzz

yumurtlamam bitti ya,acaip sıcak hissediyorum kendimi..
ama ayaklarım asla ısınmıyo o başka..
ateşime bakıyorum gün içinde 37.1-37.0
gerçi dil altından daha yüksek çıkar ben koltuk altından bakıyorum..
sabah yataktan kalkmadan bakılan kadar anlamlı olmasa da fikir verir diye düşünüyorum..

sonra da kaybedenler kulübüne transfer olurum sanırım her zamanki gibi

şimdi kocişim geldi banaa öğretmnlr günü için çiçekk ve çok tatlı beyaz bi peluşş ayıcık almş çokk sevindmm

bizde seni seviyoruz canım

ama geç döllenmeyse eğer,kanda zaten geç çıkıcak,idrar testinde nasıl çıksın ki elisim..

vallahi ben bütünnn bu tek çızıkları gibertivericem,o olucak

Bata daha 6 var yani ovu.14-17 gibiydi. Ovl. 14-17 olması geç mi oluyor ki?

çıkıyorum batlarım ben..
sora gelebilirsem gelicem çünkü dedim ya,yatılı misafirlerimiz gelicek bu gece,pazartesi dönücekler..

Yemin ederim kendimi çok kötü hissediyorum ruh hastası olacağım yakında.Arkadaşlar ikinciyi düşünüyor ben öyle oturuyorum.Burda böyle gırgır şamata vakit geçiyor ama lohusa ziyaretine gidemiyorum artık (Allah herkesin çocuğunu bağışlasın,analı babalı büyütsün inşallah).Kendimden şüphelenmeye başladım.Biri gelir e doğur artık bi tane der, biri gelir çok acele ediyorsun hele bir dur daha yaşın çok genç der önce bir işe gir 3-5 sene çalış der.....İnsanlar ne kadar acımasız ya başkasının hayatıyla ilgili nasıl bu kadar kolay yorumlar yapabiliyorlar bu ne fütursuzluk ayıp ya!Hele bir efsane yorum var ki bunu unutamam:İkinci gebeliğim kanamam başlamış doktora gittim düşüyor bebek hatunun teki ne dese beğenirsiniz "sen çok acele ediyorsun ne öyle hemen dr gidiyorsun benim 8 hafta olmuştu da ben öyle gittim senin daha bir hafta olmuş gecikmen acele etme"dedi acı olan bunu derken kucağında bebişini seviyordu yeni doğmuştu.Offfff vallahi artık dayanamıyorum insanlıktan çıkacam yakında.Valla çok karamsar oldu bu yazı ama ne yapayım bilinçaltımı döktüm

elisim biraz sabret tatlım bnm en azından bi bat gunu olsun o zaman yap test bi daha ...belli olmaz cunku daha erken...

Beklemek zor geliyor işte.

elis test için de kan için de çoookk erken bebem..
sen bu ovuya ovucan testle mi bakmıştın?
evet ovu. baktım. gg den aldım.Bi 14 bi de 17 sinde çift çizgi çıktı

Son düzenleme:
kızlar 4 gündür filan test yapıyorum bişey yoktu ama şimdi gebelik yaptım silik çift var valla bilmiyorum ne düşüneceğimi
adet döngüm 26 28 arası değişiyo söylemiştim
bugün 26.gün ben daha 2 gün koymuştum bata yani 26 kasım bat diyorum hala
çift çizgiyi görüyorum ben
foto çekmeye çalıştım sizede sormak istedim ama belli olmuyo fotoda fakat ben bariz görüyorum
benim bu silikler çok geldi başıma o yüzden umutlanmak istemiyorum
hayırlısı olsun haklarımızda

merhabalar herkese
nasilsiniz iyisinizdir umarim
benim bugun cok yogun gecti arkadasimin kizinin odasini boyadik
ordan geldim dünden yemegim vardi ama pasta falan yaptim
gecmisi okuyamadim henüz ama birinci sayfada yeni hamislerimizin ismini gördüm
tebrik ediyorum kizlar sizleri allah bizlerede nasip eder insallah
bir hiklamada dogurmayi nasip etsin rabbim ins.
saglikli sihhatli yavrulariniz olsun rabbiminde izniyle ins.
ögretmenlerimiz var aramizda onlarinda ögretmenler gününü kutluyorum.

alla alla ne demek bu şimdi ya :44:

gebesin kızım,hepimiz gördük testi ya..
belki o dijital olanın hcgye hassasiyet dozu düşüktür..

bilmiyorum ya keske almasaydim digital cok fena kafam karisik kizlar.. moralim bozuldu.. bir baska marka digital olmayan erken gebelik testi daha aldim.. onu da yaptim az once esime de gosterdim.. derinde de olsa ikinci cizgi gorunuyor dedi.. yani cok cok cok silik.. bilmiyorum yaa ne oldugunu.. halbuki ben bugun bata da yaklastim daha iyi belli olur diye dusunmustum..

olabilir aysuncum artik benim yapacagim sey butun hamileik testlerini kaldirip beklemek.. bat tarihimi daha 2 gun falan var.. bi gelsin bakalim ne olacak.. bi pazartesiye kadar falan bekleyim diyorum yapabilirsem.. ama bel agrim cok fena.. giguslerim de yeniden aciyor

valla brownicim bende inanamiyorum su anda hamile olduguma..

tesekkur ederim canim beim dua edin bana lutfen.. hayirlisi,,

Ztar canım tebrık ediyorum çok sevindim darısı başımıza yahu.

Ofluuu tatlım bozma morelini bu Tsh yüksek cıkmasını dert etme lütfen

tebrık ederim tekrardan.

saol brpwnim dua edin.. ama bence gebe degilim heralde.. kafam cok karisik.. bu zamana kadar hep hayirlisi dedim bundan sonra da oyle.. guya kafam netlessin diye gebelik testi yaptim kafam daha beter karisti.. hee madem ilkini yaptin bari tut kendini zirt pirt yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…