Normal değerlerin güzelim. Sen niye kendini üzmeye uğraşıyosun.
Ben geçen yıl bu dönemde hatta 24 kasımda son regl olmuştum. Sonra o kadar belirti hissettimki 17 aralıkda idrar tahlili yaptım. O kadar silik bir çizgi çıktıki o da yaklaşık 3-4 saat sonra. Umudumu yitirmedim akşam bi poliklinikde idrar tahlili yaptırdım yok dediler. İnanmadım devlet hastanesinde kan tahlili yaptırdım. Hcg 15,05 çıktı yani 15 çıktı. O değer ilk başlarda düşük oluyor. Sonrada arttıkça kendinin en az 2 katına çıkıyor bu yüzdende 5 haftadan sonra çok hızlı artıyo. Yani 17 aralıkda 15,05 çıktı 31 aralıkda 1222ydi.
15 30 oldu 30 70 oldu 70 180 oldu 180 400 oldu 400 950 oldu gibi arttı anladınmı güzelim. Değerin gayet güzel yükseliyor.
sen bu kadar sıkarsan bebeğine zarar verirsin. Tadını çıkar artık. O bebişi üzmeye hakkın yok
içimi rahatlattın canım yaa.... ne biliyim hesaplara göre 70 lerde olması gerkiyodu sanki... sonuçta 24.08 üstünden 3 gün geçti...
çarşamba doktor gene gel ölçelim dedi.. çok tedirginim....
içimi rahatlattın canım yaa.... ne biliyim hesaplara göre 70 lerde olması gerkiyodu sanki... sonuçta 24.08 üstünden 3 gün geçti...
canım takma kafana
bence değerin normal yükselmiş
zaten yüksek düşük olması değil en az 2ye katlanmış olması lazım 3 günde
ve katlanma güzel olmuş
değerin düşük olması geç döllenmedir
ee doktor da bisorun olsa söylerdi
bence strese sokma artık kendini
2 gün sonra bidaha baktırırsın
onda da iki katına çıktıysa artık oluruna bırakırsın biraz değerin artar sonra kese görmeye gidersin
dr un açıklaması şu olmuş
gün boyu aşağıda akldıkları için uyuşuk oluyolarmış
ve ilişki sırasında çoğu ölü çıkıyormuş ya da uyuşuk iletliyorlarmış
ama orası sıcağa hiç gelemz bildiğimiz kadarıyla
sıcakta da ölüyolar
valla kafam karıştı
siz beni çok rahatlatıyosunuz...
ama doktor dedi bakıcaz biyokimyasal mi diye dedi..
zaten o moralimi bozdu sanki..
çarşamba tekrar çağırdı ölçüme...
üzüleyim mi sevineyim mi cidden bbilmiyorum ferdam :26::26:
inş. tatlım biran önce böle oluruz
siz beni çok rahatlatıyosunuz...
ama doktor dedi bakıcaz biyokimyasal mi diye dedi..
zaten o moralimi bozdu sanki..
çarşamba tekrar çağırdı ölçüme...
üzüleyim mi sevineyim mi cidden bbilmiyorum ferdam :26::26:
yumurtlamadan 10 gün sonra kanda çıkabilir ancakYa kızlar bişey soracam, benim ovu takibimde 14. ve 17. günde çift çizgi oldu.şimdi 14 ü bile saysak o gün döllenmiş olsa benim en erken ne zaman yapmam gerekiyordu kan testini?Ben 22 sinde yapmıştım.Bi de 17 sinde döllenme olumuşsa kaçında test yapmalıyım sizce.Ben ilişkiden 10 gün sonra çıkma ihtimali var diye biliyordum.Atık hesap kitap karıştı.
canım o fark etmiyor benim bildiğim önemli olan çok dar giyilmemeli
kızlar hepinize sormak istiyorum çokta utanıyorum ama kusura bakmayın şey siz halvetten önce hem kendiniz hem eşiniz duş alıyor mu
şey biz ikimizde duş almadan yapmıyoruz da ben eşime diyorum çok sıcak suyla duş alma diye ama gende alıyor çok etkiler mi acaba ya :18:
kızlar hepinize sormak istiyorum çokta utanıyorum ama kusura bakmayın şey siz halvetten önce hem kendiniz hem eşiniz duş alıyor mu
şey biz ikimizde duş almadan yapmıyoruz da ben eşime diyorum çok sıcak suyla duş alma diye ama gende alıyor çok etkiler mi acaba ya :18:
bence rahatla biraz
kimyasal falan değil
bikere kimyasal olsa değerinin gittikçe düşmesi lazım
seninki ise artması gerektiği gibi iki katına çıkmış
bakma sen doktorlara
bana da boş gebelik olabilir demişti
onlar hep en kötüyü söylüyor
şimdi hamileliğin tadını çıkar
2 gün sonra da git tekrar kan ver son kez
ama dahiliyeye hemen git canım
tsh yüksekliği ve düşüklüğü kontrol altına alınmazsa düşüğe neden oluyor allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?