Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydın kızlar dün testi sabah yaparım dediğimde kimse bu kadar erkeni kast ettiğimi sanmamıştırduşa girip çıkıyorum sabahki ilk idrarımı aldım birazdan gelcem önce bi kendime geleyim ggözüümü zor açıyorumda

gebelık testımı ovulasyon testımı

kızlar slmmmm

ben ve silik çift çızıklı gibeğlik testcanım iş başı yaptık

masamda duruyoor yanımda getirdim

sabah ilk idrarla gözüm yarı açık yarı kapalı yaptım testimi hemen çizgiyi görür gibi oldum bıraktım masada gittim yattım biraz daha

kalktığımda silik çifti görüyordum

inşallah hayırlısı olur

batım yarın ben hala daha beklemedeyim canlar

kızlar günaydın daha test yapmadım şimdiden mide hAbı almamda bi sakınca varmıdır sızce?

tatlım ben bu ateş ölçme yöntemine bu ay başladım henüz adet dönemindeyim düşün o kadar yeniyim ama bildiğim kadarıyla senin ateş düşmemiş bu bizim için bu umut uımarım bu ay yanılırsın ve güzel haberler alırsın umutsuzluk yasak unutma bu arada bi kaç şey var aklıma takılan müsaitsen sorıyım mı sana

kocaman bir tek çizgim var

oslun canım bu ay kısmet değilmiş silkelen ve vücudun kendini yenilerken yeniden yumurtlamaya hazırlanırken negatif olma herşey güzel olucak umutlar aralık ayına anlaştık mı

Günaydınlar olsun herkese, benim hala kırmızılar gelmedi. Galiba kist falan oluştu:44:
günaydın canım bence bi dr.a başvur sana zaman kaybettiriyor yıpratıyor seni bu durum umarım en kısa zamanda sorun çözülür ve bebeğine kavuşursun

herkese günaydııııınnnn :)))
günaydınn hoşgeldin

vay vay vayyyy hayırlı olsun sivatanımmm:13:
darısı Meg ve benim başıma diyim.. neden böyle diyorum ilaçlıyız ya ondan:)
bende bu ay bişey yok da inşallah peşinizden gelicem Aralık da

[video=youtube;gW1yHGMH8VM]http://www.youtube.com/watch?v=gW1yHGMH8VM[/video]
Kızlarr son günlerdeki favori şarkımm ahh nasıl içten söylüyorum şu sözleriii:

KOOORR koor azgın yangınlarda CAN EVİM CİĞERİM yanıyor
Zoor çok zoor ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor....:105:

puffy123, ,
periprenses, ,
elibeses+, ,
sivatan

günaydın kılar keyifler nasıl

sivatan canım tekrar test yapmışsın inşallah hamilesindir canım

kocaman bir tek çizgim var

yaaaaaaaaaaaaa
hilalcim sen ovulasyonda son günler çift çizgi gördüm diyince bende dün akşam bi ovulasyon testi yapayım dedim benimde artık bat günlerim olmalı diye düşünüyorum
bende de ovulasyonda 2 cizgi cıktı cok net görünüyordu ay dedim.. heyecanlandım
bende ardından gebelik testi yaptım bende de tek cizgi cıktı..
bu kırmızılar gelmiyo ya deli oldum kaç gündür..

Son düzenleme:

ben ağlamak istediğim zaman böyle duydusal şarkılar dinliyorum canım
ama sen bunu dinleyip kendini üzme lütfen o kadar tekrar gelecek bebeğin en kısa zamanda inşallah
birde nasıl video nasıl ekleniyo yani nereyei koplayalıp yapıştırıcaz bende bir tane eklemek istiyorum video

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…