merhabalar herkese
nasilsiniz iyisinizdir umarim
benim bugun cok yogun gecti arkadasimin kizinin odasini boyadik
ordan geldim dünden yemegim vardi ama pasta falan yaptim
gecmisi okuyamadim henüz ama birinci sayfada yeni hamislerimizin ismini gördüm
tebrik ediyorum kizlar sizleri allah bizlerede nasip eder insallah
bir hiklamada dogurmayi nasip etsin rabbim ins.
saglikli sihhatli yavrulariniz olsun rabbiminde izniyle ins.
ögretmenlerimiz var aramizda onlarinda ögretmenler gününü kutluyorum.
ztarr yarın kana git bence cnm kafan çok daha netleşir o zaman ,bence bebişin sennle cnm...
arkadaşlarr herkese selammm
ögretmen olan arkadaşlarım öğrt.günüz kutlu olsunnnnn....
ztar canım tebriklerrrr inş.kucğına aldığın günleride duyarızzzz.
2 gündür gelemedimmmm dün okulun sirk gezisine gittikkk akşamda kızım hastalandıı acile gitikkkk neysekii su an iii evdeyiz yaramazlıklara başladıı bileeeee...
arkadaşlar alttan muayne olduktan sonraa çok fena belim ağrıyor kasıklarım hatta yumurtalıklarım . akıntım hala devam ediyorr alttan kullandığım ilç dan olabilirmi 2 gün önce ilaçda bitti o gelio dicemm. iltihapmı döküyorum acaba bilemnedimmmm devam ederse tekrar gidicemmmm..
ya canimben yasadigim yerde kimseye soylemedim bu durumu dogal olarak cok erken diye.. kana gitmek icin bi klinigiin numarasini almam gerekecek birinden bu durumda ogrenmis olacak.. simdi ben bile anlamamisken millete boyle bisey demek istemiyorum.. onun icin adetimi beklicem bakalim nolcak.. ya da bat gunu bi test daha yaparim ,, yani adetimin gecikmesi gibi gecerli bi sebebim olursa kana gideyim diyorum.. zaten simdiden bi moral bozuklugu var. ama belim cok fena.. bisey olmasa neden gozuksun ki bu ikinci cizgiler.. cokc ok cokcok silikte olsa gorunuyor yani.. hayirlsii bi sakin olup bekleyim diyorum
anladm cnm bata kadar bekle o zaman zaten hcg de artar o zamana daha ii olur ...evt bat günü o erken gebelk testinden yap cnm dijital testlerden hiç kullanmadım blmıorm ama eger bi testte hele erken geblk testinde çift çizgi gördüysen hamiş olma olasılıgın fazla bence ...bekle bakalım batı zaten az da kaldı ii hberlere dönceksin inşşş...
kizlar bakin bu da bilmem kacinci bu yine biraz daha netlesti.. ya hamilelik testi canavari oldum.. bu sizce pozitif mi ya..
kizlar bakin bu da bilmem kacinci bu yine biraz daha netlesti.. ya hamilelik testi canavari oldum.. bu sizce pozitif mi ya..
meraba kızlar ovülasyon testi yaptım sonuc pozitif bugün yımırtlıyorum banada dua edin lütfen bendenherkese beddua allah hepiciğinizi hamiş yapsın emi inşallahhhhhhh
canım bence pozitiff
bu kadar endişelenme ve artık
test yapmayı bırak tamm mı :)
adetin geciksin o zaman yaparsın
hem daha net çıkar
canım günün gectimi senn cok az bi çizik gözüküo ins bebişin izidir bu anne sana gelororom diodur belkide
canım hayal görmüyorsun. bariz silik çizgi var ve bu diğer yaptıklarındada çıktıysa kesin hamilesin. bence sen iki güne yeniden bi dene. yada yarın bi kan testine git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?