Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

içimi rahatlattın canım yaa.... ne biliyim hesaplara göre 70 lerde olması gerkiyodu sanki... sonuçta 24.08 üstünden 3 gün geçti...
çarşamba doktor gene gel ölçelim dedi.. çok tedirginim....

içimi rahatlattın canım yaa.... ne biliyim hesaplara göre 70 lerde olması gerkiyodu sanki... sonuçta 24.08 üstünden 3 gün geçti...

hesaplamalar genel veriler
ve herkesin hamileliği farklı ilerliyor
mesela benim şu anda sata göre 5 gün önden gidiyor
hep öyle çıktı mesela
düşünsene adetten 5 gün önce nasıl döllenmiş olabilir ki?
oluyormuş işte
herkesin değeri de birbirinden farklı çıkacak elbette

zaten değer zırt diye artmıyo iki günde bir iki katı oluyor. Yani senin yarınki değerin 90 civarı olucak. Oda hayet normal bir değer. Sen beslenmene özen göster. Artık bebeğide rahat bırak bi, her dakika kandı bilmem neydi rahatsız ediyosun yawrucuğu içerde

siz beni çok rahatlatıyosunuz...
ama doktor dedi bakıcaz biyokimyasal mi diye dedi..
zaten o moralimi bozdu sanki..
çarşamba tekrar çağırdı ölçüme...
üzüleyim mi sevineyim mi cidden bbilmiyorum ferdam :26::26:

Ya kızlar bişey soracam, benim ovu takibimde 14. ve 17. günde çift çizgi oldu.şimdi 14 ü bile saysak o gün döllenmiş olsa benim en erken ne zaman yapmam gerekiyordu kan testini?Ben 22 sinde yapmıştım.Bi de 17 sinde döllenme olumuşsa kaçında test yapmalıyım sizce.Ben ilişkiden 10 gün sonra çıkma ihtimali var diye biliyordum.Atık hesap kitap karıştı.

canım o fark etmiyor benim bildiğim önemli olan çok dar giyilmemeli
kızlar hepinize sormak istiyorum çokta utanıyorum ama kusura bakmayın şey siz halvetten önce hem kendiniz hem eşiniz duş alıyor mu
şey biz ikimizde duş almadan yapmıyoruz da ben eşime diyorum çok sıcak suyla duş alma diye ama gende alıyor çok etkiler mi acaba ya :18:

bence rahatla biraz
kimyasal falan değil
bikere kimyasal olsa değerinin gittikçe düşmesi lazım
seninki ise artması gerektiği gibi iki katına çıkmış
bakma sen doktorlara
bana da boş gebelik olabilir demişti
onlar hep en kötüyü söylüyor
şimdi hamileliğin tadını çıkar
2 gün sonra da git tekrar kan ver son kez
ama dahiliyeye hemen git canım
tsh yüksekliği ve düşüklüğü kontrol altına alınmazsa düşüğe neden oluyor allah korusun

Son düzenleme:
inş. tatlım biran önce böle oluruz
aminnn

oflu canım inan ben ve burdaki birçok kişi bu değeri görse mutluuktan uçar
aklına kötü şeyler getirme lütfen bebişin seninle tadını çıkar

Lafımı yanlış anlama ama çocuğa dünyanın bütün sıkıntısını çektiriyosun oda korkup kaçıcak. Senin her sıkıntında bebek beslenemiyor, hücrelere gereken oksijen gitmiyor. Ki biz kadınlar en çok üzüldüğümüz için bebeklerimizi kaybediyoruz. Hücreler beyindeki düşünceye odaklanmaktan yavruyu besleyemiyor. Sonra kahroluyoruz arkasından yıllarca. 2 düşüğüm var çok iyi biliyorum acısını. Bak değerlerin normal seviyede. Sen şuan bence iyi bir kadın doğum doktoru bak kendine bide dahiliyeci. Değerdi artıştı düşünme ben 15 le öğrenmiştim diyorum. Azıcık laf dinle

yumurtlamadan 10 gün sonra kanda çıkabilir ancak
bence hesabı kitabı boşver, regliyi bekle sen
o gün bidaha yaparsın

biz duş falan almıyoruz valla
senin hijyen takıntın burda da mı boy gösterdi
sıcak suyla duş etkiler bence

Kızlar şu anda hastanedeyim buraya gelene kadar başıma neler geldi akşam anlatıcam neyse doktorum test lstedi verdim kanımı bekliyorum 5.30 anca çıkarmış cepten girdim şimdilik bu kadar

Etkiler mi bilmiyorum ama serin tutmak gerekirmiş diye okumuştum.

biz genelde halvetten sonra yapıyozzbanyomuzu
özel bir nedenimi varmı önce yapmanın:26:

canım çarşamba günü gitsem olmaz mı ?
kan beta yaptırcam hemde dahiliye ye gidicem...
o zamana kadar aksi bi durum olur mu ki ?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…