Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ztarr yarın kana git bence cnm kafan çok daha netleşir o zaman ,bence bebişin sennle cnm...

arkadaşlarr herkese selammm
ögretmen olan arkadaşlarım öğrt.günüz kutlu olsunnnnn....

ztar canım tebriklerrrr inş.kucğına aldığın günleride duyarızzzz.

2 gündür gelemedimmmm dün okulun sirk gezisine gittikkk akşamda kızım hastalandıı acile gitikkkk neysekii su an iii evdeyiz yaramazlıklara başladıı bileeeee...

arkadaşlar alttan muayne olduktan sonraa çok fena belim ağrıyor kasıklarım hatta yumurtalıklarım . akıntım hala devam ediyorr alttan kullandığım ilç dan olabilirmi 2 gün önce ilaçda bitti o gelio dicemm. iltihapmı döküyorum acaba bilemnedimmmm devam ederse tekrar gidicemmmm..

çoook saol cnmm .....

ztarr yarın kana git bence cnm kafan çok daha netleşir o zaman ,bence bebişin sennle cnm...

ya canimben yasadigim yerde kimseye soylemedim bu durumu dogal olarak cok erken diye.. kana gitmek icin bi klinigiin numarasini almam gerekecek birinden bu durumda ogrenmis olacak.. simdi ben bile anlamamisken millete boyle bisey demek istemiyorum.. onun icin adetimi beklicem bakalim nolcak.. ya da bat gunu bi test daha yaparim ,, yani adetimin gecikmesi gibi gecerli bi sebebim olursa kana gideyim diyorum.. zaten simdiden bi moral bozuklugu var. ama belim cok fena.. bisey olmasa neden gozuksun ki bu ikinci cizgiler.. cokc ok cokcok silikte olsa gorunuyor yani.. hayirlsii bi sakin olup bekleyim diyorum

geçmiş olsun cnm sana da kızına da ...ayrıca teşekkür ederim tatlım ben ve öğretmen arkdaşlarım adına ...

simdi gordum canim cok tesekkur ederim hep beraber sevinelim insaallah.. dua edin olur mu

anladm cnm bata kadar bekle o zaman zaten hcg de artar o zamana daha ii olur ...evt bat günü o erken gebelk testinden yap cnm dijital testlerden hiç kullanmadım blmıorm ama eger bi testte hele erken geblk testinde çift çizgi gördüysen hamiş olma olasılıgın fazla bence ...bekle bakalım batı zaten az da kaldı ii hberlere dönceksin inşşş...

ya bende oyle dusunuyorum canim da anlamadim yani.. o zaman dun daha belirgin bir cizgi vardi bugun neden cok silik.. neyse yaaa.. benim kafami bosaltmam lazim.. kalkayim biseyler yapayim.. cok saolunn

slm kızlar ne çoook hamilemiz olmuş maşallah barekallah umarım hamiş arkadaşlarım saglıcakla bebişlerini kucaklarına alırlar ve bebek isteyen arkadaşlarımda hayırlı olan zamanda bebişlerine hamile kalırlar...

slm kızlar akşam kursa gittim bi ara karnıma ağrı girdi çıktım kurstan heh dedim geldi kırmızılar eve geldim baktım yok bi şey ama sol kasığımda böyle ağrı gibi bişey var.ya adetmi olcam yaaaaaaaaaaaaaaa

kizlar bakin bu da bilmem kacinci bu yine biraz daha netlesti.. ya hamilelik testi canavari oldum.. bu sizce pozitif mi ya..

Eklentiler

• $photo (1).webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 49
meraba kızlar ovülasyon testi yaptım sonuc pozitif bugün yımırtlıyorum banada dua edin lütfen benden herkese beddua allah hepiciğinizi hamiş yapsın emi inşallahhhhhhh

kizlar bakin bu da bilmem kacinci bu yine biraz daha netlesti.. ya hamilelik testi canavari oldum.. bu sizce pozitif mi ya..

canım hayal görmüyorsun. bariz silik çizgi var ve bu diğer yaptıklarındada çıktıysa kesin hamilesin. bence sen iki güne yeniden bi dene. yada yarın bi kan testine git

meraba kızlar ovülasyon testi yaptım sonuc pozitif bugün yımırtlıyorum banada dua edin lütfen benden herkese beddua allah hepiciğinizi hamiş yapsın emi inşallahhhhhhh

benimde dün cift çizgiydi. değerlendirdim. bugünde çift çizgi çıktı. değerlendirim diye düşündüm ama doktor iki güne bir demişti. pek emin diilim yani

canım bence pozitiff
bu kadar endişelenme ve artık
test yapmayı bırak tamm mı :)
adetin geciksin o zaman yaparsın
hem daha net çıkar

birakimmi ya endiselenmeyi adetime 1-2 gun var .. ne bilim bundan daha silik cikio ikisi bunun gibi falan cikti.. kafayi siyirdim.. denemeyim dimi artik test..

canım günün gectimi senn cok az bi çizik gözüküo ins bebişin izidir bu anne sana gelororom diodur belkide

canim daha gecmedi gunum belki onun icin bu kadar az gozukuyordur.. insan emin olamayinca ne yapacagini sasiriyor.. sizin fikirlerinizi istedim onun icin saolun yaaa

canım hayal görmüyorsun. bariz silik çizgi var ve bu diğer yaptıklarındada çıktıysa kesin hamilesin. bence sen iki güne yeniden bi dene. yada yarın bi kan testine git

ayyy bilgedenizzz hayirlisi olsun her defasinda cok cok cok silikde olsa ikinci cizgi gordum sadece dijital hamile degilsin dedi ama onu pek onemsemiyorum..cunku bu kacini test yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…